Şimdi Ara

EN İYİ SERVER HANGİSİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİZCE EN İYİ SERVER HANGİSİ? VE İYİ ÖZELLİKLERİ ;)

• BENCE en iyisi mayaserveri çünkü kolay lvl atlanıo
  • maya serverinin IP sini werebilir misin?

• her foruma titanyum mu yu yazmıssın yaw
  • server bahsettiğin kadar warsa ben gelirim
    Şuanda en iyi kulüp hangisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gel bak

abi yalan borcummu war beni destekleyenler icin cok tesekkur ederim
  • benim icin serverin lagsiz olmasi ve saglam olmasi cok onemli ama bu hemen hemen her playerin istegidir zati fakat bunuda becermek zordur su ana kadar eski darklord serverinden saglam server gormemedim bu kadar mu hayatimda yabancilari bilemem.. gelelim titanyummuya sunu soliim server 50 kisiyi gectiginde yavas yavas kasmaya basliyodu arkadasim yani haffiden lagiyodu kaldiki server 220 kisilik sanirim yani full olunca dusunemiyorum yeniden actiklarinda insallah bu sorun ortadan kalkar temenni ediyorum bide serverda editli itemler wardi kimse yok felam desede artik biraz tecrubemiz war buda beni mu dan sogutan sebeplerin basinda geliyo hile hurda ile oyun oynanacaksa ne anlami kaldiki kaldiki herkes zevk, eglence icin oynuyo oyunu bozmanin alemi yok... herkese hayirli bayramlar bu arada...
  • beyler seerver hakkında dusuncelerınızı soylmenız cok guzel bu edıt falan dıosunuz servrer da onların hepsını yarısmada werdık yanı hılede gorunmedı hahayla kasan olursa dırek ban sen lag falan dıonda serverdakı nıckın neydı senın sole benı zaten herkez tanıor comlek ???? iyi bayramlar dilerim

• walla yarismalari gece 12 ila sabah 8 arasi yaptiysaniz bilemiycem ben yoktum ama sunda soliim serverda oynadigim en fazla 1 hafta yoktur bile ama sadece 2 yarisma gordum bunlarin birinde kundun+5 verildi digerinde 2 kisiye en ii setlerinden bi parca verildi angelina wardi birinde hatirliyorum ama sunu soliim kundun kopyalama felam gordum serverda isim vermek istemityorum 105 res bk isim MeTaMoRp heryerrde aynidir benim adim bi yonden sevindim yani resine ama yine olmuycagi ne malum insallah olmaz temennim o yonde ...
  • Metamrop su ismi wersene bana bi bakim ne malum sallamadigin yarisma 2 tane gormussun ben GM yim sırf ben10 tane yaptım tıtanyummuda oynayanlar msj yazsında gorun ben her gun 3 tane yapıodum sora azalttık ısmı wer bıde oynadıgın nıckı kopya falan olamaz sallama tamam mı

• arkadasim sanirim farki serverlardan bashsediyozwww.titanyummu.tr.cx bu degilmi ?? exp rate 10k hatta biraz bilgi veriim belki unutmustursun musketer war 1.idi sonra en son atakla sen onu gectin bak kardesim acc ismim mesut daha fazlami bilgi istiyon res lvli 400 yapildi res basi gelen pointler 500den 250 ye dustu yalana borcummu war 105 res civairi idi iste yalanla elime bisi mi gececek ole bilip bilmeden salliyo felam deme bil ondan sonra konus....
  • baska bi yerde gm felam degilim playerim diosun reklam konusunda burdada gm yim diosun bi karar ver kardesim kimin dogurlari konusmadigi belli ben oyunda bi gm gordum oda darkness die bi arkadasdi
  • en iyi server...

server sır verme serveri... uahuahua

ηιѕℓιяιк ιяєℓℓє ηυяσтαяє∂σм ηαуαℓηαв ιηєв
  • olm bak senin kadar yalanci gormedim bak once playerdım sora GM oldum tamam mı admın kankım ona yardım edıorum ulan a.q sen serverı oynadın musketerde baslatma sımdı adam benı tanıo gıt sor res bası 500 ppoint xp 10k falandeil sallama 50 bin tamam mı herkese sor 10 dakkada res atıon mesut sende Bk ydın dımı yoksa DK mı ole bırsey dı hatırlım hatta plate setınward
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.