Şimdi Ara

En ucuz VDSL modem tavsiyenizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hattımı VDSL'e taşıdım ve VDSL uyumlu bir modem almak istiyorum fakat internetteki yanıltıcı başlık ve içerikler seberiyle bir türlü hangi modemin VDSL, hangisinin de ADSL olduğu konusunda güven sağlayamadım. Siz, tecrübeli arkadaşların tavsiyesini bekliyorum. Kesinlikle şu anda tek kriterim en ucuz VDSL modemdir. Evet arkadaşlar, en ucuz GERÇEKTEN VDSL olan modem tavsiyenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.



  • Tplink, Asus, Tenda, ZyXel ve Airties. Hepsinin farklı modelleri ve özellikleri var. N11 gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yapmanızı tavsiye ederim. Bende iyi bir Vdsl2 modem bakıyorum açıkçası ama tam karar veremedim.

    Not: Kesinlikle ISS'lerin verdiği modemlerden almayın ikinci el.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, onlara bakıyorum ama türlü kelime oyunları ve laf kalabalığıyla insanları aldatmaya yönelik içerikler barındırıyorlar! Örneğin kimisi Adsl2+'yı Vdsl olarak ittirmeye çalışıyor, kimi de Fiberi... Oysa bu ikisi de Vdsl değil! Ayrıca, işin en vahim kısmını ise, artık insanları alanen aldatan bir kesim yapıyor ki, cihazın Vdsl desteği olmamasına rağmen açıklamaya Vdsl yazıyorlar utanmadan! Soran olursa, aa pardon yanlış yazmışız, tüh biz de bilmiyorduk, vah toptancı bizi kandırmış diyeceklerdir. Bu yüzden kullanan, bilen, bir şekilde deneyimli birilerinden yardım istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuza ve hız dağıtımına önem veriyorsan 2.el bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alıp modemi bridge moduna alıp modemi sadece interneti routara aktarmaya yarayan bir cihaza çevirip router ile internetinizi konrol edebilirsiniz ve routera pekçok firmware yükleme seçeneğinizde var bu sayede çok daha iyi verim alabilirsiniz routerdan 2.el modem olarakta td 9970 v3 modemine bakabilirsiniz ben kullanıyorum cihaza root attığınızda bütün ayarları açılıyor forumda konusu mevcut ve td 9970 v3 modemini letgodan bakın sahibindendekilerin alayı ölü soyucu 80 tl lik cihazlar için 150 tl gibi saçma bir fiyat istiyorlar ben aynı cihazı letgodan 60 tl ye aldım 0 ayarında yada 0 almak istersen zyxel vmg3312-b10a v2 modemine bakabilirsin.

    Asus modemlerdende uzak dur hem yazılımsal hemde chipset olarak kronik sorunlu cihazlar üretiyorlar forumda asus modemler ile ilgili konuyu okursanız her türlü fiyat segmentindeki cihazlarında sorun var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 16 Ağustos 2019; 4:24:19 >




  • ucuz vdsl modem olarak huawei hg658c v2, vodafone'un verdiği modemi ikinci el alıp kullanabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AirJET

    kablosuza ve hız dağıtımına önem veriyorsan 2.el bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alıp modemi bridge moduna alıp modemi sadece interneti routara aktarmaya yarayan bir cihaza çevirip router ile internetinizi konrol edebilirsiniz ve routera pekçok firmware yükleme seçeneğinizde var bu sayede çok daha iyi verim alabilirsiniz routerdan 2.el modem olarakta td 9970 v3 modemine bakabilirsiniz ben kullanıyorum cihaza root attığınızda bütün ayarları açılıyor forumda konusu mevcut ve td 9970 v3 modemini letgodan bakın sahibindendekilerin alayı ölü soyucu 80 tl lik cihazlar için 150 tl gibi saçma bir fiyat istiyorlar ben aynı cihazı letgodan 60 tl ye aldım 0 ayarında yada 0 almak istersen zyxel vmg3312-b10a v2 modemine bakabilirsin.

    Asus modemlerdende uzak dur hem yazılımsal hemde chipset olarak kronik sorunlu cihazlar üretiyorlar forumda asus modemler ile ilgili konuyu okursanız her türlü fiyat segmentindeki cihazlarında sorun var
    W9970 için o root girişi Telekom'un verdiği modemler için geçerli. Piyasadan alırsanız tüm özellikler açık geliyor. Bence parasını hak ediyor ama temizini bulmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ağustos 2019; 22:53:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.