Şimdi Ara

EN YENİ 2GB GDDR5 GTX950M ve 4GB GDDR5 GTX960M 'li MONSTER'LAR STOKLARDA !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerleri Arkadaşlar;

    4GB GDDR5 GTX960M ekran kartlı 2 yeni ve 2GB GDDR5 GTX950M ekran kartlı 1 yeni Monster notebook modelimiz dün itibariyle stoklarımıza giriş yaptı.

    Stoklarımıza giriş yapan yeni modellerimizden satışa açılan tüm modellerimize aşağıdaki direkt linklerden ulaşabilir ve satın alma işleminizi dilerseniz hemen gerçekleştirebilirsiniz.

    2GB DDR3 GTX950M 'li yeni ABRA A7 V5.3 modellerimiz

    Abra A7 V5.3
    Abra A7 V5.3.1
    Abra A7 V5.3.2

    2GB GDDR5 GTX950M 'li yeni ABRA A5 V6.1 modellerimiz

    Abra A5 V6.1
    Abra A5 V6.1.1
    Abra A5 V6.1.2

    4GB GDDR5 GTX960M 'li yeni ABRA A5 V7.1 modellerimiz

    Abra A5 V7.1
    Abra A5 V7.1.1
    Abra A5 V7.1.2

    4GB GDDR5 GTX960M 'li yeni ABRA A7 V6.4 modellerimiz

    Abra A7 V6.4
    Abra A7 V6.4.1
    Abra A7 V6.4.2

    Sorularınız olursa 444 26 04 müşteri hizmetleri numaramızı mesai saatlerimiz içerisinde arayabilir ya da web sitemizin mesaj gönder bölümünden sorularınızı bize ileterek bilgi alabilirsiniz.

    Yeni modellerimizin tüm müşterilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 2 Nisan 2016; 17:11:10 >







  • V7.1 in diğer fotolarını bekliyoruz. Sizden genel ısı değeri testi ve oyun testlerini de bekliyoruz.
  • Abi 3 ay önce nerdeydiniz 2GB'lı 960M aldık :(
  • 4gb 960m almanın bir anlamı yok bence. Yani bazı oyunlar texture kalitesini en yükseğe almak için yüksek bellekli kart istiyor orası doğru da. Zaten bunu isteyecek oyunları bu kart en yüksek ayarlarda kasarak oynatır. 4gb'lık 960m'e sahip bile olsak, ayarları zaten kısacağız. Ultrada oynayabildiğimiz oyunlar ise zaten 4gb ekran kartı istemeyen oyunlar.
  • tam 1 ay önce 2GB lık versiyonunu aldım madem getircektiniz duyuru falan yapsaydınız beklerdik. 4gb lık modellerle değiştirme imkanımız varmıdır sayın yetkili farkı ödeyerek falan bilgisayar ilk aldığım gibi sıfır duruyor şuan.
  • Arkadaşlar Vram çok önemli değil bu kartlarda bunlar iyi kartlar zaten 3-5 fps oynarsa oynar.
  • Ben daha geçen hafta aldım 2gb. Hiçbir bilgilendirme yapılmadı yeni cihazların geleceğine dair. Sırf 4gb diye fazla para vermezdim ama içerisinde SSD olması nedeniyle tercih edebilirdim. Bu arada 15 inch'lik modellerin Beko netbooklardan hallice olan kasasının değişmesi iyi olmuş. Yine çok kötü ama en azından monster yazısı eskisi gibi gülünç değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 2 Nisan 2016; 18:13:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muchard

    Arkadaşlar Vram çok önemli değil bu kartlarda bunlar iyi kartlar zaten 3-5 fps oynarsa oynar.

    nasıl çok önemli değil fps bakımından bir artısı olmuyor ama shadow ve texture kalitesinde çok ciddi farklar yaratıyor. Black ops 3 de 1920x1080 de texture extra aldığında 2 gb vram yetmiyor ve yüklemeleri çok geç oluyor çok ciddi gıcık bi durum oluyor yeni nesil gelecek oyunlarda yüksek vram artıdır.
  • yasirov Y kullanıcısına yanıt
    Vramin aşıldığı durumlarda performans kaybı yaşanmadığını bizzat gözlemledim Gta V'te. Yüklemelerin geç olması da ekran kartından değil harddiskin yavaş olmasından kaynaklanır. 2 gb güncel oyunlar için yeterli vramdir. 2 gbdan fazla vram gerektiren oyunlarda gtx960m de yetersiz kalacaktır zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muchard

    Vramin aşıldığı durumlarda performans kaybı yaşanmadığını bizzat gözlemledim Gta V'te. Yüklemelerin geç olması da ekran kartından değil harddiskin yavaş olmasından kaynaklanır. 2 gb güncel oyunlar için yeterli vramdir. 2 gbdan fazla vram gerektiren oyunlarda gtx960m de yetersiz kalacaktır zaten.

    hocam oyun ssd de. oynadığım oyunu yarı medium yarı high ayarlamalarda oynuyorum vram yetersizliğinden texture yi extraya alamıyorum shadowu kısıyorum 4gb vramde extra texture oynamak oyayış hızını etkilemesede kalite hisssiyatını yükseltiyor bundanda mahrum olmak istemem açıkcası.
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Sitenizde ki taksit seçenekleri çok az ve vade farkı uygulandığından satın alınabilir durumda değil. En kıytırık firmalar dahi vade farksız taksit seçenekleri sunabiliyorken sizinde müşterilerinize bu imkanı verebilmeniz lazım.

    Daha fazla taksit seçenekleri sunan n11, gg gibi sitelerde vade farkı üzerine eklenmiş şekliyle satıyorsunuz. Artık bunları aşmanız gerekmiyor mu?
  • typhoonnn34 kullanıcısına yanıt
    Sn. typhoonnn34;

    Bankaların uyguladığı komisyon oranları değişken, her bankanın oranları farklı ve vade farksız taksit seçenekleri her bankada aktif değil. Ancak belirli dönemlerde komisyon oranları sıfır olabiliyor. Bazen de bu komisyon oranlarının bir kısmını biz üstlenerek oranları müşterilerimizin lehine düşürmeye çalışıyoruz ancak bu durum da her zaman yapabileceğimiz sürdürülebilir bir uygulama değil.

    Buradan vade farksız taksit seçeneğimizin aktif olduğu bankaları görebilirsiniz.

    Ancakhttp://www.n11.com/magaza/monsternotebook linkindeki N11 mağazamızdan yapacağınız Monster Notebook alışverişlerinizde vade farksız 9 taksit seçeneğinden ve N11 'in kendi uyguladığı diğer indirim fırsatlarından dilerseniz yararlanabilirsiniz.

    İsterseniz web sitemiz üzerinden seçeceğiniz herhangi bir ürün modelimizi seçtiğiniz özelliklerde N11 sanal mağazamıza sizin için açabiliriz.

    Bunun için 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayarak arkadaşlarımıza konu ile ilgili talebinizi iletmeniz yeterlidir. Size özel olarak seçtiğiniz özelliklerdeki Monster notebook modeli en kısa sürede N11 sanal mağazamızda satışa açılacaktır.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • İphone 6bile takas yapmak isteyen varmı? Telefonum çok yrmiz kutulu garantlidir nokta hata yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Re-zil-lik. 2 GB lık modeli aldığıma pişman oldum, daha 2 ay oldu , yeni çıkan bios 1.05.12 nin hala sitenizde olmaması, parmak izi okuyucunun çalışmaması, nvidia optimus saçmalığının kapatılamaması(nvidia ile video oynatınca diyagonal tearing oluşuyor) gibi aptalca sorunlarla uğraşıyorum.
    GTA V de VRAM yetmezliği açıkça hissediliyor.
    abra a5 5.3
  • 4 gb ekran kartlı modellerden alan oldu mu acaba? Aldıysanız kasa kalitesi nasıl, kasalar geçen yıllardaki kalitesiz kasaları çok andırdı. Ondan merak ettim. Monster abralar için bi aluminyum kasa çıkarmadı
  • Neden herkes 2gb aldığına pişman olmuş?. 4gb olması hiçbir şey değiştirmeyecek. GTX960 bile standart 2gb çıkmışken 960m 4gb olsa ne yazar.
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    abra a5 v7.1 serisi nasildir , bir inceleme olsa iyi olacak hic bir bilgi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx960m de 2gb ve 4gb büyük bir etki yaratmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.