Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
100.695
Cevap
615
Favori
4.050.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48864887488848894890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

    Yazdığın mesaja dön bir bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Konu olarak parasızlıktan gına gelmiş bir babanın ailesine destek için kartele kuryelik yapması. Genel olarak güzeldi. Clint reisi görmek güzel ama çok yaşlanmış canlı cenaze olmuş resmen. Film güzel yol-doğa manzaralarına sahip oyunculuklar güzel dram yönü de iyi. Tavsiye ederim. 6.5/10
  • Visions (2015)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Oyunculuğun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bizlere gösteren bir yapım olmuş.Beğenmesem de farklı bir yapısı vardı.

    4/10

  • Uzun zamandır erteliyordum sonunda izledim. Müzikleri güzeldi. Şans verilip izlenebilir.
  • Sevgili Romalılar, forumda ki imdb uzantisini kullanarak film onerisi paylasan yuce zatialinizi selamliyorum. Hatta bazi derebeyleri film adi bile paylasmayarak olasi bir duzene baskaldiriyi destekleyeceginin sinyalini vermistir, mutlu mu olmali yoksa tornacı mi bilemedim. Sizi tenzih ederek soyluyorum her ne kadar yuce bir kisilige sahip olsaniz da aranizda saniyorum ki latin alfabesiyle ciddi sorunlari olan bazi merkezi otorite sevmeyenleri mevcut. Buradan onlara tek bir sey soylemek isterim, efendiler umarim bir gun okumayi sokersiniz de bu yorumum da sizi de yaad ettiğimi fark edersiniz. Çayı şekersiz içmenizi tavsiye eder şatolarinizda rutubetsiz gunler dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 22 Nisan 2019; 6:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Where Hope Grows (2014)

    Çok sıcak ve gerçek bir hikaye. Özellikle içerdiği mutsuzluk anlarıyla... Cal ve Produce arasındaki ilişki birden gelişiyor. Cal kızına karşı çok iyi bir baba değilken birden hiç önemsemediği bir insanın hayatına dokunduğunu farkediyor ve karşılığında onun hayatına dokunuyor. Basit gözüken ama iz bırakan bir film. Milt hikayesine gerek var mıydı dedim, ta ki sonunda bu düşüncem de değişti. Cal'in film boyunca saçlarının bozulmaması biraz sırıttı. Produce de zaten gülüşüyle bile içimi ısıttı.

    Son bölümdeki şu replikle bitireyim :
    "Hayat kısadır. Korkuyla değil, cesaretle yaşanmalı. Hayallerinizin, anılarınızdan daha
    önemli olup olmadığına karar vermelisiniz. Yoksa geçmişe mi takılıp kalacaksınız? Hayat yaşamak için vardır. Fazlasıyla yaşamak için... Bu mezarlığa göz gezdirdiğinizde, her mezar taşının üstünde iki tarih görürsünüz. Doğum ve ölüm tarihi. Her insan için bu iki tarih geçerlidir. Ama o iki sayının arasındaki çizgi, hayatımızı tanımlayan şeydir. Bu yüzden hayatınızı dolu dolu yaşayın."




  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Sırf üşendikleri için ısrarla IMDB linki koyuyorlar tüm uyarılarıma rağmen. Niye ki google görsellerden afiş image’ının linkini alıp onu simage’ye koymayı bilmiyorlar diye mobil sürümde şu konu da gezmeyi bir eziyet haline getiriyorlar. Sen o filmleri insanlar görebilsin diye koymuyorsan bu konuda ne işin var? Yok insanların görüp görememesini umurunda değilse o zaman senin bu konuda ne işin var?

    Yıllar sonra tekrar şevkle konuya geri döndüm ama sadece 2 hafta da geri bırakmak zorunda kaldım. Konuda kalite yok ki. Buraya film koyan adamların amacı “bu filmi izledim” demekten daha öteyse ne diye ısrarla IMDB linki koymaya devam ediyorlar? Eskiden bu konuda gezmek bana zevk verirdi. Şimdi eziyet çekiyorum sanki.

    Belki bi 1 ay daha eski günler geri gelir mi düşüncesiyle paylaşımlarımı yapmaya devam edeceğim. Belki eski kaliteyi özleyenleri şevke getirebiliriz gibi bir umudum var çünkü.

    Şunlara bak hele, aynı adam filmi izlediği gibi gelip bir mesaj daha atıyor. Yav kardeşim her film için niye bir post atıyorsun yav? Ne değişik insanlarsınız yahu? En az 3 filmi bir postta biriktirin ki konu düzenli ve hoş görünsün. Ama sizin amacınız zaten film paylaşmak değil ki, bu konuda gezmek size bizim gibi zevk vermiyor ki. Farklı amaçlarınız var; ama kesinlikle filmle ilgili bir amaç değil. Kimse kusura bakmasın; konu resmen ya yaşı ya ruhu velet olan bir sürü veletle kaynıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet maalesef mobilden su konuya girdigimizde mezarlikta dolasiyor gibi oluyoruz, imdb koduyla paylasmakta israr eden kullanicilar en azindan salt baglanti adresini de ilave olarak yorumlarina ekleyebilir, bu sekilde konu cozume kavusabilir veya bu kod degistirilerek hem imdb sayfasi hem de ilave olarak baglanti adresi paylasilabilir. Kullanici da bu basit cozumleri dusunebilirdi

    Neyse Hayao Miyazaki iki filmle dönüyormus, film paylasamadim bari güzel bir haber vereyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 22 Nisan 2019; 12:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil versiyon sorunlu arkadaş . Cevap yazayım diyorum alıntı yapmıyor . Imdb butonu sıkıntılı diye bildiriyoruz , sonuç havagazı . Pc de Imdb çalışıyor . Ben de Imdb linki kullanıyorum ama mobil için isim de paylaşıyorum ayrıca . Gerçi burada paylaştığım yapımlar ya popüler olup benim begenmediklerim ya da pek bilinmediğini düşündüğüm izlenesi yapımlar . Elde olan bu ... idare edeceğiz . Çok da şaapmamak lazım . Gastrit yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obili

    Mobil versiyon sorunlu arkadaş . Cevap yazayım diyorum alıntı yapmıyor . Imdb butonu sıkıntılı diye bildiriyoruz , sonuç havagazı . Pc de Imdb çalışıyor . Ben de Imdb linki kullanıyorum ama mobil için isim de paylaşıyorum ayrıca . Gerçi burada paylaştığım yapımlar ya popüler olup benim begenmediklerim ya da pek bilinmediğini düşündüğüm izlenesi yapımlar . Elde olan bu ... idare edeceğiz . Çok da şaapmamak lazım . Gastrit yapar
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    16 Marttaki müthiş öngörüm gerçek oldu...




  • obili O kullanıcısına yanıt
    Yonetimin kendileriyle alakali olmadigi nedeniyle ustesinden gelemediklerini biliyorum, onlara demedim bir sey elestiri anlaminda. Kullanicilar bir seyler yapabilir, neyse dedigin gibi cok da ugrasmamak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crypto (2019) 10 6.5 Konu Genç bir kara para aklamayla mücadele ajanına odaklanıyor.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
  • Nasil acaba aksiyon macera ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Escape Room (2019)

    İlgi çekici bir giriş sahnesi ile başlıyor. Üç karakteri tanıtıyor, diğer üç karakter pat diye dahil oluyor. Bu tür filmlerde çok mantık aramanın izleyiciyi tatmin etmediğini düşünürüm ama gerçekten şifrelerin bir anda nasıl çözüldüğü gibi detaylar biraz göze batıyor. Bir de karakterler çok yetersiz ve klişe. Bu tür filmlerde mutlaka bir siyahi kaslı, bir eski asker, bir ilk ölecek saftirik, bir afet, bir şişman adam oluyor. Bird Box'taki karakter kurgusuna da çok benziyor. Bir sürükleyiciliği var. Bazı detaylar soru işareti kalmasın diye güzel bağlamalar var ama yetmemiş. 6/10 ile çerezlik bir film olduğunu düşünüyorum.




  • Faa yeung nin wa • 2000 / Wong Kar-wai



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    1962, Hong Kong. Aynı apartmana taşınan ve birbirinden habersiniz iki insan. Taşındıkları gün, karmaşadan dolayı eşyaları bile birbirine karışıyor. Bir ortak noktaları var ki, ikisi de eşleri tarafından aldatılıyorlar. Sonrasında onların hikayesi başlıyor.

    Bir dönem filmi olmasıyla tema buna uygun şekilde tasarlanmıştır. Bizim coğrafyamıza Uzak Doğu etkisiyle gelen bitkisel motifler mekanların duvarlarına, perdelere ve kadınların kıyafetlerinin üzerinde görülür. Bu şiirsel anlatı, iki karakterin arasındaki duygusal bağ ile beraber kırmızı renk paletinin baskısıyla bütünleşir. Karakterlerin arasında en ufak 'tensel' yakınlaşma olmazken hikaye çok sağlam bir nedensellik üzerine gittiği için en iyi aşk hikayesi olmaya adaydır. Kalpler beraberse, bedenlerin birleşmesine sanırım pek de gerek kalmıyor. Wong Kar-wai'nin slow motion görüntüleri, özellikle arka fona yerleştirilen Shigeru Umebayashi'nin Yumeji's Theme melodileri seyirciyi başka yerlere götüren bir başka unsur. Yağmurun ve kapalı mekan kullanımının etkili dekoratif unsurları sırtına almasıyla birlikte teyellenen bu hikaye mutlak bir anlayış üzerine gidiyor. O anlayış da şu ki; aşk için en basit gibi görünen şeylere ne kadar karşı koyabileceğimiz... Bizler hiçbir zaman eşlerini aldatan kişilerin yüzlerini görmeyiz, sadece etkileri vardır. Tiradlar duyarız hepsi o kadar. Sanki yönetmen, onları direkt olarak hikayeye eklemeye layık görmemiştir. Bu onursuzluğa bir tokat gibidir bu hareket.

    Tabii hikayeye odaklanırken dönemi kaçırmamak gerekli. Kocasının uzak seyahatlarinden rahatsız olan ev sahibi, bunu sürekli muhafazakar bir dille ifade ediyor. Çünkü henüz o dönemlerde evli bir kadının yalnız yemek almaya gitmesi bile hoş değil. Ayrıca bir erkekle görünmek de dedikoduya sebebiyet veriyor. En klasik mesleklerden biri olan katiplik hemen göze çarpıyor. Su Li-zhen'in giydiği cheongsam stili elbiseler ise bilerek yerleştirilmiş. Çünkü hem izleyici hem de filmdeki bazı kişiler için karşı konulmaz bir unsur.

    İzleyebileceğiniz en estetik filmlerdendir. Müzikleriyle birebir örtüşen sahne anlayışı, mekan ve karakter kullanımı; tüm bunların ötesinde Çin temasını sonuna kadar kullanabilen bir dönem hikayesi olmasına rağmen modern bir üsluba sahip olması, Faa yeung nin wa yapımını tek kelimeyle başyapıt olmaya itiyor. İzleyin, izlettirin.



    10/10




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Focus (2015)

    Sürükleyici aslında ama eksik hissettiren ve eksikliğin ne olduğunu yakalayamadığım bir şey var. Hikaye çok dolanmadan ve çok uzamadan neticeleniyor. Bu açıdan sevdiğimi söyleyebilirim. Yine de son 10 dakikada olayların birden bambaşka bir hal alması daha iyi işlense daha yüksek puanlık bir film olabilirdi. Bir de tabi ki Margot ateş ediyor, 0.5 puan da bundan verdim.




  • Çoğunluk 8/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Kuzu 8/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Dilber'in sekiz günü 7,5/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Sofra sırları 7/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Gölge Oyunu 8/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Korkuyorum anne 7,5/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Kaç Para Kaç 8/10
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    8/10

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    8/10

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    8/10

    Geçende aniden içime bu filmleri tekrar izleme isteği doğdu ve açtım izledim. Şu hayatta izlenmeye değer bulduğum tek süper kahraman serisi bu seri. Acayip eğlendiriyor beni yine çok eğlendim. Gerçi şu sıralar içime süper kahraman filmleri isteği doğdu bilmiyorum niye... Bir süre daha süper kahraman filmi izlemeyi düşünüyorum, belki severim.




     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    10/10

    Bu konunun benzeri dizi konusu yok. Bu yüzden buraya yazıyorum her zaman yaptığım gibi. Müthiş değildi ama kesinlikle çok güzeldi. Şiddetle öneriyorum.




    Bu konuyu seviyorum. Adam akıllı bir hal almasını en çok ben isterim. Oldum olası zevk aldım bu konudan. Seviyorum ne yapiyim. O yüzden biraz daha kullanacağım bakalım ne olacak...




  • Andy Selva kullanıcısına yanıt
    Bu tarzdaki toplu mesajlarımın zannedersem üçüncüsü bu. Bu sefer 30 Mart - 25 Nisan tarihi arasında izlediklerimi ekleyerek devam ediyorum.
    https://twitter.com/Karbonaich/status/1079914448142372864



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt6704776/

    55) El fotógrafo de Mauthausen (2018) - Mar Targorona

    Mauthausen Nazi toplama kampında fotoğrafçılık yapan komünist bir tutuklunun kampta tanık olduğu olayları anlatan, ilgi çekici konusuna rağmen bekleneni veremeyen bir film. Duyguyu vermede sıkıntıları var, genel olarak vasat. 5,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0040522/

    56) Ladri di biciclette (1948) - Vittorio De Sica

    Proletarya sınıfına mensup bir bireyin probleminden yola çıkarak halkların problemlerini dünyaya anlatan film, İkinci dünya savaşı sonrası ekonomik dar boğazdaki İtalya'daki dramatik bir baba-oğul öyküsünü çok sade bir şekilde ele alıyor. 8/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0045274/

    57) Umberto D. (1952) - Vittorio De Sica

    İtalyan yönetmen yine savaş sonrası İtalya'dan ve sorunlarından -gelir adaletsizliği, yaşam şartları gibi- dem vururken merkezine yaşlı bir adam ile köpeğinin hayatını koyuyor. İnsanın ebedi yalnızlığına adeta bir ağıt, yürek sızlatan türden bir öykü. 8/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0064541/

    58) Kes (1969) - Ken Loach

    İşçi sınıfı yönetmeni olarak bilinen Ken Loach'ın, İngiliz katı ve disiplinli eğitim sistemi ile çarpık aile yapısını yerdiği ve bir yandan da orta-alt tabakadaki insanların daha küçük yaşlarda başlayan zorlu mücadelesini anlattığı kasvetli bir film. 8,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0114671/

    59) Land and Freedom (1995) - Ken Loach

    İspanya iç savaşında Hitler ve Mussolini tarafından desteklenen diktatör Franco'ya karşı İspanyollar ve yabancı ülkelerden gelen komünist, anarşist ve troçkist milislerin direnişi anlatılırken sol'un bölünmüşlük problemi filmin ana teması. 9,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0070040/

    60) The Spirit of the Beehive (1973) - Victor Erice

    Çekimleri, müzikleri ve oyunculuklarına hayran kaldığım İspanyol iç savaşının etkilerini iki kız kardeş üzerinden aktaran ve bunu yaparken genelde imgesel anlatımı kullanan, bu yüzden de okumasının kolay olmadığını düşündüğüm film. 7,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0074360/

    61) Cria cuervos (1976) - Carlos Saura

    Arı Kovanı'nın Ruhu filmindeki gibi baş rolde Ana Torrent var ve ufak yaşına rağmen büyük oynamış. Büyük çoğunluğu aynı evin içinde geçen film, sadeliği ve zaman geçişli sahnelerdeki başarısı ile akılda yer ediyor. Porque te vas şarkısı mükemmel. 9/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0053946/

    62) Inherit the Wind (1960) - Stanley Kramer

    Bir öğretmenin derste evrim teorisini anlatmasından ötürü mahkemeye çıkarıldığı ve ekseri mahkeme salonunda geçen, gerçek olaylara dayanan ve izlenip ders çıkarılası bir sürü düşünceye, felsefi yaklaşımlara sahip 12 Angry Men tadında bir film. 8,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0048021/

    63) Rififi (1955) - Jules Dassin

    Soygun filmlerinin atalarından sayabileceğimiz, başından sonuna dek sürükleyici senaryosu ve neredeyse 15-20 dakika civarı diyalogsuz soygun sahnesinde verdiği gerilimle çok başarılı bir Fransız filmi. Le Trou filmine benzettiğimi de söyleyebilirim. 8/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt2370248/

    64) Short Term 12 (2013) - Destin Daniel Cretton

    Short Term 12, on sekiz yaşını doldurmamış 'underprivileged' çocuklar için geçici bir sığınma evinin adı. Çocuklar ve gözetmenleri arasında çok dokunaklı sahneler var. Brie Larson ve John Gallagher harikaydı. Filmin daha uzun sürmesini isterdim. 8,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt1935179/

    65) Mud (2013) - Jeff Nichols

    Matthew McConaughey ve çocuk oyuncuların çok iyi oyunculuk sergilediği ve ilişkilerdeki düş kırıklıklarının ana tema olduğu filmde tempo yavaş ve süresi uzun olmasına rağmen kendini tekrara düşmeden finalini yaparken iyi bir film izledim hissini veriyor. 7,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0044081/

    66) A Streetcar Named Desire (1951) - Elia Kazan

    Marlon Brando'nun kamera önündeki ilk işlerinden ve ünlü yönetmen Elia Kazan tarafından çekilen, 4 akademi ödülü sahibi bu filmi oyunculuk haricinde çok etkileyici bulmadım. Senaryosu biraz zayıf kalmış, 50'lerde daha iyi filmler var. 6,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0047296/

    67) On the Waterfront (1954) - Elia Kazan

    "You lost a battle, but you have a chance to win the war." Marlon Brando'nun Brando olduğu film diye nitelendirilen ve hakikaten devleştiği film. Limanlarda çete kontrolündeki usulsüz sendikalaşma, karşı örgütlenme ve bir başkaldırı öyküsü. 7/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0081505/

    68) The Shining (1980) - Stanley Kubrick

    Bana göre tarihin en iyi oyuncusu Jack Nicholson'un Guguk Kuşu filmiyle birlikte en iyi 2 performansından birisi. Çok da sıra dışı bir senaryoya sahip olmayan filme yönetmen Kubrick ve oyuncu performansları eklendiğinde müthiş bir başyapıt oluvermiş. 9/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0078788/

    69) Apocalypse Now (1979) - Francis Ford Coppola

    Yıldızlar geçidi -Duvall, Brando, Ford ve Sheen- olan filmde haliyle gerçekçilik çok üst düzey. Vietnam Savaşı dönemi mesih kabul edilen bir adamı arayış hikayesi. Ağır ve temposuz ama enfes repliklere ve belki de en iyi savaş sahnelerine sahip. 8,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt7670212/

    70) Der Goldene Handschuh (2019) - Fatih Akın

    Fatih Akın'ın bir tek Im Juli filmini izlemiştim ve apayrı türlerde iki güzel film çıkarmış. Bir seri katil filmine göre komik denilebilecek sahnelerin araya eklenmesiyse yerinde olmuş zira genel olarak sert ve rahatsız edici bir yapıda. 7/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt5723272/

    71) Aus dem Nichts (2017) - Fatih Akın

    Diane Kruger'e harika performansıyla Altın Palmiye'de en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandıran ve Almanya'daki neo-nazi oluşumu ile 2004'te Köln'de gerçekleşen bombalama olayını konu edinen adalet-intikam konseptli, Fatih Akın imzalı bir drama. 7,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0421715/

    72) The Curious Case of Benjamin Button (2008) - David Fincher

    3 saate yakın sürmesine rağmen bir o kadar daha sürse de izlerdim diyebilirim. Ömrümüzün hiç de uzun olmadığını ve değerini maalesef bilemediğimizi hatırlatan romantik dramaların en sıra dışı ve büyüleyici örneklerinden. 10/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt1285016/

    73) The Social Network (2010) - David Fincher

    Facebook'un kuruluş hikayesi ve Zuckerberg'in dava edilmesi olayları Aaron Sorkin'in elinden çıkma bir senaryo -bolca hızlı diyalog- ve David Fincher yönetmenliğinde -her türde film çekerim, demiş sanki- izlemesi keyifli bir film. 7,5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0104691/

    74) The Last of the Mohicans (1992) - Michael Mann

    Film müzikleri öyle güzel ki uzunca bir süre dinledim. Fransız ve İngilizlerin koloni kurma çabası içerisinde birbiriyle savaşırken bölge yerlisi olan kabilelerle yaşadıklarını anlatan, duygusal ve oyunculuk olarak etkileyici bir film. 8/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    https://www.imdb.com/title/tt0099348/

    75) Dances with Wolves (1990) - Kevin Costner

    Kevin Costner'in hem yönetip hem baş rolünü üstlendiği, 7 akademi ödülü sahibi 180 dakikalık bir western. Antiemperyalist yapısı ve kızılderililerin insani yönlerine vurgu yapmasıyla yıllar sonra tekrar izleme isteği uyandıracak bir yapım. 7,5/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 26 Nisan 2019; 1:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    6.4/10

    Bu filmlerin acemisiyim. Ayrıca önyargılıyım. Bu yüzden bu filmler nasıl ve neye göre değerlendirilir çok bilmiyorum açıkçası. En önemli nokta ise bu filmlerden beklentimin ne olduğu ve/veya ne olması gerektiği. Deadpool'un ilk filmini de izlemiştim ve onda daha çok eğlenmiştim. İçimden bu film 6.5 etmez diye geçiyor ve 6.5 ederinde olmadığını belirtebilmek için 6.4 vereceğim. Neyi değerlendireceğimi hakikaten bilmiyorum. Ve şu sıralar ağır işleyişi olan yapımları izlemekte içimden gelmediğine göre bir süre bu şekilde başı boş zaman geçireceğiz artık.




     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    8/10

    Film beni genel anlamda eğlendirdi. Ama anlamsız savaş sahneleri izlemek baydığı için hafif sıkıldım.





     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    1.sezon
    10/10

    Benim dizilerden çok fazla puan kırmak gibi bir yapım yok. Ya beğenir devam ederim ya da beğenmem bırakırım. Ancak bu dizi harbiden çok çok iyiydi. Çok beğendim. Gizemleri çok seven bir kişiydim oldum olası. Bu yüzden diziyi izlerken ciddi ciddi zevk sesleri çıkararak, heyecandan elimi ayağımı kontrol edemeyerek izledim yer yer. Oha gibi çüş gibi söylemlerde bulundum izlerken. Zaten bir dizi kendini size zorla izlettiriyorsa o dizi iyidir kardeşim. Şiddetle tavsiye olunur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 27 Nisan 2019; 12:18:58 >




  • 
Sayfa: önceki 48864887488848894890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.