Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.479
Cevap
21
Favori
75.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moving On

    Death Note bitirdim en son, 10 üzerinden 10 veriyorum kesinlikle, bence en iyi yanı kısa ve heyecanlı tutulmasıydı, fazladan uzatılmamış ve olaylar gayet iyi bağlanmış.

    Aslında izleyicilerinin şikayeti üzerine daha fazla uzatılan bi anime kendisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ao Sol


    quote:

    Orijinalden alıntı: Moving On

    Death Note bitirdim en son, 10 üzerinden 10 veriyorum kesinlikle, bence en iyi yanı kısa ve heyecanlı tutulmasıydı, fazladan uzatılmamış ve olaylar gayet iyi bağlanmış.

    Aslında izleyicilerinin şikayeti üzerine daha fazla uzatılan bi anime kendisi

    ilk 25 bölümü 10/10 daha sonra saçmalamaya başlıyor bence.
  • Darling in the FranXX , izledim. Tuhaf bi biçimde fazla mecha sevmesemde hoşuma gitti, Özellikle 002 için izliyorum desem yalan olmaz. Hoşuma gitmeyen şeyler iste franXX ların Yüz ifadeleri ve FranXX ların Kullanım şekli. Nasıl bi yaratıcılıktır bu japonları anlamak için beyin in 10 kat fazla çalışması lazım :D
  • God Eater

    8/10
  • ReLIFE

    Genel olarak hoş bir seriydi, sonu beklediğim gibi bitmedi.

    7/10
  • No Game No Life Zero

    Efsaneydi

    10/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 23 Mart 2018; 12:7:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killing Bites

    Bi konsept bu denli kötü işlenilebilir aynı şey Juuni Taisen ve Ousama Game içinde geçerli

    Killing Bites haftaya bitince puanını muhtemelen 5-6 civarında bir şey veririm,hak ettiğinden değil ben fazla düşük puan veremiyorum

    Ayrıca Beatless başladım 1-2 bölüm izledim şuan için tek diyebileceğim,açılış şarkısının harika olduğu (daha çok nakarat daha doğrusu :D)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 26 Mart 2018; 11:19:8 >




  • Kokkoku;

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Devilman'ı saymazsak kim ne derse desin sezonun en iyi orjinal yapımı buydu, tabi bunda 2018 kışının gerçekten kötü bir sezon olmasının da payı büyük. Adamlar ne Franxx'daki gibi, popüler olacak ne varsa dolduralım illa satar mantığıyla gittiler, ne de Evergarden'deki gibi seriyi boş dramla doldurup bunun üzerinden prim yaptılar (Evergarden görsel açıdan tabiki ezer geçer o ayrı :d). 10 üzerinden 7.9 veriyorum, gerçekten eğlenceli bir hikayeydi. Boş zamanınız varsa izleyin :d




  • Fullmetal Alchemist Brotherhood izledim çok beğendim. Daha önce sadece Death Note, Hellsing, Shingeki no Kyojin ve (60 bölüm falan) Bleach izleyip hepsini çok beğendim.



    Netflix'teki animelere hakim olanlar beğenebileceğim bikaç tane önerebilir mi? Ajin ve Castlevania yı kardeşim önerdi ama diğerlerini hiç bilmiyorum.



    Benim için önemli iki şey var biri konusu güzel olmalı ikincisi çocuksu olmamalı. Şimdiden teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortescue

    Fullmetal Alchemist Brotherhood izledim çok beğendim. Daha önce sadece Death Note, Hellsing, Shingeki no Kyojin ve (60 bölüm falan) Bleach izleyip hepsini çok beğendim.



    Netflix'teki animelere hakim olanlar beğenebileceğim bikaç tane önerebilir mi? Ajin ve Castlevania yı kardeşim önerdi ama diğerlerini hiç bilmiyorum.



    Benim için önemli iki şey var biri konusu güzel olmalı ikincisi çocuksu olmamalı. Şimdiden teşekkürler :)

    Madoka
    Fate/Zero
    Devilman

    Eğer yayın haklarını kaybetmedilerse Madoka, Netflix üzerinden izlenebilen en iyi anime serisi.
  • yuru camp (insanda böyle kndini yola vurup, doğaya bırakası geliyor. kapanış müziği ninni gibi, dinlerken güzel uyku getiriyor.)

    violet evergarden (çoğu bölümün konuları klişe olsa da, sanat ve görüntü yönetimi ve konunun işlenişi sayesinde kndini izletiyor.)

    killing bites (başta güzel giderken bir anda rating düştüğünden mi bilemiyorum saçma sapan cinsellikle doldurdular. ama hakkını yemeyeyim bölüm sonlarındaki oshie-san bölümlerinden ayrı seri çıkar )

    death march kara hajimaru isekai kyousoukyoku (ben böyle oyun dünyasına gitmeli, fantastik animeleri biraz seviyorum. sao' dan iyi ama çin animesi quanzhi gaoshou' dan kötü. bu arada kesin ip (hile) var.)

    mahoyome (magus bride' ın komedi chibi versiyonu, daha orjinal seriyi izlemedim. kısa ve keyifli bölümlerden oluşuyor.)

    kaijuu girls (2. sezonu da bitti, çerezlik eğlenceli bir seri.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmania -- 28 Mart 2018; 5:2:34 >




  • gakuen babysitters da bitti. artık gerçek dünyanın stressinden kaçmak için izliyorum. fazla aksiyon ve şiddet içermeyen, ya doğa ya da sıcak insan ilişkilerini - muhabbetlerini içeren animelere yoğunlaştım.

    bilmiyorum kafam sakinleşince ve anime fanatiklerinin ilgisi kayboldukça diğer animeleri ufaktan listeme alırım.
  • Gömme töreni başlasın xd (Bu arada bu animeleri sırf merakla beklediğim animelerin bölümleri biriksin diye izlemiş bulunmaktayım)

    Killing Bites

    Konsepte bakınca ilgi çekici ama bölümler geçtikçe anlamsızlaşan konusu ve umutları boşa çıkarmasıyla kalbimde taht kuran bir yapım,daha doğrusu ortada bi konu yok anlamsızca süren bi savaş ve kurtulmaya çalışan sembolik hayvanlar

    Sonunu biraz farklı yapalım demişler daha da içine etmişler
    Bizim tırsak erkeği öldürdüğüne üzülmedim öldürünce haliyle şaşırdım beklemiyordum ama şöyle bir olay var,madem ilgi duyuyorsun hadi kandırdın öldürdün arabada giderken tekrar niye gözyaşları döküyorsun,animede buram buram yapmacıklık kokuyordu


    Hakkında iyi yorum yapabileceğim tek konusu şüphesiz açılış şarkısıdır 10/5

    Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku

    Ben bu animeye ne desem boş,farklı bir dünyada geçen fantastik temalı animeleri çok severim ama anime çok ama çok düzdü ciddi anlamda

    Daha 2.bölümden uykumu getirmesiyle gözlerimi dolduran bir yapımdır,sıkılıp bune lan diyip telefondan çiftlik oyununa dönmüşlüğüm var,velhasıl kelam öyle ya da böyle bitirdim,Isekai Smartphone isimli seriden bi cacık olmadıysa aynı şekilde bunun içinde olmaz,şimdi geriye dönüp bakıyorumda sırf fazla popüler diye yerin dibine sokulan Sao bunlardan çok daha iyi hani durum o derece vahim,karakter desen yok,müzik desen yok,izleyiciye en ufak duygu geçiremiyor yani baştan sona ben güldüğümü hatırlamıyorum

    10/5

    Citrus (Shoujo ai-Romantizm)

    Ne de olsa romantizm diyerek başladım ve gerçekten güzel başladı en azından romantizm anlamında diyelim,ama karakter zıtlıkları ciddi anlamda animenin yarısında artık baymaya başladı ve döngü şeklinde anime final verene kadar bu şekilde devam etti,hele sonlara doğru eklenen ikizleri resmen ''bu animeyi uzatalımda nasıl uzarsa uzasın'' diye eklemişler izlenimi verdi :D

    Siyahlı kızımızın robotumsu tavırlarıyla cebelleşen birden basan yüzündeki o anlamsız kızarmayla ne halt yediğini anlamadım,bi karakter yapmışlar ama kişiliği oturmamış,kişiliği demo oyun gibiydi belli bi yere kadar geliyor sonra başa sarıyor

    Diğer sarışın kız ise gereksiz derecede siyahlıyı arzulayan abla rolüne bürünüp ben bunu götürürüm kafasında birisi,anlamsızca hareketler vs ama şunu bariz bir şekilde söyleyebilirim yukarıda söylediğim 2 animeden en azından kendi türü içinde daha başarılıydı anime her ne kadar yarısından sonra sıkmaya başlasada; puanım 10/7 (Eğer döngü şekline girmeseydi başlarda gayet güzel ilerlediği gibi gitse 8 puan verirdim)




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Aoharu x Kikanjuu

    Ne zamandan beri saçmasapan takıntılardan ötürü anime izleyemiyordum ama en sonunda arşivden hakkında hiçbirşey bilmediğim bu seriyi seçip izlemeye koyuldum. Çok değil 12 bölüm + filler tadında fena olmayan bir ova'dan oluşuyor Aoharu x Kikanjuu.

    Seriye giriş yapmam gerekirse hafif ve eğlenceli sayılabilecek bir anime ile karşı karşıyayız ama öncelikle beklentileri küçük tutmanızı tavsiye ederim. İlk başta biraz garip gelsede bölümler ilerledikçe garip bir şekilde insanı sarmaya başlıyor ve sonunda da devamı nerede bunun diye ortada kalıveriyorsunuz : )

    Kesinlikle beğendim kafa dağıtmalık , kısa hoş bir seriydi.

    10/7




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Da Yu Hai Tang

    Ne diyeceğimi bilmiyorum. Sanat eseri gibi bir filmdi. Görseller büyüleyici, felsefesi olan, her ne kadar masal gibi de olsa sanki hayatın gerçeklerinden bir tutam alıp suratımıza çarpan bir seriydi.

    İlk defa bir Çin animasyonu izliyorum, görsel tarz olarak belki Miyazaki animelerine benzetilebilir ama tarzları inanın çok farklıydı bunun en temel nedeni ise Çin kültürü, mitolojisi, kafa yapısı sanırım. Derin ve anlaşılmaz bir yanı vardı bazı şeyler yaşanıyor ama niçin yaşanıyor, arkasında ne var bunlar tamamen bilinmez ve mistik unsurlardır. Zaten filmin başında sorulan sorunun bir yanıtıda yoktu. Cennette dahi olsa insanın ne kadar yalnız olduğunu hissettim.

    Kısacası Çin yapımı olduğu için gözlerden kaçmış olan bu anime kesinlikle ve kesinlikle Miyazaki yapımlarıyla yarışacak seviyede ve belki de daha iyi bir filmdi. Sakin kafayla kendinizi içine bırakmanızı öneririm.

    10/8.5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Nisan 2018; 22:18:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ao Sol

    Gömme töreni başlasın xd (Bu arada bu animeleri sırf merakla beklediğim animelerin bölümleri biriksin diye izlemiş bulunmaktayım)

    Killing Bites

    Konsepte bakınca ilgi çekici ama bölümler geçtikçe anlamsızlaşan konusu ve umutları boşa çıkarmasıyla kalbimde taht kuran bir yapım,daha doğrusu ortada bi konu yok anlamsızca süren bi savaş ve kurtulmaya çalışan sembolik hayvanlar

    Sonunu biraz farklı yapalım demişler daha da içine etmişler
    Bizim tırsak erkeği öldürdüğüne üzülmedim öldürünce haliyle şaşırdım beklemiyordum ama şöyle bir olay var,madem ilgi duyuyorsun hadi kandırdın öldürdün arabada giderken tekrar niye gözyaşları döküyorsun,animede buram buram yapmacıklık kokuyordu


    Hakkında iyi yorum yapabileceğim tek konusu şüphesiz açılış şarkısıdır 10/5

    Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku

    Ben bu animeye ne desem boş,farklı bir dünyada geçen fantastik temalı animeleri çok severim ama anime çok ama çok düzdü ciddi anlamda

    Daha 2.bölümden uykumu getirmesiyle gözlerimi dolduran bir yapımdır,sıkılıp bune lan diyip telefondan çiftlik oyununa dönmüşlüğüm var,velhasıl kelam öyle ya da böyle bitirdim,Isekai Smartphone isimli seriden bi cacık olmadıysa aynı şekilde bunun içinde olmaz,şimdi geriye dönüp bakıyorumda sırf fazla popüler diye yerin dibine sokulan Sao bunlardan çok daha iyi hani durum o derece vahim,karakter desen yok,müzik desen yok,izleyiciye en ufak duygu geçiremiyor yani baştan sona ben güldüğümü hatırlamıyorum

    10/5

    Citrus (Shoujo ai-Romantizm)

    Ne de olsa romantizm diyerek başladım ve gerçekten güzel başladı en azından romantizm anlamında diyelim,ama karakter zıtlıkları ciddi anlamda animenin yarısında artık baymaya başladı ve döngü şeklinde anime final verene kadar bu şekilde devam etti,hele sonlara doğru eklenen ikizleri resmen ''bu animeyi uzatalımda nasıl uzarsa uzasın'' diye eklemişler izlenimi verdi :D

    Siyahlı kızımızın robotumsu tavırlarıyla cebelleşen birden basan yüzündeki o anlamsız kızarmayla ne halt yediğini anlamadım,bi karakter yapmışlar ama kişiliği oturmamış,kişiliği demo oyun gibiydi belli bi yere kadar geliyor sonra başa sarıyor

    Diğer sarışın kız ise gereksiz derecede siyahlıyı arzulayan abla rolüne bürünüp ben bunu götürürüm kafasında birisi,anlamsızca hareketler vs ama şunu bariz bir şekilde söyleyebilirim yukarıda söylediğim 2 animeden en azından kendi türü içinde daha başarılıydı anime her ne kadar yarısından sonra sıkmaya başlasada; puanım 10/7 (Eğer döngü şekline girmeseydi başlarda gayet güzel ilerlediği gibi gitse 8 puan verirdim)
    Sen ne zamandan beri gömüyorsun artık çok değişmişsin




  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Sen ve senin gibilerin neden hep yüksek puan veriyorsun dediği günden beri

    Ne zorunuz var ne güzel 9-10 verip geçiyordum al sana eleştiri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 10 Nisan 2018; 11:9:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Btooom!

    12 bölüm yarıda kalmış güzel bir seriydi kesinlikle. Biraz abartıda olsa klasik animelerden daha sert bir çizgisi vardı. Başından itibaren sıkılmadan sonuna kadar geldim ve sona doğru ilerledikçe daha da bir güzelleşti ama en heyacanlı yerlere gelirkende yarıda bitti bunu bilerek izlemenizi öneririm.

    10/7.5




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Gate

    Bir gün bir geçit açılır ve yabancı ve eski bir dünyadan askerler, yaratıklar ve fantastik varlıklar Japonya'ya bir saldırı düzenlerler o an ise oradaki bir anime etkinliğine katılmaya giden kahramanızımız olaylara karışarak kendini kahraman olarak bulur ve Japonya'nın bu fantastik dünyaya karşılık vermek için geçitin diğer tarafına ordu göndermesiyle olaylar gelişir.

    Gate'in arkasındaki fikir çok güzel, dünya çapında bu olayların etkileri, karşı dünya ve iki dünya insanlarının birbirlerinin kültürlerini tanıması eğlenceli. Aynı zamanda harem, ciddi miktarda can kaybı birazcıkda ağır konular işleyebilse de bu anime için söyleyebileceklerim ortalama bir seri olduğu. Başından sonuna kadar güzel, eh işte sonra güzel şeklinde gidiyor. Yani bence ortalama bir seri olmuş kesinlikle kötü değil iyi bir anime ama ortalarda bir yerde geziniyor.

    10/7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Nisan 2018; 19:29:7 >




  • Full Metal Panic'e başladım 3.bölüme geçeceğim ana karakter harika ya

    Tepkisiz bi ifadeye sahip olduğundan yaptıkları daha absürd geliyor göze,hele 2.bölümde Chidori artık onun kendisini takiplediğini anladığında trenden son anda inip ''görüşürüz bay hentai san'' dediği kısımda

    Sousuke'nin trenin camından atlayıp ''Aniden burada inmeye karar verdim,seninle bir ilgisi yok'' demesine iyi güldüm jhdasjdsah ve bunları derken o ifadesini hiç bozmaması ister istemez güldürüyor

    Gerçekten sürükleyici bir yapısı var animenin,şimdilik beğendim ve temposu bu şekilde ilerlediği sürece eğlendireceği belli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 17 Nisan 2018; 16:0:38 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.