Şimdi Ara

Endonezyalı kızlar bana hasta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 yaşındayım şu yaşa geldim tek bir kız arkadaşım bile olmadı. Türk kızları tarafından tercih edilen bir erkek değilim ama dating applerde sürekli eşleşme alıyorum endonezyalı kızlardan, birde erkeklerden... Endonezyada dünyanın öte tarafı o kadar uzak mesafeli ilişki yürümez. Keşke şuanki tipimle endonezyada doğsaydım veya gay olsaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Olabilir, daha öncede başıma gelmişti farklı applerde zaten ama gay erkeklerdende bana talep var. Gay olmamama rağmen sırf denemek için hornet indirdim. Onlarca kişi yazdı bana ancak Türk kızları için yok hükmündeyim.

• maşallah

• Endonezya, malezya vs. bu gibi ülkelerin bayanları, Türklere yazması bence hem dinden dolayı hemde iyi bi yaşam kalitesi istemesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Endonezya ve Malezya kızları felaket kaşar oluyorlar.İnternette bunların milyonlarca amatör
    videoları var.Dünyanın her yerindeki erkeklere yazıyorlar.Hatta hiç unutmuyorum 10 sene önce el Nusra ve İşid seks cihadı ilan ettikleri zaman bunların binlercesi Irak ve Suriyeye gitmişti.Felaket azgınlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oraların kızları köle. o kızları 10'lu yaşlarda Arabistan'a götürüyolar, temizlikçi diye evlere yolluyolar, aslında temizlik değil evin adamı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güneydoğu Asya kızları aşırı çirkin. bence yani. alayı kapkara ve çirkin. Maraz'ın dediği gibi: onlardansa duvara sürterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi app bu?

• fb hesabımı bir sürü endonezya ve malezyalı karı kız takımı takibe almış.. ne ara, nerde ve nasıl buldular beni bilemiyorum.. eskiden "takipten çıkar" butonu vardı.. şerefsizler bunu da kaldırmışlar.. şu anda bunları takipten nasıl atabilirim bilmiyom..

• Türk kızları nasil tipleri begeniyor

• hornette napıyon Endonezyalı kızlar bana hasta 

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Meraktan girdim yoksa yanlış anlaşılmasın, düz erkek adamız yani. Yalan söylüyor olsam bu kadar talibin üzerine hala sap olmazdım.

• Gey olabilirsin sana engel olan yok.Eskisi gibi değil artık bu translar fenomen falan oluyor oradanda gelir kapısı olur sana...

• bu endonezyalı kızları ve olgunları gerçekten azgın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.