Şimdi Ara

En zararsız doğal ucuz deterjan konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben sağlığıma önem veren bir insanım.Bekarım.Bildiginiz minimum zararlı deterjan arıyorum.1 yıldır boron kullanıyorum hiç kir kalmiyor 2 çay bardağı koyuyorum tertemiz yapıyor.Ama kokusu yok yani insanlarin yanina varınca hem deterjanları kokuku üstüne bide yumuşatıcı kullanıyorlar Miss gibi kokuyorlar.Bende öyle kokmak isterim ama zararlarının çok fazla olduğunu duydum.Ulkemiz kadinlarinin bu yönden çok eksiği olduğunuda düşünüyorum eşlerimize annelerimize kizlarimiza kardeslerimize kendimize bunları artık asilamamiz gerektigini düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?. Bildiğiniz doğal zararsiz hesaplı deterjan ve doğal yöntemler varsa paylaşırsanız mutlu olurum.Hemde insanlar bilgilenir...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, gerçekten de deterjanların doğaya ve insana verdiği zararlar konusunda hassas olunması gerektiğini düşünüyorum. Çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanlarının insan sağlığına etkileri uzun vadede görüldüğünden çok dikkatli olmak gerek. Özellikle bulaşık makinesi deterjanları… Sizi de bu hassasiyeti paylaşan biri olarak burada görmekten mutlu oldum. Umarım konu üzerine katkılar yapılır ve hepimiz için faydalı bilgilere ulaşırız. Bir konu dikkatimi çekti yalnız… İki çay bardağı kullanıyorum demişsiniz, miktar olarak bana epey çok geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çamaşır makinem çok eski ve çok fazla su çekiyor.Boron ise hiç köpürmuyor ve böyle olunca sanki çamaşırlar sadece suda yıkanıyormus gibi hissediyorum.Ama biraz araştırma yapınca koyduğum miktar gerçekten fazlaymış.Denilene göre 1cay bardağı yeterliymis.Bunu denemek lazım çamaşır yıkarken lekeli bi elbise atim 1 çay bardağı deterjan atim bakalım cikaricakmi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvery kullanıcısına yanıt

    Eğer çok temizlenmediğini düşünüyorsanız, çamaşırı deterjan içinde daha uzun tutan bir program seçebilir ya da ön yıkamalı program yapabilirsiniz. Köpürmemesini temizlemediğine bir kanıt olarak düşünmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khenzur -- 17 Ağustos 2021; 8:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.