Şimdi Ara

ENDEMİK MAT2 SB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bu kitabı almayı düşünüyorum bunun yanında behzatın topağacı baskılı sb si gidip cilasını yapıcam son konular içinde fasikül değil de simetri 4. kitabı düşünüyorum bi tavsiyenizi bekliyorum (ygs 132 net -hedef mf3- 19kdan mezunum)

• upp upp
  • Hocam endemik ( lys için ) güzeldir hoştur da yani sınav tipi midir bilemedim şimdi şahsen kullanıyorum piyasada en iyisi ama behzatla kombine edeceksen şöyle söyleyebilirim en azından deneyimlemiş olarak.( devrik cümlelerden beni zor anladıgını tahmin edebiliyorum ama şuan tuhaf bir şekilde bunları yazarken değil ama silerken üşeniyorum ) Ygs kısmında yenilendiklerini göz önüne alarak endemik ve birey c den alıntı yapılmıştı ( sanıyorsam ) soruların çoğu ya da paralel gidilmişti diyelim güzel kombineydi fakat lys kısmının çoğu yenilenmedi , ben ne diyordum ? ha şey ya güzel yapıyon karşim , birey c de vurabilirsin tahminen bir konudan en fazla 2-3 yapamadığın çıkar birey c den , endemikten biraz daha fazla çıkabilir ama üzerinde durunca onlar da gider , güzel güzel devam aga.Endemik iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: sykem

Hocam endemik ( lys için ) güzeldir hoştur da yani sınav tipi midir bilemedim şimdi şahsen kullanıyorum piyasada en iyisi ama behzatla kombine edeceksen şöyle söyleyebilirim en azından deneyimlemiş olarak.( devrik cümlelerden beni zor anladıgını tahmin edebiliyorum ama şuan tuhaf bir şekilde bunları yazarken değil ama silerken üşeniyorum ) Ygs kısmında yenilendiklerini göz önüne alarak endemik ve birey c den alıntı yapılmıştı ( sanıyorsam ) soruların çoğu ya da paralel gidilmişti diyelim güzel kombineydi fakat lys kısmının çoğu yenilenmedi , ben ne diyordum ? ha şey ya güzel yapıyon karşim , birey c de vurabilirsin tahminen bir konudan en fazla 2-3 yapamadığın çıkar birey c den , endemikten biraz daha fazla çıkabilir ama üzerinde durunca onlar da gider , güzel güzel devam aga.Endemik iyi

Ozet:Endemik güzeldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ruthlesss. kullanıcısına yanıt
    Ağzımdan lafı aldın
    Apotemi fen bilimleri denemesi
    11 yıl önce açıldı
    Lys Geometri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam karekokten sonra nasıl olur cok kalın mı ben cila icin kitap arıyodum

• eyvallah kardeşim geçen sene 40 netim vardı zaten bu sene deneme dışında pek asılmayacam endemik birey c den bir tık iyi diye anladım bu karışıklıktan ama tam da bilemedim gereksiz kasıntıysa yormayım kendimi

Orijinalden alıntı: kostakurta4242

eyvallah kardeşim geçen sene 40 netim vardı zaten bu sene deneme dışında pek asılmayacam endemik birey c den bir tık iyi diye anladım bu karışıklıktan ama tam da bilemedim gereksiz kasıntıysa yormayım kendimi

Yani hocam ufkum genişlesin diyorsan ( biraz daha hani bilirsin soru hazırlayan matematikçiler olur , hoca tayfasını kastediyorum onların düzeyinde misal muharrem şahin hocalarınki gibi zaten celal işbilir hocamız hazırlıyor sanırım soruları , tmoz tayfası tarzı biraz ) ygs için birey c den bir tık daha fazla diyebiliriz , lys için de sanıyorsam iki tık filan diyebiliriz ygs deki farkı açmış diyebiliriz ama gel gelelim lys için bu kadar kasılmaya değer mi ona cevap veremiyorum , sonuçta eleyici soru dediğimiz 3-5 gelir hangi konudan geleceğinin de farkındaysan ( ki sanıyorum onlarda da apotemi diyeceğini demiş ) bana kalırsa şart değil çözmek , karekök yeterli olabilir aslında + apotemi

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    Zamanın varsa hocam edebilirsin , ( zaman varsa ama onun yerine piyasada deneme bırakmamak mat için daha karlı ) karekökten daha zor oldugunu söylemeliyim , karekökten daha ağır başlıdır ve karekök yanında çöptür. ( izlenimime göre , rölativizm ) saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CübbeliAhmet -- 22 Mart 2016; 14:22:19 >

Hocam deneme hakkında piyasayı çöz diyeyim , yani en iyileri pek bilmiyorum kendilerini ama klasik işte her zaman ki gibi apotemi , denge , metin , üçdörtbeş ( dengenin iyi oldugunu söylemiyorum ama şartlar bunu gerektiriyor ) , vs. vs. lütfen başka bulursanız beni haberdar edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CübbeliAhmet -- 22 Mart 2016; 14:46:39 >
    hocam bilfen nasıl ondan mı gitsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.