Şimdi Ara

en kötü lig?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ozellikle s3 icin eloboost yaptiran g5 o kadar fazlaki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bronz o kadar kotu degil biraz iui oynayarak cikarsin bronzdan. Asıl sıkıntı silverlarda . nasil zor ciktigimi hatirliyotum o ligden çok kotu günlerdi . . .gold da pek iyi değil en azindan gold 1-2-3 e kadar cok kotu

• Silver mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Silver mısın?

goldum

lanet olasi ligten cikamiyorum zaten duo gircek arkadasim yok khazix jung ile 7 win streak yaptim falan zar zor g4 70 puan oldum sonra düştüm tekrar yemin ederim size 30 dkda 60 farm yapan caitlyn geldi bu eloboost degilde nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 9 Ocak 2014; 19:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Silver mısın?

goldum

lanet olasi ligten cikamiyorum zaten duo gircek arkadasim yok khazix jung ile 7 win streak yaptim falan zar zor g4 70 puan oldum sonra düştüm tekrar yemin ederim size 30 dkda 60 farm yapan caitlyn geldi bu eloboost degilde nedir?

Gold 3'ten gold 1'e attı beni de. Şu yeni puan sistemi yaradı

• bende silver 5 de kaldım 17 puan alıyorum bot preyi salıyoruz 20 puan gidiyo
  • bence en kötü lig silver biliyormuş gibi sanıp oyunu bilmeyen dolu gold ligi gayet op silverdan bi çıktım 2 gün sonra g3 oldum şuanda g3 üm 2 3 güne herhalde g1 olurum okdar çok fram özürlüsü varki goldda adam sup alim die ağlıyor fram yapamıyom diyor
  • suan silver 3teyim durbakalım nolcak halimiz en son oyunlarımdan bi tanesine plat ile duo giren birileri vardı karsıdada ondan dedim
  • Tahta V
  • Şuan açık ara en kötü yer plat 5 civarı
  • Bronz 1 > Gümüş 5-4 Kanıtlanmıştır 100% facebook onaylı
  • ben silverdan oyun kaybetmeden çıktım nerdeyse, 16-17 win streak yapmıştım. İyi oynarsan oynarsın bence.
  • en kötü lig diamonddur bana göre buronz daha iyi herkez eziyorum falan
  • bana kalırsa en kötü ligler silver-gold ve plattır hele plat o kadar eloboost dolu ki gözleriniz yaşarır
  • kesilikle gümüş lig.
    1-geceleri stres atmak için giren ünililer yada çalışan insanlar oyunu takmıyorlar ve senin oyununu da mahvediyorlar.herif teemo alıyor soloya canı çekmiş karşıda riven var
    2-g5 ten gelen elemanların hepsi feedledi maçlarımda.daha bu gün soloda renekton ahri ss verdiği halde yardıma gelmedi diye oyunu sattı
    3-herkes bir şeyler biliyorum havasında,takı kompozisyonu yapmak yok;kendi kendine counter atmak farz ı kifaye.
    4-fizz,jax,riven ve vayne in banlanmadığı oyunları %90 kaybedersiniz. rakip fizz 20-0 oyu bitirir ama sizin takıma gelen fizz 0-10 gider.
    5-ilk 3 sırada mutlaka mid,solo ve adc alınır sonra counter yenip feddleyince jungle suçlanır.
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    gold cidden sıkıntı ya gold oldukta sonra seri win yapamadım.Mmr da düşüyor :(
  • Bronz bir bataklıktır, çıkamazsın çıktırmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronze 5
  • gümüş 4 bence değil ama gümüş 5 kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.