Şimdi Ara

Enchanting

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben ench kasmak için disenchant yapıtorum.ama ench. skilli artmıyor.bunun nedeni disench. yaptıım itemların düşük lvllı olmaları mı yoksa böle olması normal midir??

• Normal Disenchle Belli bir skille kadar alısın sonr buldugun itemlerin lvli artarsa belki ben en son 150 enc skill isteyenlerden bilr alamıyordum ugrastırıcı bir iş enc işi
  • Benim enc.war ama skillim 111 tier1leri dis enc. edemem ilk once itemin levelına gore dis enc.edeceksin ardından skıllini artırcaksın tabi bu dis enc. yapıp enc. yapacaksın ki skillin artısn yani itemin levelina gore dis. enc.ediyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djinas15

Benim enc.war ama skillim 111 tier1leri dis enc. edemem ilk once itemin levelına gore dis enc.edeceksin ardından skıllini artırcaksın tabi bu dis enc. yapıp enc. yapacaksın ki skillin artısn yani itemin levelina gore dis. enc.ediyorsun

ya beyler siz beni yanlış anladınız galiba.ben neden disench. olmuo die sormuyorum.Disench. yapınca skillim neden artmıyo bu normal mi diye soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: valdis

quote:

Orjinalden alıntı: Djinas15

Benim enc.war ama skillim 111 tier1leri dis enc. edemem ilk once itemin levelına gore dis enc.edeceksin ardından skıllini artırcaksın tabi bu dis enc. yapıp enc. yapacaksın ki skillin artısn yani itemin levelina gore dis. enc.ediyorsun

ya beyler siz beni yanlış anladınız galiba.ben neden disench. olmuo die sormuyorum.Disench. yapınca skillim neden artmıyo bu normal mi diye soruyorum.

evet gayet normal ilk sayılarda hemen atlar 1-2-3-4-5 die gider durur ama 100den sonra falan 2tanede bir falan artar yanni gayet normal
  • Enchanting de disenchant ile 100 skill point e kadar skill kasabilirsin, bundan sonra skill kasmak için enchant yapman lasım disenchant 100 skill den sonra skill vermez.
  • Of ya... Ben de 80'e kadar patır patır geldim diye seviniyodum. Bundan sonra olay zoelaşacak yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    weapon enchant scroll hakkında
    19 yıl önce açıldı
    ELİXİR WEAPON (EDİT)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.