Şimdi Ara

En Modern Plastik Paletler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En Modern Plastik Paletler

    En Modern Plastik Paletler
    Perakende sisteminde veya depolama çözümlerinde kullanılmakta olan palet türleri geçmişte daha çok ahşap ve metalden tercih edildiği için çalışan personel oldukça zor bir şekilde mobilizasyon gerçekleştirmektedir. Günümüzde üretilen plastik paletler oldukça hafif olduğu için son derece kolay bir şekilde taşınabilmektedir ki bu da birçok firma için son derece pratik depolama ve taşıma uygulamaları ortaya çıkartmaktadır.

    Dayanıklı Plastik Paletler
    İstenen renkte üretilebilmekte olan plastik paletler üstüne alacak olduğu bütün yükleri deformasyona uğramadan taşıyabilmektedir. Delikli veya deliksiz olarak üretilmekte olan paletler aynı zamanda raf sistemine de adapte olabilmektedir. Bu yönüyle özellikle depolarda son derece kaliteli çözümler sunan plastik paletler firmaları için yüz güldüren sonuçlara imza atmaktadır.

    Uygun Fiyatlı Plastik Paletler
    Teknolojinin nimetlerinden faydalanılarak üretilmekte olan plastik paletler arasında yer alan akıllı paletler son derece kullanışlı olan modellerdir. Üstünde taşınacak olan yükün formatına göre değişik şekillere bürünebilen böylece firmaya ekstra masraf çıkartmayan bütün palet türleri eliteplast.com.tr adresinde en uygun fiyatlara tüketiciye sunulmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.