Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4782. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100.693
Cevap
615
Favori
4.050.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47804781478247834784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    İzlenilmese de pek bir şey kaybedileceğini sanmıyorum filmin başlarında değişik bir tat alma umuduyla başladım ancak belli bir yerden sonra çok durağan olmaya başladı.

    6/10


     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Özellikle bazı sahneleriyle tüyler ürperten bir film olmakla birlikte,içinde çok kaliteli oyuncular barındıran(Tarık akan,Tuncel kurtiz,Yaman Okay vs.)sinemamızın yapı taşlarından biri aşiret kavgalarının vardığı korkunçluğu anlamak açısından da önemli.

    8/10




  • Oldboy
    Sympathy for Mr. Vengeance
    Sympathy for Mrs. Vengeance

    Bu sırayla izlemiştim. Görsellik olarak 3. film daha iyi bence.


  • Böylesine başarılı bir filmi çok geç izlediğim içim pişmanım.Oyuncu kadrosu da şahane.Imdb hakettiğinden düşük ama biyografik film severler için tavsiyemdir.



    Başarılı bir biyografi yapımı.Tabi ki klasik Amerikan ''biz her şeyin en iyisini yaparız'' propagandasını da barındırıyor. 2017 yılının da en başarılı filmleri arasında gösterildiğini de belirtmek isterim.
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt0498381/

    Aynı hikayeyi ufaktan değiştirip önümüze koymuşlar. Ayrıca holivud filmi olduğu için saçma sapan her abd filminde gördüğümüz süreyi uzatma amaçlı sahneler var. Senaryo aslında kötü değil ama biraz gençlik filmi yapmaya çalışmışlar. 2. yarıda mezarı bulmaya çalıştıklarında biraz daha ivme artıyor. Ama sonuçta vasat bir film.




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    8/10


    Mühendisler hakkında cevap bulmak isteyenler bu filmden beklediğini alamayacak.
    Ridley scott cevaplaması gereken çoğu meseleyi üstün körü geçmeyi tercih etmiş.
    Aslında filmi çekme nedenini baltalamış. hata etmiş. alien'ın formülize kalıplarına takılı kalmış.
    Bazı falsolarına rağmen sadece alien filmi olarak görülürse güzel, prometheus'un devamı ve cevap arayan tayfa için kötü bir film.
    Benim gibi alien filmi olsun da ne olursa olsun kafasındaysanız gidin izleyin.
    İthaki filmin official roman uyarlamasını basıyor. sanmıyorum ama belki bazı cevaplar oradan bulunabilir.



    David'in üzerine siyah sıvı yağdırdığı canlılar mühendisler değildi galiba. çünkü sersefil bi halleri vardı.
    Filmin franchise açısındana en büyük falsosu işin david denilen kıçı kırık droide bağlanması.
    Ridley scott çok güzel işleyebileceği yerde david'in üzerine oynamayı seçmiş.
    Üçüncü filmde david koloni üzerinde melez ırk filan deneyebilir.
    Bu sefer 5 senelik bi ara olmayacaktır.
    Origean 6'te görüşürüz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 13 Mayıs 2017; 20:20:11 >








  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Film, uyuşturucu bağımlısı ve HIV taşıyıcısı Ron Woodroof'un hayatından esinleniyor. Ron Woodroof'a 1986 yılında AIDS yüzünden 30 günlük ömür biçilir. Teşhiş sonrası FDA kurumundan yasal onaylı olarak kullanabileceği tek ilaç olan AZT'yi almaya başlayan Ron hızla ölümün eşiğine doğru sürüklendiğini fark eder. Çareyi ABD'de yasal olmayan ama dünyanın dört bir yanında bulunan, doğal ilaçlara başvurmakta bulur. Kendisiyle ilgilenen doktorlardan biri olan arkadaşı Eve Saks'ın da yardımıyla Ron farkıdna olmadan çevresindeki hastlar içinde bir iletişim ve satış ağı kurmuş olur. "Dallas Buyers Club" olarak bilinen bu oluşum FDA'nın tedavisi yerine alternatif tıbbı tercih edenlerin çaresi olur ve dahası hastalar üzerinde onaylı AZT'den daha çok işe yarar. Fakat durum çok geçmeden fark edilir ve ilaç firmaları ve FDA Ron'a karşı büyük bir savaş açar. Film 30 günlük ömrü kaldı dendikten sonra kendi doğal yöntemleriyle 2191 gün daha yaşamayı balşaran Ron Woodroof'un kişisel mücadelesine odaklanıyor.

    Matthew McConaughey'in oyunculuğunu her zamanki gibi üst seviyede fakat filmde beni en çok etkileyen Jared Leto'nun oyunculuğu oldu. Filmdeki tek eksiklik sonunun çok kısa tutulması oldu. Aceleye getirmiş gibi olmuş

    9/10




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arranger.

    10/10
    http://www.imdb.com/title/tt4857264

    altyazı bulamadım hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: complete_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Arranger.

    10/10
    http://www.imdb.com/title/tt4857264

    altyazı bulamadım hocam?

    Filmakinesinde tr alyazılı mevcut.
  • http://www.imdb.com/title/tt2543164/

    imdb puanı doğru seçim10/8. sonlara doğru beyin yaktı güzel filmdi.
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Sovyetler Birliği'nin 1957'de Sputnik I ile Yuri Gagarin'i uzaya göndermesinin ardından, Amerika Birleşik Devletleri'nde özellikle NASA üzerinde yörüngeye bir astronot gönderme konusunda baskı iyice artmıştır. Uzay Araştırmaları Birimi'nin başındaki Al Harrison (Kevin Costner), aralarında siyah kadın matematikçi Katherine Goble Johnson'ın (Taraji P. Henson) da aralarında bulunduğu özel bir ekip kurar. Matematik dehası Johnson ile birlikte bir başka matematikçi Dorothy Vaughan (Octavia Spencer) ve mühendis Mary Jackson (Janelle Monae), çalıştıkları kurumda karşılaştıkları bütün ayrımcı kurallara rağmen, Amerika'nın uzaya insan gönderme araştırmalarında hayati önemde işler başaracak, birçok önyargıyı yıkmayı başaracaklardır.

    Öncelikle film gerçek bir hikayeden uyarlanmış. Kevin Costner'ı uzun zamandır görmüyordum, yaşlanmış. The Big Bang Theory dizisinden tanıdığımız Sheldon ise filme pek yakışmamış, çok silik bir karakter olarak kalmış. Eski dönem Amerika'daki siyahi vatandaşlara olan yargının tuvaletleri ayıracak kadar olduğunu bilmiyordum. Film hiç sıkmıyor ve oldukça keyifli.

    8,5/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 15 Mayıs 2017; 0:15:7 >








  • Kabuktaki hayalet
    IMDB: 6.7 Turkce Altyazı: 6,6 Beyazperde: 3
    ilmi uzun süredir izlemek istiyordum. Efektler ve görsel açıdan büyük bir şölen bekliyor izleyicileri. filmin türü için Aksiyon, Bilim-Kurgu etiketlerini kullanmak yerinde bir tercih olacaktır. Bolca aksiyon sahneleriyle harmanlanmış, konusu cezbedici, anime türünün sinema versiyonu olması ve Scarlett Johansson filmin pozitif yönünü desteklerken,Finalinin tahmin edilebilir olması kurgusal büyük hataların kolayca farkedilebilmesi ve sürpriz olmayan sahneler negatif yönleri olarak lanse edilebilir.
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt4857264/

    Avrupa sineması sağolsun kaliteli sinema seyrediyoruz. Türü sevenler için çok iyi film. Cinayet, dedektiflik, gizem... Her sene bu film gibi 1-2 film çıksa yeter. Kesinlikle izleyin.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt3896738/

    Bir kızınız var ve sizin lafınızı dinlemiyormu. Hemen bu filmi seyrettirin. Genç ergen asi kızımız evden parti için kaçar ve çok kötü olaylara sebebiyet verir. Açıkcası insanı geren bir yapısı var. Kendini izlettiriyor. Hele hele kadınların izlerken çok gerileceğine eminim.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt0382625/

    Bu film kesinlikle 6,6 dan daha fazlasını hakediyor. Herşeyiyle başarılı bir yapım olmuş. Tarihi öğeler içermesinide çok sevdim. Serisinin son filmi cehennem den kat kat kaliteli bir yapım.




  • http://www.imdb.com/title/tt2316204/

    her serisini izlemiş biri olarak çok tahmin edilebilir geliyor artık. her sahnesini daha olmadan biliyordum sanki daha önceden izlemişim filmi gibi.
    tabi david şaşırttı beni kolunu kesmesi felan çok zeki bir robot olmuş




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Üç Renk: Mavi (1993)

    O kadar derin anlamlar içeriyor ki dipsiz bir kuyu misali. anlamak için düşünmek değil yaşarmış gibi hissetmek gerek. yine de anlamaktan uzak kalınıyor gerçi, çünkü sinemanın ifade etme sınırlarında dolaşıyor. film izlemiyor da bir kitap okuyor yada derin düşüncelere dalmış gitmişsin gibi. serinin diğer iki filmini de yakın zamanda izleyeceğim. Krzysztof Kieslowski beni yine kendine haran bıraktı. 8/10
  • Kapan - Get Out
    Gerilim / Gizem
    IMDB 7,9/10

    http://www.imdb.com/title/tt5052448/

    Film klişeler içeriyor olsa da zevkle izlenecek bir yapım. Finali; sulandırmadan, uzatmadan yapmaları alacağınız hazzı arttırmış... Gerilim ve gizem filmi sevenlere tavsiye ediyorum. Puanım 9/10
  • Kral Arthur'u izledim. Derin anlam içeren bir film değil fakat kaliteli bir yapım olmuş. Eğlenerek izleyebileceğiniz bir film.
  • Allied (2016)



    http://www.imdb.com/title/tt3640424/



    Puan: 7

    İkinci defa izlemek için bir sebep sunmayan türden bir film. Kötü olduğu anlamına gelmiyor tabii bu. Güzel bir seçenek yoksa izlenebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47804781478247834784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.