Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100.666
Cevap
615
Favori
4.049.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47694770477147724773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Assassin's Creed (2016)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    6,0/10

    Oyununu oynamamıştım ama buna rağmen bence çok sığ bir film olmuş. Birkaç olayın nasıl olduğunun açıklanmaması ve filmin sonunun güzel bağlanamaması puanımı düşürdü. Başlardaki eski zamanda geçen sahneler hoşuma gitmişti aslında. Ama sonuç olarak vasat bir film.


    When Harry Met Sally (1989)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    8,2/10

    Meg Ryan çok güzel ve Billy Crystal çok cool'du. Romantizm ve komedi karışımı izlediğim en sağlam filmlerden birisiydi. Muhteşem ve birbiriyle bağlantılı diyalogları en çok dikkatimi çeken özelliğiydi. Bu filmi izlemeyen kişilere kesinlikle öneririm. 80-90 filmlerinin o havasını tabiki de çok güzel yansıtmış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 5 Nisan 2017; 16:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    7.5/10

    Güzel bir filmdi.




     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    5/10

    Rezalet ... Tamamen zaman kaybı. Çekildiği yıla bile yakışmayacak derece de saçma sapan bir kurgu. Hayatımdan iki saat çaldılar.




     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    10/10

    Çok fazla bir umutla izlememiştim abartılıyordur kesin diye bir önyargım vardı. Ancak başlangıcı ile beraber beklentilerimin çok ötesinde bir film izleyeceğimi anladım. Arada bir durdurup başka işlerle uğraşmadığım çok nadir filmlerden olması ise daha da şaşırtıcıydı. Benim bir şeyi 10 dakika aralıksız izleyebildiğimi göremezsiniz ama bunu duraklatmadım bile. Hitler sahneleri ve Gobbels'la yaptığı bir iki konuşma çok güldürdü.

    Kesinlikle öneriyorum. Abartıldığını düşünmeyin gerçekten hak ediyor gördüğü değeri.

    Bir şey sormak istiyorum;

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Bunu facebook da gördüm izlediğimin ertesi günü ama böyle bir söz hatırlamıyordum filmden. Fİlmde geçiyor muydu bu söz ya ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 5 Nisan 2017; 20:29:19 >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt0050212/

    7/10

    Ağır ilerleyen ve sanki biraz yanlı bir film olmuş. Oyunculuk ve hikaye ise çok iyi.




  • yüzüklerin efendisi vs harry potter günde 1 kere sıkılmadan
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Ölümlerin ve doğumların en fazla gerçekleştiği, kabusların meydana geldiği kurt saatini merkezine alıyor. Gerçekliğin delilikle yoğrulduğu hatta çoğu zaman birbirine karıştığı anlatımları mevcut. Fazlasıyla sevdiğiniz bir insanı onunla birlikte delirecek kadar sevmenin nihai tahlili de diyebiliriz. Sahne geçişlerinin sıkça tekrarlanıyor oluşu, filmdeki çoğu gerilimli yolculuğun izlerken sizi yormasına sebebiyet veriyor. Sinematografinin başında Sven Nykvist gibi bir üstad olduğundan bazı görüntülerin oldukça gotik, eşsiz fotoğraf ardılamaları üzerine yoğunlaştığını söyleyebiliriz. Persona kadar bireysel ve dramatik bir yönetim olmasa da, en az onun derinliğinde etkileyici izler yakalandığı açıkça görülüyor. Filmdeki çoğu karakterin de sürrealist şekilde ele alınması; aklın son raddesindeki sarsıcı hallerin son derece karmaşık şekilde işlenmesini sağlıyor.


    Johan Borg karakterinin akıl noksanlığı anlatılırken aynı zamanda geçmiş hayatından ipuçları sunulduğu tabii ki yadsınamaz. Ingmar Bergman'ın beğeniyle kullandığı Ingrid Thulin'in canlandırdığı Veronica Vogler karakterinin, geçmişte sanatçımızın müthiş bir takıntısı haline geldiğini; halüsinasyonları sırasında da kendi kıskançlığını başkasına yüklediğini görüyoruz. Burada, Vogler'in ilk kez göründüğü kısımda göğsünde oluştuğu morluk Johan'ın bıraktığı şiddetin bir sonucudur aslında. Geçmişinde bırakamadığı gibi aklını yitirmesine, günden güne biraz daha yitip gitmesine sebep olan bir tutkudur bu. Kurt saatinin vermiş olduğu saplantıyla beraber bozulan uyku düzeninin beyin merkezine olan yadsınamaz etkisiyle birlikte zaman ve mekan kavramı aslında her geçen dakika kaymaktadır Johan adına.

    Kendisine tutulan Alma karakteri içinse, Johan bir aynadır, simgedir. Kendisine sürekli telkinler vermektedir. Onu yola sokmak, dirayetli olması için sebep göstermekten çok kendisine verilmeyen ilginin odak noktası olmak ister. Karşısına da yaşlı kadın hayali gelir ki, beraber yaşlanmak istediği Johan'ı elinde tutabilmek için son dayanaktır. Günlük okumalarında sürekli olarak bu baskılamanın eyleme geçirilmiş halini görürüz. Ancak, kuşkusuz Alma karakterinin Johan üzerindeki sevgisi tamamen karşılıksız, sorgusuz ve sadakatlidir. Johan gibi takıntılı bir aşkın peşine düştüğü için kendisini bu deliliğin merkezinde bulur. Bir dakikanın dolmasını bekler, şatoya olan daveti reddetmez. Ve belki de sahiplenilmediğini bile bile asla bir duygudan yararlanacak kadar alçalmaz Alma... Bindiği dalı sımsıkı tutmayı tercih eder. Meyvelerin gerçek olmadığını bilse de.


    Ingmar Bergman filmografisinde şaheser klasmanında olmasa da, yine öylesine görülecek bir konuyu farklı yere koltuğunu çekip resmettiği için üslubu adına baş tacıdır Vargtimmen.


    8/10




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Bir zamanların en gözde filmleri arasındaydı. Eski günleri yâd etmek adına tekrar izledim. Heyecan sınırlarının zorlandığı unutulmaz bir yapım. 8/10
  • Ghost in the Shell beklentilerimi hiç karşılamadı fazla balon bir film. güzel reklamdan kazandılar zaten bu kadar seyirciyide 6/10 civarı anca.


  • Gizli Sayılar, Theodore Melfi tarafından yönetilen ve Melfi ile Allison Schroeder tarafından Margot Lee Shetterly'nin kurgusal olmayan aynı adlı kitabından uyarlanan 2016 yapımı Amerikan biyografik drama filmi. Film Uzay Yarışı'nı kazanmak için NASA'ya yardım eden Afro-Amerikan matematikçi kadınların hikayesini anlatmaktadır.



    MERAKLA BEKLEDİĞİM BİR FİLMDİ KEYİFLE SIKILMADAN İZLEDİM 2 SAATLİK GÜZEL BİR FİLM...




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt0099685/

    7/10

    Yıllar sonra yeniden izledim, ilk izlediğimdeki etkiyi bırakmadı ama yine de güzel film.




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız



    6/10
  • The Expendables 3

    8/10



    Yeni gelenler yüzünden ana ekip biraz az görünmüş. Ama Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes da kadroya eklenince iyice moda girip izliyorsun. Senaryoya falan gerek yok, soyle 2 yilda bir film daha yapsalar keske

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Fantastic izledim bence çok başarılıydı, tavsiye ederim:)
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt4309356/

    7/10

    Son yıllarda izlediğim en iyi yerli filmler arasına rahatlıkla girer. Kullanılan Bilgisayar efektlerine biraz daha özen gösterilseymiş kusursuz bir film olabilirmiş. Nadir Sarıbacak ve diğer yan rollerin oyunculukları başarılı.




  • Master and Commander The Far Side of the World

    9/10



    Uyarlama olduğu için altta yatan hikayeyi tam olarak bilmiyoruz. O yüzden karakterler biraz havada kalıyor. Ama Assassin's Creed Black Flag oynuyormuş hissi verdi. Galapagos sahneleri de çok güzel.



    10 Oscar adaylığı almış bu filmi hala izlemeyen varsa öneririm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • İzlemek için zaman ayrılmaz ama boş vakitte izlenebilir
    6/10



    Zaten efsane bir film ama izlemeyen varsa mutlaka öneririm.
    9/10



    9/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 7 Nisan 2017; 22:22:45 >
  • In the Heart of the Sea

    8/10



    Denizli filmlerden gidiyorum bu ara. Sürükleyici bir film, basrolde Kıvanç Tatlıtug görünümlü Chris Hemsworth var. İlk okuduğum kitaplardan biri Moby Dick'ti, o hikayeyi izlemek güzel oldu. Keşke sinemada ızleseymisim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watchmen'i izledim. dr. manhattan bence yaratılmış en mükemmel süper kahraman. Çizgi romanı varmış. Alıp okumayı düşünüyorum.
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    http://www.imdb.com/title/tt2471640/

    4/10

    Bir dağ furyasıdır gidiyor; Dağ II derken Dağ III' ün yolda olduğu haberleri, nedir ne değildir diye bir bakayım dedim. Sonuç olarak çöpe giden 90 dakika. Diyaloglar çok kötü, oyunculuklar içinde pek iyi bir şey söylenemez, bir yığın mantık hatası var. Senaryoyu yazan kişi ya askerlik yapmamış ya da yazarken bölgede görev yapmış bir askerden yardım almamış. Ben askerliğinin büyük bir kısmını bölgede yapmış, bir çok operasyona katılmış, arazi tecrübesi olan biri olarak filmi izlerken hep 'saçmalık' şeklinde tepki verdim içimden. Bu filmin bu kadar yüceltilmesinin nedeni askerlik hakkında pek bilgi sahibi olmayan milliyetçi genç izleyicilerdir. Askerlik ne bu filmde gördüğünüz gibi ne de Televizyon dizilerinde anlatıldığı gibi değildir. Ayrıca filmde milliyetçi mesaj verme işinin dozu bir hayli kaçırılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmi dört -- 9 Nisan 2017; 1:34:48 >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Kötü film kötü oyunculuk tam tv de oynayacak türden bir yapım olmuş.

    4/10
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Assassin’s Creed (2016)

    7/10

    Her oyununu oynamış biri olarak ben filmini beğenmedim. Çok yavan geldi sanki oyuna uydurmak için zorla yapılmış filme yedirilememiş yerleri çok fazla. Beğenenlerde var herkes izleyip kararını verebilir.
  • 
Sayfa: önceki 47694770477147724773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.