Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (707. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil2 iOS
5 sn
31.290
Cevap
907
Favori
3.046.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi 0,9 a düşşe ve ben yapılandırmak istesem 0,9 dan mı yapılanır yoksa daha fazla mı?
  • duserken yapilandirmaya acele etmeyin..hesabinizi iyi yapin
    krediyi cektiginiz oranin en az 0.20 dusugune yapilandirin..
    oyle 0.5-0.10 indirimler zaten ceza eklenince size hicbir fayda saglamayacak.
  • Son günlerde bankalara giden oldu mu? Nette fiyatlar hala aynı. Bu ay içinde bir kredi durumu olabilir o yüzden sormak istedim. Teşekkürler.
  • Vakıfbanktan 1,09 dosya masrafsız 48ay kredi buldum daha cazibini bulamadım sanırım ordan alacağım
  • Güel kardeşlerim yaklaşık 2 haftadır oranları araştırıyorum be şahsen ZİRAAT BANK tan daha uygununu bulamadım. Şuanda 1.08 den başvurdum ben. ICBC 1.07 ancak hzimet kalitesi hoşuma gitmediği için ve heryerde şubesini bulamadığım için 3 kuruş fazla olsun devlet bankası olsun dedim. Ziraat ayrıca faiz oranları düştüğünde yeniden yapılandırmak istediğinizde sadece binde 5 komisyon kesiyor diğer bankalar %2 kesiyor Ziraat önümüzdeki günlerde 1.06 bandına iner bana sorarsanız devlet bankası en iyisidir. Ayrıca kredi tahsis komisyonunu bankayla anlaşırsanız indirim yapılabiliyor...daha düşük oran alabilen varsa paylaşsın arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra ev fiyatları %15 zamlanacak bunun bilgisini vereyim
  • ICBC de ne tur sorunlar yasadiniz hocam? Bize yakin var ama henuz ugrama imkanim olmadi iş güçten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzprensi7

    Güel kardeşlerim yaklaşık 2 haftadır oranları araştırıyorum be şahsen ZİRAAT BANK tan daha uygununu bulamadım. Şuanda 1.08 den başvurdum ben. ICBC 1.07 ancak hzimet kalitesi hoşuma gitmediği için ve heryerde şubesini bulamadığım için 3 kuruş fazla olsun devlet bankası olsun dedim. Ziraat ayrıca faiz oranları düştüğünde yeniden yapılandırmak istediğinizde sadece binde 5 komisyon kesiyor diğer bankalar %2 kesiyor Ziraat önümüzdeki günlerde 1.06 bandına iner bana sorarsanız devlet bankası en iyisidir. Ayrıca kredi tahsis komisyonunu bankayla anlaşırsanız indirim yapılabiliyor...daha düşük oran alabilen varsa paylaşsın arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra ev fiyatları %15 zamlanacak bunun bilgisini vereyim

    Kredi tahsis komisyonu ne kadar oluyor peki indirim ile




  • arkadaşlar geçen haftaki kredi indirimden sonra sadece ziraat bankası ile görüştüm ve 1,07 faiz ile 120 ay kredi çıkardılar bana.daha önce finans ve halk bankası ile görüşmüştüm ve 1.10 faiz oranı önermişlerdi ama kredi indirimden önceydi.şimdi tekrar bi kaç bankayı daha dolaşmayı düşünüyorum.bankacı arkadaşlarımın da bana söylediği mayıs ayının ilk haftasını geçmesini beklemem yönünde oldu.şimdilik biraz daha beklemeyi düşünüyorum
  • Arkadaşlar Ziraat şuanda 1.07 bandına indi ben henüz imza atmadığım için imza gününe kadar kaça düşerse o düşük orandan faydalandıracaklar.....Ziraat bank anlaşmanıza ve kredi puanınıza bağlı olarak %50 indirim yapabiliyor ama bankanın insiyatifinde...ICBC bank henüz yeni olduğu için pek güvenim yok dünyanın en büyük bankası ama genede devlet bankası iyidir. ICBC Faizler düştüğünde yapılandıramaya %2 komisyon istiyor ayrıca müşteri hizmetleri personeli daha bankasının yaptığı kamopanyadan bile haberi yok şube çalışanları da biraz ilgisiz geldi bana içime sinmedi aynı orana devlet bankası varken özel bankalardan almayı düşünmüyorum...Ancak Ziraattten alacaklara duyuru düşük orandan yaralanmak isteyenlere 2 adet otomatik ödeme talimatı + 1 adette ziraat maximum kredi kartı alma mecburiyeti var....Benim önerim Ziraat Vakıf veya Halk Bankasından alınması yönünde 1.07'nin altında oran bulabilen varmı? İmza için son 2 günüm kaldı




  • buzprensi7 B kullanıcısına yanıt
    Ben kredi kullanırken birileri yapılandırmada ziraat düşük oran alıyor demişti. Vakıfbanktaki yetkili böyle birşey olamaz BDDK kararı filan dedi. Ziraatte bireysele bakan kişiyi bulamadığım için soramadım ve teklif alamamıştım. Vakıftaki temsilciye inandım kullandım. Demekki inanmamak gerekiyor şuan çok kızdım belki kredi faizleri düşütüğünde yapılandırmak yerine imkan olursa krediyi Ziraata taşırım.
  • Arkadaşlar ziraatten bu teklifleri nasıl aldınız. Biraz önce halk Bankası, ziraat ve vakıf bankasından 150000 tl 60 ay vade için teklifler aldım. Hepside 1.10 teklif verdiler. Bunların içerisinden sadece vakfın masrafı düşük(1000 tl civari) ziraat(2100) halk (2900) civarı.
    Yani daha düşük bir teklifi nasıl alırız. Eşimde bende memuruz. Findeks notum 1809.ama 1.10 altına teklif sunmuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teraca T kullanıcısına yanıt
    E hani faiz oranları 1.00 altına düşecekti neden degismemiski yanlislik olmasin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam yanlış bir şey yok.ziraatte teklif almaya gittiğimde forumdan bahsettim. 1.o7 oranı verildiğini söyledim.memur,Tamam merkezden bizde teklif alalım dedi. Bana 1.10 dan verebileceklerini daha düşük bir teklif sunamayacaklarini belirttiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faizlerin düşmesi zor, eğer ki bir sıcak para akışı tekrardan gelişmiş ülkelerden bizim gibi ülkelere başlamazsa.
    Daha yeni Mehmet Şimşek bankalarda kredi verecek para kalmadığını söyledi. Bankalarda toplam mevduat 100 tl ise verilen kredi 120 tl.
    Bankalar dışardan sendikasyon kredisi alıp ülkede dağıtmaları lazım. Ona da yanaşmazlar. Dilleri çok yandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyükçekmece bölgesi; 120 ay.

    Akbank 1.07
    Finans 1.08
    Ziraat 1.09
    Vakıf 1.13
    Teb 1.11

    Not: Kendim dolaşmadım. Masraflar konusunda net bilgim yok ancak bankalar bu işi bir şekilde dengelemiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 28 Nisan 2016; 9:21:22 >
  • Arkadaslar peki bu sigorta oyununa ne yapmak lazim? Hayat sigortasi, konut sigortasi zorunlu degil ancak bankalar diretiyor. Disaridan yaptirmaya bile izin vermeyip kredi vermeyiz tehdidinde bulunuyorlar. Bu konuyu nasil cozuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kredi yapılandırma ve başka bankaya taşıma nasıl oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werrol kullanıcısına yanıt
    Yaptiracak sonra arayip sigortayi iptal edip parani geri alacaksin. Hayat sigortasini ben de yaptirmadim ama konut sigortasini farkli bir sigorta sirketinden bankaya bildirmeden kendim yaptiriyorum. 100-150 TL icin evi riske atmaya gerek yok. Ben kredi kullandigimda konut sigortasini mecburi kullandim. Daha sonra 1 yil gectikten sonra yenilemedim. Iptal oldugu mesaji geldigi gun evime hirsiz girdi. 40 yillik sigorta parasi degerinde sey calip gitti. Daha sonra her yil yaptitiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vakiftaki gorevli sizi yemis...BDDK karari oldugu dogru ama faiz indiriminde yapilandirma komisyonunu alip almamak yada dusuk almak bankalarin inisiyatifindedir. Ayrica ziraatun 2100 TL banka kredi masrafi oldugunu yazan arkadasa sasirdim bi kac saat once zirattten arandim ekstra masraf toplami sadece 1400 TL tuttu ..suanda en uygun kredi vereblnler basta ziraat ICBC Vakif bir de Fibabank ama ben devlet bankasindan alinmasini oneririm....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buzprensi7 B kullanıcısına yanıt
    ziraat bankası 150000 tl 60 ay vade 1.10 teklif ve 2100 tl civarı masraf ortaya çıkacağını söylediler. masraflar şu şekilde; kredi tahsisi ücreti (750) ekspertiz ücreti (750) ailem ziraat sigorta(120, bunun zorunlu oldugunu söylediler) dask ve konut sigorta( 400 civarı) hayat sigortası (200 tl) yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde bir maliyet tablosu çıkarmıştı.
    şunu da belirteyim ziraatten görevli daha sonra arayıp 1.08 oranı verebileceklerini belirtti.
  • 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.