Şimdi Ara

En İyi Vpn ve Dns

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En İyi Vpn ve Dns

     En İyi Vpn ve Dns


    Uzun zamandır yasaklar olmadığı için nerdeyse tamamen unuttuğumuz dns ayarları ve vpn ayarları, tekrar hayatımıza girmeyi başardı. Peki, vpn nedir diye bir soru işareti akıllarınızda olabilir. Bunu aslında kısaca yasaklı olduğunuz sitelere giriş yapabilme özgürlüğü olarak da tanımlayabiliriz. Yani mahkeme kararı olarak kapatılan sitelere girmenin tek yolu ya vpn kullanmanız ya da ufak birkaç tık ile dns ayarlarınızı değiştirmeniz olacaktır.

    Her ne kadar her ikisinde de özellikle de vpn kullanımlarının güvenli olmadığı konuşulsa da, kişiler mecburi olarak kullanıyor ve her gün girmeye alıştıkları yasaklanan sitelere böylelikle kolaylıkla ulaşmış oluyorlar.

    Dns ayarlarını ise dilerseniz bilgisayarınızın internet erişimi kısmından giriş yapmanız ve oradaki dns bölümüne güncek olan dns rakamı girmeniz yetecektir. Daha sonra pcnizden ve cep telefonlarınızdan kolaylıkla istediğiniz adrese girme hakkını elde etmiş olacaksınız.

    Son günlerde kapatılan Twitter ve Youtube gibi dünyaca ünlü ve tanınan sitelere girmek için bu ayarları yapmaktan başka bir çareniz yok. Bu sebeple sizler özellikle vpn kullanıyor olsanız da, bankacılık ya da çok özel şifre ile girdiğinizi adreslere girmeyiniz. Kullanmak istemediğinizde ise eski ayarlara dönmeniz yeterli olacaktır. Ayrıntılı bilgi almak ve ayarlamaları yapmak istersenizhttp://eniyi-vpn.com/ adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Umarız hiçbir zaman kullanmak zorunda kalmaz ve özgürce dilediğiniz yerde gezinme hakkını kazanırsınız. Bu yöntemler size çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

    eniyi-vpn.com







  • Detaylı vpn incelemeleri içinhttp://eniyivpn.net/ sitesine bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.