Arkadaşlar merhaba. Bana lazım olan program Video recorder ama böyle iyi birşey olmalı. Video çekerken HD desteklemeli, mümkünse pc kasmasın. Online oyularda video çekerken birşey yokta sonradan videoyu izlerken çok kasarak izliyorum
2. Olarak iyi bi video edit programına ihtiyacım var. Efekt verebilen videoda istenilen yerlere yakınlaşıp uzaklaşabilen çok çeşitli olsun yav
Grafik kartını gücünü de kullandığı için bu sürümde hiç kasmıyor. Her özelliğe de sahip.
Arkadaşlar merhaba. Bana lazım olan program Video recorder ama böyle iyi birşey olmalı. Video çekerken HD desteklemeli, mümkünse pc kasmasın. Online oyularda video çekerken birşey yokta sonradan videoyu izlerken çok kasarak izliyorum
2. Olarak iyi bi video edit programına ihtiyacım var. Efekt verebilen videoda istenilen yerlere yakınlaşıp uzaklaşabilen çok çeşitli olsun yav
Oyunlarda video çekeceksen ve kasmasın diyorsan -WeGame- i öneririm. Alternatif Olarak GameCam ve Fraps var.
Ama normal video çekeceksen Camtasia Studio 7'yi öneririm hem video çekerken kazmaz hemde süper bir düzenleyicisi var efektler falan. Vegas Pro Gibi Düşünebilirsin. Fakat video da çekiyor.(Vegas kadar özelliği olamaz tabi.)