Şimdi Ara

En Siyah Fantazi Kağıt Modeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Ben bir projem Türkiye şartların da bulabileceğim en siyah kağıdı arıyorum. Bu kağıda özel tasarımlarımı basip sergi açmayı planlıyorum. Fakat kağıt üzerine herhangi bir selefon işlemi uygulatmak istemiyorum bu sebeple dümdüz bir yüzeyden ziyade dokulu olması daha iyi olur benim için. 


    Bir model buldum (aşağıya görselini bırakıyorum) ama Türkiye de sadece Black modeli satılıyor ve satan firma az adet istediğim için mailime geri dönüş yapmaya bile tenezzül etmedi. Ultra Black Türkiye de bulunmadığı için hiç bir şekilde satın alımını yapamıyorum. Almak istesem bile ton üzerinden satış yaptıklarını öğrendim.


    Sorum şu şekilde sizin önerebileceğiniz istediğim özellikler de bir kağıt var mıdır? Var ise nasıl ve nerden satın alabilirim?


    En Siyah Fantazi Kağıt Modeli



  • aliyzc A kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz renk tonunu baskı yöntemiyle elde edemiyor musunuz? Size en yakın bir CopyCenter’a gidip Tuale kağıdına bakmanızı öneririm, piyasada 160 ve 300 gramları bulunuyor. Düz siyah zemin bastırıp istediğiniz boyutlara kestirirsiniz. Kesim yerlerindeki kenarlar yine beyaz kalacaktır ama, rahatsızlık verir mi bilemiyorum, bir deste haline getirilip kenarlarına da boya atılabilir belki.

    Belki de fikrim amacınızın çok dışında ama yine de yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.