Şimdi Ara

en ucuz kargo hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkse merheba normalde ptt ile alışveriş yapıyordum ancak ptt artık kargo ücretini gönderenden istiyor bu yüzden
    1-havale ücreti almayan bir kargo var mı?
    2-ptt hariç ucuz ve güvenilir bir kargo var mı?
    EDIT:oyun alıp göndermek için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifacı23 -- 5 Ağustos 2011; 17:26:11 >

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • dostum burda çoğu insan kargo yolu ile oyun alıp verdiği için burdan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 5 Ağustos 2011; 17:37:03 >
  • Kesinlikle Sürat Kargo ucuz diye çalışmayın. Bizzat başımdan geçen bir olaydır ve resmen 2 tane ps3'ü çaldılar. Böyle bir şey olamaz. Adamlar öyle iş yapıyorlar ki minareyi çalıyorlar ve kılıfını hazırlamış oluyorlar. Asla yanlış yapmıyorlar hırsızlık konusunda. Bunca yıldır kargo şirketleriyle çalışırırım ve hiç bir kötü durum yaşanmamıştır (Yurtiçi Kargo, MNG, Aras) ama sürat kargo ile ne hikmetse ilk denememin 2. ayında bu talihsiz olay geldi başıma. Uzak durun sürat kargodan . Ucuz olsun diye sürat kargo ile hiç bir mal gönderiminde bulunmayın... Biraz pahalı olsun temiz olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 5 Ağustos 2011; 17:51:29 >

Orijinalden alıntı: khalkedon

Kesinlikle Sürat Kargo ucuz diye çalışmayın. Bizzat başımdan geçen bir olaydır ve resmen 2 tane ps3'ü çaldılar. Böyle bir şey olamaz. Adamlar öyle iş yapıyorlar ki minareyi çalıyorlar ve kılıfını hazırlamış oluyorlar. Asla yanlış yapmıyorlar hırsızlık konusunda. Bunca yıldır kargo şirketleriyle çalışırırım ve hiç bir kötü durum yaşanmamıştır (Yurtiçi Kargo, MNG, Aras) ama sürat kargo ile ne hikmetse ilk denememin 2. ayında bu talihsiz olay geldi başıma. Uzak durun sürat kargodan . Ucuz olsun diye sürat kargo ile hiç bir mal gönderiminde bulunmayın... Biraz pahalı olsun temiz olsun .

peki dostum yurtiçi diğerlerine göre pahalı diye bliyorum mns ve aras nasıl?

Kesinlikle Sürat Kargo ucuz diye çalışmayın. Bizzat başımdan geçen bir olaydır ve resmen 2 tane ps3'ü çaldılar. Böyle bir şey olamaz. Adamlar öyle iş yapıyorlar ki minareyi çalıyorlar ve kılıfını hazırlamış oluyorlar. Asla yanlış yapmıyorlar hırsızlık konusunda. Bunca yıldır kargo şirketleriyle çalışırırım ve hiç bir kötü durum yaşanmamıştır (Yurtiçi Kargo, MNG, Aras) ama sürat kargo ile ne hikmetse ilk denememin 2. ayında bu talihsiz olay geldi başıma. Uzak durun sürat kargodan . Ucuz olsun diye sürat kargo ile hiç bir mal gönderiminde bulunmayın... Biraz pahalı olsun temiz olsun .

hocam olay nedir biraz detaylandırır mısın ?
    nasıl çaldılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

nasıl çaldılar

harbıden bende merak ettım
    nerde yasıoruz ya ?
    Madem son günlerde moda olan sözdeki gibi,"artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaksa", biz de diyoruz ki; Fenerbahçe taraftarı da eskisi gibi olmayacaktır.Bu konu artık bizim için vicdan meselesidir ve biz Fenerbahçe taraftarının vicdanını; Hz.Ömer'in adaleti ve Hz.Ali'nin kılıcının keskinliği temsil eder...[hayatlarında stada gitmeyen insanlar ,, yiyorsa gidip kadıköy'e fenerbahçe taraftarıyla dalga geçseydiniz ya? anca internetten sallayın] ........... ......... ANLADIN SEN ONU

• quote:

vay anasını ee burası türkiye her şey olur (bu arada hocam dükkanınız açık mı en kısa zamanda sizden psp alacam son fiyat nedir sıfır 3000 serisi için?)

• quote:

quote:

nasıl çaldılar

PS3 Cafe sahibi birisi uygulama için Bitlis'ten 4 tane Ps3 gönderiyor bize (daha önce 2 tane göndermişti ve bize güvendiği için daha sonra 4 tane birden gönderdi). Büyük bir kolinin içine yerleştirilmiş 4 tane orjinal PS3 ambalajı. Bu 4 kolinin iki tanesinin içinde PS3 yok. Gönderen kişi yanlarında HDMI kablo ve joypad'lerini de göndermiş.

Neyse devam ediyorum... 4 tane kolinin içinden iki tanesi eksik çıktı. Yani koskoca PS3'ler kutunun içinde yoktu. Joypad'lerine dokunulmamış duruyordu. Durumu bitlisteki müşterime bildirdim bu kargolar eksik diye. Onlarda eksik göndermediklerini söylediler. Hemen ardından bizim burdaki Bakırköy şubesine gittim, bana 300 - 400 metre mesafe uzaklığında. Durumu onlara da anlattım. Müdür denilen zaatın bana sorduğu ilk soru şu oldu; bunların faturası var mıydı ? Hayır yok bunlar sıfır ürün değil dedim (sıfır olsa ne olur acaba) . O zaman Ps3'leri gönderen kişi bir bardak soğuk su içsin dedi! (bunun diyen kişi bir müdür) Aldığım cevap bu oldu, insan olan bir insan nasıl böyle bir şey söyleyebilir. İnsanlığı bırak her şeyden önce sen resmi bir kuruluştasın bunu nasıl söylersin? O zaman faturasız hiç bir mal göndermesin kimse. Tatile gittiğinizde yanınıza fotoğraf makinenizi almayı unuttuğunuzda ailenizdeki birisinden fotoğraf makinenizi kargoyla göndermesini istediğinizde illeki de fatura mı olması gerekecek, ne saçma değil mi?

Müdür denilen zaat eğer çalınan bir mal varsa bunlar kamera kayıtlarında ortaya çıkar dedi. Daha sonra hiç ilgilenmedi ve oracıkta kestirip attı.

Neyse ben daha sonra bu durumu müşteri hizmetlerine de bildirdim ve ürünün çıkış noktasında ki kilosunu öğrendim (daha sonra elimdeki barkodda da kilonun yazdığını farkettim). Çıkış noktasından 21 KG olarak görünen koliyi bir de ben tarttım 12 KG geldi. Gönderen kişinin eksik gönderme gibi bir ihtimali hiç yok, eksik göndereceğine ihtimal dahi vermiyorum.

Sürat Kargo bu durum için bize bir forum doldurttu ve 3 ay beklememizi söyledi (mecburi bir bekleme durumuymuş bu). Kuzu gibi 3 ay bekledik. Ardından 2 ay kadar daha oyalama taktiği yaptılar " şu anda kurulda sizin konunuz tartışılıyor" şeklinde uzunca bir zaman oyaladılar. 2 ay dediğime bakmayın rahat 3 ay da bunun için beklemişizdir. Sonra karar açıklandı, tabiki de olumsuz olarak.

Ben de Bitlis'teki kişiye durumu anlattım ama pek tatmin olmadı durumdan ötürü. Adam da haklı. Tuttum adama 2 tane hiç kullanılmamış sıfır makine gönderdim.

Türkiye'de yaşadığımın farkındayım ama bu kadar da olmaması gerekir. Sürat Kargo'nun bu tür durumlar için ayırması gerekn bir bütçesi olması lazım, yoksa böyle yaparak ilerleyemezler. Yaptıkları resmen hırsızlıktır. Başka hiç bir açıklaması olamaz. Sürat Kargo ailesi aynı zamanda koyu bir müslüman topluluğudur. Sen merhaba dediğinde onlar Aleykümselam derler. Gerçekten kınıyorum. İş hayatımdaki en çok zoruma giden bir hadisedir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 5 Ağustos 2011; 19:39:51 >

• @khalkedon hocam.Okuduğumda kanım dondu.İyiki hep Y.İçiyle çalışıyorum

Bu arada sizin firmaya kırgınım biraz Sanırım ramazan arifesi dükkanınza uğradım kapalıydı bir kaç tane oyun alacaktım öylece giti para boşa

Ayrıca bakırköy yer altı çarşısında kampanya var ... ELİNDE ALIŞVERİŞ POŞETLERİYLE ELEKTRONİKÇİYE GİRERSEN KİLLZONE 3'Ü 105 TL'YE SAYIYORLAR. KAPIDAN ÇIKIŞTA TAMAM GEL 85 'E VERİM DİYORLAR
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

@khalkedon hocam.Okuduğumda kanım dondu.İyiki hep Y.İçiyle çalışıyorum

Bu arada sizin firmaya kırgınım biraz Sanırım ramazan arifesi dükkanınza uğradım kapalıydı bir kaç tane oyun alacaktım öylece giti para boşa

Ayrıca bakırköy yer altı çarşısında kampanya var ... ELİNDE ALIŞVERİŞ POŞETLERİYLE ELEKTRONİKÇİYE GİRERSEN KİLLZONE 3'Ü 105 TL'YE SAYIYORLAR. KAPIDAN ÇIKIŞTA TAMAM GEL 85 'E VERİM DİYORLAR

dostum y.içi nasıl 1 oyuna veya 2 oyuna ne kdar ücret alıyorlar?
    birde havale ücreti var mı?

• Ben yurtiçinde havale vs varmı bilmiyorum fakat Ben kargo gönderdiğimde (artık kız-kasiyer-tanıyor beni.) biraz indirim yapıyorlar.

MAX:8 TL KARGO ÖDEDİM ODA ÇOK ÖNCEYDİ

Yoksa hep 4-6 lira arası geliyor.
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • hocam o layı ordan çalışan basir bir kargo elemanı yapmıştır diye tahmin ediyorum ilgilenmemeleri ilginç gerçekten.
    Nexon Led Tv 39'' Packard Bell TJ65 Samsung Note2 AsRock MainBoard Amd PhenomII x6 960T 8gb Ddr3 1333Mhz 2gb Asus DirectU II Radeon 7870 Aerocool Xpredator Player Case Microsoft Xbox360 Gamepad Logitech X530 Creative x-fi surround 5.1 sound card
  • quote:

quote:

quote:

nasıl çaldılar

PS3 Cafe sahibi birisi uygulama için Bitlis'ten 4 tane Ps3 gönderiyor bize (daha önce 2 tane göndermişti ve bize güvendiği için daha sonra 4 tane birden gönderdi). Büyük bir kolinin içine yerleştirilmiş 4 tane orjinal PS3 ambalajı. Bu 4 kolinin iki tanesinin içinde PS3 yok. Gönderen kişi yanlarında HDMI kablo ve joypad'lerini de göndermiş.

Neyse devam ediyorum... 4 tane kolinin içinden iki tanesi eksik çıktı. Yani koskoca PS3'ler kutunun içinde yoktu. Joypad'lerine dokunulmamış duruyordu. Durumu bitlisteki müşterime bildirdim bu kargolar eksik diye. Onlarda eksik göndermediklerini söylediler. Hemen ardından bizim burdaki Bakırköy şubesine gittim, bana 300 - 400 metre mesafe uzaklığında. Durumu onlara da anlattım. Müdür denilen zaatın bana sorduğu ilk soru şu oldu; bunların faturası var mıydı ? Hayır yok bunlar sıfır ürün değil dedim (sıfır olsa ne olur acaba) . O zaman Ps3'leri gönderen kişi bir bardak soğuk su içsin dedi! (bunun diyen kişi bir müdür) Aldığım cevap bu oldu, insan olan bir insan nasıl böyle bir şey söyleyebilir. İnsanlığı bırak her şeyden önce sen resmi bir kuruluştasın bunu nasıl söylersin? O zaman faturasız hiç bir mal göndermesin kimse. Tatile gittiğinizde yanınıza fotoğraf makinenizi almayı unuttuğunuzda ailenizdeki birisinden fotoğraf makinenizi kargoyla göndermesini istediğinizde illeki de fatura mı olması gerekecek, ne saçma değil mi?

Müdür denilen zaat eğer çalınan bir mal varsa bunlar kamera kayıtlarında ortaya çıkar dedi. Daha sonra hiç ilgilenmedi ve oracıkta kestirip attı.

Neyse ben daha sonra bu durumu müşteri hizmetlerine de bildirdim ve ürünün çıkış noktasında ki kilosunu öğrendim (daha sonra elimdeki barkodda da kilonun yazdığını farkettim). Çıkış noktasından 21 KG olarak görünen koliyi bir de ben tarttım 12 KG geldi. Gönderen kişinin eksik gönderme gibi bir ihtimali hiç yok, eksik göndereceğine ihtimal dahi vermiyorum.

Sürat Kargo bu durum için bize bir forum doldurttu ve 3 ay beklememizi söyledi (mecburi bir bekleme durumuymuş bu). Kuzu gibi 3 ay bekledik. Ardından 2 ay kadar daha oyalama taktiği yaptılar " şu anda kurulda sizin konunuz tartışılıyor" şeklinde uzunca bir zaman oyaladılar. 2 ay dediğime bakmayın rahat 3 ay da bunun için beklemişizdir. Sonra karar açıklandı, tabiki de olumsuz olarak.

Ben de Bitlis'teki kişiye durumu anlattım ama pek tatmin olmadı durumdan ötürü. Adam da haklı. Tuttum adama 2 tane hiç kullanılmamış sıfır makine gönderdim.

Türkiye'de yaşadığımın farkındayım ama bu kadar da olmaması gerekir. Sürat Kargo'nun bu tür durumlar için ayırması gerekn bir bütçesi olması lazım, yoksa böyle yaparak ilerleyemezler. Yaptıkları resmen hırsızlıktır. Başka hiç bir açıklaması olamaz. Sürat Kargo ailesi aynı zamanda koyu bir müslüman topluluğudur. Sen merhaba dediğinde onlar Aleykümselam derler. Gerçekten kınıyorum. İş hayatımdaki en çok zoruma giden bir hadisedir bu.

Hocam bu mesajın aynısınıhttp://www.sikayetvar.com/ a atın. O site oldukça etkili bir site. Büyük firmalar hakkında şikayet belirttiğinizde, siteden firmayı arayıp sizin için böyle bir şikayet bildirdiler diye uyarıyor ve firmanın genel merkezinden cevap geliyor. Bilinen bir site olduğu için firmalar haklarında kötü reklam olsun istemiyorlar. Daha birkaç gün önce Turkcell hakkında şikayet bildiren iş arkadaşımı Turkcellden arayıp konu hakkında görüşmek istediler. Sizinki gerçekten ciddi bir mesele...

• C-TRanger

Bu dediğiniz şeyi daha önce yaptım ve beni gerçekten telefonla arayan oldu durumu anlattım ve sonrasında forum doldurdum ve Sürat Kargo kurul düzenledi kuruldan çıkan haber ise olumsuz oldu. Daha sonra da yeniden konu açmadım. Değişen bir şey olmayacak gibime geliyor ama yine de denemekte fayda var. Bunlarla uğraşmak canımı fena halde sıkıyor unutmak istiyorum bir türlü de unutamıyorum. Dediğinizi bir daha yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 5 Ağustos 2011; 22:03:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.