Şimdi Ara

En Sağlam Nesilin 1990 1997 Arası olması! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
4
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ZeroKinTR kullanıcısına yanıt
    95 doğumlu birinin tavsiyesi
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Kişinin cahilliği kişinin kendine saygısı ile ters orantıldır. O konu hakkında ben konuşamam lakin saygı konusunda size katılmıyorum.

    Sırf belli bir tarihten sonra doğduğu için kişiyi saygısız olarak "Fişlemek" son derece "Tutucu ve Bağnaz" bir aklın eseri olabilir. Kişinin terbiyesi ailesinden ona mirastır. Annesi babası ona ne verdiyse sende ondan onu görebilirsin. Doğum yılı ile alakalı bir şey yok.

    Son olarak her nesil kendinden öncekileri cahillik, kendinden sonrakileri de terbiyesizlik ile suçlarsa halimizin ne olacağını düşünün. Asıl terbiyesizliği bence bu cümleleri kurarak kendiniz yapıyorsunuz. Saygılar. İyi Forumlar.
  • Ilginc ben 92 den sonrasi cop diye biliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi cehaletinin farkında olmadan yaşamak zor oluyor mu gerçekten ?
  • 95 ve oncesi bence
    Ama ister 95 ister 99 lu olsun, dış çevre ve ailede bitiyor olay. Bir bakiyorsun 1999'lu cocuk 1994'luden daha terbiyeli dusunceli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000'den sonra doğanların %99 keşke hiç gelmeselerdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20. yüzyıldan sonrası çöp
  • 90-97 nesil olmaz, olsa olsa tüplü şahin olur.
  • 95 gibisi var mı be.
  • Milenyumlu olmayan herkes efsanedir
  • Konu'yu açan arkadaşa sadece bir yönde hak veriyorum, oda 97den sonra doğan gerçekten terbiyesiz bir nesil gibi geliyor banada. Hiç saygı yok. ayrıca 90 öncesi cahillikten kırılıyor demiş, ne saçma bir düşünce yapısı bu arkadaş. 88-89lu abilerim,arkadaşlarımda var hiç öyle yaptığın genellemeye uyacak kişiler değiller. Tek söyleyebileceğim 96-97dan sonra ki nesil bozdu biraz. Edit:92'liyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agasar_ts61

    Tespitlerin Tam Nokta Atışı.bende 90lıyım iyiki de 90da doğmuşum.hele şimdikiler büyük tanımaz ahlak yok terbiyesiz ve şimarıklar gram bilgi yok ama bi özgüven patlaması var.2000 den sonra doğanları şu tavukları 20günde yetiştiriyorlar ya pata küte :D ona benzetiyorum.i.çi boş sadece görüntü

    Hocam siz bir 90 li olarak 90 lilarla birlikte cocuk oldugunuz icin yaptiklariniz o zamanlar size normal geliyordu. Büyüdükçe cocuk nesil 2000 lere geldiginde yaptiklari cocukluklari kötü algilayip yadirgiyor olabilir misiniz? Her neslin iyisi kötüsü var ben de 88-89 gibi dogmayi cok isterdim ama olmamis dogamamisiz 98 liyim bu arada 2000 küsür olduğumu düşünüp kendimi savunuyorum sanmayin.

    Yeni nesili internet bozuyor yoksa bu çocuklar pikachutla balbusaurla büyüse sokakta top oynayarak akşam ezanı okununca eve gelse bunlar da iyi olurdu. Her şeyi göz önünde bulundurunca genelleme yapinca 96 sonrasi falan pek de degerli değil. Belki de bu su anki yaslarindan kaynaklaniyordur nesilin kim bilir? Belki de 2030 da 2000 liler gayet nezih bir komunite olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi 1916 nesli ulan tıpkı benim gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80-93 diyorum istisnalar dışında çöp :)

    2002 brezilya maçını hatırlamayan nesil şanssızdır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 20 Ağustos 2016; 2:51:14 >
  • Efsane bir konu herkes doğduğu yıla methiyeler diziyor
  • Mesele nesilse değil nesili yetiştirende. Kimse laf atmasın çocuklara adam gibi terbiye vereydiniz böyle mi olurdu? Neymiş dayak kötüymüş neymiş konuşarak uyarıcaksın vb. Zaten hep bunlar bu hale getirdi yeni nesli adam gibi dayak atan yokki bunlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su darbe gorduk onu bunu gorduk diyenler cok fena cahil olduklarini belli ediyor.Olaylari gormek saglam nesil oldugunuz anlamina mi geliyor ?O zaman suriyede 10 tane grup sehir sehir savasiyor ic savas var o zaman onlarin en saglam nesil o nesil mi olacak ic savas gorduler diye ? Son zamanlarda cok dusundugum bir konuydu bu, konuyu acan arkadasa tesekkurler yalniz degilmisim.90 96 arasi nesilleri incelediginizde zeki,dis kulturden etkilenip yozlasmamis (2000 sonrasi gibi), yada daha oncesi gibi asiri politize olmus isi sag sol davasina cevirmis nesiller degil.Dogru duzgun, vatanini milletini seven genel ahlak kurallarindan haberdar,utanma ve vicdan duygusu gelismis edepli nesiller 90 96 arasinda cikmistir.Ilkokul ve ortaokulda Sari zeybek belgeseli izletilmis,Pazartesi-cuma sabah giriste ve aksam cikista andimiz istiklal marsimiz okutulmus tek tip kiyafetler giyilmis bu nesil guzel disipline edilmistir.Cok efendi ve sakin insanlardir durusundan bile anlarsin.

    Bu donemde belki imkansizliklarla noksan ama cok sayida INSAN yetismistir.Yasasin 90`lilar

    Hic tartismasiz sekilde 50 sonrasi altin nesil 90-96 arasidir.Oncesi tartismaya aciktir.
  • Genelde 85 civarı derler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En efsane nesil Playstation 1 neslidir bana göre.



    Ben 1995 doğumluyum ben hangi konsolun nesli oluyorum acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    İlk okulda izlemiştim, ahmet vefik paşa İlköğretim okulunda ne günlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.