Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1999. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19971998199920002001
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm arkadaşlar Tolga Yener ismini duyan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unixx U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel olmuş. Ne kadara mal oldu? Oteli onlar ayarladı demiştiniz. Konaklama ücreti falan ayrı mı nedir detayı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandostigre -- 27 Temmuz 2018; 14:16:36 >
  • fener-1907- F kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim arka sacların azsa kimse ekımın iyi olucak dıyemez.Sen zaten anlarsın arkadakı sacların fazlaysa anlarlar zaten. İlk arkadakı saclara veya sakala bakılıyor.Bence resim atarsan yorum yaparız

    4000 tl veya 5000 tl bir gunde 4000 ekeriz diyenler dogallıkdan uzak fabrıkasyon ekiyor.sonuclarıda malum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 27 Temmuz 2018; 14:25:33 >
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    7000 tl sac +1000 tl sakaldan alım yaptı 3 gun otelde ayarlaması icinde 8000 tl. 3600 grek kök .Otelde sabah kahvaltı var ögle ve akşam yemegi yok .Ben ailemlede tatıl yapmak istedıgım icin o otelde +3 gun daha kalıcam dedim 3 gunun parasını ben verdım 3 gunun parasını esma serkan verdi.Toplamda 6 gun otelde kaldım havuzlu .Deniz yürüyerek 150-200 metre.antalya corner park hotel . Diye aratırsanız otelı gorursunuz.Agırlıklı müşteri ukrayna ve rus.Bayanlar agırlıklı kalıyor

    sac+sakal+otel 3 gun 8000 tl yani 2600 kök sac 1080 kök sakal +3 gun otel =8000 tl

    2 gun ekim oldu .Hepsini 1 gune sıkılaştırmıyorlar anlıyacagınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 29 Temmuz 2018; 17:13:22 >
  • unixx, istanbulda önerebileceğin yer var mı?
    hakan doğanayın saç ekimleri şimdi nasıl?
    resul yaman hakkında bilgin var mı?
  • fener-1907- F kullanıcısına yanıt
    ferner 1907 Hakan doganay esma ordan cıktıkdan sonra ektırenler memnun kalmadıgını duydum okudum .Zaten hakan doganay ekıme girmiyor ekıbne bırakıyor.Yanı ekıbını yetıştırdıkden sonra hic bir doktor ekıme girmez olagan üstü bir durum olmassa .Tamamen duygusal yani.:))))Esma hakan doganın yanından ayrılınca hakan doganay ekimleri begenılmıyor.Oda kalemle Dhi teknıyle ekım yapmaya calışıyor ama bence iyi degil.
    Resul yamandan esenler avencia hastanesin de iken kanal acıp ekıyor sıklıgı kalem teknigi gibi sık olmuyor kanal acıp yerleştırme yapıyor .Bence ilk zamanlar iyi idi ama sonradan fabrıkasyon olayına gırdıler bence uzak dur.
    istanbul ümraniyede hısar hastensi var kanal acıp ekım yapıyor sık ekım yapmıyor ama hastane sonucda istersen araştır forumlardan .
    Bana soracak olursan kalem teknıyle ekım yaptır 2 ci ekime gerek duymassın bırde arkanı haşat etmesinler arkası haşat olursa öylece kalırsın aman dıkkat et sıkı araştır sakaldan alıp ekem yapıyormusunuz dıye sor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 28 Temmuz 2018; 13:42:43 >
  • Kalanlarla kullanıcısına yanıt
    Hocam isveç klinik 5.500tl istedi Lale Keskin ise 5.000tl

    500tl fark para değil oyuzden ucret benim için kıstas değil ama lale keskin aklıma yattı haftaya saçlarımı orada ektireceğim randevumu da aldım. Fotoğrafları eklerim ileride

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinwearsprada M kullanıcısına yanıt
    kanal acıp ekım yapıyor lale keskin
  • Arkadaşlar 3 senedir hem bu siteyi hemde birkaç yer daha var takip ediyorum ama tatmin olacağım bi bilgi alamadım çok memnunum diyenler var profiline bakıyorum ilk paylaşımları hiç inandırıcı gelmiyor...istanbul da ben ektirdim ve istediğim sonucu alfım diyen yok mu kardeşim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbu12345 -- 2 Ağustos 2018; 18:27:50 >
  • İstanbul Saç Nakil Merkezi
    Herkese merhaba; 2003 yılından bugüne istanbulda büyük ve özel hastahanelerde çalışmış ve son olarak saç ekim koordinatörü olarak İstanbul saç nakil merkezinde çalışmaya başlamış bulunmaktayım. Burada saç ekimi düşünen arkadaşlara yardımcı olmak ve her türlü desteği sağlamak için buradayım. Saç ekimi ve saç ekim merkezleri hakkındaki sorularınızı seve seve, içtenlikle ve samimiyetle cevaplayarak yardımcı olabilmek isterim.

    Saç Ekiminde önceliğiniz 3-4 saç ekim merkeziyle görüşmek olmalıdır. Benim çalıştığım saç ekim merkezine bile gelip görüşseniz yinede başka saç ekim merkezlerinden fikir almanızı önermekteyim. Burada olabildiğince sizlere cevaplar vermeye çalışacağım.

    Saç ekimi hakkında yenilenen ve blog özelliği olan web sitemizden saç ekimi hakkında ihtiyacınız olan bilgilere ulaşabilirsiniz diye websitemizi paylaşmak isterim.

    www.sacnakilmerkezi.com
  • isnmerkezi İ kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bir başka saç ekim koordinatörü var mı forumda bilmiyorum ama biz istanbul saç nakil merkezi olarak buradan sizlere koordinatör olarak 7/24 yardımcı olacağız ve şimdi sizlere bir konuda daha bilgilendirmek isteriz.

    Sorumuz şu siz hiç XL beden gömlek ile S beden gömlek arasında fiyat farkı gördünüz mü ?

    HAYIR dimiiiiii

    O zaman saç ekiminde greft (kök ) sayısına göre fiyat yükselten veya azaltan saç ekim merkezlerinin neden böyle bir uygulama yaptığı hakkındaki düşüncenizi merak diyoruz. İstanbul saç nakil merkezi olarak greft ( kök )sayısına göre saç ekim fiyatlarını asla yükseltmemektedir. Saç ekiminde Sabit fiyat garantisi sunmaktayız...
  • 18 gun en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Hocam,bu doktorun ekim ücreti kaç bin yurodur,bir bilginiz varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2017 eylül ayında gülten ünveren de saç ekimi operasyonu oldum. 8 saat süren saç ekiminin 2 saatinde k3ndisi operasyonda bulundu, genelde 2 asistanı bulundu. 4.000 greft saç ekimi yapılacağını söylemişlerdi. Ekimden sonra h3m3n fotoğraf çekmiştim. Tepeden yapılan ekimi saydigimda 1500 tane greft anca vardı. Gülten hn. ile sonradan gorusmemde saçlarımın seyrek olduğunu tekrar ekim yapılması gerektiğini söyledi. Bir müşteri ile işi bitene kadar güzel konuşuyor bittikten sonra terbiyesizlesiyor. 20 yıldır bu işi yapan biri alerji testi yapmaz mı? Alerji den dolayı 5 ay saçkıran gibi oldu kafam ve buna karşı söylediği tek şey soğuk su ve şampuan değiştirmek. Saçımın su anki hali tepe yine açık, alında çıkan saçlar çok sağlıksız.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir gülten ünveren.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURDAN YAZIP DURUYORUZ gülten ünveren tam bir cakal kadındır.3500 ektım der 1500 anca cıkar.saydıgında.Allahından bulsun .tam bir kasapdır Hayatımda onun gibi kaba bir kadın görmedim.Gördügünüz yerde koşarak degil ucarak kacın o kadar dıyorum yani

    Arenamed aynı dır koşarak kacın .Dönörü hesat eder sokaga cıkmassınız aman ha dıyorum aman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 6 Ağustos 2018; 19:40:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: achir69

    Hocam,bu doktorun ekim ücreti kaç bin yurodur,bir bilginiz varmı
    Hiç bir bilgim yok. Videolarında adres ve telefon numarası var. İngilizce biliyorsan aç konuş ücreti sor. Ama uçak parası kalacak yer ekim parası vs çok pahalı olur. Malum euro 6 lirayı geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unixx

    BURDAN YAZIP DURUYORUZ gülten ünveren tam bir cakal kadındır.3500 ektım der 1500 anca cıkar.saydıgında.Allahından bulsun .tam bir kasapdır Hayatımda onun gibi kaba bir kadın görmedim.Gördügünüz yerde koşarak degil ucarak kacın o kadar dıyorum yani

    Arenamed aynı dır koşarak kacın .Dönörü hesat eder sokaga cıkmassınız aman ha dıyorum aman
    Baya sert bi hanım galiba,zamanında sevgilisinin evini ateşe vermiş ve gözaltına alınmış.O kadar gözü kara yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unixx

    18 gun
    hocam ekim cok iyi olmuş.maşallah diyelim.bende düşünüyorum ama açıklık alan biraz fazla gibi.birde ekim olduğu belli olmasın diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hknbrsmz H kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 ay olmuş saçınızın son durumu nedir memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19971998199920002001
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.