Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (471. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yok123 uyaricam derken abartiyorsun bence, kaldı ki uyarmak dahi kimsenin gorevi degil ki, bence sacin V sekline benzedigini soyledim ama bu sonucun kotu olacağı anlamina gelmez belki bir sene sonra gayet guzel bir sonucla karsilasacagiz, iyi dedigimiz ekimleri ne kadardir goruyoruzki en fazla bir kac yıldır, bazı doktorlar ön cizgiyi tirtikli yapiyor bazilari duz bir cizgi ile, bazilari cikan kokleri temizliyor bazıları no touch diyor dokunmuyor bile, hepsinin kendince mantıkli sebepleri var, hepsininde iyi denilebilecek sonuclarıda, bence doğruyu bulmak herkesi kendi işi, doğruyu söylüyorum, doğrucu davut um diyede ekene kadar kadar binbir psikoloji ile karar vermis cikana kadar da bir o kadarda sıkıntılı günler geçiren birinin moralini bozacak sozler sarfetmek te cok doğru değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı mesajları şaşkınlıkla okuyorum. Başkalarına yardım ediyorum diye, yeni operasyondan çıkmış hastalara bu kadar sert eleştiriler yöneltmek çok yanlış. Hepimizde göz var nizam var, düzgünü yamuğu görüyoruz, bunu kalkıpta adamın başına kakmaktan nasıl bir tatmin duyuyor bu insanlar anlamak mümkün değil. Bunlardan korkusundan kimse ne resim ekleyebiliyor, ne fikir alabiliyor. Her gün yaşanan kavga dövüşler de cabası.
  • Arkadaşlar enseden alınacak greft miktarı hesaplanarak bu çizgi çizildi. Saçlarım sarı ve çok ince telli birazdan yeni foto koyacagım bazı arkadaşlar v şeklinde ve kaşlara çok yakın oldugunu söylemiş sanırım o fotodan net belli degil ön çizgi. Sık bir ekim olması için ön çizgir biraz geriden alındı zaten eskidende alnım açık ve çizgim biraz geride gibiydi buda beni pek olumsuz etkilemedi.

    Bazı arkadaşlar eleştirmişler neden hemşireye ekim yaptırdın diye arkadaşlar ekim yapılan yerlerin % 90 ında zaten doktor arada kontrol edip ekimi hep hemşireler yapıyorlar. İnanın çok yer gezdim çok doktorlar görüştüm. Örnegin hakan doganar 4500 greft enseden 1 eurodan 1000 greft sakaldan 1,5 eorudan hesaplayın 14 bin tl lik bir meblag ortaya cıkıyorki bu meblagı vermeme imkan yoktur. İlerde en kötü ihtimal ense durumum biraz düzelirse şakak ve öz çizgiyi bir cm kadar aşagı indirebilirim ki öyle birşeyede ihtiyacım olacagını sanmıyorum. Birazdan yeni fotolar koyacagım.
  • derman55 en nihayetinde sonuc seni tatmin etsin onemli olan bu, sari ve ince telli dedin simdi daha cok merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    ya gerçekten de içim parçalanıyor .. bazı şeyler parayla ölçülemez ki ? şimdi herkese soruyorum .. altınızda son model bir araba olsun mu istersiniz güzel bi saçınız olsıun mu? benim cevabm çok net.. saçların olsun araba maraba istemem.. bahsettiğimiz fark 4-5 milyarlık bi fark maksimum.sırf fiyatı uygun diye insnaların saçlarının mahfedilmesini kabullenemiyorum.. derman adlı arkadş mesela fena kalınlıkta değil saçları kafası çok büyük değil.. akıllıca bi planlamayla gayet güzel sonuç doğurabilirdi.. msn hlc koray erdoğan iyi bi iş çıkarabilrdi bence.. adam gitmiş sipsivri bir alın ön çizgisi çizilmiş çok geniş bir alana 3000 greft ekilmiş.ben yazık oldğunu düüşünüyorm.. ekilen alanın dediğim gibi daha küçüküğüne daha yoğun ekim güzel saçlı bir görüntü oluşturuabilirdi mesela ben bu şeylere üzülüyorum işte.. bu derdi bildiğim için bana tirilyonlar verseler insanları kandırmak için para almam o kadar vicdansız değilim.. benim amacım sadece gerçekleri söylemek..

    Arkadaşım eleştiri yap ama eleştiri dozuna dikkat et. Ben zaten ön çizgimden çekinsem ekim yaptırdıgım yerden çekinsem foto koymam buraya. Amacım ekim yaptıracak olan arkadaşlara referans ve yardımcı olmak . Bence düşük ücretlede güzel ekimler yapan yerler mutlaka vardır. Bu forumda 1 yıldan fazladır sadece 2 3 isim ön plana çıkmıştırki onlarında istedikleri ücret dudak uçuklatmaktadır bana göre. Bence o isimler haricindeki alternatif yerlere bakıp güzel ekim yapan ister doktor olsun ister hemşire olsun bunlarıda göz önüne getirmek iyi olacaktır.

    Şuan benim açımdan ne ön çizgi nede başka yerler olumsuz hiç birşey yoktur. İyiki yaptırdım diyorum çünkü güzel bir sonuç çıkacagını ümit ediyorum. Eleştiri yapacak olan arkadaşlarda bence ileriyi aylarda yeni fotolar koydugumda saç çıkmayabilir önler çok açık olmuş olabilir fotolara bakarak eleştirilerini yapabilirler. Ama şuan bence eleştiri için çok erken. Zaten olumsuz bir sonuç çıkmasında sizden çok ben ekim yaptırdıgım yeri ve kendimi eleştiririm merak etmeyiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setr

    derman55 en nihayetinde sonuc seni tatmin etsin onemli olan bu, sari ve ince telli dedin simdi daha cok merak ettim.

    Yapılan operasyon şuana kadar benim istedigim gibi oldu. Saçlarım fotoda göründügü gibi kalın yada siyah renkli degil Tam tersi kumral sarıya yakın ve çok ince telli. Zaten greftler alındıgındada çok ince telli oldugu daha net ortaya çıktı. Ekim için belkide en uyumsuz saç tipi benimki buna ragmen güzel geçtigini düşünüyorum.
  • benim de sacim sariya yakin, bu yuzden incede zaten, belki tek teselli adet ilarak daha fazla cikmasi, asagidaki linkte olacak benim sac, resmi tepeden koymussum bence onemli olan onden baktiginda ne gordugun

    http://forum.donanimhaber.com/m_34243025/mpage_85/f_/key_//tm.htm#52959086



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setr -- 23 Mayıs 2012; 23:44:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setr

    benim de sacim sariya yakin, bu yuzden incede zaten, belki tek teselli adet ilarak daha fazla cikmasi, asagidaki linkte olacak benim sac, resmi tepeden koymussum bence onemli olan onden baktiginda ne gordugun

    http://forum.donanimhaber.com/m_34243025/mpage_85/f_/key_//tm.htm#52959086

    Saçlarım seninki kadar sarı degil ama incelik olarak ve açıklık olarak seninkine çok yakın. Ekim yaptırdınmı bilmiyorum ama yaptırdıysan inş güzel sonuç alırsın.
  • ya bir de merak ettiğim bi şey var..internette bakın adam gibi ekim yapan doktorların videolarına 3000 4000 greftle çok güzel doğal sık saçlar oluşturulabiliyo.. ense bölgesine bakıyorsunuz hiç iz yok.. bakıyorsunuz forumlara.. bol bol harap olmuş enseler 3000 4000 greft sayıları sonuca bakıyorsunuz saç falan yok ortada sadece kıllar var.. yani insanlar hiç mi göremiyor bunları ya..
  • Bu fotoda biraz daha net görünüyor.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • yok yaptırmadım, emin olamadığım için sonuçtan halen bakıyorum, kısmet olurda karar verebilirsem yaptırıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hüsn-üTalil

    Bazı mesajları şaşkınlıkla okuyorum. Başkalarına yardım ediyorum diye, yeni operasyondan çıkmış hastalara bu kadar sert eleştiriler yöneltmek çok yanlış. Hepimizde göz var nizam var, düzgünü yamuğu görüyoruz, bunu kalkıpta adamın başına kakmaktan nasıl bir tatmin duyuyor bu insanlar anlamak mümkün değil. Bunlardan korkusundan kimse ne resim ekleyebiliyor, ne fikir alabiliyor. Her gün yaşanan kavga dövüşler de cabası.

    +1
    Forumda sağlıklı bir paylaşım alanı oluşması için sorumluluk biraz da bizlere düşüyor. Bahsettiğiniz durumlardan rahatsız olan herkesin, (ilgili kişiyi afişe etmeden) kişinin kendisine uygun bir dille özel mesaj atarak ve/veya adminlere uygun bir dille şikayet mesajı yazarak söz konusu problemin dile getirilmesi gerektiğini düşünüyorum ve saç ekimi ile iglili konu dışına daha fazla çıkmadan mesajımı bitiriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mıstıkv

    Madem bburada herkes saç ekim profesörü size birşey danışayım kesin cevap verebilecek misiniz? şu haldeki bir kafaya saç ekilir mi? Bunun gibi kel olupta saç ektiren var mı? Ekilirse seyrekte olsa tüm açıklık kapanır mı ?

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    dostum benim açıklığımda senin gibiydi . benim gördüğüm anladığım önemli olan acıklık değil. önemli olan doner bölgesi. enseden alınır sakaldan alınır bir şekilde ekilir. sen ön taraf resmini yollamışsın enseyi görsek daha iyi fikir alabiliriz. ense sağlamsa 4.000 gref çıkarsa sakaldanda 1.000 gref çıksın bak sen o zaman. :DD
  • Herkese selam, yaz tatilinde saç ektirmeyi düşünüyorum.
    Dr.İbrahim Aşkar'ın merkezinden resimleri yollayarak bir fiyat aldım.
    Greft sayısına bağlı olmadan alınan kök sayısı kadar ekim yapılacak diyerek 1800Euro fiyat verdiler.
    Daha önce böyle bir şeye rastlayan oldu mu?
    Bütçem max 5000TL, en güvenilir ve en iyi sonuç veren ekim merkezi hangisi?
    Teşekkürler.
  • Site yöneticilerine sesleniyrum foruma daha yeni kayit oldum sayilir yeni ekim yaptirdim bi kac sorayim dedim sohbete baktigim zaman cvp alamayacagimi anladim forum kavga dovus reklam uzerine kurulu sanki gercekten sorunu olan insan hic bi sekilde yardim alamiyor ve bende son kez msj atip reklamsiz yerleri aramaya koyulacagim bualabilirsem tabiki yada sonuclari aylarca bekleyip kendim gozlemleyecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 3. günüm ilk yıkamam yapıldı, şuanda agrı sızı kanama kaşıntı yada olumsuz birşey yoktur.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • slm herkeze uzun araştırmam sonucunda sonunda ekimimi yaptırdım.bugün itibarıyla4. ayıma girdim ekim sonrası. çok yer araştırdım dolaştım bir çok arkadaşımda biliyordur forumda.en son karar kıldıgım yerinde ismini söylemedim reklam olmasın diye hatta.CALİFORNİA arkadaşımla konuşmuştuk bunu birazda olsa ekimin sonucunu görmeden çok ii oldu süper öneririm demeden sonucu görmek istedim.3 yıldır protez kullanıyordum ben okadar sıkıcı bi şeyki kullananlar bilirler. ekim yaptırdıgım merkezi bir arkadaşım önermişti ki onunda sonucu gayet güzel olmuş. gittim görüştüm karar verdim.beni yapılan iş ilgilendiriyo.burda yeri övmicem şöyle insanlar böyle karşıladılar şunu ısmarladılar falan:))boş bence bu tarz konuşmalar..tabiki ilgi önemli onuda işini ii yapan yerler yapıyordur zaten.1 günde fue yöntemiyle 3900 greft ekildi bana4 .ayıma girdim inanın okadar mutluyumki anlatamam size şimdi bu haldeysem 6. ayda yada 1. yılda nasıl degişicem heycanla bekliyorum diyebilirim:))) resimleri yüklemeye çalışıcam biran önce. sizdende fikir bekliyorum tabiki yorumlarsanız resmimi sevinirim..
  • 15gün ön http://tinypic.com/r/v4p2ko/6
    15 gün arka http://tinypic.com/r/4tkbv8/6
    15 gün arka http://tinypic.com/r/2ag0odf/6


    arkadaşlar bu sitenin amacı burada boş boğazlık yapmak değildir, başınıza kötüsü geldiyse iş işten geçmeden yerinde sorununuzun çözümünü arayın EKİM YAPTIRMIŞ İNSANLARIN MOTİVASYONUNU BOZARAK DEĞİL.! Ayrıca burası reklam yeri felan hiç değildir!!! Zaten insanlar rengini belli eder.!


    Burada derdine çare arayan, ekim yaptıracak kişiler ve yaptırmış olupta görünümünü, halini dış gözden merak eden insanlara az buzda olsa birşeyler göstermektir, yardım etmektir, destek olabilmektir önemli olan ve birşeyler öğrenebilmektir..

    Örneğin minoxile başlıyacağım 15 gün sonra yani ekimden 1 ay sonra başlamış olacağım.. Nasıl kullanılacağı prospektüsünde yazıyo zaten fakat ekim yaptırıp nasıl kullanılacağı üstünde yazmıyor, vs..... Burada tecrübeli bazı arkadaslardan öğrenmiş oldum bunu..

    Hepinizin başına en güzelinin gelmesi dileğiyle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murii.34 -- 25 Mayıs 2012; 13:12:53 >
  • @murii34
    yasınız kac bilmiyorum ama sadece on sac cizginizi 2-3 cm öne çekmek icin donorunuzu bu denli seyreltip tüketmeniz gercekten buyuk risk olmus.ilerde kafanızdaki ekilmeyen saçlar dokulmeye basladıgı andan itibaren önlerde yeni ekilenler dururken arkalara dogru bosluklar olur.20 li yaslardaysanız gercekten cok riskli bir ekim yaptırmıssınız
  • @ californiadream

    Yaş 29 üstad, yan bölgemin açıklığı çoğunlukta stres, ön saç çizgimi kaybetmiştim 6 sene evveldir aynı vaziyetteyim, belki 7 sene olmustur, ön çizgiyi toparlattırdım.. Dönor bölgemde greft durumumun iyi olduğunu istanbulda gittiğim 4-5 hekimde söylemişti, toplamda 2100 greft ekildi..
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.