Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3480. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
100.586
Cevap
616
Favori
4.046.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34783479348034813482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Kesinlikle kurgu ve oyuncu filmi. İki büyük babayı bir filmde görmek bile doyuruyor insanı. Sıradan bir suçlu, dedektif filmi değil. Çünkü klişelere ya da aksiyona ayrılmamış. İnceden de olsa Hanna ve McCauley'nin hayatları da mercek altına alınmış. Bu kısımlarıyla zaten bana daha reel gözüktü. Kurgusu da çok iyi. Sahneler ne çok uzun ne de kısa tutulmuş. 2 saat 50 dakika olmasına rağmen nasıl geçtiğini anlamazsınız.


    Hanna işkolik, psikopat, sinirli bir dedektif ve kendi hayatında ölü rolünü oynuyor. Eşinden de sürekli uzaklaşıyor, kendi fark etmese bile. McCauley ise yalnız, biraz aşkı arayan, öfkesini dışa vuran bir karakter. Ancak Hanna'nın hayatı bana daha etkileyici geldi. Çünkü cebelleştiği çok şey var kendi adına. McCauley ile kahve içmeye gittikleri sırada da aslında ondan etkileniyor, nedendir bilinmez. Hele ki son sahnede McCauley ölürken elini tutmuyor mu son zamanlarda izlediğim best scenelerden biriydi.

    Erkekler çok baskınken kadın karakterler pek öyle değil. Hatta hiçbir şey yapmamasına rağmen en etkin rol Lauren'ın.. Hanna'nın eşi de kendi içinde kaybolmuş biri. Filmin başında bir seks sahnesiyle önümüze gelirlerken giderek grafik düşüyor. Hastane dramında bile umut yok. McCauley'nin tanıştığı kızda öyleydi. Onun suçlu olduğunu bilmesine rağmen ağzına açamadı ya la. Şaştım kaldım bu işe.

    Filmin aksiyonuna gelirsek ban soygunundan sonra enfes bir çatışma var. Aksiyon için izleyecekseniz zaten baştan tavsiye edebileceğim bir film değil. Kurgu/oyunculuk filmi. De Niro'yu bir tık daha üstte buldum.



    7.7/10
  • hansel and gretel witch hunters

    atmosfer fena değil.onun haricinde vakit geçirmelik izle unut tarzında bir film olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: steven_stiffler


    Date Night (2010)
    "Sıradanlıktan bunalmış bir çift özel bir gece geçirmek ister" temalı, aslında çok "sıradan" gözüken bir konu. Ancak işin içinde Steve Carell girdi mi işler değişiyor. Şu filmi Will Ferrell falan yapsaydı, en az konusu kadar sıradan olurdu. Ama işte Steve Carell... Get Smart, Dan in Real Life, Crazy Stupid Love, Seeking for a friend for the end of the World; her biri basit gibi gözüken bir konudan çıkan Steve Carell başarıları.

    Filmde oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor. Carell ve Tina Fey'in müthiş uyumu; -eğer bilmiyorsanız- Mark Wahlberg, James Franco, Mark Ruffalo, Mila Kunis sürprizleri şaşırtıyor. Filmden biraz da Pineapple Express tadı aldım; ki en sevdiğim komedilerdendir. Son bölümlere kadar az güldüren eğlenceli bir film olarak devam etmesine rağmen, son sahneler; özellikle yine dans sahnesi çok güldürdü. Yine Steve Carell diyeceğim, Get Smart'daki dans sahnesi diyeceğim. :)

    7/10

    filmi bugün türkçe dublaj ile izlemeye çalıştım 7 dk dayanabildim.orjinalini indirdim ona ait altyazı bulamadım.internette altyazılı halini bulmak mümkün değil.seslendirme sanatçılarına büyük saygım var fakat steve carrel 'in sesine aşığım usta.nerede izlediğini öğrenebilir miyim?şimdiden teşekkürler
  • yeğenlerimle beraber izledik bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum 8/10
    Dev Avcısı Jack



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateistin Allahi -- 14 Temmuz 2013; 23:19:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Raven

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dodge

    İlk filme göre fena değil kısmet olursa 3. filmi de izleyeceğim bugün.


    bence ilk film daha güzeldi ...

    son filmi daha da kötü

  • Böyle ağır dram filmlerinde hareketli kamera kullanılması taraftarı değilim.Kamerayı takip etmek yoruyor insanı.Trier'in çok farklı bir tarzı var,kamerayı bir acayip kullanıyor.
    9/10


  • 7/10

    Biraz ağır ilerlesede arkadaşlığın önemini çok güzel gözler önüne sermiş. Biz yanımızda ki kişilerle bu kadar samimi olmazken görüp etmediğin bir kişiye böylesine bağlanmak çok güzel.

  • 8/10 Güzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sayaras

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tony. Montana.

    quote:

    Orijinalden alıntı: hekimoglu19




    Çok etkileyiciydi. Hatta izlediğim en iyi filmlerden birisiydi. Bazen bir filmi birisi tavsiye eder filmden beklentiniz büyük olur ve filmi normal zamanda izleyince beğenecekken o an çok hoşunuza gitmez. Bu filmide tavsiye ile izliyorsunuz. Haliyle bir beklentiniz oluyor . Ama bu film o beklentilerinizi bile aşıyor. Böyle bir filmden bizi haberdar ettiği için Tony Montana dostuma çok teşekkür ediyorum.

    10/10



    Edit: Hatta Tony Montanaya filmin başından kalkarken attığım mesaj: hekimoglu19şikayet28 dk. önce, 23:48 Oha diye diye seyrettim yok böyle bir film. Gözlerime inanamadım aklım karıştı. Bu nasıl bir kurgudur bu nasıl bir konuyu işleyiştir. Bu nasıl bir olaydır. Ne indencies ne bilmem ne bu film bambaşka....

    Anlaşıldı...Sen de benim gibi çok etkilenmişsin :)

    "Bu nasıl bir kurgudur bu nasıl bir konuyu işleyiştir. Bu nasıl bir olaydır" Ben bu cümlene tüm samimiyetimle katılıyorum efendim :) Çünkü film bundan daha açık ifade edilemezdi.

    Saygılar dostum...

    (Birşey daha eklemek istiyorum.Bu Güney Koreliler çok psikopat adamlar.Bu nasıl bir psikopatlıktır arkadaşım...Merhamet Yok. )





    Tony Montana hocam, bulmuşsun yine cevheri. Çekik gözlüler yine aşmışlar kendilerini.

    10/10

    Tavsiye için ayrıca teşekkürler, sıkılmadan, atlatmadan her sahnesinden derin haz alarak izlenecek bir film.

    Hocam...filmi beğenmen beni mutlu etti Böyle filmlerle karışılaşınca sinemanın ne demek olduğunu daha iyi anlıyorum.Eminim keşfedilmeyi bekleyen daha çok gömülü hazine var.
  • Taxi Driver izledim yine. İzlemeyen hemen izlemeli cidden çok iyi film Robert De Niro döktürüyor her zaman ki gibi.

    8/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • 7/10


  • Jim Carrey için izlenebilir fena değil

    6/10
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Federico Fellini


    Böyle ağır dram filmlerinde hareketli kamera kullanılması taraftarı değilim.Kamerayı takip etmek yoruyor insanı.Trier'in çok farklı bir tarzı var,kamerayı bir acayip kullanıyor.
    9/10


    O nasıl bir film afişi arkadaş kabus gibi aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • 8.5/10

    Bir yönetmen ilk filminde nasıl bu kadar başarılı bir iş çıkarabilir? Yıllarca bu işin içinde olan birinin elinden bile çıkamaz böyle bir yapım. 2 saat boyunca gözümüzü kırpmadan izlettiriyor ama sonu oldboydan iyi yorumlardan sonra biraz sıradan geldi sonu. Beklenmedik bir şey değildi.



  • güzel film. bir babanın yaptıgı fedakarlıklar.. ölüme giderken bile ogluna gülümsemesi. karısıyla olan ilişkisi de çok güzeldi. aşk budur diyor insan. ayrıca ırkçılık ile dalga geçmek için anlattıgı kulak memesi hikayesi süperdi.

    fakat o sondaki amerikan askeri hiç olmamış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jay. -- 15 Temmuz 2013; 3:17:57 >
  • Yorumsuz

    10/8.0

  • Çalıntı hayat 7/10 film güzeldi fakat sonu daha güzel bitebilirdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

    Bu zamana kadar izlemememin nedeni önyargılı yaklaşmamdır kesinlikle. Bu türde yeni filmleri takip ederim ama 77 yapımı olduğu için hem 6 bölüm çok uzun gibi geldi hemde nasıl izleyeceğimi bilmediğimden [(1-2-3-4-5-6) veya (4-5-6-1-2-3) şeklindemi] şimdiye kadar bekledim. Neyseki bir hafta önce karar verdim izleyeyim dedim ve ramazanın ilk günü 4-5-6-1-2-3 şeklinde başladım. 5 filmi sıkılmadan izledim sayılır. 2,5 günde bitirdim. Sahura kadar 1 tane iftara kadar 1 tane izliyorum günde 2 film yapıyor. Filmlerin hepsine yorum ve puan yapmayacağım ilk 3 filme ayrı sonraki 3 filme ayrı yapacağım..





    İlk üçlüye puanım 7.7/10
    Bence tüm serinin en iyi filmi ilk çekilen bölüm episode IV olmuş.




    İkinci üçlünün 2 filmini izledim henüz. 3.filmi yarın izlerim bu gece başka film var :)
    Bu ikiliye puanım şimdilik 7.5/10

    Bir sayfa önce @Sorma Kalbim Sorma tüm seriyi izlemiş. Natalie Portman'ı beğenmiş. Aynen aşık oldum bende

    Birde "yaratık , canavar gibi abidik gubidik karakterlerin çok fazla " Böyle birşey söylemiş. Ben sadece episode VI da o küçük sevimli hayvanları beğenmedim. Onun dışında episode I deki yaratıklar filan değişik geldi güzel göründüler bana

    Yalnız izleme sırasını bilememiş bence :) 4-5-6-1-2-3 şeklinde izleyin izleyecekseniz. Ben öyle izledim, zaten filmlerin çekilme sırası böyle. Anlamakta zorluk çekmiyorsunuz rahat anlaşılıyor.

    4-5 sayfa öncesinde 2 arkadaş daha izlemiş star wars serisini :) 1hafta içinde baya izleyen var forumdan




    3 Gün önce yukarıdaki mesajımı yazmıştım.
    Dün gece sahura kadar izlemediğim son bölümü açıp izledim.



    Star Wars: Episode III

    9.2/10



    Serinin en beğendiğim bölümü oldu. Film biraz sıradan başladı. Ama ortalarda açıldı sonuna kadar öyle devam etti. Bu bölümde anakin'e baya küfürler ettim :) Sırf karısını kurtarmak için o kadar kişi öldü. Karısınıda öldürdü O da neyse Master Windu'yu öldürdü be :( En sevdiğim karakterdi. Windu keşke ölmeseydi onuda görseydik diğer bölümlerde :) Lord Sidious'u öğrendik kim olduğunu bu bölümde. Darth Vader'in maskesin altında ne olduğunu(yanmış bir vücut-kollar ve bacaklar protez) gördük.
    4-5-6-1-2-3 sıralamasında izlediğim için mutluyum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yehenebe -- 15 Temmuz 2013; 16:15:03 >


  • Gece gece iyi korkutan bi film tavsiye ederim

    7/10

  • 8,5/10
    Bu koreliler filmden anlıyor çok kaliteli filmler çıkıyor bu film de onlar bir tanesi.
  • 
Sayfa: önceki 34783479348034813482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.