Şimdi Ara

EN UYGUN FİYATLARA PS4 - PS3 AKSESUARLARI-BİRİNCİ KALİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Renk Alternatifleri: Kısa Süre Sonra Stok Yenilenecektir.

Özellikleri: Silikon kılıf birinci kalite olup, terleme veya aşınma yapmamaktadır.

Adet Fiyatı: 7 TL

DS4 Analog Koruyucu

Özellikleri: Birinci kalite silikon malzeme, yapısının ve alt geçme kısmının küçük olması sebebiyle, analoğun hareket mesafesini engellemez ve terleme, aşınma yapmaz.

2 Çift (4 adet): 5 TL

Renk: Mavi

İkili DS4 Şarj Standı

Ürün sıfır olup, orijinal kutusu ile gönderilmektedir.

Fiyat: 35 TL

İkili DS3 ve Move Controller İçin Led Göstergeli Şarj Standı

Ürün sıfır olup, orijinal paketlemesi ile gönderilecektir. (Şarj Standı + USB Kablo)

Fiyat: 20 TL

Ürünlere ait görseller, ilanın alt tarafında bulunmaktadır. Ayrıca,

1.Ürün satışları havale veya EFT, ardından aynı gün kargo alıcı ödemeli olacak şekilde %35 indirimli olarak gönderilir.
    2.İsteğe bağlı olarak komisyon farkı ile (%5) sanalpazar ilanı açılabilir.
    3.Herhangi bir soru veya görüş için PM yolu ile iletişime geçebilirsiniz. PM’lere anında yanıt verilir.
    4.Fotoğraflar temsili olmayıp, direk olarak ürüne aittir.

EN UYGUN FİYATLARA PS4 - PS3 AKSESUARLARI-BİRİNCİ KALİTE EN UYGUN FİYATLARA PS4 - PS3 AKSESUARLARI-BİRİNCİ KALİTE EN UYGUN FİYATLARA PS4 - PS3 AKSESUARLARI-BİRİNCİ KALİTE EN UYGUN FİYATLARA PS4 - PS3 AKSESUARLARI-BİRİNCİ KALİTE
     EN UYGUN FİYATLARA PS4 - PS3 AKSESUARLARI-BİRİNCİ KALİTE
     EN UYGUN FİYATLARA PS4 - PS3 AKSESUARLARI-BİRİNCİ KALİTE EN UYGUN FİYATLARA PS4 - PS3 AKSESUARLARI-BİRİNCİ KALİTE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 4 Haziran 2014; 17:17:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım. iyi satışlar ürünler güzel fiyatlar uygun foruma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkpt

pm attım. iyi satışlar ürünler güzel fiyatlar uygun foruma göre.

Pm yanitlandi tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli satislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap1985

Hayirli satislar.

Teşekkür ederim elimden gelen bir şey varsa yapmak isterim

• Analog koruyu diyatin cok iyi bende 2 cift var zaten. Arti sattigin tipte elden hic kaymio aadece kwnarinda tirtik olanlar kayio. Almayanlar tavsiye ederim fiyat cok iyi ve elden asla kaymio. Tsk guzel satislar dilerim.

• Silikon kilif da piyasada 10 tl fiyatlarin bence cok iyi. Ilerleyen zamanlarda silikon kilif dusunebilirim aeo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam keske telefon numarasi falan yazsaymissin ilana, mesaj attim ama foruma girmedin herhalde, cevap gelmedi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

Hocam keske telefon numarasi falan yazsaymissin ilana, mesaj attim ama foruma girmedin herhalde, cevap gelmedi :)

Pm Yanıtlandı, geç yanıt için kusura bakmayın...

• Ustat analog koruyucu 2 cift almak isterim. Fiyat ve kargo nasil olur.? İzmirdeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

Ustat analog koruyucu 2 cift almak isterim. Fiyat ve kargo nasil olur.? İzmirdeyim

PM

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap1985

Silikon kilif da piyasada 10 tl fiyatlarin bence cok iyi. Ilerleyen zamanlarda silikon kilif dusunebilirim aeo.

Üstat kusura bakma iletin arada kalınca bugün gayri ihtiyari bakarken fakettim :) her zaman beklerim gorusmek dilegiyle :)

• online ortamda bu kadar ilgili ve yaptığı işin arkasında duran birini görmemiştim. Gözünüz kapalı işlem yapabilirsiniz.! her adımda ya telefon yada mesaj ile sürekli bilgilendirme ve yönlendirme yaptı. Çok tşkler.
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Yanitiniz ve inceliginiz icin cok tesekkur ederim. Umarim ileri ki alisverislerimizde de gorusuruz :) Hoscakalin ve iyi günlerde kullanin :)

• analog ile her oyun oynadigimda bas parmagim erliyor ve dogal olarak istedigim sekilde kontrol edemiyorum oyunculari fifa 14 te.

bu analog koruyusu acaba tamamen terleme onleme olayi var mi ? elimden kaymasindan bunaldim bu standart ds4 analogun.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    PM

• Silikon kılıfı öneriyorum herkese.Ben ps3 analog koluma almıştım zamanında bir yerden.Şimdi ps4'ü alınca konu sahibi arkadaştan alacağım.Gerçekten ele daha rahat oturuyor ve terletmiyor.Hayırlı satışlar dilerim. Konuyu takibe aldım.Fiyatlar gayet uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 1 Haziran 2014; 22:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Silikon kılıfı öneriyorum herkese.Ben ps3 analog koluma almıştım zamanında bir yerden.Şimdi ps4'ü alınca konu sahibi arkadaştan alacağım.Gerçekten ele daha rahat oturuyor ve terletmiyor.Hayırlı satışlar dilerim. Konuyu takibe aldım.Fiyatlat gayet uygun.

Yorumunuz için teşekkürler görüşmek dileğiyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.