Şimdi Ara

En komik yabancı dizi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
57.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar en çok gülüğünüz yabancı dizi hangisi?

bence malcolm in the middle. Şu sıralar tnt den geceleri takip ediyorum. Gece gece kahkahlara boğuluyorum evdekier uyanıyo sesime.

• Pek Kültür Bilim ile alakalı değil ama?

Bana kalırsa How I met your mother
  • Şimdi elim buraya alıştı, başka yere açmak istemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofvarde

Şimdi elim buraya alıştı, başka yere açmak istemedim

Marriage with Children
  • Kilit!!!
    Genede Söyleyeyim Marriage with Children.
  • My name is Earl

ama burası yeri değil...

Hare Rama; kurtar bizii..
  • Malcolm in the middle harika bir diziydi çok elenirdim , deli anneye malcolma babaya Dewer a hepsine çok gülerdim .

Konu güzel istememyancebimekoy.gif ancak yanlış yerde
  • Malcolm in the middle hangi gün kaçta tvde bende severdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan2021

Malcolm in the middle hangi gün kaçta tvde bende severdim

Artık oynamıyor sezon zaten 2006 nın sonlarına doğru bitti diye hatırlıyorum.
  • sürekli takip etmiyorum ama tv izlerken denk geldikçe izliyorum How i met your mother eğlenceli bir dizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

Tnt'de şu sıralar sabah 9:30 gibi çıkıyor güzel dizi. Ondan önce de My Wife and Kids var ikisini de izliyorum.
  • En komik demiyimde benim en çok eğlendiğim That 70's Show. İnanılmaz hoşuma gidiyor.

Edit: Bide resim koyayım.

En komik yabancı dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 14 Ağustos 2008; 22:54:12 >
  • Şu an benim için kesinlikle Family Guy ulan nasıl haberim olmamış şimdiye kadar diyorum her bölümden sonra..
  • tabiki How I Met Your Mother ama Barney (Neil Patrick Harris) olmasa bu dizi dönmez

En komik yabancı dizi.
  • tnt de sabah 9 30 da da oluyo dediğin dizi bi de tnt de my wife and kids var o da çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry

quote:

quote:

Tnt'de şu sıralar sabah 9:30 gibi çıkıyor güzel dizi. Ondan önce de My Wife and Kids var ikisini de izliyorum.

Bölüm tekrarları gerçi zaten tekrarını dahi baştan vererek bitirmişlerdi 3. tur oluyor bu sanırım , ama özellikle bazı bölümlerini izledikçe hala gülüyorum.

quote:

дltuğ; Şu an benim için kesinlikle Family Guy ulan nasıl haberim olmamış şimdiye kadar diyorum her bölümden sonra..

Lois ve Peterin diyalogları çok eğlenceli oluyor , çocuklara ve bana daha fazla zaman ayırman lazım ... diye loisin şikayetçi olduğu bir bölüm vardı devamı oldukça komikti.

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

tabiki How I Met Your Mother ama Barney (Neil Patrick Harris) olmasa bu dizi dönmez

En komik yabancı dizi.

• quote:

Lois ve Peterin diyalogları çok eğlenceli oluyor , çocuklara ve bana daha fazla zaman ayırman lazım ... diye loisin şikayetçi olduğu bir bölüm vardı devamı oldukça komikti.

Aynen ama benim favori karakterim Quagmire her bölümde gözüm onu arıyor..Çizen üstadın ellerinden öpüyorum cuk oturmuş karaktere
     En komik yabancı dizi.

Senin dediğin bölümü izlemedim galiba en son 4X10 da kaldım iniyor hala..:)
    Tabi Peter da çok iyi özellikle tepkileri..:) sakalında 3 kuş yavrusu beslediği bölümde çok gülmüştüm..Şu zencinin pörtlek gözlü hiperaktif çocuğu da çok hoşuma gidiyor..En son Stewe tabi diziyi popüler yapan baş karakterlerden aksanı ve küçücük öfke yumağı olması hoşuma gidiyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

quote:

Aynen ama benim favori karakterim Quagmire her bölümde gözüm onu arıyor..Çizen üstadın ellerinden öpüyorum cuk oturmuş karaktere
     En komik yabancı dizi.

Senin dediğin bölümü izlemedim galiba en son 4X10 da kaldım iniyor hala..:)
    Tabi Peter da çok iyi özellikle tepkileri..:) sakalında 3 kuş yavrusu beslediği bölümde çok gülmüştüm..Şu zencinin pörtlek gözlü hiperaktif çocuğu da çok hoşuma gidiyor..En son Stewe tabi diziyi popüler yapan baş karakterlerden aksanı ve küçücük öfke yumağı olması hoşuma gidiyor..

Stewie in konuşması ilk başlarda çok gözüme batmıştı ama sonradan çok eğlenceli geldi , özellikle sinsilik yaparken yüz ifadeleri mükemmel birde karşısındakiyle konuşuyor ama asıl yorumu sessizce kendine yapıyor ya o kısımlarda kopuyorum

• coupling gibisi gelmedi hala..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.