Şimdi Ara

EN İYİ WOTLK PRİVATE SERVER HANGİSİ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eniyi private wotlk server hangisi acaba yeni başlıcam da önerdiğiniz varsa buraya yazabilirsiniz

• wocserver.org taki kil jeaden i öneririm çok oynamak istedim ama wotlk yüklü değil :( kişi sayısı fazla rateler 5x rep 2x bug fazla olucağını sanmıyorum xtreme top 100 dende bakabilirsin sıralamalara
  • Hiç biri iyi değil, private serverda blizz like oynamak aptalca serverın sonu belli değil, çoğunlukla fun amaçlı giriliyor. Ondada maalesef coğu raid vs çalışmıyor yada bosslar aptal biçimde scriptlenmiş. Bir çoğunu denedim ama ciddi bir keyif alamadım.
  • bır de anatolia'yı deneyın o halde..

detaylar

www.mix.gen.tr

adresınde
  • quote:

Orjinalden alıntı: akirici

Hiç biri iyi değil, private serverda blizz like oynamak aptalca serverın sonu belli değil, çoğunlukla fun amaçlı giriliyor. Ondada maalesef coğu raid vs çalışmıyor yada bosslar aptal biçimde scriptlenmiş. Bir çoğunu denedim ama ciddi bir keyif alamadım.

bende salı geceleri server kapandığı zaman ve uykum olmadığı zamanlarda veya hesabım kapalı olduğu ve param olmadığı zaman private serverlara bi göz atıyorum
    hemen hemen HİÇBİR dungeon ve RAID boss ve trashleri çalışmıyo..
    öyleki bi tanesinde ramparts normaldaki mobların kullanmadığı özellik kalmıyo blind stun knockback v.b o_0
    raidler desen başka alem..

btye giriyosun bosslar takoz gibi duruyo herhangi bi özelliği yok sadece melee vuruyo.. bazı raidlere girilmiyo bile...
    blizzlike oynayan kişilere gerçekten anlam veremiyorum.. server durup dururken kapanır.. database 0 lanır ..
    bir ton abuk sabuk şeyler olur..

kısacası oyundan soğumak isteyenler için pirivayt sörvırlar ideal
    hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum ..

• en iyi private server ölü private server
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

bır de anatolia'yı deneyın o halde..

detaylar

www.mix.gen.tr

adresınde

realmlist : wow2.mix.gen.tr

versiyon : 3.0.9

üyelik alımı :http://www.mix.gen.tr/modules.php?name=Your_Account&op=new_user

...

üyelik aldıktan sonra hesabınız bölümünden , oyun sunucuları sekmesine gelip aşağıdaki seçeneklerden , ergenekon sunucusu oyun içi hesabınızı ve şifresini girip , anatolia sunucusu oyun içi hesabınızı aktif edip şifresini girdikten sonra ek olarak :

World of Warcraft ek paketi Burning Crusade sahibiyseniz evet kutusunu işaretleyiniz ( bu ergenekon sunucusu içindir )

ve Lütfen sahip olduğunuz ek paketi seçin kısmına da wotlk u işaretledikten sonra değişikleri kaydet diyip realmlisti tekrar wow2.mix.gen.tr olarak girerek servere giriş yapabilirsiniz

anatolia sunucusu sadece test amaçlıdır direk 55 levelden başlar sürümü 3.0.9dur

ergenekon sunucusu şu an 2.4.3 de bugsuz kalitelidir , anatoliadan yapılan testler sonucunda olumsuz şeyler düzeltildikten sonra ergenekon da 3.0.9 a geçicektir o zamanda privatenin tadına doyum olmıyacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben eternion u last i wowbeez i denedim. xtremetop100 deki en iyi serverlari da denedim.
    hicbirisi yaramaz.

www.scapegaming.com kapanan eski wowscape serverinin devami.

wotlk icin test asamasindalar, en kalabalik burning fusion serverlar burada hala
    wotlk da test halinde ama digerlerinin tamam halinden cok daha iyi.
    s
    anki wowscape le wowfusion ortak olmus gibi. oyundaki portallar wowfusion u andırıyor.
    takip edin bu server i derim.

www.scapegaming.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark -- 26 Mart 2009; 5:25:46 >

• henüz açılmamış olandır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKing87

henüz açılmamış olandır...

+1

birde raidler cok komik oluyor pwler de. ben canı %50 ye gelince zıplayıp bidaha aşagıya inmeyen illidianlar filan bile gördüm ki normal yollarda görünmez moblardan bahsetmek bile istemiyorum :D
  • sunucu onerısı sorulmus bu baslıkta yanlıs okumadıysam, bazı yorumların ıse soru ıle alakası yok...
  • Açıkcası herkesewww.blizz-com.com u tavsiye ederim.

Kendisini ben de yeni keşfettim sayılır. Dendiğine göre yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteren ve bu üç yıl içerisinde de kendilerini orjinal server'a yaklaştırmaya adamış bir grup...

Ancak ne yazık ki (kaliteli pek çok private server gibi... örneğin lowlands'ta güzel bugsız temiz bir yer olmasına karşın çok az üyeye sahiptir... ancak 2.4.3 olduğu için burada ondan bahsetmeyelim) pek fazla üyesi yok bu sunucunun...

Şu ana kadar level 45 bir warlock karakteri geliştirdim ve 'bugsız olalım diye 2.4.3'te kalıyoruz' diyen pek çok serverdan daha bugsız durumda... Şu ana kadar tek bir buglı talenta, ve bir tane buglı büyüye rastladım öyle ki (elbette warlock için konuşuyorum, o büyü de eye of kilrog ve bir afflication talentıydı, imrpoved soul drain olması gerek...)

Bununla da kalmıyor oyun üzerindeki hemen hemen her questte çalışıyor (ki buna takip questleri de dahil, questi aldığınız zaman kurtardığınız npc sizin peşinizde dolaşıyor, yol ayrımlarında size öneriler sunuyor vs...)

Bununla birlikte serverda yazdığına göre DK ve DK questleri de çalışmakta... BG'ler, Arenalar vs çalışmakta... Instance'lar, Aggro sistemi, trash ve boss büyüleri doğru şekilde çalışmakta (en azından yüksek bir oranda çalışıyorlar)

Kısacası fevkalade bir yer olduğunu söyleyeceğim ancak Rate'i yüksek denilebilecek bir server, girin bir deneyin derim... Az oyuncu sorununu çözmek için sitede oy kullanmayı unutmayın (hayır vote point gibi bir saçmalık yok, kullandığınız oylarla eşya satın almıyorsunuz)

Ve private serverları kötülememek gerek... Daha önce de pek çok defa bu tür tartışmalarda değinildiği gibi, bazılarının gözünüze ufak görünen o parayı vermek için bile durumu olmayabiliyor. Kaldı ki Blizzard'a para kazandırmayı istememek ya da Blizzard'ın aldığı paranın karşılığını veremediğini düşünmekte delilik değildir =) Private server candır kısacası... =P

• yabancı sunucular sevdasının altındakı nedır acaba bu kadar ?
  • Yabancı sunucusu merakı olarak değil de: kalite olarak yorumlardım ben bunu açıkcası. Tonlarca bug olan, genellikle yalnızca hazır olarak bir siteden indirilen emulatorle kurulan serverlardı bunlar en son baktığımda... Üstelik her şeyi 'türkleştirme' çabası, oradan buradan fırlayan garip custom npcler falan... Bunlar pek bana göre değil. Eğer yukarıdaki anlattığım gibi bir kaliteyi tutturmuş bir türk sunucusu varsa ona bir şey diyemeyeceğim tabi. Varsa söyleyebilirsin hatta hemen?

Hım, ben soruyu bana yönelttiğini var sayarak söylüyorum bunları tabii, öyle değilse bilemem de =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LLQ

Yabancı sunucusu merakı olarak değil de: kalite olarak yorumlardım ben bunu açıkcası. Tonlarca bug olan, genellikle yalnızca hazır olarak bir siteden indirilen emulatorle kurulan serverlardı bunlar en son baktığımda... Üstelik her şeyi 'türkleştirme' çabası, oradan buradan fırlayan garip custom npcler falan... Bunlar pek bana göre değil. Eğer yukarıdaki anlattığım gibi bir kaliteyi tutturmuş bir türk sunucusu varsa ona bir şey diyemeyeceğim tabi. Varsa söyleyebilirsin hatta hemen?

Hım, ben soruyu bana yönelttiğini var sayarak söylüyorum bunları tabii, öyle değilse bilemem de =)

" hazır olarak bir siteden indirilen emulatorle kurulan serverlardı "!
    hiçbirisi oturup kendi yazmıyo zaten.2.4.3'te şuan mangos problemsiz.gel gelelim ki 3.0.9'a

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.