Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
102
Favori
143.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • volkansim V kullanıcısına yanıt
    Bu arada madde madde olarak fiyatlarını yazabilir misiniz?
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum şuan bunu zaten. Size de tavsiye etmistim. Global Solution

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Lg mebran alsaniz da olur. Ben ikidir LG kullaniyorum. Bence yeterli. Sonucta filtre etmesine bakılır. Filtre cıkışı tds 5-5.5 ise, mebran gorevini yapmiş demektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Alt 3'lü filtreyi bence önemseyin. Suyun ilk giristeki filtrasyonu cok onemli. Yukarida tavsiye ettim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkansim V kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam k2533 kullanınca ve global solutions arasında ki farkı yorumlarmısınız lütfen?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Omnioure icinde gümüş iyon var. Daha kaliteli. Ben sizin gibi bir memnuniyetsizlik yasamadim. Alttaki 3 l u filtre cok onemli demistim. Su aritma işini bastan itibaren düzene oturtmak gerekir. Tüm ekipman iyi olursa su da guzel olur. Zinciri bozmamalısınız. Kaliteden taviz vermeyin. Hicbir filtrede....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkansim

    Omnioure icinde gümüş iyon var. Daha kaliteli. Ben sizin gibi bir memnuniyetsizlik yasamadim. Alttaki 3 l u filtre cok onemli demistim. Su aritma işini bastan itibaren düzene oturtmak gerekir. Tüm ekipman iyi olursa su da guzel olur. Zinciri bozmamalısınız. Kaliteden taviz vermeyin. Hicbir filtrede....
    memnuniyetsizlik değil de sanki ucuz 10 liralık filtre ile daha güzel ve hoş su tadı vardı.Gerçi o zaman hepsi ucuz taiwan malıydı.

    şuan 1 ay 3 aydır

    20 liralık alt üçlü tek karbonlu

    filmtec mebran

    omnipure k5533 post karbon

    royal green mineral

    royal green alkalin

    aquacora detox kullanıyorum .
  • Alt 3lü yü degistirme zamani gelmis. Dediğim 3 luyu yaparsanız guzel olur. Mebran ve cıkış gayet guzel zaten. Sağlıklı günler dilerim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkansim V kullanıcısına yanıt
    söylemeyi unuttum 2 yıllık mebran ve alt üçlüyü 3 ay önce değiştirdim. :)sizlere de efendim
  • Hayırlı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar... royal lux green almayi dusunuyorum ama 1620 cok para benim icin. Boyle ayni filtrelerden derleme bir cihaz yapamaz miyiz? Konu hakkinda sifir bilgi ve tecvrubeye sahibim. Yardimlarinizi bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atiBAdemBABA kullanıcısına yanıt
    1620 lira ürüne göre pahalı değil daha uygun cihaz bakiyorsanir taiwan cin mali yada yarı türk mali ürünlere yönlenmeniz gerekir 500 lira gibi rakamlara satıyorlar internet üzerinden luxplus modeli ürün antioksidan mineralli alkali su uretimi yaptığı için fiyatı gayet uygun 2 yada 3 gün sonra fiyat dahada pahalı olacak. Dolar kurundan dolayı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba indirim kodu rica edebilirmiyim yarın sipariş geçeceğim.
  • Logan35 L kullanıcısına yanıt
    Pm olarak gönderim yaptım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam daha önceden bahsedildi mi bilmiyorum ancak konuyu görünce bir bilgi vereyim istedim, su arıtma sistemleri sudaki bütün mineralleride filtreler suyun sertliğini 0'a düşürür, eğer RO sistem kullanıyorsanız vucudunuzun ihtiyacı olan mineralleri başka kaynaklardan almanız gerekmektedir.

    Dünya sağlık örgütünün konu ile ilgili dökümanını da ekleyeyim.

    wto - water hardness

    Özetle benim söylediğimi ve satıcıların bu konuda sattıkları kişiye bilgi vermesini söylüyorlar ki alan kişiler mineral eksikliği yaşamasın minareli başka kaynaklardan kapatabilsinler.




  • mebran sonrası filtreler bunun için var zaten hocam.Bakınız benim mebrandam 07 tds değeri çıkıyor .En son filtreden çıkan su ise 48 tds değerinde çıkıyor.Yani suya gerekli mineraller katılarak çıkıyor.



    Kaliteli filtre kullanırsanız bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.Yinede evde mineralli maden suyu bulundurmayı alışkanlık haline getirmek lazım.Bunu su arıtıcı kullandığımız için değil tüm mineralleri sudan alamadığımız için söylüyorum.İnsan vücudu tüm mineralleri sadece sudan alamıyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın yetkili,

    Evde kendinden buz haneli ve su pinarlı samsung rs21hduts buzdolabı mevcut. Eğer buz dolabına bağlantı imkanı olursa tezgah altı açık sistem su arıtma almayı düşünüyorum. Yerli bir firma olumlu cevap verdi ancak malum NSF onayı, filtre ve bağlantı elemanlarının kalitesi açısından sizin sistemlerinizi(varsa hangi sistemi) buzdolabına bağlama imkanımız var mı? internetten araştırdığım kadarıyla buzdolabı girişinde en az 30 psi basınç gerekiyor. Bağlantı ile ilgili FLOJET pompaların videoları mevcut. Lavabo dolap arasında yaklaşık 5 mt civarı tezgahaltı mesafe var.

    buzdolabı bu:
    https://www.istanbulbilisim.com/samsung-rs21hduts-buzdolabi-fiyati-28068.html

    samsung sitesinde bulabildiğim bilgi:
    https://www.samsung.com/uk/support/home-appliances/connecting-side-by-side-refrigerators-to-the-water-supply/

    DH alakalı konu sekmesi:
    https://forum.donanimhaber.com/buzdolabi-su-pinari-baglantisi-hakkinda--102575993

    FLOJET Pompa bilgisi:
    https://www.youtube.com/watch?v=53rPwkhDRVs

    FLOJET Montaj örneği:
    https://www.youtube.com/watch?v=Z3GMNJToqDs

    ılık su evyeden, soğuk su ve buz dolaptan kullanılması amaçlanıyor. Eğer arıtma sistemini entegre etmek mümkün ise bu durumda geriye bir tek problem kalıyor oda buzdolabı pınarının yıllık temizliği için çamaşır suyu çözeltisiyle devir daim yapılması. Bunun ile ilgili öneriniz olur mu?
    Sitenizdeki iletişim bölümündende size yazdım ancak bu konunun burda detaylarıyla çözlülmesi hem tüketici açısından hem buzdolabı üreticileri açısından hemde sizler açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.




  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Arıtma cihazı su tankları kendinden basınçlı olduğu için 70psi ye kadar su tank basıncı oluşmakta herhangi bir buzdolabına su girişi varsa her model cihazdan bağlantı veriliyor
    https://www.rosuaritma.com/ro-lux-plus-su-aritma

    Linkdeki ürünü tabsiye ederim fazladan hortum ve ek bağlantıları firmadan ücretsiz tedarik edebilirsinir. 4441822 den mesai saatleri içerisinde arayıp bilgi alabilirsinir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Ters ozmos membranı, suyun içinde çözünme imkanı olmayan arsenik, sodyum, asbest, nitrat, kurşun, gibi birçok ağır metal iyonunun geçişini engellemekle görevlidir. Ayrıca, insan vücudunun gereksinimi olan faydalı minerallerinde geçişine izin verir." bu ifade doğrumudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanankara2005

    "Ters ozmos membranı, suyun içinde çözünme imkanı olmayan arsenik, sodyum, asbest, nitrat, kurşun, gibi birçok ağır metal iyonunun geçişini engellemekle görevlidir. Ayrıca, insan vücudunun gereksinimi olan faydalı minerallerinde geçişine izin verir." bu ifade doğrumudur.
    :) membran faydalı mineralleri nasıl bırakıyormuş bunu kim söyledi merak ediyorum insanlar cihaz satmak için her türlü yalanı söylüyor sanırım. membran filtre sadece bazı gazları tutmaz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.