Şimdi Ara

en iyi tyt biyoloji youtube kanalı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

en iyi tyt biyoloji youtube kanalı hangisi?


(En Son Oy Tarihi: 28.9.2023)
Giriş
Mesaj
  • merhaba forum sakinleri,biyoloji temeli hiç olmayan bir ea öğrencisi olmamdan mütevellit muhatabım olan tyt biyoloji için sene boyu istikrarlı ve ciddi bir şekilde çalışmayı hedefliyorum.

    youtube üzerinde sizin görüşünüzce temelim olmadığı da hesaba katılırsa (ki katılmalı mı o da ayrı bir konu,nasılsa sıfırdan konu anlatımı yapıyorlar)
    en iyi/anlaşılır konu anlatımı yapan kanal hangisidir?

    esasen aralarında çok büyük fark olmadığını,herhangi birisinden konuları dinlediğimde de kayda değer bir eksiklik hissetmeyeceğimi ve asıl mühim olanın benim çalışmam olacağını biliyorum fakat yine de sormak istedim.

    “ders notları” “kendi soru bankam” furyası bu bahsi geçen kanallarda da mevcut,bu tarz ek kaynakları kullanıp tavsiye eden var mıdır?

    bu alana çok aşina olmadığım halde forumda iyi olduğundan sıkça bahsedilen 345,biyotik,palme vb. yayınevlerinin tyt biyoloji soru bankaları daha iyi birer seçenek olacaktır diye düşünüyorum,yanılıyor muyum?

    teşekkürler.







  • up
  • fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
  • Barış hoca biyolojiye bir bak derim hocam. Temeli olmayan için nasıldır bilmem ama bana kalırsa fazlasıyla iyi bir hoca. Anlatımı iyi gelmezse de senin biyolojin tavsiyemdir. Temeli olmayan için iyi olabilir. Ben hepsini denedim ama en iyisi Barış hoca gibi geldi. Geçen sene de onu kullandım biyolojide sıkıntım olmadı.

  • fundamentals denemiştim, kalıtım hakkında bir halt anlamadım. aynı konuyu selin hocadan dinledim ve çözemediğim soru çok nadir çıkıyor. ikisinin de ders notları kitabı var, selin hocanın ders notlarını daha çok beğendim. tavsiye ederim
  • Cicibiyoloji tyt ayt tek atar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.