Şimdi Ara

En Son Haber'den Skandal Manşet: Terörist Apo ile Atatürk Yan Yana (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

    Artık yeter. Bu kadarı fazla. Artık bu A Haber'e, Akit'e ve bu En Son Haber gibi zararlı, kindar oluşumlara bir şey yapılmalı. Nerede bu muhalefet? Nerede bu hukuk? Nerede bu bilinçli toplum tepkisi?
    2003-2004 te bunları yapsalar anında kapatılırdı. O zamanlar yargı bağımsızdı. Şimdi yapmaya kalksa ertesi gün FETÖ'den içeri alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Olmaz. Tapacaz biz ona. Anıtkabir'i 7 kere tavaf etme niyetim de var.

    Hadi var git yoluna gene yakmışsın devreleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    ona karışamam herkesin kendi dini inancı tabi,inanç ve din olarak başka birinin birine karışma hakkı %0 dır...saygı duyuyorum iyi tafavlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Şubat 2019; 13:26:34 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Her gün. Her gün aynı zırvalar. Tarih bilmeden atıp tutarsın anca.

    Atatürk'ün devrimleri şu an neden uygulanamasın? Veya şöyle söyliyeyim. Şu an Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlet değil. Atatürk zamanında bile tam anlamıyla laik değildi. Peki neydi bu Atatürk zamanındaki laik devlet uygulamaları?

    1.)Tekke, zaviyelerin ve türbelerin kapatılması. Bu mekanların bügün kişilerin ziyaretine kapatılması mantıksız elbette ama bu merkezlerin istismar merkezleri olmasının çnüne geçilmeli.

    2.)Tevhid i Tedrisat ile gelen modern eğitim. Bugün bu kanundan epey uzaklaştık peki bunun neresi iyi? Ülkede medreselerin yeniden arttığı bir dönemi yaşıyoruz. Evet görevi imam ve hatip yetiştirmek olan liselere bugün yüzbinlerce öğrenci gidiyor? Ne için? Devlet toplumunu kendi eliyle ikiye bölüyor.

    3.) Başörtüsü yasağı, din adamı yasağı!, kuran kursu yasağı gibi yasaklar ise yok Kerimciğim. O senin hayal dünyanın ürünü. Devletten izni olmayan Kuran kursları kapatılır elbet. Başörtüsü yasağı ise 80 darbesi ile başladı ve 28 Şubat ile zirveye çıktı.

    4.)Zorunlu din dersini mi savunuyorsun? 12 Eylül'ün bir ürünü olan, Fethullah 'ın Kenan Evren' e telekkürü borç bildiği bir uygulama. Din dersi seçmeli olmalıdır. İsteyen alır isteyen almaz. İsteyen İslam'ı öğrenir isteyen Hristiyanlığı. İstemeyen ise almaz. Laiklik dediğin budur.

    5.)Diyanet işleri kapatılsın demiyorum ama Diyanet İşleri Başkanı 'nın Hanefi mezhebinin kıyafetleriyle dolalması kabul edilemez. Diyanet tüm dinlere eşit mesafede yaklaşmalı. Ülkedeki tüm inananların görüş aldığı bir makam olmalı. Yani yeniden düzenlenmeli.

    6.)Camiler gibi Cemevleri de ibadet merkezi sayılmalı. Cami masrafları cemaatten karşılanmalı gerekirse ödenek için Diyanet 'e başvurulmalı. İmamların ve diğer din adamlarının devlet memuriyetleri düşürülmeli.

    7.)Kimlikteki din hanesi kaldırılmalı. İsteyen kaldırıyor kısmından bahsetmiyorum. Kimlikte din hanesi diye bir kısım olmaz, olamaz. Kimse dini inancını açıklamaya zorlanamaz.

    8.)Son olarak Türköe Ezan mevzusu. Bu iş zorlama ile olmaz. Bunu halkın talebiyle yapabiliriz ancak. Eğer halk isterse olabilir elbet.

    Gördüğün gibi Atatürk'ün döneminden daha fazlasını istiyorum. Elbet eksik moktalar vardır ama ilk aklıma gelenler bunlar. Bunların olmadığı bir ülkeye bir zahnet laik dalan da demeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: forsaken54

    ensonhaberin saçmalığı hangisi daha acı şuan ülkenin cumhurbaşkanı olan adamın 1 numaralı düşmanı pkk ve kürdistan olması gerekirken türkiyenin topraklarını isteyen örgütün kürdistan halkını selamlamış 30 yıldır ülkeye giremeyen barzaniyi içeri almış ve barzani 30 yıl önce ülkemize terör devleti demiş bir kişi yabancıların malını topraklarımıza sokan kişi ise tabikide Erdoğan

    Ve en acısıda şu barzani abdullah öcalanı kahraman etmiş bir kişi barışçıl ve özgürlük savaşçısıymış(yersen) bunu diyen bir insanı nasıl topraklarına sokar bir cumhurbaşkanı anlam veremiyorum

    Hocam sacmalamayin lütfen, onlar hep kandırılıyor feto kandırır, PKK kandırır onların suçu yok kendinize gelin lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    bunlar senin görüşlerin Atatürkün değil Atatürk dini politikalardan hangisini halka sordu? Atatürkün demokrat partiyle sentezleşmiş halini yazmışsın resmen...yazdıklarına genel olarak bir itirazım yok....bana gore camiler bile tamamen devlet desteğinden kalkmalı ama ülke fakir olduğu için, halkta zor geçindiği için o camileri dışkı pislik götürür malesef...hollanda abd değiliz bağış kutularına halk 100 500 eurolar bırakamıyor.. devlet desteği tamamen halkın refahının anca kendine yettiğinden....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Şubat 2019; 14:47:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    bu resimlerden yüzlerce vardır. Bu resimlerin yan yana açanlara mutlaka hesap sorulmalı veya sorulmalıydı.. Müdahele edilmemesi yanlıştır.
    Chp'sinden ADD sine kimse çıkıp bu resimler için bir açıklama yapmadı.



    Şu fotoğraftaki rezillere bak. Gördükçe katlanamıyorum.
    Atatürk'ü karalamak ve CHP'nin tatlı su solcusu tabanından oy koparmak için yaptıkları iğrençliğe bak.
    Allah belanızı versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

    Bu mesaj silindi.
    Atatürk iyi bir komutandi. Yasadigi donemdede bu donemdede insanların çoğu bunu kabul etmiştir. Yanlız o dönemdeki vatan savunması yapan askerler ve halkın en büyük motivasyonu vatan sevgisi, din, namus ... gibi degerlerdi.
    İyi bir komutan kadar iyi askerlerde önemlidir. Onların sayesinde vatanimizi koruduk. Dini degerlere onem veren herkesi yobaz olarak görüyorsan bu milleti taniyamamissin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    bu resimlerden yüzlerce vardır. Bu resimlerin yan yana açanlara mutlaka hesap sorulmalı veya sorulmalıydı.. Müdahele edilmemesi yanlıştır.
    Chp'sinden ADD sine kimse çıkıp bu resimler için bir açıklama yapmadı.



    Yapamazlar çünkü at gözlüğü ile kaynak gözlülkerinin birleşiminden yapılan gözlük takıyorlar. :)


    Rıfkıııııııııııııııııı bir konu açacaksan daha dikkatli aç. Kimse bu konu da temiz değil sadece bir kesim kirliymiş gibi algı kasma. :)




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Hain, asılır. Arkadaşın dediğini bal gibi anlıyorsun da, işine gelmeyip kelime oyunu yapıyorsun. Tabiki dindarlar, hocalar asılmaz. Ama dini ve din adamlığını kullanıp, bu ülkeye hainlik yapan bence asılmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkozlu -- 21 Şubat 2019; 6:6:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.