Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 En Uygun Fiyatlı Sıfır Kapalı Kutu Nvidia NVIDIA Shield TV Pro 2019 Satın Al 17 Aralık 2020 10:54 1 1 En Uygun Fiyatlı Sıfır Kapalı Kutu Nvidia NVIDIA Shield TV Pro 2019 Arkadaşlar merhabalar selamlarBilindiği gibi Android Tv Box'ların en tepe modeli olan Nvidia Shiled TV Pro 4K 2019 model en son üretim serisi olan model satılıktır.Bilindiği gibi Türkiye satışları yok ürün yurtdışından geldi. Sıfır Kapalı Kutusunda, Güvenlik Bandrolleri üzerinde, asla dokunulmadı.Fiyat Konusunda var olan en iyi fiyatı vermeye çalıştım. Muadil sitelerde 2750TL civarlarında satılmaktadır.Fiyat: 2450TL (Kargo Dahil)*4K HDR, Dolby *Vision HDR ve HDR10 ve Yapay Zekalı 4k'ya upscale özellikli. *Dahili Gigabit Ethernet Girişi*2Adet USB 3.0 Bağlantı Noktasını (A Tipi) destekler*HDCP 2.2 ve CEC özellikli Gigabit Ethernet *HDMI 2.0b*802.11ac 2x2 MIMO 2,4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi*Bluetooth 5.0 + LE*Sabit Portal desteği ve Android 9.0 (Pie)*Sesli Arama ve Sesli Komut desteği*Google Asistan ve Alexa -Lütfen takas ve pazarlık teklif etmeyin lütfen, ciddi alıcı arkadaşlar gerekli açıklamaları okuyup ve buna göre dönüş sağlayabilirler.-Telegram amazon gruplarından beni bilenleriniz biliyordur oradan 100lerce referans gösterebilirim, 2007 Den beridir de DH üyesiyim. Buradan da referanslarıma bakabilirsiniz. Hepsi Güncel ve yüksek hacimli satışlardır. 16 yıldan fazladır alış satışlarım oldu fakan sadece bu yıl referans istemeye başladım.-Kargoyu 1/2 Saat içerisinde Yurtiçi Kargo ile Hızlı gönderim sağlarım 1.5/2günde en geç teslim edilmiş olur.-pm'den iletişim kurabilirsiniz.-telefondan iletişim kurmak için: 0554 935 4601Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 2450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Siirt Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık %20 oranında 1000TL'ye değerinde Steam KOD 1000TL ye kadar %20'ten alınık Steam Cüzdan Kodu Alınık 2 adet Sıfır Xbox Series S 700TL ye kadar %20/25'ten alınık Steam Cüzdan Kodu