Şimdi Ara

en şanslı günüm:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu gece bwden kutuyu aldım ve kırdırdım sonuc +1 iron impact :)
    bankada 19m para vardı nasılsa iiyi satcam dıe
    14mye 1 tane yellow gem aldım ve shard cıktı
    shardı 15mden sattım
    ve bu sefer black + yellow gem aldım
    black gem drop bus
    yellow gem drop howling roosteR:)

howlıng roosterıda cıktıktan 20 dk sonra rol + reye sattım
    alıcı kısı basta dual re teklıf ettı olmaz dedım rol dedı kabul etmedım ve olur olmaz dıyerek
    rol + re teklıf ettı bende kabul ettım

sızce ucuzamı gıttı pazarda goremedmde hıc

• senin için karlı bir gün olmuş h.olsun

ayrıca howling roosterı da iyi takas etmişin

ROL = 650M
    RE = 190-225 arası
  • rol re bide ii yi ver dual roc iste belki şansa veren olur :D

harbi baya şanslısın.
  • yorumlar ıcın sagolun bıraz daha ıtem yapıp
    ardream warrıor acmayı planlıorum
  • kasabiliyosan bu charını kas, ardream da sinir sahibi olursun, bunu hep söylüyorum ama ardream çok kalabalık kardeş, son 2-3 aydır hiç zevki kalmadı ardreamın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

kasabiliyosan bu charını kas, ardream da sinir sahibi olursun, bunu hep söylüyorum ama ardream çok kalabalık kardeş, son 2-3 aydır hiç zevki kalmadı ardreamın...

ardreamda saglam olduktan sonra kımse sınırını bozamazkı
    zaten sınırmn bozulmaması ıcn warrıor
  • ben seni ardreamdan hatırlıyorum sanırım, daha önce bir süre ardream takıldın değil mi ?
    valla sağlam da olsan 10 kişi birden vs nin üstüne atlarsa sinir falan kalmıyor.
    yada bir parti 3 priestle geziyor, hangi birini keseceksin, ben tek takılmayı seviyorum daha çok , rogue charım var.
    adam debuf atıyor cure basıyorsun arkasından malice arkasından tormment , tam birini keseceksin öbürü healliyor ::)))
    o arada diğer priestin skili doluyor tekrar basıyor parasiteyi, ee bu arada warrior mage asas da boş durmuyor küt yerdesin ::)
    hepsine amenna tamam diyorum, böyle parti ile gezenleri tek denk getirdiğimde ya kaçıyor ya town çekiyor canı azalan kaçıyor..
    sonuç = bebe dolu, charları sağlam olan bir kaçınında ruhu ezik, oyun kişiliklerini bozmuş..
    Edana ardramda adam gibi adam çok çok az..
    bu arada baya bi içimi döktüm fırsattan istifade :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 27 Kasım 2007; 10:22:22 >
  • quote:

ben seni ardreamdan hatırlıyorum sanırım, daha önce bir süre ardream takıldın değil mi ?
    valla sağlam da olsan 10 kişi birden vs nin üstüne atlarsa sinir falan kalmıyor.
    yada bir parti 3 priestle geziyor, hangi birini keseceksin, ben tek takılmayı seviyorum daha çok , rogue charım var.
    adam debuf atıyor cure basıyorsun arkasından malice arkasından tormment , tam birini keseceksin öbürü healliyor ::)))
    o arada diğer priestin skili doluyor tekrar basıyor parasiteyi, ee bu arada warrior mage asas da boş durmuyor küt yerdesin ::)
    hepsine amenna tamam diyorum, böyle parti ile gezenleri tek denk getirdiğimde ya kaçıyor ya town çekiyor canı azalan kaçıyor..
    sonuç = bebe dolu, charları sağlam olan bir kaçınında ruhu ezik, oyun kişiliklerini bozmuş..

Aynen Edanda Ardreami kadar kotu yer yok item desen herkezde kralı var playerlık 0 25 np nin peşinde hepsi gecen magele pk yapıorum bi asasla vs yapıorum tam yatacak adam arkadan bi 960 heal geldi ardından bana malice zaten pot basmadım o andan sonra . utanmaz bide letter atmıs haddini bil diye

• roc ile değiştir ve asla satma bence dursun çok sevindim ...
  • quote:

ben seni ardreamdan hatırlıyorum sanırım, daha önce bir süre ardream takıldın değil mi ?

bende edana da ardreamda arada takılıyom ezik bir carımız var ama gercekden dediğin gibi ya adamlar de buff parazit ks town ne varsa yapıyolar senin adın ne belki vs yaparız

• bilmemek ayıp değil çğrenmemek ayıp hollowing rooster ne yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.