Şimdi Ara

En uygun kredi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19bin lira kadar bir kredi çekeceğim 5 yaşın üstünde bir araç almak için, dolayısıyla taşıt kredisi hiç makul olmuyor, Emekli maaşı ile ödeneceği için sıkıntı olacağını sanmıyorum rehin vs. gerek kalmaz heralde. 60 ay geri ödemeli olarak alacağım. En uygun krediyi hangi banka'dan çekebilirim? Kısa ve öz yazmaya çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 17 Haziran 2011; 22:34:22 >

• emekli maaşınızı aldığınız bankanın kredi faiz oranları uygunsa krediyi bankanızdan alın işlemler biraz daha kolay olur
    Benim arkadaşımda kredi aldı krediye bu siteden başvurduwww.enuygun.com
    söylediğine göre siteye özel kredi faiz oranları varmış daha uygunmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 18 Haziran 2011; 0:56:37 >
  • hocam yanlış anlamayın. yani kafa karıştırmak için söylemiyorum. öğrenciyken engineering economy isimli bir ders vardı. bu derste faiz hesapları ile ilgili bir konu vardı. oradan hatırlıyorum. %2,5 görünen iki ayrı banka faiz teklifi rakam aynı gözükse bile aynı olmayabilir. faiz hesapları ile alakalı birçok hesap yöntemi var. ve görüntü aynı görünebildiği gibi sonuç farklı olabilir. bankalar da bu hesap yöntemlerini çok iyi bilirler. müşteri ise daha az bilir. size sadece faiz rakamına aldanmamanızı ve daha detaylı bir inceleme ile krediyi tercih etmenizi öneririm. mesela %1,4 gibi görünen faiz oranı %1,6 gibi görünenden daha pahalı bir kredi olabilir. bu tamamen bu oranı nasıl bir formülasyona uygulayacaklarına bağlı.
  • haziran sonuna kadar akbankta 30.000 tl ye kadar yüzde 0.99 oranıyla kredi veriliyor. hatta bende şu anda karar aşamasındayım. 29 yaşındayım sigorta dahil 160 tl kesintisi var sadece. bence güzel bir rakam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

hocam yanlış anlamayın. yani kafa karıştırmak için söylemiyorum. öğrenciyken engineering economy isimli bir ders vardı. bu derste faiz hesapları ile ilgili bir konu vardı. oradan hatırlıyorum. %2,5 görünen iki ayrı banka faiz teklifi rakam aynı gözükse bile aynı olmayabilir. faiz hesapları ile alakalı birçok hesap yöntemi var. ve görüntü aynı görünebildiği gibi sonuç farklı olabilir. bankalar da bu hesap yöntemlerini çok iyi bilirler. müşteri ise daha az bilir. size sadece faiz rakamına aldanmamanızı ve daha detaylı bir inceleme ile krediyi tercih etmenizi öneririm. mesela %1,4 gibi görünen faiz oranı %1,6 gibi görünenden daha pahalı bir kredi olabilir. bu tamamen bu oranı nasıl bir formülasyona uygulayacaklarına bağlı.

böle bir duruma düşmemek için bankadan 19.000 tl için örnek ödeme tablosu çıkarmasını isteyin vede diğer bankalarla karşılaştırın

• Bir daha çooook zorda kalmadıkça ihtiyaç kredisi mi. Tövbe. Krediyi alıyorsunuz. Size ödeme listesini veriyorlar. Zannediyorsunuz ki listedeki taksitleri ödeyecez. başka bir şey yok. Ama öyle değil. KKDF'ye zam geliyor. Taksitlere yansıyor. Sonra adınıza kredili mevduat hesabı açılıyor. Her ay en az 10 TL'de onun için ödüyorsunuz.

Finansbank'tan 10.000 TL kredi aldım. 24 ay vadeli ve 530 TL taksitli. 3 ay 530 ödedim. 4. ayda KKDF ye zam yaptı devlet. Taksitlerime 10 TL fark bindi. Bir de geçmiş 3 ay içinde ödemediğim Kredili mevduat hesabı işletme masrafı çıktı 30 TL. Onu da bir kerede ödedim. Şu anda taksitleri 550 şeklinde ödüyorum. 20 TL dokunmuyor tek tek öderken ama, toplama vurunca 450 TL fark yaptı. 100 TL sigorta parasını da kredimin içinden kesti.

Bir daha ihtiyaç kredisi alırsam.

• En mantıklısı 5000 tl olan bayram kredilerinden çekmek.İki 3 farklı kişi çekse en guzeli.4600 veriyorlar 500 500 10 ay oduyorsun.
  • Belirttiğiniz vadede Vakıfbank'ta kampanyalı tatil kredisi adı altında bir kredi var.. 19.000 TL için 60 Ay vadede oranı aylık %0,97 .. Masrafı 199,50 TL.. Hayat sigortası zorunlu değil..

http://www.vakifbank.com/tatil-kredi.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.