Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (630. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrb arkdslar bnde sac ektrdm ekimim cok iyi gecti memnunm 10 gun oldu ektireli bir soru srcm ama ykinda arkdsm dogm gnu var bi barda peruk takip gtmk istiyrm acaba bir zarari olurmu kabuklar dokulmedi hpsi dokuldktn snea takilir diye tvde dktr sylms diye htrliyrm tam emn dglim bilgsi oln vrsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve sac ekiminden sonra biotin oneriyorlrmus kullanan varmi ve bilgisi olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bir sorum olacak
    benim ekim yaptirdigim yerde, doktora sordum, ekimden sonra tavsiye edebileceginiz bir ilac var mi diye, ne kullanayim diye sordum
    oda D-S Performans firmasinin spectralDNC-N 60ml, ilacini ekimden 1 ay sonra, 6 ay boyunca sabah aksam kullan dedi faydasini göreceksin dedi, birde revita sampuan180ml
    simdi aranizda bu ürünleri kullanan var mi ? varsa faydasi oluyor mu ?
    asii cocugg senle ayni yerde ekim yapmisiz, sanada bunlari tavsiye etti mi doktor ?
    ben türkiyedeyken fiyatini sordum, spectral DNC-N 160tl dediler, 6 kutu alacakdim, pahali geldi, sampuani ucuz , internete girdim, türk firmasi mi diye arastirdim, amerikan firmasiymis, bende almanyada daha ucuz olur diye almadim, buraya geldim almanyada da bayiisi yokmus, fransa , ingiltere , türkiye ve bir kac ülkede,
    e-baydan internet sitesinden siparis ettim, insallah orjinal cikar daha gelmedi, fiyati 30 euro,
    bu ilaclar hakkinda tercübesi olan var mi ? cünkü fiyatida bayaa pahali, 6 ay kullanmak gerekiyor en az dedi doktor, 1000 tl nin üzerinde bir fiyat,
    almanyadan 30 euro ama orjinal mi diye insan güvenemiyor, direk bayiisi yok, araci internet sitelerinde var,
    yada siz ekimden sonra ne tavsiye ediyorsunuz ?
    simdiden tskler
  • HAYRULLAH kardes merak etme dokulur, benimki 24u gunde dokulmeye basladi ve en çok dokulme tahminen 34 ve 38inci gunde oldu ondan sonra dokulme kesildi bazen tek tuk kirilmalar oldu ama yuzde sekseni dokuldu diyebilirim bu da normal bir durum, ama sok dokulme gerçeklestiginde insanin içine bir suphe doguyor ha yeniden cikmassa diye, ondan sonra çok çok sabirli olmak gerekiyor, gerçek sureç o zaman basliyor. Kizarikliga gelince bende ensede bir ay sonra geçti ama on cizgide 2,5 ve 3 ay arasi surdu.
  • Glambert kardes, benim doktorumda biotin onerdi ve 3 aydir biotin hap ve sampuan kullaniyorum baska ilaçlara da iç gerek yok dedi.
  • bunları görünce bizimkiler de ekim mi diyorsun işte ya bizim memleketimizde hersey idareten :d

    http://www.youtube.com/watch?v=nKtNi1YGGO8
  • quote:

    Orijinalden alıntı: punching

    Eksik dişiniz için implant yaptırdığınızı düşünün. Yaptıranlar bilirler hiç de zor görünen bir operasyon değildir. En genel tanımıyla eksik dişin olduğu yere titanyum bazlı bir metalin vidalanmasıdır. Ne kadar basit bir tanım demi. Ama hiç bir klinik veya muayenehane de çene cerrahı dışında birisinin bu işi yapmasına izin yoktur ve zaten başkası da yapmaz Türkiye' de. Düşünsenize bir çene cerrahının yanında çalıştırdığı teknisyenlere bu işi yaptırdığını. Siz cerrahla görüşüyorsunuz, ama işlemi cerrahın yetiştirdim dediği teknisyenler yapıyor. Ne kadar saçma geliyor değilmi? Peki o zaman saç nakli için aynı şey olduğunda neden saçma gelmiyor sizlere. Emin olun ki her bir saç grefti diş dokusundan daha komplikedir ve siz bunlardan 3000 tanesinin peşpeşe nakledilmesinden bahsediyorsunuz.

    Dişlerinize dolgu yaptırmak için bile teknisyenlere tepki duyarken saç nakli için aynı şeyleri düşünmemeniz garip. Tekrar söylüyorum. Uluslararası standartlarda kabul edilen maksimum saç nakli FUE için bir seferde 2000 civarıdır ve o da mikromotorla dır. 4000 rakamı FUT için söylenir ve o da saç köklerinin toplu olarak alımındaki seriliktendir. İnanmayan ishrs sitesini kontrol edebilir.

    Bu demek değildir ki gidip 2.5 Euro gibi uçuk rakamlara Keser gibi tiplere gidip saç nakli yaptırın. Zaten o tiplerin de bu fiyatra nakil yapabilmelerinin sebebi piyasadaki sahtekarlar. Bilinçsiz insanların yaşadığı kapitalist ülkelerde böyle saçma sapan fiyatlar çıkar işte.

    Saçınız olmadığından dolayı veya kel olmanızdan dolayı üzerinizde bir eziklik var ise atın onu. Çünkü gerçekci değil. Saç sandığınız kadar önemli değil. Ha bu demek değilki saç nakli yaptırmayın. Elbetteki yaptırın, ama iyi araştırın. Acele etmeyin.

    cok dogru ozetlemişsin punching
  • benim için çok gec :) ama hani ektirmeye halen karar vermeyen arkadaslar için soruyorum

    bir toplu kanal açıp cımbız gb bişile ekim varmış
    birde saç kökleri rotring kalemler gb bişilerin içine koyulup onlarla ekiliomuş (igne teknigimi neyse)

    şimdi bunlardan hangisi daha sağlıklı dogal sık görünüm için elverişli bilen ve yaptıran arkadaslara soruyorum

    ben ekim aşamasında sakinleştiriciyi yiyince uyumuşum ama uyandıgım da halen ekim devam ediyordu zannedersem benim önce kanallar toptan açılıp sonra ekildi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayrullah mercan

    asii cocugg selam ,
    öncelikle hayirli olsun, sende mi etilerdeki sübede ektirdin ?
    benim tam 21 günüm, bügün aynaya dikkatlice bakdim, daha tek bir tane bile dökülmedi, erken dökülme daha iyi diyorlar, birde doktor dediki nadiren hic dökülmeden büyüyen saclar oluyor, ama dökülse daha iyi, daha saglikli daha gür cikiyor, valla ben dökülmesini bekliyorum,
    ortalama kac günde dökülüyor ? bana verdikleri bilgilendirme kagitinda 3-4 hafta sonra yaziyor, hayirlisi
    sok dökülme ne zaman basliyor ? bilgisi olan arkadaslar varsa sevinirim, ?


    Hocam merhaba
    Dediğim gibi 11.günde benim şok dökülme başladı şu anda hala devam ediyo tek tük ama zaten %80 gitti saçların entresan olan şu an sarı sarı dik tüyler çıktı kafamda ama dokununca batıyor :) İlaçlara gelince faruk bey cumartesi gelin yanıma dedi kontrole gitcem sanırım orda ilaç vercekler büyük olasılıkla aynı ilaçları verirler. Bende etilerde oldum zaten estetik yapılan yer sadece etilerde diğer şubeleri başvuru yerleri benim bildiğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asii_cocuqq -- 20 Şubat 2013; 10:44:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sempasempa

    quote:

    Orijinalden alıntı: mtaser

    serdar beyin geniş alana başarılı bir ekim örneğini göremedim henüz, resim bile yok, az alan ekim örnekleri var hep.
    Aradan 6ay-9ay geçmiş geniş alanları olabildiğince kapatabilmiş bir örnek olsa keşke.

    Ne ekerseniz onu biçerseniz, ne kadar ekilirse okadar çıkar sanırım, yoksa kökler burası geniş alan ben burda çıkmayayım felan demez heralde :)
    benim ekim yapılan alanıma başkaları 1000, 1500 yeter demişlerdi serdar hoca parasal sorun yoksa 3000 civarı ekelim, 2000 de yeterli olur ekim yapamazsak eğer fark iadesi yaparım demişti. Belli bir ekim sıklığından sonra aynı seansda ekim yapılamıyormuş.baya sık olur demişti sıkta oldu yani. Ama geniş bir alan için en az iki seans tercih edilmeli. tabi parayada kıyacan. X 2 , serdar gökrem'e baya bişey yazılmaya başlamış anlayamadım, kendisinin henuz kötü bir ekimi ile karşılaşmadık. gerçi karşılaştırmayıda doğru yapmak gerekir. bana sorarsan bu işi eniyi yapanlardan biri serdar gökrem, çünkü kendisini tercih ettim ben..ekimini beğenmiyen zaten kendisini tercih etmezde. hastalarından cevap veren yok forumun eskisi kendisine ekiminde vesile olduğum radicalultras var hatta. Biz bu forumda neler gördük neler. ama sezarın hakkını sezara veririz. doğruya doğru yanlışa yanlış. kal sağlıcakla. dostum sen ekimi yaptırdınmı ?

    İşte kazın ayağı öyle espriye vuracak kadar basit değil, senin ve pek çok gökrem ekiminde gördüğüm küçük alanlara ekimler. Maharetin geniş alana mümkün olan az kaynakla en doğal görüntüde ekimdir. Bence başarı budur.
    Serdar Bey hep aynı tarife işyerimde arkadaşım kel değildi asla, takıntı etti, şakak bölgesine ekim yaptırdı aynı fiyat aynı kök sayısı. YAhu e adamlar koca tepeyi önle birlikte kapatıyor bu kadar kökle bakıyorum sadeceşakalara 3500 greft nerde bu greftler, tamam saç var da sadece şakaya 3500 kök sağladıysan oraya itfaiye hortumu tutsan deriye su geçmeyecek kadar yğun bir ekim olması lazımdı e o da yok. Anlatabildim umarım.

    Birtane başka bir forumda dediğim geni alana bir ekim var idi, orada hasta öne yoğun ekim yapın nerde kök biterse orada kesin demiş, adamın kafası siyah beyaz kontrastı gibi yarıya kadar saçlı yarrıdan sonra tepe bölgesinden itibaren dazlak bırakılmış. Berbat bir görüntü, ha hasta illa ben bunu istiyorum demiş olabilir bilemem.

    diyorsun ki " bana sorarsan bu işi eniyi yapanlardan biri serdar gökrem, çünkü kendisini tercih ettim ben" işte orada içindeki psikolojiyi ele vermişsin :) diyebilmeliydin ki kendisini tercih ettim be çünkü en iyi yapanlardan biri serdar gökrem. Şaka bir yana yok hala bir karar veremedim şu ara DHT yi baskılayan bir şey kullanmaya başladım son olarak bunu bir deneyeyim bakalım ne olacak.
  • Jakabo_056 kardeş, yanlış hatırlamıyorsam sen Serdar Gökrem e ekim yaptırdın. Onun bana söylediğine göre önce kanalları açıp andan sonra ekimi yapıyorlar. Zatem Dünya' da da çoğu ekim merkezi bu şekilde ekim yapıyor. Burada asıl önemli şey kullanılan FUE tekniği değil, standartlara ne kadar uyulduğu. Senin saç ekimin standartlara göre olmadı diye bu ekilen saçlarda çok kayıp olacak anlamına gelemez. Bu sadece kayıp sayısının artma ihtimalini arttırır. Kayıp sayısı ne kadar az ise şok dökülmeden sonraki sıklıkta o kadar çok olur. Onun için bekleyip göreceksin.

    İkincisi ekilen saçların sıklığı hiç bir zaman eskisi gibi olmaz. En sık olanlarda bile %30-40 aralığındadır ki zaten bu da doğal görünümüne kavuşturur. Kafamızdaki tüm kök sayısını 100 000 civarı olarak düşünürsen aynı sıklık hiçbir zaman olamaz.

    Gelelim hangi ekim yönteminin daha iyi olduğuna.

    Saç köklerinin iğneli bir aletin içine konulup ekilmesinde aynı her bir delik açıldıktan hemen sonra greft yerleştiriliyor. Böylece deliği açan iğne daha delikten çıkmadan, yani delik daralmadan greft yerleştirilebiliyor. Bu hem deliğin açıkta kalmasını önler ve böylece yaralanmayı azaltır hem de ekilen greftin ekim yönünün ve şeklinin iyi ayarlanmasını sağlayarak tutma oranını %100' e kadar arttırabilir. Bu tekniğin aletsiz olanını ise ekimi manuel yapanlar, yani bir doktor deliği açarken diğer doktorun saçı yerşeştirmesini ise Muttalip Keser ve HLC yapıyor. Ancak bu çok pahalıya patlar.

    Açıkcası benim yaptığım araştırmalarda, standartlara göre yapıldığında bir teknikten alınan sonuçların diğerine göre üstün olduğudan hiç bahsedilmemiş. Çünkü herhangi bir teknik diğerine göre daha üstün bile olsa uygulayan doktor o tekniğe uygun değilse sonuç kötü olur. Dolayısıyla önemli olan doktor ve standartlara yakınlık(artık ne kadar yakın olabiliyorsa). % 3-5 aralığındaki kayıp iyidir. %5 ve üstü vasattır.
  • Arkadaşlar 11.gün şok dökülme için erken değil mi yaf. Bende nede 11.günde başladı vede 4-5 günde süpürdü kaafayı neden böle bişi oldu çok kaafama takıyorum çokk
  • Efe aslında bende araştırdığım kadar biliyorum net birşekilde yönlendirmekde istemem benim bildiğim kadarıyla mikromotorla saç alımı daha kolay, çok iyi uzmanlar yapmadığı zaman alınan köke ve çevresindeki köklere zarar verme oranı punchla alıma göre çok daha yüksek, iyileşme oranı ve iz olayı zaten ortada ama araştırmalarımda mikromotor hakkında öyle şeyler duydumki(iyi yönde) ben bile bir ara mikromotorla alım yapan bir yere saç ektirecektim(daha sık olacak gibi saçma bir düşünceyle) son anda vazgeçtim, bak forumlardan doktorlara isim bazında fuedeki en iyi dr.ların isimlerini çıkar(reklam yapanları ve merkezleri baz alma sadece doktorlar) ve kullandığı tekniklere bak genel olarak puncla alım ve iğneylede ekim yaptıklarını ve başarı oranlarının çok daha yüksek (malesef fiyatlarınında) olduğunu göreceksin ama uzman ellerde yapılmazsa hiçbir tekniğin anlamı yok, ben mikromotorla ekilen çok ama çok güzel saçlarda gördüm ama ben yaptırmadım eğer 2. ekime ihtiyacım olursada kesinlikle yaptırmam sonuçta insanın parçası saç en ufak ayrıntılara dikkat etmek gerek, ör. 20 gündür sigara içmiyorum zorlanmama rağmen, gece 1 gün olsun rahat uyuyamadım ve bunun gibi bir sürü fedakarlık. Arkadaşım birde herkez herşeyi çok iyi biliyor sen belli bir ücretle çalış zorla para biriktir ekim için, saç ekim merkezleride yılda ortalama 1 milyon tl kazansın senden benden birde yalan dolan, ücretsiz muayene deyip nerden geldiği belli olmayan resimler göstersin dalga geçer gibi dr. beyler operasyona bile girmesin(gireceğini söyleyip) sonuçtada sen mağdur ol :(((((((((((
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasa1905

    ben saç ekimini DR İLKER APAYDIN BEYE yaptırdım 5 haftadan fazla oldu ağrı kanama şişme vs olmadı şu an için memnunum vitamin olarak biotin 5000 mg shenmin ve rogaine kullanıyorum detaylı bilgi almak isterseniz buyrun arkadaslar sonucu bekleyip gorecez bakalım

    sasa kardeşim biotin ve rogain kullanmaya kaç gün sonra basladın
  • shine hngi marka biotin onrdi doktor sana bir soru daha sordum kimse cvp yzzmamis bir daha soruyorum ekimden sonra ne zaman peruk takilabilir ve zarari varmidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLINE tsk ederim, tercübelerini paylasdigin icin, bakalim bende dört gözle dökülmesini bekliyorum
  • asicocugg, ne kadar erken döküldümü, o kadar erken cikar saclar biliyorum, önceki sayfalarda bir kac arkadaslar böyle yazdigini hatirliyorum, faruk bey döküldügü zaman daha saglikli cikiyor demisti bana,
    cumartesi görüsmende ayni ilaclari tavsiye ederse, türkiyede bir sor, fiyatlari dedigim gibi, 160 tl bir kutusu, en az 6-7 kutu alman gerekecek o zamanda cok pahali, burda ben 30 euroya siparis ettim, sana sitenin adresini veririm, birde burdan türkiyeye kargo parasi falan ne kadar ögrenirsin, bence türkiyedeki fiyatlarin gene yarisini gecmez,
    ayni et hesabi, biz burda eti 5 euroya aliyoruz, bir ara disaridan ucuz et gelecekdi memlekete, ne hikmetse edirneden yurta girince gene ayni fiyatlardan satiliyor,
    almanyada 30, ile 34 arasi degisen bir ürün güzel memleketimizde 160 tl ye satiliyor, bu kadar kar olurmu ?
    eger ayni ilaclari verirse asi cocugg direk amerikadaki bir siteden siparis et, gene bizdeki fiyatin yarisini bulmaz,
    mesala e-bay dan, bir cok site var,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrullah mercan -- 20 Şubat 2013; 13:56:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayrullah mercan

    asicocugg, ne kadar erken döküldümü, o kadar erken cikar saclar biliyorum, önceki sayfalarda bir kac arkadaslar böyle yazdigini hatirliyorum, faruk bey döküldügü zaman daha saglikli cikiyor demisti bana,
    cumartesi görüsmende ayni ilaclari tavsiye ederse, türkiyede bir sor, fiyatlari dedigim gibi, 160 tl bir kutusu, en az 6-7 kutu alman gerekecek o zamanda cok pahali, burda ben 30 euroya siparis ettim, sana sitenin adresini veririm, birde burdan türkiyeye kargo parasi falan ne kadar ögrenirsin, bence türkiyedeki fiyatlarin gene yarisini gecmez,
    ayni et hesabi, biz burda eti 5 euroya aliyoruz, bir ara disaridan ucuz et gelecekdi memlekete, ne hikmetse edirneden yurta girince gene ayni fiyatlardan satiliyor,
    almanyada 30, ile 34 arasi degisen bir ürün güzel memleketimizde 160 tl ye satiliyor, bu kadar kar olurmu ?
    eger ayni ilaclari verirse asi cocugg direk amerikadaki bir siteden siparis et, gene bizdeki fiyatin yarisini bulmaz,
    mesala e-bay dan, bir cok site var,

    Vala hocam ilaçlara baktım dediğin gibi 160 tl burda cumartesi kesin bana o ilacı sölücek ama ben faruk beye onun yerine minoxil kulllansam olurmu diye sorcam. Dediğin gibi 6 ayda çok para eder çok masraf olur öyle en kötü minoxil yada rogaine kullanırım napım :) Saçlara gelince çıkmasını beklicez artık yapcak bişi yok ama sarı sarı tüyler görebiliyiorum bazılarıda direk çıkmış siyah nokta şeklinde ama ne zaman uzarlar bilemem
  • Arkadaşlar ben de saç ektiricem, benim tepede ve şakaklarda bariz açılma var, burda yazılanları okudum bayağı, tavsiye edilen bi merkezle görüştüm (karalama olmasın hadi ismini vermiyorum) resmimi yolladım sonra da konuşmaya gittim, bana dediler ki sana saç ekimi yapmayız yaparsak eski saçlara zarar veririz dediler, parasıyla değil mi istiyorum dedim ona rağmen yapmadı adam. Esas sebep az saç transferi olacak ya ondan sebep yapmıyor az para tutacak çünkü uğraşmak istemiyor... İşte memlekette tıbbın geldiği nokta bu.. 2 tane foto yolluyorum, bakın 2. fotoda gözüktüğü gibi benim kafanın arkasında saçlar bayağı sağlam hem de uzun, burdan bi dünya saç çıkar bana bu işi yapacak parada gözü olmayan doktor tavsiye eder misiniz?



     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincenzo234 -- 20 Şubat 2013; 14:14:29 >
  • asicocugg insallah iyi cikar, kafana takma, moralini yüksek tut,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrullah mercan -- 3 Mart 2013; 17:32:47 >
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.