Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
37
Favori
348.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Respect kedi maması kullanıyorum %100 yeme garantili.. Kedilerim severek yiyor. Birde Advance ve ND mamaları denemiştim. onlardada memnun kalmıştım.
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Bozita, herhalde üç-dört senedir kullandıklarımın arasında en iyi kuru mama. Normal (kısırlaştırılmamış) neredeyse her çeşidini ve yaş mamalarını da kullandım. ND, Hill's gibi başka mamalar da tabii kaliteliler ama zaman zaman değişebiliyorlar. Bazı partileri sadece bizim değil başka kedilerin de sevmediği oldu. Bozita standardizasyon yönünden kaliteli. Biraz tozlaşıyor ambalajın dibine doğru ama umrumda değil, çok daha önemli şeyler var. En seviği mama da değil bu arada, fakat bununla ne kustu, ne tuvaleti düzensizleşti, ne aktivitesi azalıyor veya çok aktif oluyor... usandırmakıça da (hep aynı mamayı veremiyorum) sevmeye devam etti, bıkmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 29 Ağustos 2020; 2:37:9 >
  • Youtube'da bir kanal var mamaları aytıntılı olarak yorumluyor, mutlaka izleyin. Bütçeniz yeterse Nd iyidir, bir de yerli bir marka çıktı Mystic. İçeriğine baktığında çok iyi, bunun ayarındaki mamaların yarı fiyatına neredeyse. Hakkında internette pek yorum yok, mysticpetfood.com dan deneme maması isteyebilirsin. Herkes Royal Canin iyi diyor ama aşağıdaki videolara bakarsan iyi olmadığını göreceksin.
    Yetişkin kedi maması:https://www.youtube.com/watch?v=VD_8NmM2n4o
    Yavru kedi maması:https://www.youtube.com/watch?v=xJp2CkoxjB4
    Kısır kedi maması:https://www.youtube.com/watch?v=plqeZP6NiB0




  • Yeri değil ama başlığı bulamadım. Kedilerinizin aşıları için ne kadar ücret ödemektesiniz?
    İç, dış parazit ve karma için ne kadar ücret ödemiştiniz?
  • Alfredo kullanıcısına yanıt
    Ben iç dış parazit + kist ignesine 75, karma için de 100 veriyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiddencat H kullanıcısına yanıt
    Mystic ve Royal canin bayiliğim var. Yani bayiliği derken petshop değilim toptancıyım.
    Mystic fena bi mama değil ama kesinlikle Royal canin ile boy ölçüşemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yavru kedim olduğu için yavru kedi mamalarını karşılaştırdım. Siz benden iyi bilirsiniz, Mystic'de taze ve kurutulmuş tavuk eti varken Royal Canin'de et olmaması, kurutulmuş kümes hayvanları proteini var, ve soya yağı olması bana kötü göründü.
  • Bugüne kadar hiç almadığım bir marka, içerik olarak alınabilir. Daha iyileri var. İmkanınız varsa onlara yönelmenizi öneririm. Resmi sitesinde antioxidant ibaresine ek bir açıklama yazmamışlar. Bunu firmaya email atarak öğrenebilirsiniz. Tabi bu diğer mamalar içinde geçerli bir durum. Yani suni bir antioksidan madde ile korunuyorsa bunu etikette göremeyebilirsiniz çünkü zorunlu değil. Şöyle örnek vereyim. Suni antioksidan ile korunmuş hayvansal yağı alan ve mamanın içeriğine dahil eden bir firma, koruyucu olarak e vitamini veya diğer doğal koruyucuları eklediğinde, paket/etiket kısmında antioksidan olarak yalnızca e vitaminini yazması yeterli olmaktadır.

    Ayrıca, bazı firmalar hidrolize proteini hem bağırsak ve sindirim düzeni için hem de proteinin hızlı bir şekilde kana karışmasını sağlamak için kullanmaktadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonnie

    Daha önceden sıra ile Orijen Cat § Kitten, Orijen Regional Red ve Acana Pacifica kullandım bu sefer denemek için 1'er kiloluk
    True Instinct High Meat Adult Tavuklu Tahılsız Yetişkin Kedi Maması ile True Instinct High Meat Adult Somonlu Tahılsız Kedi Maması aldım.
    ilk olarak yaklaşık 3 hafta önce açtığım True Instinct High Meat Adult Tavuklu Tahılsız Yetişkin Kedi Maması oldu.
    Genel izlenim olarak kedim beğendi. Tüyleri yumuşadı, parlaklığı arttı. Mama ile ilişkili olup olmadığını bilmiyorum şu an gözünde enfeksiyon var.
    Genel olarak memnunum.
    True Instinct High Meat Adult Somonlu Tahılsız Kedi Mamasını kullanma sonrasındaki deneyimlerimi yazarım.
    Sanırım elimizdeki mamalar bittikten sonra True Instinct ile devam edeceğim
    True Instinct High Meat Adult Somonlu kullanımı sonrasında High Meat Adult Tavuklu ile benzer şekilde beğendi tüylerinin yumuşaklığı devam ediyor.




  • Bonnie kedi mamasını deneyen var mı sokakta beslediğim kedilere vermeyi düşünüyorum. Migros’ta 10 kilosu indirimle 60tl.

    Şuanda kullandığım mama croque kedinin tüylerini yumuşacık yapıyor. Onun 10 kiloluğu da uygun fiyatta fakat bulunduğum yerdeki migros’ta stoğu yok diye alamıyorum:https://www.migros.com.tr/croque-kedi-tavuklu-10-kg-p-271feee




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 29 Eylül 2020; 20:3:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rerea kullanıcısına yanıt
    Hocam bu markayı da kullandım birdehttps://www.petzzshop.com/nd-kedi-mamasi bunlardan kullandım tavsiye edebilirim nd kediler için gerçekten çok güzel mamalar üretiyor proplan da tavsiye ederim ama ND gerçekten çok iyi
  • ZynxEvil kullanıcısına yanıt
    vazgeçip nd almıştım hocam bende.
  • @Diyemedim ya la


    Hocam siz bravery somonlu ve fitmin somonlu önermiştiniz.


    İlk bravery somonlu aldım 1 aydır yiyor bitmek üzere 2 kiloluk paket. İştahı arttı, tüy dökülmesi baya azaldı, kilo da aldı yaradı baya kızıma. Gün aşırı kakasını yapıyordu eskiden, şimdi günde 2 defa yapıyor, sindirimine de çok iyi geldi. Su içme oranı arttı. Sanki stresine de faydası oldu, eskiden eve çocuk gelince stres yapardı, eskisi kadar takmıyor:) İçeriğindeki stresi azaltan bitki özleri var sanırım. Diğer balıklı mamalar gibi ağır balık kokusu da yok, evde mama kokusu olmuyor pek. Biraz kakası kokuyor sadece onu da daha kaliteli kumla çözebilirim sanırım:) Kısacası oldukça memnun kaldım mamadan.


    Bravery somonlu ve fitmin indoor somonlu fiyatlarını karşılaştırdığımda bravery somonlu büyük paket pek yok piyasada, olanlar da 2 kiloluk paketle ort. aynı fiyata geliyor. ort 70 tl kilosu.

    Fitmin indoor somonlu 10 kiloluk paketi 430 tl ve kilosu 43 tl.ye geliyor büyük paket alınca. Fitmin daha hesaplı oluyor.


    Çok kararsız kaldım bravey ile devam mı edeyim yoksa fiyat/performans olarak fitmin'e mi geçeyim.





  • @LavernaL

    Bravery  

  • Acana'nın yenilenen (Wild Prairie, Grasslands & Pacifica) ve yeni gelen mamaları (First Feast, Homestead Harvest, Bountiful Catch, Indoor Entree) stoklarda. Bilgiler ve resimler resmi sitesinden alınmıştır.



    ACANA First Feast Kitten Yavru Kedi Maması;

    SERBEST DOLAŞAN TAVUK & BÜTÜN RINGA BALIĞI

    Taze tavuk eti (19%), suyu alınmış tavuk eti (13%), suyu alınmış ringa balığı (13%), bütün yulaf, bütün bezelye, tavuk yağı (7%), bütün yeşil mercimek, suyu alınmış hindi eti (5%), bütün nohut, bütün kırmızı mercimek, Çiğ bütün ringa balığı (4%), taze gezen tavuk yumurtası (4%),kömürbalığı yağı (2%), mercimek lifi, çiğ bıldırcın eti (1%), taze tavuk sakatatları (karaciğer, kalp) (1%), tavuk kıkırdağı (1%), kurutulmuş yosun, taze bütün balkabağı, taze bütün kabak, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini.



    ACANA Bountiful Catch Yetişkin Kedi Maması;

    SERBEST AVLANAN SOMON BALIĞI, RINGA BALIĞI & BERLAM

    Çiğ bütün somon balığı (15%), suyu alınmıs somon balığı (15%), suyu alınmıs ringa balıgı (15%), bütün yulaf, bütün bezelye, kömürbalıgı yagı (8%), bütün yesil mercimek, Çig bütün pasifik berlamı (4%), Çig bütün ringa balıgı (4%), bütün nohut, bütün kırmızı mercimek, mercimek lifi, çig gökkusagı alabalıgı (2%), somon balıgı yagı (2%), ayçiçek yagı, kurutulmus yosun, taze bütün balkabağı, taze bütün kabak, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini.




    ACANA Homestead Harvest Yetişkin Kedi Maması;

    SERBEST DOLAŞAN TAVUK & HİNDİ

    Taze tavuk eti (17%), suyu alınmış tavuk eti (15%), suyu alınmış hindi eti (13%), bütün yulaf, bütün bezelye, tavuk yağı (7%), bütün yeşil mercimek, bütün nohut, bütün kırmızı mercimek, taze gezen tavuk yumurtası (4%), taze hindi eti (4%), mercimek lifi, kömür balığı yağı (1%),taze ördek eti (1%), tavuk kıkırdağı (1%), taze tavuk sakatatları (karaciğer,kalp) (1%), taze hindi sakatatları (karaciğer, kalp) (1%), kurutulmuşyosun, taze bütün balkabağı, taze bütün kabak, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini.



    ACANA Indoor Entree Sterilised Yetişkin Kedi Maması;

    SERBEST DOLAŞAN TAVUK & HİNDİ

    Taze tavuk eti (16%), suyu alınmış tavuk eti (16%), suyu alınmış ringabalğı (16%), bütün yulaf, bütün bezelye, tavuk yağı (5%), öğütülmüş filotu, bütün yeşil mercimek, taze hindi eti (4%), Çig bütün ringa balığı(4%), bütün nohut, bütün kırmızı mercimek, mercimek lifi, çiğ bütüntavsan (1%), taze tavuk sakatatları (karaciğer, kalp) (1%), taze hindisaka tatları (karaciger, kalp) (1%), tavuk kıkırdağı (1%), kurutulmuş yosun, taze bütün balkabağı, taze bütün kabak, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 30 Ekim 2020; 12:24:7 >




  • Brit care'nin de hem paketi hem içeriği değişmiş. Yeni içerikler daha güzel sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar , genellikle bu aylar kedim için mama alım zamanı,
    Toptan olarak 1 yıllık ihtiyacım için alıyorum.
    20kilo filan aliyorum genellikle . 4*5 kg seklinde aliyorum, cok uygunsa 2*10 kg seklinde alıyorum.neyse konuya donelim.

    Gecen sene ND dhsuk tahıllı tavuklu narli almistim 20kg.
    Simdi fiyati 2 katına cikmiş.

    Varmi bu iceriğe benzer daha uygun fiyatlı, ya da aynı fiyata daha iyi iceeik varmı bildiginiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijen kullanan arkadaslara, en uygun fiyatli ve ilk elden SKT problemsiz sorunsuz sikintisiz ORIJEN'leri her zaman www.arkadaspet.com dan alabileceginizi hatirlatirim.

  • Vancat resmi satış sitesindeki mama fiyatlarını uçurmuş. İçerik/fiyat dengesi muazzam bir hâl almış. Bu içerikteki bir mamayı nasıl oluyorda bu rakamlara satıyorlar, yazık..


    https://vancatmarket.com/urunler/kedi-mamalari/vancat-kuzu-etli-yavru-kedi-mamasi//

  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.