Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2033. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20312032203320342035
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isobeyi

    Teşekkür ederim ben sonuçtan çok memnunum hatta çevremde başka merkezlerde çok saç ektiren kişi oldu ama açıkçası benimki kadar iyisini hala göremedim bana ekilen tüm saçlar tuttu diğer arkadaşlarımda görülen saç kaybını yaşamadım. Ya benim donör çok iyidi ya da bu adamlar gerçekten de çok iyi çünkü ekilen saçların %100 neredeyse tuttu. Reklam olmasın diye hiç paylaşmadım bugüne kadar aslında. Hermes saç ekim merkezine yaptırdım

    websitesi: tr.hermeshairclinic.com



    Gerçekten güzel olmuş, maşallah diyelim hocam darısı bizlere bu söylediğiniz yeri araştıracağım..saçlar hem doğal duruyor hem de sıkı görünüyor Güzel günlerde tarayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erfanerkan E kullanıcısına yanıt
    Nette olumsuz çok fazla yoruma denk gelmedim. Şikayete denk gelmedim. Şu ana kadar da yaşadığım olumsuz bir durum yok. Her söylenilene inanmamak gerek derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirminli K kullanıcısına yanıt
    Genel manada ekimden ve ekim yapan kişilerden memnun kaldım.
    Bu forumlar da kasıtlı yorumlar yapıldığını düşünüyorum.
    Hele bir tanesi hepten negatif bir yorum yazmış çok bilmis gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önden çekilen fotolar yanıltır. tepeden çekin öyle paylaşın. mesela elmek6'nın tepe baya seyrek kalacak gibi görünüyor. isobeyinin de önden çekilen fotolarına kanmayın. tepeden çeksin bakalım nasıl? ama toppik falan dökmeden çekim yapsın.
  • Eskiden moderatör şak diye banlardı reklamcıları. Sayfaya moderatör uğramıyor maalesef.
    Sahte reklam yapılıyor çünkü Adamlarda karakter yok. İyi saç ekimi yaparsan burda zaten herkes senin reklamını yapar dedik. Biri çıkıp kendi reklamını yapıyor inanan garibanda oraya gidip Ekim yapıyor sonradan tongaya geldiğini anlıyor. Ama iş işten geçiyor giden de geri gelmiyor. Allah’a havale olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isobeyi

    Teşekkür ederim ben sonuçtan çok memnunum hatta çevremde başka merkezlerde çok saç ektiren kişi oldu ama açıkçası benimki kadar iyisini hala göremedim bana ekilen tüm saçlar tuttu diğer arkadaşlarımda görülen saç kaybını yaşamadım. Ya benim donör çok iyidi ya da bu adamlar gerçekten de çok iyi çünkü ekilen saçların %100 neredeyse tuttu. Reklam olmasın diye hiç paylaşmadım bugüne kadar aslında. Hermes saç ekim merkezine yaptırdım

    websitesi: tr.hermeshairclinic.com



    4000 greft ile mucize yaratılmış resmen. Ben beğendim hermesin önceden saç ekimlerini görmüştüm onlar da başarılıydı son zamanlarda sıkça isimlerini duymaya başladım
  • 14. Gün oldu Ekim sonrası. Kabuklar gitti çok şükür.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nextmaster

    Arkadaşlar kısa bir özet geçeyim fotoğraf isteyen olmuş, mesaj atıp bilgi isteyen arkadaşlar olmuş herkes için yazıyorum.. Ben de sizler gibi uzun uzun araştırdıktan sonra neopital'de ektirmiştim 2 yıl geçti, greft olarak 3400 gibi bir rakam aklımda kaldı böyle bir şeydi.. bir kardeşim iyileşmeyi sormuş ben 4. gün işe dönmüştüm onun fotoğraıfnı da paylaşayım.. Bir kardeşimiz de saç ektirmekten başka çözüm var mı diye sormuş.. Daha önce de söylediğim gibi kelliğin tek çözümü saç ektirmektir arkadaşlar benim seneler içinde kullanmadığım ilaç şampuan bilmem ne aktarcıları dolaşıyordum ama hepsi nafile, dökülmeyi azatan yöntemler olmuştu ama bırakınca geri dökülmeye başlamıştı. Eğer saç ektirmeyecekseniz de kelinizle barışık olun kellik dünyanın sonu değil ama ektirecekseniz doğru yerlerden birini seçin

    Hepinize de bir şarkı armağan etmek istiyorum
    kelden adam :)


    bu 4. günümdü işe döndüğümde çekmiştim


    ektirmeden önceki halim ön tarafım tarla gibiydi


    bu fotoğraf da 1 yıl sonra diye hatırlıyorum ama 13 ve ya 14. ay da olabilir
    Saç ekimin çok hoşuma gitti mükemmel olmuş. Neopital saç ekim merkezini araştırdım ve meğersem Dünya'nın sayılı saç ekim merkezlerinden biri olduğunu öğrendim.
    Bu haftaya randevu almak istedim ama günde sadece 1 saç ekimi yaptıklarından doluymuş artık sonraki yıllık iznime şansımı deneyeceğim keşke önceden görseydim:/ Neden dolu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikraci -- 18 Ağustos 2020; 16:30:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mikeon

    Merhaba bende Hairavrasya’daki deneyimi paylaşmak istiyorum.
    Ekim öncesi; saçlarım lise yıllarından beri dökülmeye devam ediyordu fakat resimlerde görüldüğü gibi bu dökülme sadece ön kısımlarda mevcuttu. Dolayısı ile saç ekiminde avantajlı bir durumum vardı ama yinede dökülmenin zaman zaman artması dışında saç ekimi yaptırmayı düşünmüyordum. Bir arkadaşımla uzun bir sure sonra buluşunca saç ekimi yaptırdığını söyledi ve sonuçları çok iyiydi. Çünkü onun saçı tepe bölgelerde dahil bayağı bir dökülmüştü. Bu durum banada biraz cesaret verdi ve saç ektirmeye karar verdim. Tabii bu durumda belli bir bütçe ve zaman ayırmam gerekiyordu. Sonuçta uzun bir araştırmaya giriştim. Birçok yerden saç ekimi ile ilgili yazı okudum ve saç ekim merkezleriyle görüştüm. Eminim birçok merkez ile iyi sonuçlar alan insanlar vardır fakat benim Hairavrasya’yı tercih etmemin sebebi çok sayıda saç ekimi tecrübeleri olmasından kaynaklandı. Aykut Seyhan’ın referansları ve bilgilendirici açıklamaları burayı seçmemde büyük etkisi oldu. 4 Şubat’ta saç ekimi yaptırdım. Benden önceki ay ekip olarak 80 saç ekimi yapıldığını öğrendim. Şöyle bir düşünceden yola çıkarak karar verdim. Saç ekimi en nihayetinde estetik bir operasyon ve saç ekimi yapılacak alanı doldururken birçok etmeni hesaplamak gerekiyor. Bunlardan en önemlisi doğal bir görünümde olması. Bunun için saç köklerinin çıkış yönüne göre kanal açılması gerekiyor ki teknik anlamda deneyimli bir saç ekim uzmanına en çok ihtiyaç duyulan an burası. Aykut bey alanında gerçek uzmanlardan biri. Operasyonun bu kısmını bizzat yaptı. Diğer bir konu ise fiyatıydı. Daha uygun fiyatlara saç ekimi yapılan yerler bulsamda saç ekimi yapılan ortam benim için çok önemliydi ve hastane ortamını tercih ettim. Hairavrasya’da tamamen hijyenik bir hastane ortamında işlemler yapılıyor.Ne yazık ki artık hastane ortamında yapılma zorunluluğu kalktığından dolayı herhangi bir muayenehanede saç ekimi yapılabiliyor ve bu durumda bana pek güvenli gelmedi. Bu yüzden Hairavrasya’yı tercih ettim.

    Gelelim ekimine
    Ekim işleminin öncesinde aldığım tatmin edici bilgilerden sonra 4 Şubat sabah erken saatlerde saç ekimine başlandı. Yanlız kafanızda hemen saç ekiliyor gibi bir tablo belirmesin zira saçların yeni bölgeye ekilmesi en son aşama. Öncelikle ben saç ekimini traşsız tercih ettim ki bunun sebebi saçlarımın uzun olması ve çok kısa saç istemememdi. Fakat saç ekimi sonrası kısalttım. Fotoğraflarda görüldüğü üzere. Ekim için gereken saçların aldındığı bölge( donor bölge) uyuşturulup, dikkatlice saç kökleri alındı. 2700 adet saç kökü alındı öğlene kadar. Ardından ekim yapılacak alan belirlendi. Bu sırada ayağa kalktım ve tansiyonum düştü, iyi hissetmemeye başladım. Ekiptekiler hemen müdahale edip gerekli önlemleri aldılar. Neden hastane ortamını ve deneyimli bir yeri seçtiğimin cevabını burada bulabilirsiniz. Ardından ekip bölgesi uyuşturulup Aykut bey tarafından köklerin yerleri belirlendi ve saçlar için gerekli alan açıldı. Ardından tek tek açılan bölgeye saçlar ekildi bu işlem daha az zahmetli ve kısa sürüyor. Yapılan işlemlerin ardından akşam 5’te operasyon tamamlandı. Bu sırada dikkat ettiğim nokta oldukça hijyenik çalışılmasıydı ki çok önemli bir noktadır zannımca. Aksi durumlarda enfeksiyon oluşabilir ve ekilen saçlar için ve saçların alındığı bölge için problemler yaratabilir. Ekim sırasında ve ekimin ardından bir sizi bilgilendirme yapıldı ve losyon-şampuan verildi.

    Ekim sonrası
    Ekimin ardından ağrı oluşsada ağrı kesici almaya gerektirecek bir ağrı olmuyor. Dikkat edilecek nokta deri altına ekim sırasında enjekte edilen sıvının akması için sırt üstü yatmanız. 2-3 gün içerinde bu aşamayı geçiyorsunuz. Hairavrasya bu sırada bana gerekli desteği verdi 3. Gün tekrar gittim ve pansuman yapıp saçımı yıkadılar. İlk 10 gün kadar oldukça dikkat etmenizde fayda var. 10. Günün ardından saçınızdaki kabuklar düşmeye başlıyor ki benimkiler 14. Günde %90’I gitmişti. Artık kıyafetleri daha kolay giyip daha kolay duş almaya başladım. Verilen destekleyici losyonları kullanmaya devam edip, artık saçlarımın tekrar çıkmasını zamana bıraktım. Yazımı resimlerle birlikte güncel tutacağım. Sorularınız varsa mesajla yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

    1 günlük halim
    10 günlük halim
    20 günlük halim edit: 1
    30 günlük halim edit: 2
    40 günlük halim edit: 3
    50 günlük halim edit: 4
     en iyi saç ekim merkezi neresidir 60 günlük halim edit: 5
     en iyi saç ekim merkezi neresidir 70 günlük halim edit: 6
     en iyi saç ekim merkezi neresidir 80 günlük halim edit: 7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikeon -- 23 Nisan 2019; 10:4:28 >
  • Yarın çok yakın bı arkadaşım Ekim yaptıracak. Öncesi sonrası fotolarini paylaşırım burada. 4000 TL ye ekilecegini söylemişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim 80. Gün.
    Not: fikraci nickin hoşuma gitti. Ben Hüseyin Kandulu’da yaptım hiç de dünyanın en iyi saç Ekim merkezi değil. Kafama ikinci ekimi yaptılar(ilk Ekim’i başkası yapmıştı) ve üçüncüsü de Ufuk’ta görünüyor. Fiyat performans dengesine göre de mantıklı değil.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldukça ilginç hikayelere sahne olan bu konuya ben de katkı vermek istedim. Babam geçtiğimiz aylarda saç ektirdi ve çok şükür saç ekimi öncesi ya da sonrasındaki süreçte hiçbir şekilde problem çıkmadı. Bu konuyla ilgili dikkat çekmek istediğim nokta; saç ekimindeki başarının yalnızca saç ekim merkezleri ya da operasyonu yapan cerrah endeksli olmadığı, bireyin operasyon öncesi ve sonrasında alacağı önlemlerin de başarı ihtimali üzerinde büyük etki sahibi olduğudur. Tabii bu süreçte hekimin de gerekli yönlendirmeleri yapması ve hastanın sağlığını etkileyecek olan bu operasyon kapsamında sorumluluk alması gerekiyor. Tüm bunlara bakıldığında saç ekim için tam anlamıyla bütünleşik bir süreçtir ifadesini kullanmak bence doğru ve yerinde bir bakış açısı.
  • Saç ekiminden kaç ay sonya ekilen yerdeki kızarıklar veya kırmızılıklar geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ermayuha E kullanıcısına yanıt
    BENİMKİ 21. GÜN OLDU. 10. GÜNDEN SONRA KABUK ATMAYA BAŞLADI. YARALAR İYİLEŞTİ. ÖN TARAFDA KABUK KIZARIKLIK ŞİŞLİK KALMADI. ARKADA SAÇ ALINAN BÖLGEDE TAM OLARAK GEÇMİŞ SAYILMAZ. İLK GÜNLERE NAZARAN DAHA KOLAY UYUYABİLİYORUM.
  • https://www.youtube.com/watch?v=PltJd0VyXJ0

    Youtube de gezerken ilgimi çekti. Bu seç ekimi de güzel olmuş. Nerede ekildiğini bilen var mı arkadaşlar ? Youtube de firma ismi yok .

    Formdaki firmalardan biri yapmış olabilir mi ? Sanırım forumda çok firma var.
  • RotatingChair7 R kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun dostum umarım saçların toparlanır böyle sürekli reklam yapan yerlerden koşarak uzaklaşmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaslar
    Clinicexpertte 5500 greft saç ekimi yaptirdim.
    Surecleri video olarak cekip paylaşiyorum.
    Ektirme niyeti olanlara fikir olmasi amaciyla aşağida linklerden sureci takip edebilirsiniz.

    Video link:http://dhbr.co/bs52

    Video link:http://dhbr.co/bs53

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikraci F kullanıcısına yanıt
    Çok sağ ol dostum ben de öyle geç randevu aldım bu iş sabır işi saç ektirdikten sonra da sabırla beklemek gerekiyor neyseki saçlarımla fazlasıyla mutluyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda hiç de dürüst insanlara yakışmayan reklamlar yapılıyor. Söyleyeceğim tek şey Yakışmıyor.
    Reklama verdiğiniz AR-GE yi ekim başarısına vererek yoğunlaşın dünyanın en iyisi olursunuz ve burda herkes reklamınızı yapar. Gerçekten yakışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nextmaster kullanıcısına yanıt
    dostum fotoda atar mısın
  • 
Sayfa: önceki 20312032203320342035
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.