Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101.619
Cevap
625
Favori
4.092.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 50505051505250535054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam paylaşımını görüp filmi izledim. Hans karakteri hakkaten geri zekalının önde gideni baştan sona. İlaçlamacı dayıyı paratoner gibi ailesinin üzerine çekiyor yaptıkları ile. İlaçlamacı dayı da Hollanda polisi ile iyi billur geçmiş. Dediğin gibi izle geç filmlerden. Puanım 5/10.

En heyecanlı yerinde filmi bitirdiler insafsızlar. Hans son bir ani hamle ile dayıyı haklar dedim kaldırımda ama göstermediler ve seslerden öyle olmadığı zannediliyor. Malın önde gideni.
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Yıllar sonra bu Muhteşem filmi görmek çok güzel oldu hocam 7 bırakın 8 olması lazım bence bu forumdaki herkes izlemeli

• Filmi indirdim ama henüz izleyemedim. Kadro zaten muhteşem görünüyor. Umarım film de öyledir, teşekkürler.
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt

Konusu, kurgusu,sonlardaki gizem olsun

Alaska'nın muhteşem doğası ilk dakikadan itibaren filmin içine girdim

1997 yılında gayet güzel bir film çekmişler

• Üstte paylaşılan filmi merak ettim, türü sevdiğim için gece bir bakayım. Bu arada global'deki adı Tailgate. Umarım PV'da İngilizce dublajı vardır.

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
  • ımdb
    The Crow (1994) ⭐ 7.5 | Action, Crime, Drama
    https://www.imdb.com/title/tt0109506/

Gotik bir intikam hikayesi. Anlatım tarzı süper kahraman diline çok yakın, yansıtılan şehir neredeyse Gotham. İntikam hikayesi yansıtılırken bir yandan da uyuşturucu, sigara vb. gibi maddelerin kötülüğüne dair de vaaz veriyor. Eric Draven karakteri neredeyse İsa'nın yeniden diriliş hikayesini anlatıyor ki, aralarda verilen incil alıntıları da bundan dolayı. Filmin bana kalırsa en büyük problemi ise hikayenin işleniş şekli. Biraz boşluklar var ve bazı sahneler çok gelişigüzel çekilmiş. Onun dışında özellikle atmosferi bakımından dikkat çekici bir iş. 7/10

Selam. Filmi yeni izleyebildim. Anthony Hopkins (Charles) büyük karizması, soğuk kanlılığı ve bilgeliği ile filme yön vermiş resmen. Rol icabı Baldwin (Bob) kişisine sövsek de oyunculuğu Hopkins'den sonra muazzam. Ayı sahneleri 1997 yılına binaen yine muazzam. Macera dozu da çok iyi. Filmde yer alan aldatma/gönül dramı da ayrı bir unsur. Filmin son 30 dakikası başka bir boyut hakikaten. Ben filmi çok beğendim ve puanım 7.5/10.

Bu arada:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam nehrin üst tarafında buldukları kulübe kime aitti ki Charles'ın saatinde yazan aforizmanın (sözün) aynısı Bob'un saatinde de Charles'ın karısı Mickey adına yazılmış? Kulübeyi rast gele bulmadılar mı sonuçta? Yokluk bölgesindeki kulübede o notun ne işi var? O kısmı tam anlayamadım. Açıklayabilen olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Temmuz 2024; 19:42:57 >

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızımdb
    Kolpaçino 4 4'lük (2024) ⭐ 2.6 | Comedy
    https://www.imdb.com/title/tt29454492/?ref_=ext_shr

4/10 o da eski filmlerinin hatrına. Zaten eski filmlerinin kaymağını yemeye çalışmış. Gerekli uzun kritiği filmin ana konusunda yapmıştım.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Hocam filmi ilk defa mı izlediniz? Yoksa daha önceden de izlemiş miydiniz? Crow filmi eski olduğu kadar da bilinen bir yapım ve sizin çok fazla film izleyen biri olduğunuzu biliyorum. Sadece yeni mi izleyip izlemediğinizi merak ettim. Bu arada bunun 2. filmi de bir o kadar kötüdür.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bende kulübe kısmını anlamadım

• The Crow filmi, The Crow çizgi romanı üzerinden yaratılmıştır. Çizgi romancı James O'barr benim gibi The Cure hayranıdır

Eric Draven'in makyajı..vs The Cure solisti Robert Smith'ten ilham kaynağı alınmıştır

Eric Draven'in rockçı olması rock grubunun olması yine The Cure ile alakalıdır

Zaten efsane The Crow filmi için The Cure, Burn isminde şarkı yazmıştır

The Crow'da Eric Draven mezarında dirildikten sonra evine geldiğinde bu şarkı çalar

The Crow 2'nin yönetmeni ise The Cure'un kliplerini çeken aslında klip yönetmeni olan Tim Pope çekmiştir

Tabii bu filmi çok büyük batırmıştır. Rezalet ötesi bir filmdir

Tabii Brandon Lee nin film çekimleri esnasında öldürüldüğünü söylememe gerek yok

Aslında filmin tamamını çekmişler

Flashback sahnelerini en sona bırakmışlar. Flashback sahnelerinde uzun sarı saçlı eleman dolu tabancayla vuruyor. Rivayete göre de ölünceye kadar üzüntüden bu filmi izlememiş

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Filmi yeni izledim hocam.

Kesinlikle öyle Arşivin en güzel yerinde durur bu film bende

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Biliyorsun hocam Brandon Lee maalesef bu güzel filmin çekimlerinde gerçek mermi ile vurularak öldü :(

Ve bu güzel filmin güzelliğide yarıda kaldı... Fakat bu üzücü olaya rağmen Kült bir film olarak Arşivlerde yerini aldı.

• The Bear (1988) 10 / 7.5 Yine doğası ve insan Egosuna çok süper örnek olucak Muhteşem bir Film..

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

Evet maalesef. Zaten sektör bu olaydan sonra silahlı aksiyon çekimlerinde silah kullanım şekillerini değiştirmiş, hileli kamera açıları kullanmışlar.

• Tracers

6/10

Parkur filmi başrolde Twinlight serisindeki Jacop var.Bu çocuğun oyunculuğunu vasat buluyorum, filmde çerezlik bir film.Araştırmadım ama parkur sahnelerinin çoğunu kendisi oynamış gibi gözüküyor.O yüzden bu konuda taktir ettim oyunculuğunu bu film için...

https://www.imdb.com/title/tt2401097/

Timecop
    6.5/10

JCVD in izlemediğim nadir filmlerinden biri.Tv de denk gelince izledim.Ortalama bir Van damme filmi.Üst düzey filmlerinden biri değil.Filmde bilimkurgu öğeside var fakat derin işlenmiyor.Ortalama bir aksiyon filmi...
    https://www.imdb.com/title/tt0111438/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 6 Temmuz 2024; 19:15:38 >

Despicable Me 4 (2024) ⭐ 6.3 | Animation, Adventure, Comedy
    https://www.imdb.com/title/tt7510222/?ref_=ext_shr_lnk

minyonlar gerçekten akıl dolu bir karakter çizimi, kendinikabul ettirdi ve üstünden yürüyorlar, manidar bir film olmuş, izlenir

A Quiet Place: Day One (2024) ⭐ 6.8 | Drama, Horror, Sci-Fi
    https://m.imdb.com/title/tt13433802/

Cehenneme orijinal full hd + tr altyazı düşünce Cloudstream'da Netflix tadında hadi izleyeyim dedim

Serinin öncesini anlatıyor.filmin ilk bölümü sakin geçiyor İmdb puanı adil olmuş. 7 ve üzeri puanı hak etmiyor ama vasat izle geç filmlerden değil

Tr dublajı çıkınca tekrar izleyeceğim

Bu seriyi seviyorsanız izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Filmi yeni izledim hocam.

Senin gibi bir film gurusunun bunu ilk defa şimdi izlemiş olmasına şaşırdım hocam. Gözlerden nasıl kaçtı ki acaba.  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız 

• 
Sayfa: önceki 50505051505250535054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.