Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelkle geçmiş olsun Ertanmania... Bir şey değil arkadaşım faydamız olduysa ne mutlu Neden yarı bayılttılar seni, korkumu vardı sende.Aslında bayıltma hayati tehlike riski çıkarıyor ortaya genellikle ayık tutuyorlar tansiyon düşme riski oldugu için, ama sende neden böyle oldugunu daha detaylı anlatırsan bilgilenelim. Ne kadara çıktı bu 3400 kök sana.Ekim öncesi ve sonrası resimlerini koyarsan arkadaşlara faydalı olabilir.Yaptırmak isteyenlere benimle beraber 2 güzel alternatif olur inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moy -- 15 Temmuz 2010; 16:37:43 >
  • geçmiş olsun arkadaşım acaba ne kadara mal oldu .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertanmania

    Ve nihayet akadaşlar :)) Anlıyacağınız üzere saç ektirdim..Saç ekimi öncesinde moy arkadaşımın beni bilgilendirmesi çok iyi oldu ona bir kez daha teşekkür ediyorum...Benim saç ekim merkezim Çevre Hastanesi oldu..Cumartesi günü ektirdim 5 gün oldu artık..Biraz yan taraflarımda şişiklikler var onlarda inşallah geçicek...Bu ara da bana 3416 GRAFT ekildi..Fotoğraflarla da kanıtlıyorlar ne kadar ektiklerini.Bu arada bana sedasyon uyguladılar yarı şurumu kaybettim..Heycanlı ve biraz korkusu olan arkadaşlar sedasyon sayesinde birşey hissetmezler...Saç ektircek tüm arkadaşlarıma şimdiden geçmiş olsun..Uzun bir tatile çıkacağım yarın,görüşmek dileği ile....






    senin adınaa sevindim arkadasımm 3416 greft i ne kadara ektirdin. ve sende moy arkadasımızz gibi.. resimlerini gönderirsen bizi daha çok bilgilendirmiş olursunn simdiden tessekkur ediyorummn..
  • Hairtransist - Etiler (0212) 325 23 03

    Merhabalar;

    Hastanemiz ile yapmış olduğumuz yeni anlaşma neticesinde, FUE yöntemi ile 3000grafts’e (6.000-8.000 saç kökü) kadar saç ekimi operasyonlarımızı 1500TL karşılığı gerçekleştiriyoruz. Bu büyük fırsatı ilk olarak daha önce bize başvuruda bulunmuş olan sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda tüm estetik ve plastik cerrahi hizmetlerini vermekte olan kurumumuz, diğer cerrahi işlemler için de size özel fiyatlar belirlemiştir. Rezervasyon ve detaylı bilgi için bize başvurabilirsiniz.

    Saygılarımızla…



    Op. Dr. İsmail BÜYÜKÇAYIR

    Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

    bana bu mail gelmiş nasıldır acaba burası tavsiye edermisiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de saç ektirmeyi düşünüyorum ve FUE yönteminde karar kıldım. Ekimi "Esteworld" de yaptıracağım, Memorial hastanesinde yapıyorlarmış ekimi. Esteworld hakkında bilgisi olan var mı?? Özellikle esteworld hakkında bildiklerinize çok ihtiyacım var, çünkü yorumları okudukça ekimin sonucunun kötü olmasından korkmaya başladım
    Bir de ekim sonrasında günlük hayatta neler yaşanıyor tecrübeli arkadaşlardan öğrenebilirmiyiz? Farkediliyomu, insanlar nasıl tepkiler veriyorlar falan.
    Şimdiden çok teşekkürler yardımcı olan herkese
  • merhabalar benm uzak akrabam ensar hastanesinde ektirdi ve memnun kaldı. bnm sorunum şu greft sayısından emin olmak istiyorum moy arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim faydalı bilgilerinden dolayı her foruma senin gibi tecrübeli birinin güçlü ilgisi gerekli. 3100 greft yani yaklaşık 5000 kök ekildiğinden nasıl emin olabiliyorsun? yani bunu sana nasıl söylüyorlar. şimdi ertanmania arkadaşım demişki 3416 GRAFT ektirdim buda yaklaşk 7500 kök yapar. tamam onun ekim alanı daha fazla ama arada % 50 lik bi fark yok nerdenyse &200lük bir ekim alanı farkı var. gerçi o graftı sağlıycak kökü nerden buldular onuda anlamadm hepsi enseden mi alındı? yoksa göğüstende alınma var mı? keşke daha çok bilgi verseymiş ertanmania arkadaşımız. moy arkadaşım lütfen graft sayısını nasıl öğrendiğini yazarmısın? benm alanım moy ve ertanmania ekim alanının hemen hemen arasında.. umarım ertanmania arkadaşımızda senin kadar ilgili çıkar.. ben ağustos sonunda kesin ekitiricem 1,5 sene önce ektirmeyi düşündüm ama yer konusunda karar kılamamıştım. şimdi sizin desteğinizle bu iş sonuçlanıcak. teşekkürler şimdiden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exchicco

    merhabalar benm uzak akrabam ensar hastanesinde ektirdi ve memnun kaldı. bnm sorunum şu greft sayısından emin olmak istiyorum moy arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim faydalı bilgilerinden dolayı her foruma senin gibi tecrübeli birinin güçlü ilgisi gerekli. 3100 greft yani yaklaşık 5000 kök ekildiğinden nasıl emin olabiliyorsun? yani bunu sana nasıl söylüyorlar. şimdi ertanmania arkadaşım demişki 3416 GRAFT ektirdim buda yaklaşk 7500 kök yapar. tamam onun ekim alanı daha fazla ama arada % 50 lik bi fark yok nerdenyse &200lük bir ekim alanı farkı var. gerçi o graftı sağlıycak kökü nerden buldular onuda anlamadm hepsi enseden mi alındı? yoksa göğüstende alınma var mı? keşke daha çok bilgi verseymiş ertanmania arkadaşımız. moy arkadaşım lütfen graft sayısını nasıl öğrendiğini yazarmısın? benm alanım moy ve ertanmania ekim alanının hemen hemen arasında.. umarım ertanmania arkadaşımızda senin kadar ilgili çıkar.. ben ağustos sonunda kesin ekitiricem 1,5 sene önce ektirmeyi düşündüm ama yer konusunda karar kılamamıştım. şimdi sizin desteğinizle bu iş sonuçlanıcak. teşekkürler şimdiden


    Arkadaşım eğer emin olmak istiyorsan birinci önerim ekim yaparken bistüri gibi benzer birşeyle ekilecek bölgeye söylenen kadar delik açılması gerekiyor.Yani 3100 greft alındıysa 3100 greft ekilecekse 3100 tanede onlara yuva açılması gerekiyor.Alınırken saymak imkansız hissedilmiyor.Ama delik açılırken o bistüri her deldiginde hissediyorsun başına girdigini ama tabii acı hissetmiyorsun.İşte o delerken başladıgında sayabilirsin içinden.Bittiğinde de ortaya çıkar kaç tane deldigi böylece.Çok hızlı deliyorlar biraz dikkat etmek gerekiyor.Bu birinci önerimde müdahale etme imkanın var saydın az oldu söylersin hemen.
    İkinci bir önerimse yaptırdıktan sonra ekilen alanın yüksek çözünürlüklü bir dijital fotograf makinasıyla (10 MP ve üzeri) iyi bir şekilde odaklama yaparak iyi bir ışık altında çok net şekilde fotografını çekip veya çektirip(stüdyoda tavsiye ederim ışık çok önemli) bilgisayarda bazı grafik programlarıyla teker teker işaretleyip saymak.Ama bu 2. önerimde artık iş işten geçmiş oluyor tabi sadece ögrenmiş oluyorsun.Birazda ugraşı çok.
    Ama birde şu var tabi ekilenlerin hepsi dogru şekilde ekildimi yani fazla derine ve yukarı bırakıldımı veya dışarıda fazla kaldı öldülermi bunlar belirsiz oluyor.Ne kadarının çıkıp ne kadarının çıkmadıgını ancak aynaya bakıp saç derisini inceleyip ve genel görüntüyle tahminen anlamak gerekiyor.Bunun anlamak içinde çok tecrübeli olmak gerekiyor.Yani başkalarını görüp kıyaslama yapmak gerekiyor.
    Sen ne yaptın diye bana soracak olursanız ben sadece güvendim, insanların yüzlerine bakınca anlıyorum dürüst olup olmadıklarını.Aslında belli ediyorlar insanlar kendilerini, insan yüzü aynı ayna gibi gerçegi söylüyor.Ben şmdiye kadar yanılmadım bu konuda, saç konusunda da öyle oldu ekimi yapacak insan anlattı herşeyi dinledim ve yüzüne baktım içimden tamam dedim güven verdi.Bu güveni boşa çıkarmadıkları için Allah razı olsun onlardan, verdigim her kuruş helal olsun.
    İnsanlar hata yapabilir yaradılışında vardır ama nefsine uymayıp dogrudan ayrılmamalıdır, yaşanılanların hesabı kaçınılmaz verilecektir.
  • EVET ARKADAŞLAR SİZE SAÇ EKİMİ İLE İLGİLİ Bİ KAÇ ÖNERİM VE TAVSİYELERİM OLACAKTIR. ESTETİK BİR BÜTÜNDÜR.SAÇLARIMIZDA BU BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ UNSULARDAN BİRİDİR. YILLARDIR BAY,BAYAN HERKESİN SORUNU OLAN SAÇ DÖKÜLMESİNE VE KELLİĞE SON VERİYORUZ. SAÇ EKİMİ 2 ŞEKİLDE YAPILMIŞ OLUP BUNLARIN 1 İNCİSİ-FUT YÖNTEMİDİR. FUT YÖNTEMİ : YAKLAŞIK 5 YIL ÖNCE TERCİH EDİLEN BİR YÖNTEM OLUP İKİ KULAK ARASINDAN ALINAN ŞERİT ÜZERİNDEN GREFLERİN AYRIŞTIRILMASI İLE YAPILAN CERRAHİ BİR İŞLEMDİR. 2.FUE YÖNTEMİ : ENSE VE İKİ KULAK ARASINDAKİ SAÇ KÖKLERİ ÖZEL 08,09'LUK PANÇ UÇLARIYLA ALINIR.AÇIKLIĞA GÖRE SAÇ KÖKÜ ÇIKARILMAYA ÇALIŞILIR.BİZ EKİP OLARAK BUGÜNE KADAR ÇIKARAMADIĞIMIZ EN YÜKSEK GREFT SAYISI 5,420 GREFTİR.ÖNEMLİ OLAN EN YÜKSEK SAYIDA GREFT ÇIKARTIP AÇIK ALANI KAPATMAKTIR. FUE YÖNTEMİNDE ÇIKARTILAN GREFTLER ÖZEL SOLÜSYONLARDA SAYILARAK DİZİLİR.KİŞİNİN SAÇ YÖNÜNDE KANALLAR AÇILARAK EK YÖNLÜ EKİM YAPILIR.O BİR GÜNDE ORTALAMA EN AZ 3000-4000 GREFT EKİMİ YAPILIR.BUDA 8000-9000 SAÇ TELİ DEMEKTİR.KÖKLER TEKLİ,ÜÇLÜ OLARAK ÇIKABİLİR. AYRICA KAŞ,YARA,YANIK VE SAKAL EKİMİDE YAPILMAKTADIR.

    KISACASI ARKADAŞLAR EN İYİ SAÇ EKİMİ MERKEZİ NERESİDİR DEĞİLDE EN İYİ SAÇ EKİMİ YAPAN EKİP NERDEDİR SORUSUNA CEVAP OLARAK SİZE SİTEMİZİ SUNMAK İSTİYORUM.
    www.istanbulestetica.com - Tel:0212 442 08 00
    www.freeforhair.com --



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulestetica -- 21 Temmuz 2010; 20:12:43 >
  • diğer ekim merkezleri bu saç ekimi olayını seans halinde yapmaktadırlar. ama biz istanbulestetica ailesi olarak ve ekip arkadaşlarımız olarak bu işlem 4500 greft de olsa tek seansda ve cüzi rakamlarda ekim yapıyoruz. seans ve ya greft başına para alan yerlerden kaçınınız biz tek seans da ve greft başına ücret almıyoruz neyse o merak ediyorsanız yada bilgi almak istiyorsanız .
    internet sitemiz :www.istanbulestetica.com - tel: 0212 442 08 00
  • greftlerin nasıl sayıldığını veya toplam kaç greft ekilip kaç saç kökü çıktığını görmek isterseniz size mail adresi vericem asistans@hotmail.com
    ayrıca arayıpda bilgi alabilirsiniz. 0212 442 08 00
  • Değerli moy arkadaşım, burada vermiş olduğun bilgiler için Allah senden razı olsun, faydalandım ve senin ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarını inceledim. Sanırım senin üst (tepe) bölgende açıklık yoktu, önlerden gerileme vardı. Ekilen miktarda gördüğüme göre gayet yeterli olmuş,

    Şimdi benim saçlarımda dökülme var, önlerde gerileme. tepeden açılma, yani klasik kelliği bilirsin, (ertanmanianın fotosu gibi ama o kadar açık değil benimki) ona doğru yol alıyorum, merak ettiğim konu şu; mesela şimdi saç ekimi yaptırsam, devam edecek dökülme için nasıl bir tedbir alınıyor, sadece açık alanlaramı ekiliyor, yoksa dökülecek olan yerlerede ekim yapılıyormu? Şimdi açık alanlara ekerlerse yarın öteki kısımlardan dökülme devam edecek ve acaip bi görüntü çıkacak ortaya? Dökülmenin tamamlanmasını beklesek oda başka bi mesele. Bu işi nasıl çözüyorlar?

    Sormak istediğim başka bir soruda şu; malum bu işi sonuçta her firma ticaret için yapıyor, bu yüzden hangileri güvenilir, hangileri değil bilemiyoruz, güvenilirlik konusunda ön plana çıkan firmalar hangileridir? Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalendar

    Değerli moy arkadaşım, burada vermiş olduğun bilgiler için Allah senden razı olsun, faydalandım ve senin ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarını inceledim. Sanırım senin üst (tepe) bölgende açıklık yoktu, önlerden gerileme vardı. Ekilen miktarda gördüğüme göre gayet yeterli olmuş,

    Şimdi benim saçlarımda dökülme var, önlerde gerileme. tepeden açılma, yani klasik kelliği bilirsin, (ertanmanianın fotosu gibi ama o kadar açık değil benimki) ona doğru yol alıyorum, merak ettiğim konu şu; mesela şimdi saç ekimi yaptırsam, devam edecek dökülme için nasıl bir tedbir alınıyor, sadece açık alanlaramı ekiliyor, yoksa dökülecek olan yerlerede ekim yapılıyormu? Şimdi açık alanlara ekerlerse yarın öteki kısımlardan dökülme devam edecek ve acaip bi görüntü çıkacak ortaya? Dökülmenin tamamlanmasını beklesek oda başka bi mesele. Bu işi nasıl çözüyorlar?

    Sormak istediğim başka bir soruda şu; malum bu işi sonuçta her firma ticaret için yapıyor, bu yüzden hangileri güvenilir, hangileri değil bilemiyoruz, güvenilirlik konusunda ön plana çıkan firmalar hangileridir? Teşekkürler.


    Sagol arkadaşım hepimizden razı olsun.Evet benim tepe bölgesinde açıklık yoktu tepeye yakın bir açıklık vardı.Öncelikle senin yaş kaç acaba yaş da önemli saç ekimi için.Mümkün oldugunca 30 yaşının üstünde olmak gerekiyor saçların dökülmesi çogunlukla bu yaşa kadar oluyor.
    Bir kere yaşın 30 un çok altındaysa biraz daha bekleyebilirsin o zaman o saçlarının dökülüp dökülmeyecegi belli olur.Eğer bekleyemem diyorsan ekim yaparken saçların zayıf olalarını dökülmüş olarak farzedip yani orada saç yokmuş gibi ekim yapacaklar.Canlı olanlara dokunmayacaklar (banada öyle yaptılar).Yada hiç onlara dokundurmayacaksın açık alanlara ektireceksin.İlerde eski saçların yine dökülürse 1 seans daha yapacaksın.Aslında o dökülmeye yakın saçlar için mezoterapi yapıyorlar güçlendiriyorlar ama kalıcıbir çözüm mü orası biraz muamma bana kalırsa.Sonuçta dökülmeye kodlanmış saç çünkü eğer hormon yüzünden dökülecekse bunu günümüzde hiçbir şey engelleyemez ancak dökülmesini geciktirir.Eğer babanda tepede saç yoksa benim görüşüme göre sende de ilerde o saçlar dökülecek.Ama babanda öyle birşey yoksa tahmin etmek zor.Bilmiyorum anlatabildim mi.
    Güvenirlilik konusuna gelince insanların saç ektirmede ki en büyük sorunu bu zaten.Çok çelişkili bilgiler anlatıyorlar saç ekimi yapanlar.Birde internette kötü sonuçları görünce korkuyor insan rezil olmakta işin içine girince.Bu yüzden çok ince eleyip sık dokumak gerekiyor.Mesela ben 1 sene araştırmamın sonucunda ektirdim.Bana güven veren yeri buluncaya kadar ektirmedim.Ama işin bir kötü tarafı var araştırdıkça da ektirmemeyi düşünüyorsunuz kötü şeylerle karşılaşınca.Bunun için mümkün oldugunca emin oldugunuz güzel sonuçlanan kişilerin saç ekimlerini görüp öyle yaptırmakta fayda var.Mesela benim çevremdeki benim saç ekimimi söylediğim herkes aynı yere ektirmek istiyor.Onlar için örnek olmuş oluyorum.Korkup çekinmiyorlar.
    Birde şunu söyleyeyim bu saç ekim işini yapan ekiplerin(hemşirelerin) çogu aynı yerde ekim yapmıyor.Diğer hastanelere gidip ekim de yapıyorlar.Yani hastane yada doktorlarla anlaşıyorlar.Nerde saç ekimi için oraya başvuran varsa oraya gidip ekim yapıyorlar.Benim saç ekimini yapan kişi de öyle, mesela ben daha lüks bir yere gidip ekim yaptırsaydım belkide yine o ekim yapacaktı ama verdiğim para daha fazla olacaktı.Doktora veya hastaneye fazla para ödemiş olacaktım.
    Önemli olan bir konuda bu saç ekimini yapan kişinin işini nasıl yaptıgı aslında hastane o kadar önemli değil.Bu kişi vicdan taşımıyorsa, allah korkusu yoksa yalnız aklında para düşüncesi varsa (parada olacaktır elbette ama yalnız olmamalı) iş çabuk bitsin eve gideyim işime bakayım gibi düşünüyorsa işini gel geç yapıyorsa bilgi beceri tecrübesi de yoksa o zaman sonuç kötü oluyor.Benim gibi kişilerin önce ve sonrası resimlerini görüp tecrübelerinden ekim yaptırabilirsiniz, ama sadece burası iyi denilip bırakılan yazılarda yeterli değil tabii çünkü ekim yaptırmış gibi gelip buralara bir iki yazıp şurası iyi burası çok güzel laflar edip olta atanlar var sazanlar takılsın diye..Benim araştırmama tecrübelerime göre fiyat-adet doğallık olarak burası en iyi yerlerden birisi tavsiye ederim herkese, gerisi size kalmış artık.
  • 10 gün önce özel levent hastanesinde ektirdim. 3500 greft ektiklerini söylediler. Operasyon bence iyi geçti. Şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor. İlerlemeyle ilgili resimleri daha sonra burda arkadaşlarla paylaşacağım ama şuan saçların diplerinde küçük küçük kabuklar kalmış durumda kabuklar tamamen dökülünce bir resim paylaşacağım inşallah
  • Sayın Moy buarada herkes yardımcı olmanız çok güzel yaşadıklarınızı anlatmanız da çok iyi size ekim yapan ekipte kimler vardı siz direkt ensar hastanesi ile iletişime mi geçtiniz ? bende de sizin açıklık belki biraz daha fazlası var ekipteki doktorun ismi nedir? ayrıca pek çok yerden duyduğumuz şu doktorlar sadece ekim yapıalcak saçları çıkarıyor ve kesileri hemşiler atıp ekiyor veya benzeri ... Sizde saçların alınmasından ekimine kadar süreçte kimler hangi görev paylaşımını yaptı ??? Yeni fotograflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum... Ayrıca bu hastaneye giden arkadaşlar varsa izlenimlerini paylaşımlarını da aktarırlarsa daha bir memenun oalcağız ??? Sayın Moy ayrıca memnuniyet yüzdeniz nedir yani beklentilerinizi hangi oradan karşıladı son oalrak saçlarınız ıslandığında ekim olduğu daha mı belirgin oluyor şu resimler da gayet doğal görünüyor....
  • Sağolasın moy, bilgilerin için. Benim yaşım şuan 31, zaten yoğun dökülme dönemini geride bıraktım sanırım çünkü dökülme epey azaldı ama tabi azda olsa devam ediyor. Yani saç ekimi için uygun yaştayım demekki. İnşallah bakalım iyice bi araştırıp bi karar verceğiz artık. Yalnız yeni ekim yaptıranlar olursa burada bilgi paylaşırlarsa memnun oluruz. Saygılar...
  • Tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara ve özellikle MOY arkadaşa teşekkür ederim.
    Ben de saç ekimi yaptımayı düşünüyorum. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlara bazı sorularım olacak.

    1. Saç ekimi yaptırdığımı hiç kimse bilmemeli. Bunun için işyerimden yıllık izin alacam. Kızarıklık, şişlik, kanlanma, deride dökülme vs. kaç günde geçer? işyerinden ona göre izin alacam. Dediğim gibi, saç ektirdiğimin bilinmesini istemiyorum, çok ileri derecede bir dökülme mevcut değil, onun için saç ekimi sonrası saçlardaki artış için ilaç tedavisi kullandım falan diyeceğim. (utanma ikonu)

    2. Bu kızarıklık şişlik vs. saç ekimi operasyon belirtilerini giderici bir ilaç var mı? Mesela Hairtransist diye bir merkez ekim sonrası kanlanmayı önlemek için deri altına bir ilaç enjekte ediyormuş ve 2 gün süre ile istirahat etmek gerekiyormuş, eğer istirahat edilmez ve ayakta kalınırsa bu enjekte edilen ilaç deri altından alın ve göz gölgelerine akar ve bu morarma olurmuş. vs.vs. Kanal 7 de yapılan tanıtım videosunda doktor aynen böyle anlattı.. Bu ve benzer kanlanma engelleyici ilaç vs. kullanıldı mı sizde de?

    3. Dikilen saçlar ne kadar zaman sonra dökülüyor?


    Çekincelerimi belirttim, vereceğiniz cevaplara göre kaç gün yıllık izin alacağımı belirleyeceğim, sizlerin tecrübeleri dahilinde bu saç ekim işini ramazandan önce yaptırıp kurtulmak istiyorum.

    İlginiz için çok teşekkür ederim.
  • hocam ilaç kullandım dersen kimse senin yakanı bırakmaz herkesin çevresinde var bi durum hepsi seni örnek gösterip senle tanştrmaya kalkacaktır. dikkat et bence:) yalan yalanı getirir.. :)
  • Öncelikle forumturk aslında utanılacak bir tarafı yok bu işin, tam tersine gerçegi söylesen başka arkadaşlarına da yardımcı olabilirsin, diğer türlü onları yanıltabilirsin, yalanın sonunda yine gerçegi söylemek zorunda kalabilirsin.Aslında bu utanma olayı isminden geliyor buna saç ekimi değilde, saç nakli deseler bu kadar insanlara komik gelmeyecek, ekim denmesi komik oluyor.Doğru olan nakil, kafanın arka tarafındaki saç köklerini alıp saç olmayan diğer bölgelere nakil etmek.
    Saçların tümünü sıfıra yakın bir numaraya kesecekler dolayısıyla saç alınan bölge kendini belli edecektir seyrekliğinden dolayı bunun belli olmaması için saçların biraz uzaması gerekir.20-25 gün kadar kapanması sürebilir. En son kaybolan durum bu, diğer kızarıklık kabuklar 10 gün kadar sürüyor.Ekilen saçlarda 1 haftaya kadar dökülüyor.Çıkması uzun sürüyor aylar alıyor.

    dddnnnsss senin sorularına gelince bende sadece doktor muayene etti ekilecek bölgeyi kararlaştırdı ve uyuşturucu igneleri vurdu.Onun dışında sürekli takip etti.kök alım,sayım ve ekim işlemini hemşireler yaptı.Doktorların bu işte genellikle el tecrübesi yok, olanlarda çok yüksek fiyata yapıyorlar benim edindiğim tecrübelere göre.Benim beklentilerimin %90 ını karşıladı şu ana kadar ama daha zaman var..Kalan % 10 luk kısım yıl sonunda belli olacak.hala saç çıkıyor yıl sonuna kadar daha fazla saç çıkar biraz daha sık olursa %100 olacak beklentim.Yani sadece sıklaşmasını bekliyorum.Doğallık konusuna gelince tamamen doğal, kimse anlamıyor saç nakli oldugunu.Islak oldugunda farkeden birşey yok. 1. sayfada sorularının cevaplarınıda vermiştim aslında.
  • cevabın için teşekkür ederim MOY..
    İnsanlara yardımcı oluyorsun ne kadar güzel.

    Konu içerisinde fotoğraflarını gördüm sonuç baya başarılı görünüyor, rica etsem yeni foto koyar mısın?

    Ya birde aklıma takılan bir konu var. Yaş 33, dediğim gibi açıklık çok fazla değil, şimdi açık olan yerlere nakil yapılınca, şimdi var olan saçlarım ilerleyen yıllarda dökülürse nakil yapılan saçlar dökülmeyeceği için çok çirkin bir görüntü olacak. Bu beni tereddütte bırakıyor. 35 den sonra çok fazla dökülme olmaz deniliyor ama mesela benim babam 58 yaşında, iki kulak arkası ense bölgesinde biraz saç var, gerisinde hemen hemen hiç yok gibi. Yani yarın babam gibi bende de aynı şekilde dökülme devam ederse o zaman şimdi nakil yaptırdığım saçlar çok kötü duracak ve tahminim ilerleyen yıllarda bir nakil daha gerekecek. (-ki bababım 30 lu yaşlarındaki fotolarına baktım, saçları aynı benim şimdiki saçlarım gibi, yani babamdaki saç dökülmesi 35 den sonra da devam etmiş)

    Bu konudaki düşünce ve tecrübeleriniz nedir?
  • Fotografları uygun olan birkaç gün içinde çekip koyacagım.
    Babandaki anlattıgın saç dökülmesi belli ki genetik bir dökülme.Ya saçlarının iyicene dökülmesini bekleyip öyle ektireceksin o zaman gençlik gidiyor yada şimdi yaptırıp ilerde de 15-20 sene sonra bir kere daha yaptıracaksın.Başka çare yok.Bana kalırsa şimdi yaptır nedeni de şu anda hayatının en güzel dönemi yani gençsin, gençliğini iyi değerlendir.Yaşlanınca bir daha yaptıracagını pek zannetmiyorum.Zaten bu işi hep gençler yaptırıyor yaşlı insanlara çok az yapıldıgını görüp duydum.Birde ilerde belkide daha değişik yöntemler ilaçlar çıkıp belkide dökülmeyi durdurabilirler.Ne olur gelecekte belli olmaz.Ama gençlik yani geçen zaman bir daha geri gelmiyor.onun için mümkün oldugunca doya doya yaşamak hissetmek gerekiyor.Elde olan imkanları değerlendirmek gerekiyor.
    Ben böyle düşünüyorum tavsiye ediyorum.Artık değerlendirmek sana kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.