Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1988. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ense bölgesndeki Kızarıklık ne zaman geçer?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sararkaya -- 2 Mart 2019; 13:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sss88

    quote:

    Orijinalden alıntı: sararkaya

    Ankara Konhair de cmtsi günü Ekim yaptırıcam. Bu yazılanları gördükçe tedirgin oldum. Ekimi doktor yapmıyor. Gözetmen olacak. 1-2 kere bakıp gidecekmiş.


    Asla yaptırma derim tek tek dr. olan merkezleri gezmenizi önerir tekrar yazmıştım ama size de buraya ekleyeyim aşağıda bulunan soruları kesinlikler Dr. un ekim yaptığı bir merkeze gidip sormanızı şiddetle tavsiye ederim. Saygılar.

    1) Ekim Dr. tarafından mı yoksa saç ekim uzmanı , medikal estetik direktörü, medikal estetik kordinatörü veya genç bir ekip tarafından mı yapılacak. Ekimin Dr. tarafından yapılacağına emin olunuz. Dr. olmayan ve yukarıda belirttiğim unvanlara sahip hiç bir insanın size dokunmasına izin vermeyin. Türkiyede hemen hemen her platik cerrahi ve saç ekim merkezlerinde bu işlemler bu yukarıda belirttiğim ve kurumun kendilerine vermiş olduğu ünvanlara sahip tecrübesiz insanlar tarafından yapılıyor.

    2) Saçlar donör bölgeden mikromotor ile kaç mm. lik uçlarla alınacak 0.6, 0.7,.... , 1.2 mm , saç alımı yapılacak uçlar saçınızın alınacağı bölgenin alım sonrası doğal görüntüsü için büyük önem taşıyor eğer uçlar 1 mm ve üzeri uçlarla alınacaksa kesinlikle alınan bölgede büyük iz kalacaktır ve alınan alanda büyük tahribata yol açacaktır. Bunu kesin sormanız ve gözünüzle alım yapılacak uçları görmeniz lazım. Alım donör bölgenizdeki tahribatı minumun a indirmek için mutlaka en ince uçlarla alınmalıdır.

    3) Ekim için açılacak kanallarda kullanılacak punch ların uçları ne kadar ince olursa ekim sonrası kanlanma ve iz bırakma oranı o denli az ve görünmez olacaktır. Nerdeyse hemen hemen tüm ekim merkezleri bu işlemi çabuk bitirmek için kalın uçlar kullanıyor ki böylece ekim daha hızlı bitmiş ve bir sonraki müşteriye geçim o kadar çabuk sağlanıyor aynı zamanda bu ekim ve plastik cerrahiler kalın uç kullanıyor ki böylelikle bir saç kılı için açılan kanallara 2 li 3 lü ve 4 lü saç ekebiliyorlar ve işlem çok daha hızlı bitmiş oluyor. Lütfen ekimde kullanılacak uçların 1 mm den küçük olmasına çok özen gösteriniz ve ekim öncesi bu uçları görmeyi talep ediniz. Eğer büyük uçlarla kanal açılırsa iz kalma oranı ve aynı köke birden fazla kök yerleştirilmesi yüksek olacaktır. Tekrar belirtiyorum tüm ekim işlemi yapanlar kalın uç kullanmayı tercih eder ki işlem daha kısa sürsün ve başka ekim için sırada bekleyen hastaya geçiş o kadar hızlı sağlansın.

    4) Kanallar kaç derecelik açılarla açılacak, bu soruyu kesin sormanız lazım yanlış açılarla açılan saç ekimi sizde doğallıktan çok zıt bir görüntüye sebebiyet verecektir. Kanallar mutlaka 30-45 derecelik açılarla yapılmalıdır ki saç çıkışları doğal olsun.

    5) Alınan saç lar kaçlı gruplar halinde ekilecek 2 li 3 lü 4 lü veya tekli işte burası ekim yapacak yerin kalitesini en belirleyici özellik , hemen hemen tüm merkezler çoklu saç ekmek isteyecektir ki işlem operasyonu gerçekleştirecek kişi tarafından daha zahmetsiz ve çabuk bitsin ki diğer potansiyel müşterileri kaçırmayalım mantığı ile muhtemelen gün içinde tek ekim yaptıracak kişi siz olmayacaksınız ve ekim yapacak yer bu işlemin olabildiğince çabuk bitmesini isteyip diğer müşteriye geçmek isteyecektir. En kaliteli ekim tekli olan ekim olacaktır.Çoklu ekilen köklerin dipleri kabar kabar olur ve doğaldan zıt bir görünüm sağlar ve unutmayın ki çok lu ekilen kökler için daha kalın uçlu punch lar kullanılır buda yara iyileşme sürecini uzatır ve iz kalma riskini arttırır

    Alıntıları Göster
    ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sararkaya -- 4 Mart 2019; 9:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sararkaya -- 2 Mart 2019; 13:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sss88


    quote:

    Orijinalden alıntı: sararkaya

    Konhair de yapılacak. Yaptıran 3-5 kişi ile görüştüm. Memnunlar.


    Yazmış olduğum sorulara net cevap alamadığınız takdirde kesinlikle yaptırmamanızı tavsiye ederim, KONHAİR de tıpkı ESTECENTER gibi insanları Dr. olduklarına kandıran bir kurum , kurumun sahibi emekli bir astsubay ve ekimler hastane ortamında değil apartman dairesinde yapılıyor bununla ilgili internette bilgiler mevcut , muhtemelem sizden ön ödeme tahsil etmişlerdir ama bu can yakacak bir miktar değil genellikle bu tarz kurumlar 500 TL gibi bir ödeme alıyor. Bu kurum ESTECENTER dan bilde daha tehlikeli olabilir, çok temkinli olmalısınız. Büyük tehlike altında olduğunuzu söyleyebilirim. Tavsiyem işlemi iptal ettirmeniz olacaktır. 8 aylık süreç içerisinde zaman zaman günde 10 saatlik araştırma yaptım ve bu kurum en sakıncalı olanlarından biri.İşlemi yaptırmaya kararlıysanız yarın gittiğinizde nasıl bir yer olduğunu bizzat gözlerinizle şahit olacaksınız. Sahte Dr. lar, Astsubay bir saç ekim merkezi sahibi ve etrafta dolaşan hemşire görünümlü fakat birçok farklı meslek kuruluşundan gelen genç ekip, apartman dairesinde ekim, bunlar tüyler ürpertici gerçekler, malesef insanlar bizzat tecrübe etmeden yüksek motivasyondan ötürü ve bu kurumların ahlaksız sahipleri tarafından çok rahat bir şekilde ikna ediliyorlar. Ben bizzat tecrübe ettim ve hayatım mahfoldu. Umarım bu işlemi yaptırmazsınız.

    Saygılarımla

    Doktorlar da pek farklı değil. Bana alınan donör bölgesinde saçların tekrar çıkacağını ve yeniden alınabileceğini söyleyen doktor bile oldu. saç ekim merkezleri benim de çok düşünmeyeceğim yerler aslında ama konhair konusunda çok olumlu yorumlar görüyorum ben de . Bu kadar iyi reklam yapabilirler mi bilemiyorum. Siz bu kadar katı olmanızın sebebi genel olarak bu tip ekim merkezleri mi yoksa konhair hakkında çok kötü sonuçlar biliyor musunuz?
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sararkaya -- 4 Mart 2019; 9:14:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sararkaya

    Arkadaşlar ekilen saçlar şok dökülme olana kadar uzuyor mu? Bende uzama yok. Bir de hiç kaşıntı yok.. Normal mi?

    Hocam senin ilacın bu sayfa



    www.sacekimisonuclari.com/index.php

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce tecrübemi paylaşmıştım. Çok uzun bir konu olduğundan ara sayfaları okumamış olanlar için yineliyorum:

    Saç nakli operasyonum öncesinde forumdan istifade ettim ve tecrübelerimi paylaşmak, forumu bilgilendirmek için yazıyorum. Zaman zaman forumda düşüncelerimi açıklamıştım, ama aşağıdaki satırları yazmadan sabırla 3 yıl bekledim.

    Saç nakli operasyonum bir estetik cerrahi hekimi tarafından başkentteki özel bir klinikte yapıldı. Operasyon öncesinde sadece bir kez ofisinde görüştük. Kendisine gitmemin başlıca sebebi bu siteden edindiğim, özellikle bir üyenin oldukça olumlu izlenimleriydi. Bu hekim dışında herhangi bir kişi ya da kurumla yüz yüze bir görüşmem olmadı.

    İlk görüşme yaklaşık 5 dakika sürdü. Açıklığın 16cm (uzunluk) x 10cm (en) = 160cm2 olduğu ve dört bin greftin yeterli olduğu söylendi (Bu hesap, cm2 başına 25 greft anlamına geliyor). Eylül 2012' in son haftasına randevu verildi.

    Operasyon öncesi hemşire tarafından saçlar tıraş edildi ve hekim bir kalem yardımıyla ekim yapılacak alanın sınırlarını çizerek ön saç çizgimi belirledi.

    Operasyon öncesi –nakit- dört bin lira ödemede bulundum (4500 TL istenmişti ama kısa bir pazarlık sonrası 500 TL indirim yapıldı).

    Saat 08:00 de girdiğim klinikten öğleden sonra 16:00 sularında ayrıldım.

    Hekim tarafından yaklaşık 3 saat (2-3 defa 5’er dakikalık ara verilerek) kökler –manuel- olarak çıkarıldı. Vadedilen 4000 greft için kabaca her dakika manuel olarak 20-25 greft /saç kökü çıkarılmış anlamına geliyor(!)

    Yarım saatlik bir öğle yemeği molası (bisküvi + meyve suyu) akabinde önce bir hemşire saç çizgisini yeniden çizerek kanalları açtı ve ikinci bir hemşirenin daha eşlik etmesiyle saç ekimine geçildi.

    Operasyon sonrası 3. günden itibaren başımda şişkinlik oldu. Şişkinliğin inmesi 10 gün kadar sürdü. Bu süre zarfından evden dışarıya adım atamadım. Ekilen bölgeye de çok özen gösterdim.

    2. Haftadan itibaren ekilen saçların bir kısmının döküldüğünü gözlemledim.
    4. Haftanın sonunda neredeyse ekilen tüm saçlar dökülmüştü.
    6. Hafta kısmen (cılız) tekrar saç çıktığını hissettim.
    2. ay bitiminde tatmin edici bir görünüm yoktu.
    3. ay bitiminde de tatmin edici bir görünüm yoktu, çıkan saçlar çok seyrekti. Tepem kapanmamıştı.
    4. ay bitiminde durum pek farklı değildi. Genel olarak saçları seyrekleşmiş (tabiri caizse dökülme trendine girmiş) biri gibiydim.
    5. ayda her zamanki berberim yerine başka bir berbere gittim (bu üçüncü kez berbere gidişimdi, ilk 2 sefer zaten başımdaki kızarıklardan operasyon geçirmiş olduğum anlaşılıyordu). Berber saç nakli olduğunu anladı. Nasıl anladığını sorduğumda ekilen bölgedeki saçların normale göre oldukça dik durduğunu ifade etti.

    Sonuç olarak,
    1) İlk görüşmede 4000 bin greftlik ekim yapılacağı bana iletilmesine rağmen operasyon sonrası yaptığım fotoğraf çekimlerinden –bizzat sayarak- yaklaşık 2500 greftlik ekim yapıldığını farkettim.
    2) Doktoruma bu durumu sormak için birinci yılın sonunda gittim. Hiçbir şekilde 4000 yerine 2500 greft ekildiğini kabul etmedi. Saç tellerimin ince olduğunu bu da seyrek görünmesine yol açtığını söyledi. Bir ilaç reçetesi verdi ve uygulamamı istedi. Arzu edersem saçlarımı sıfır numaraya kestirip, greftleri beraberce saymayı teklif etti. Kabul etmedim.
    3) Saç nakli operasyonumdan tam ÜÇ yıl sonra tekrar randevu alıp ofisine gittim. Bu kez derdimi anlatır anlatmaz. İstersem para iadesi yapabileceğini söyledi (bu ilk opsiyondu). İkinci olarak, 2 yıl öncekinde olduğu gibi saçlarımı yine sıfır numaraya kestirip, greftleri beraberce saymayı teklif etti. Yine kabul etmedim. Üçüncü olarak da ek ekimle seyrek yerleri doldurmayı önerdi ki güvenmediğimden kabul etmedim
    4) Konuşmamızın bir yerinde “kim 4000 grefti bir seferde (7 saatte) alıp, nakledebilir ki?” Dedi. Bu benim için bir itiraf niteliğindeydi. 4000 greft ekmediği anlamına geliyordu.
    5) İlk ödediğim paranın yarısını alarak oradan ayrıldım.

    Saç ekimi yaptıracaklara tek tavsiyem muayenede kendilerine söylenen greft sayılarına kesinlikle itibar ETMEMELERİ, pazarlıklarını GÖRÜNÜM üzerinden yapmaları.

    Sanıyorum hepimiz için ekimin sık ve doğal gözükmesi en önemli unsur. Doğaldan kastettiğim tanımadığınız 3. Şahıslarla konuşurken sürekli saçınıza bakılmaması. Sıktan kastettiğim ise saç sıklığının yaklaşık 2 kulak arası kadar sık olması. Bunu garanti etmeyen/edemeyen hekimden UZAK DURUN arkadaşlar.

    Tabi karşımızda bir hekim olduğunda toz konduramıyoruz ama netice olarak bu bir estetik operasyon, hayati değil. Hekimlerin ifadesiyle diğer estetik operasyonlara göre daha zor da değil. Ve GÖRÜNÜM = vadedilen greft sayısı hiç değil.

    Biliyorum maddi olanak birçoğunuz için kısıtlayıcı unsur. Forumdaki yazılardan anlıyorum ki doktor 6000 greft diyor ama parası 3500’e yettiği için iş orada kalıyor. Yani paran kadar saçın olsun. Bu şekilde kliniklerden cevap alanlara üzülüyorum. O zaman hiç yapmasınlar o nakli. Asıl olan müşteri memnuniyeti ise!

    Yaşadığım tecrübe gösterdi ki vaatlere uyulmama durumu var. Bunu vicdana sığdıramıyorum…

    Arkadaşlar lütfen en az 3 YERE gidiniz ve KENDİ DURUMUNUZU görüşünüz. İstediğiniz görünümün maliyeti konusunda pazarlık yapınız ve sonuç konusunda kesinlikle garanti alınız! Yani beğenmezseniz ikinci ve hatta üçüncü nâkile (donör bölge izin verirse) garanti verebiliyorlar mı? Ya da paranızı iade edebilecekler mi?

    Yazdıklarım biraz iddialı ve hatta ters gelebilir kimilerine ama bir tartışmaya girmeyeceğimi peşinen bildiririm. Neticede bunlar benim görüşlerim. Sorularınız varsa memnuniyetle cevaplandıraMAyacağım. Sadece tecrübemi aktarmak istedim.

    Kusura bakmayın ama saç çıkma çıkmama meselesini tesadüf, şans, kader, vb. nedenlerle açıklamamak lazım. Neticede Dr'lar sizi operasyon öncesi görüyor mu? Gördüklerinde ne diyorlar: Sizi lise yıllarına döndürmek imkansız ama 6 ay sabırla beklerseniz biraz tüylenme olacak gibi laflar mı ediyorlar?

    Hayır, dedikleri 2000 greft, 3000 greft ekeceğiz gibi laflar değil mi? Siz ne yapıyorsunuz? Hayır doktor bey bana 3850 greft lazım mı diyorsunuz? Geçin lütfen bu gereksiz münakaşaları.

    Siz doktora estetik bir kaygıdan dolayı gidiyorsunuz. Bu gidilen doktorlar da "estetik" konusunda uzmanlar.

    Eğer sizi 5000 greft kurtarıyorsa ancak o 3000 yeter deyip işin içinden çıkıyorsa bunun sorumlusu siz misiniz yoksa o mu?

    Bakın sizlerin greft hesaplaması için basit bir yol önereyim:
    açıklık olan yerin enine - boyuna ölçüsünü alın:
    Atıyorum eni 10 cm uzunluğu 16 cm olan bir yer olsun: 10x16=160 cm2 eder değil mi?
    160cm2 x 25 greft/cm2 (1 cm2de 25 greft anlamına gelir) = 4000 greft
    160cm2 x 50 greft/cm2 =8000 greft
    160cm2 x 75 greft/cm2 =12000 greft eder.

    4000 greft seyrek (alt sınır diyelim), 8000 greft normal-sık, 12000 greft ise sık-yoğun bir ekimdir.

    Bunu sizi söyleyemeyen kuruluştan uzak durun derim.

    Elbette denebilir ki donör alanınızda o kadar greft yok. O zaman ne yapacaksınız? Azami kaç greft alabileceklerini soracaksınız? Onlarda size diyecek ki atıyorum 3000 greft
    Ekim yapıldıktan sonraki ilk yıkamadan önce ya da sonra ekilen yerin detaylı (büyük) bir fotoğrafını çekeceksiniz. Ve evde geçirdiğiniz ilk 1 hafta içinde ekilen greftleri tek tek sayacaksınız. Merak etmeyin her ekilen greft rahatlıkla görülebilir- sayılabilir.

    Eğer başta size söylenen gibi 3000 ise sorun yok ama atıyorum 2500 ise doktorun kapısını çalacaksınız. Ve bir açıklama isteyeceksiniz. Eğer bunu yaparsanız sonra 6 ay sonra lisedeki saçlarıma kavuşamadım? acaba sık olmadı mı? gibi gereksiz münakaşalara girilmez.

    Her zaman dediğim gibi operasyonu greft sayısı üzerinden değil de sizi memnun edebilecek doğal ve "sık" görünümün bedeli üzerinden değerlendirin...

    Ben burada kendimce izlenmesi gereken yolu anlatıyorum. Yazılanlardan anlaşılmış olmalıdır ki saç naklinden ve dolayısıyla ilgili doktordan memnun kalmadım. Ancak doktorun ismini öğrenmek sizlere fayda sağlamaz. Belki bu benim kötü tecrübem, o doktora sizlere olumlu olarak yansıyacak bir tecrübe olmuştur, kim bilir?

    Faydayı ise ancak yazdıklarımı uygularsanız bulabilirsiniz.

    Sağlıcakla kalınız.
  • merhaba arkadaşlar.4358 greft ekildi.manuel alım.8 saat35 dakika sürdü.Analiz sonucunda çıkacak olan saçları gördüm. Ama tarak geçmicek bir saçta beklemeyin dendi :)Fotoğraf olarak biraz karanlık çıkmış sanki en kısa zamanda yenilerini yollicam.2-3 aylık vs.Şeklinde.Hayırlı günleriniz olsun. en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir[simage



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhionderr -- 17 Ocak 2018; 10:26:3 >
  • sararkaya S kullanıcısına yanıt
    Ekilen saçlar 2 aya kadar dökülebilir.Kaşımtı ve sivilce bende de oldu genel olarak herkeste oluyormuş.zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerli arkadaşlar çok olumsuz yorumlar var, böyle yaparak kararsız olan arkadaşları olumsuz etkiliyorsunuz,
    ben geçen yıl aralık ayında ekim yaptırdım, memnun muyum daha iyisi olabilirdi, ama ekim yaptırdığıma asla pişman değilim...
    hiç kimse babamın oğlu değil reklam da yapmam, sss88 rumuzlu arkadaşın bahsettiği yerlere bende gittim, oturdum çaylarını kahvelerini içtim, daha önceki mesleklerini hiç saklamadılar, asker olan askerim dedi berber olan berberim dedi...
    ekim yaptırıp parayı alıncaya kadar ilgi var ondan sonra ne arayan var ne soran, benim de beklentim yok. 3 arkadaş ekim yaptırdık 2 kişi memnun 1 kişi memnun değiliz...
    saçları sık,sert ve kalın telli olanlar ile açık alanı çok olmayanlar avantajlı, açık alanı çok olanlar, ince telli saçı olanlar ve sarışınlar bir kere daha düşünsün derim...
    profilimde önceki halim, ekim halim ve sonrası mevcut arzu edenler görebilir...
    paranız çok ise kaliteli yerlere gidin, şimdi olsam isveç klinik vs. tarzında yerlere giderdim...
  • Ben öncelikle bu siteyi yapan Ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

    Herkes şunu bilsin istiyorum ,ismini açıklamayacağım saç.e.son. Diye bir site bilen bilir itibar etmeyin derim.Çünkü biraz araştırma yaptım Ve Dr.koray diye birinin sitesi imiş zaten en başta yer alıyor onun ismi .Burası dr.koray beyin sitesiyse benim üyeliğimi iptal edin dedim paylaşımlarımı da silin dedim.Ve direk üyeliğimi iptal ettiler.Ve Beni reklam yapmakla suçladılar :)

    Tabi ki bu sitede de reklam yapan var Yok değil .Ama bunu ayıklamak mümkün değil Ve site yöneticelerin elinden fazlada bişe gelmez zatwn.Ve sizlere de tavsiyem reklamın iyisi kötüsü olmaz burada reklam yapan öncesi sonrası fotoğraf ta paylaşsada gidin yada arayın konuşun.

    ÖNEMLİ NOT:

    Ekimler paylaşılıyor onun ki güzel olmuş yada güzel olanları bizlere gösteriyorlar Veya onun ki güzel benim ki de güzel olacakmı acaba? Diye düşünmeyin firma Ve ekip kaliteliyse sonuçlar hep güzel olur bundan korkmayın.Ama bu birazda sizin yaşam kalitenize bağlı.Hayırlı günleriniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar firmayı yazmamışım ETHİCHAİR de yaptırdım .7 ay oldu.Ve daha çıkacak olanlar da var bakalım hayırlısı olsun.Şu an biraz seyrek eğer çıkarsa çok iyi olur .Saç ektirmekten korkmayın.kafamda 5 tel saçım olsun diyede 4000 tl nin altına ektirmeyin.1 sene Sonra aa kötü oldu şimdi kaliteli yere gideyim dersiniz bu sefer de daha pahalıya gelir arkadaşlar .

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  en iyi saç ekim merkezi neresidir

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Saçlarımda yağlanma var, bugün yıkasay ertesi gün yağlanıyor, bundan dolayı saçlarım çok hacimsiz ve ince duruyor saç derisi gözüküyor.
    kafamın tam arka kısmın biraz üstlerinde açılma oldu, yanlar ve tam ortada bir sorun yok.

    Konuştuğum saç ekimi merkezleri PRP ve MEZOTERAPİ önerdi, forumda bu iki tedaviyi yaptıranlar var mı, sonuçlardan memnunmusunuz?
    Kaç TL'ye yapıldı birde arkadaşlar?
  • muhionderr M kullanıcısına yanıt
    Sonuçlarınız gerçekten şimdiden güzel çok beğendim.Aslında bende ,ETHİCHAİR,HAİRNEVA VE DR.KORAY beyde düşünüyordum ama bahsettiğiniz siteyi biliyorum.Ethichair sonuçları gerçekten güzel olan bir yer.fiyat olarak da gayet iyi.dr.koray beyinde sonuçları çok güzel ama bi araba parasıda vermek işime de gelmiyor zaten.Ama şimdi sizi gördüm rahatladım bende bugün kapora göndermeyi düşünüyorum.paylaşımlarınız için teşşekkür ederim.
  • sararkaya S kullanıcısına yanıt
    Ekimi takip eden 1. Aya kadar uzama devam edebilir. 20.gün ve sonrası dökülmeler başlar. Yeni saçlar 2,5 3 ay içinde yeni saçlar çıkmaya başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sararkaya -- 2 Mart 2019; 14:7:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sararkaya

    19.gün

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Hocam geçmiş olsun. Ama bu kafaya ekim yapan Dr tam bir para sevdalısı bir adamdır. Bu kafaya ekim olmaz. Yazık etmişsin.
  • Ağabeyim 2-3 yıl önce medical Park'da yaptırmıştı (5000tl) sonuç hüsran. Hatta donör olarak alınan ense bölgesine zarar bile verdiler. Çare olarak almanyada saç pigmantasyonu yaptırdı.

    Kuzenim de geçen yıl dora hospital'da Lale Keskin'e yaptırdı. Saçları çok güzel oldu hatta ben de bu yıl Lale hanıma ektirmeyi düşünüyorum. Klinik değil saç ekimini yapacak doktor çok önemli.

    Not: lale hanım kendi kliniğini açtı Lale saç ekim merkezi
  • 
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.