Şimdi Ara

en iyi klima sistemine sahip araçlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
11.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polen filtre ve gazı yeniledim aracımda gayet iyi soğutuyor..

Yanlız 6-7 aydan beri klimayı çalıştırmadığımdan yetkili kişi, zamanla daha verimli olucağını söylemişti 2-3 hafta önce..

Bugünde camlar buz tuttu benle beraber ama anca geçti köptü trafiği..

94 model E200..

1. kademede bile çarpıyor beni..Yanlız klimayı açınca araba pek bir performans dışı varlık oluyor..
  • akuncul 4 gün
    artık palıo ile 4 gün kendini doya doya dondurursun
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: eR_HaN355

en iyisini bilmiyorum ama en kötüsü kesinlikle fiat

git gp kilimasi kullan ondan sonra yaz....

bırak gp yi bende klimalı palio var.

buyursun gelsin.

4. kademeyi açıyım da donsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Atatürkcüyüm_ -- 29 Haziran 2007; 3:10:53 >

• Peugeot 406 nın 1999 yılındaki bir klima testinde dönemin 3 serisi ve E serisi bmw leri geride bıraktığını biliyorum ama halen daha en etkilisimidir bilmiyorum
  • fabia 1.2 nin kliması idare eder. ama focus un kliması çok başarılı..
  • Arkadaşlar,
    Genellikle, güçlü araçların araçların klima kompresörleri de güçlü olur ve daha iyi soğutur. Zayıf motorlu araçların klima kompresörleri de zayıf olur, soğutmaları da.

Bugün 100 beygir üzerindeki araçların klimalarında pek fazla soğutma problemi olmaz (Tabi üretici firma, yakıtı ekonomik olsun diye zayıf bir kompresör takmadıysa).

Hele ki 140-150 beygir ve üzerindeki araçların kompresörleri içerisini anında buz gibi yapabilecek kadar kuvvetlidir.

60-70 beygirlik araçların klimasından çok fazla bişey beklememek lazım. Bu araçların içini buzz gibi yapacak bir kompresör takılırsa bu sefer araç çekmeyecektir.

Yani ne kadar ekmek, o kadar köfte...
  • benim palionun doğal kliması harika

şaka bir yana bu arabaya sonradan klima takmak ne kadara olur? bulamadım bi yerde..
  • Focusun klimasından çok memnunum
  • 2004 model hyundai accent in klimasıda gayet iyi.adamı rahatsız ediyor.bana öle geldi arkadaşlar ne der bilmem
  • Olay Klima kompresörünün gücü ile alakalı . Yüksek motorlara büyük komp. küçük motorlara küçük komp.
  • YANİ MOTOR HACMİ YUKSEKSE GÜÇLÜYSE MOTOR İYİ SOĞUTUR DEĞİLSE KÖTU SOĞUTUR DİYELIMMKI 1.6 LAR İÇİNDE EN İYİ SOGUTAN HANGİSİDİR BMW HEHEHE
  • Arkadaşlar artık neredeyse tüm araçların kliması etkili çalışıyor ve hemen soğutuyor

he bi marka sölemek gerekirse ALMANLARIN araçları vede JAPONLARIN araçlarıdır
  • Geçen bi peugeot partner kullanma şansımız oldu 2005 model,kliması beni şaşırttı ,gerçekten iyiydi.
  • kialarında derin dondurucudan farkı yok
  • Motor hacmi de önemli galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmusician -- 2 Kasım 2007; 22:35:59 >
  • corolla versonun ön camının alt kısmının buz tuttuğunu hatırlıyorum.
  • mutlu oldunuzmu yazın acılan bı klimanız ii soutuomu konusunu kışa yaklasırken hortlattıgınız için
  • civic aracımız var klima güzel soğutuyor yormuyor

passat aracımız var onunda kliması çok güzel soğutuyor
  • valla E220 cdi var klimayi en sona açtın mı adamın yüzüne tokat gibi indiriyor sıcagı soguğu.
    Soğukta buzhane sıcakta fırın o kadar paraya tabi yapsın diyecekler var tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: realmusician

Motor hacmi de önemli galiba

Evet en önemli etkenlerden birisi bu olmalı.
  • Kia Carens in kliması iyi kısa sürede soğutuyo.Caddy'nin ki pek bi işe yaramıyo gibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.