Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
37
Favori
348.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuya artık pek mesaj gelmiyor biliyorum ama ben genede paylaşım yapıp yorumlar bekleyeceğim.

    3 Yıldır Cumhuru ve 11 aydır Baharı götürdüğüm veteriner aynı. Veteriner uzun zamandır kendisinden mama almadığımı fark etmiş olacak ki bayadır mama almıyorsunuz diye sorunca bende Orijen, Acana ve N&D ve Hills gibi mamaların Proplandan daha iyi olduğunu ve tahıl içermediğini söyledim. Ufak bir tartışma yaşadık. Kendisine göre en iyi mama Proplan. Gittim rafta duran 3klıkl Proplan poşetini alıp içeriğini okumaya başladım pirinç, mısır, gluten, vs, vs. Neyse Kayhan Bey artık ben bu konuda sizinle konuşmak istemiyorum deyip konuyu kapattı. Bizde aşıları yaptırıp ayrıldık. Zaten veterinerimizin evinde hayvanda yok. Neymiş alerjisi varmış blemiyorum ya belkide doğrudur.

    Bugün Bonacibo hakkında araştırma yaparken şöyle bir yazıya denk geldim

    Başka bir sitede, temizmama yetkilileri tarafından yazılmış eski tarihli bir yazı buldum.

    TEMİZMAMA DUYURU!

    Bizim Ülkemizde daima, mama satan dükkan daima en fazla kar ettiğini satmayı,ithal eden ise en ucuz nasıl yaptırabilirsem ithal edip satabilirim diye düşünür! Herkes rolünü çok iyi oynadığı için ise memleketimize anormal bir şekilde köpek ve kedi maması ithal edilmektedir.
    Biz ise bu çarkın dışında kaldık. Mamalarımızı üretimden çıktığı gibi, ilk elden kimseye kar vermeden ve en taze şekilde uluslar arası nakliye giderlerinden, gümrük vergilerinden, ithalatçı karlarından, toptancı karlarından, son satıcı karlarından, oradan buraya, buradan şuraya nakliye ve depo giderlerinden, temizleyip size ulaştırdığımız için bir çok kesimin tepkisini almaktayız. Velinimetimiz müşterilerimizin sahiplerine önemle bildirmek isteriz ki;
    Ekonomik seri mamalarımızı; ister veteriner hekim olsun ister petshop olsun sizlerle aynı fiyata almaktadırlar. Türkiye geneline, aylık 600 tonu geçen doğrudan satışımız herhalde mama ithalatçıları ve satıcılarını kızdırmış olacak ki bizden mama alan müşterilerimizden 12 yıldır hiç duymadığımız şikayetler ve karalamalar , kendilerini beslenme uzmanı zanneden, fakat bu konuda ithal mama pazarlayan vatandaşların eğitimi haricinde hiçbir eğitim almamış. MAMA SATICILARI tarafından petshoplarda, kliniklerde ve web sitelerinin forumlarda üretilmektedir.
    Ülkemizde hekimlik görevini icra eden değerli Veterinerlerimizi tenzil ederek,
    En çok promosyon ve kar aldığı 6 - 8 aylık bayatlamış ithal mamaları överken, yoktan var edilen bir Türk Sanayini düşmanca kötüleyen, hekimliğini unutarak ticaret adamlığına soyunmuş veterinerleri şiddetle kınıyoruz. Bu tip insanlarla karşılaşmanız halinde lütfen söylediklerini YAZILI VE İMZALI olarak paylaşmasını, yaptırdığı analizleri ve dayanaklarını yazılı olarak size sunmasını isteyiniz ki, söylenenlere ne kadar itibar edileceğini biz size kanıtlayalım.
    SİZE TAVSİYEMİZ MAMA ALIRKEN; DOSTUNUZDAN BAŞKASINI DİNLEMEYİNİZ!
    Bu vesile ile velinimetimiz müşterilerimizin sayın sahiplerine şunu iletmek isteriz;Biz mamalarımızı vazgeçilmez dostlarımız MÜŞTERİLERİMİZE yapıyoruz. Biz vicdanen huzur içindeyiz, yerimiz yurdumuz Türkiyede. Her zaman hesap vermeye, yaptıklarımızı göstermeye hazırız. Müşterilerimizin sahiplerinin de huzur içinde olmalarını temenni ederiz.




  • En çok promosyon ve kar aldığı 6 - 8 aylık bayatlamış ithal mamaları överken, yoktan var edilen bir Türk Sanayini düşmanca kötüleyen, hekimliğini unutarak ticaret adamlığına soyunmuş veterinerleri şiddetle kınıyoruz. Bu tip insanlarla karşılaşmanız halinde lütfen söylediklerini YAZILI VE İMZALI olarak paylaşmasını, yaptırdığı analizleri ve dayanaklarını yazılı olarak size sunmasını isteyiniz ki, söylenenlere ne kadar itibar edileceğini biz size kanıtlayalım.

    Beni en çok etkileyen cümleler bu paragrafta kullanılmış.

    Sonuçları buradan yazacağım ve yarın telefon açıp bu savunmanın gerçekten kendilerine ait olup olmadığını soracağım bakalım. Bu mama konusu yüzünden çıldırmamak elde değil.Eldeki Acana mayıs 15'e kadar gider ama ben siparimi verdim.

    Dediğim gibi okuyan olursa buradan yorum yazacağım. tabiki kedilerime sadece kuru mama vermiyorum bunu yazmak istedim.




  • .
    Bu mesaja eklenen görseller:

     En İyi Kedi Maması ?
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tekrar merhaba. Dediğiniz gibi konuya pek mesaj gelmiyor aslında biraz da konu başlığı ile alakalı zira en iyi kedi maması diye bir unvan vermek mümkün/doğru değil. Neyse konuya dönecek olursak; bu söylediğiniz yazının benzeri özünde aynısı daha önceden doğrudan temizmamanın kendi sitesinde yayınlanmıştı. Linki şu;

    https://www.temizmama.com/gercekler

    Yazıda geçen ifadelerin bir kısmı doğru. Her meslekte olduğu gibi veteriner hekimlikte de işini düzgün yapanlar ve yapmayanlar ayrımı var. Ancak veteriner hekimliğin ülkemiz insanında nedense hekimlik olarak görülmemesi, evcil hayvan kültürünün tam olarak yerleşmemesi (bunda bazı kesimlerce gösterilen dini (!) gerekçeler etkili olduğu kadar insanların daha kendi karnımı doyuramıyorum bir de hayvan mı besleyeceğim ? mantığı da etkili) gibi sebeplerle nedense ticarete daha yakın bir konuma oturtmuş gibi bir algı var. Özellikle büyük şehirlerde veteriner kliniklerinin sıklıkla petshoplarla koordineli çalıştığı da bilinen bir durum. Yazıda da geçtiği üzere, bir takım kişilerde hekimlikten ziyade tüccarlık kısmı ağır basıyor ve ticari kaygıyla ellerindeki mama vb. ürünlerin en iyisi olduğu hatta diğerlerinin çok kötü olduğu konusunda insanlar yanıltılıyor. Evcil hayvan kültürünün henüz tam olarak yerleşmediği ülkemizde bu gibi yönlendirmeler oldukça da etkili oluyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus şudur ki; ortadaki durum sadece söz gelimi eş değer ilacın verilmesi gibi bir şey değil. Yapılan yönlendirmeler başka hiçbir özelliğe bakmadan tamamen elindekini satmaya yönelik. Buna kesinlikle karşıyım.

    Ancak yazıdaki "Türk Markası" vurgusu biraz gereksiz olmuş. Mama alırken kimsenin aldığı ürünlerin milliyetini bildiğini ya da umursayacağını sanmıyorum. Daha önceden de konuşulduğu üzere bu ürünler adeta ilaç mantığıyla üretiliyor. Dolayısıyla evcil hayvanını adeta çocuğu gibi gören müşterinin düşüneceği nokta "içerik olarak en iyisi olsun" olacaktır. Olayı bu coğrafyanın bilinen kalıbıyla "büyük ülkeler büyümemizi engelliyorlar" düzlemine çekmek doğru değil.

    Ayrıca bu marka ile ilgili olarak internette küçük bir araştırma yapıldığında memnun olan çok sayıda müşteri olduğu görülüyor. Ancak yöneltilen eleştirilerin ise sadece satıcıların asılsız karalaması olarak değerlendirilebilecek düzeyde olduğunu söylemek güç. Doğrudan müşterilerin bir takım şikayetleri bulunmakta. Şikayetçilerin ortak noktası da bu mamayı yedirdiklerini iddia ettikleri kedi/köpeklerin idrar yolu tıkanması ve ishal semptomları gösterdiği iddiası. Kendim kullanmadığım için bir yorum yapmayacağım ancak iddia edilen semptomların mama ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bazı ürünler bazı hayvanlar üzerinde ters etki yaratabiliyor. Kaliteli olarak adlandırılan ürünlerin bazı tanıdıklarımın evcil hayvanlarında sıkıntılar yarattığını gördüm. Bununla birlikte şayet firma cevap vermek istiyorsa şikayetlerin ortak olması ve herkesin ağız birliği yapmasının mümkün olmaması karşısında , "bizi bilen bilir istemeyen almasın" şeklinde tepki göstermekten ziyade bu iddiaları aydınlatması daha mantıklı olacaktır.

    Ben sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Zira hatırladığım kadarıyla piyasadaki kaliteli olarak addedilmiş markaları daha önceden kullanmıştınız. Şayet bonacibo kullandıysanız, tüy dökülmesi, tuvalet alışkanlığı, enerji vb. hususlardaki ilk izlenimleriniz nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 15 Nisan 2016; 15:36:52 >




  • 5.5 aylık british kedimiz var. İlk aylarda 2 kiloluk royal canin babycat kullandı. Sadece osurma problemi vardı. Sürekli leş gibi osuruyordu. Daha sonra 3 kiloluk bonacibo kullandık. osurma problemi ortadan kalktı ama bu sefer de ağız kokusu başladı. Hayvan oyun için elimi ısırıyor ve elim leş gibi kokuyor.

    Bu hafta royal canin british short hair mamasından aldım. ilk 2 mamayla karşılaştıracağım sonuçları. Büyük ihtimalle osurma sorunu geri döner çünkü yağ oranı bonaciboya göre daha fazla (%22 vs %14) ama ağız kokusuna tercih edebilirim.

    Sonraki mama Orijen olacak. Beğenirse de tahılsız olmasından dolayı onunla devam ederim.
  • Temizmama sitesindeki Bonacibo marka mamalardan alıyoruz, memnunuz. Yeni konserve yaş mama getirmişler, onlardan da aldık ve memnun kaldık. Önceden Proplan vb. kullanıyorduk, gerek kalmadı. Kediler 2 tane 8-9 yaşındalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle iran kedisi olanlar için en iyisi budur.

    Royal Canin Kitten Persian
  • Kullanmış olduğum Bonacibo hakkındaki yorumlarım.
    *Bonacibo mamada ilk gözlemlediğim dışkılarındaki inanılmaz bir koku azalışı ve inanılmaz bir renk değişimi. Acana ve Orijen kullanırken dışkıları resmen siyahtı şimdi ise inek dışkısı rengine döndü, sarı kuru ot rengi. ışkılarının kokusunun azalması benim için iyi ama onlar için bir sorun olurmu bilmiyorum. Umarım bir sorunla karşılaşmayız.
    *Acana ve Orijen tüketirken içtikleri su mikterı Bonacibo kullanırken içtikleri su miktarından çok daha fazlaydı, gözle görülür bir su tüketimi azalması var.
    *Tüylerinin dökülmesi tamamen aynı. Ne artış var nede azalış.
    *Haylazlık ve yaramazlıkta aynen devam ediyor enerji kaybı hiç yok. ben gözlemlemedim.

    Not : Haftada bir yada iki gün yaş mama veriyorum. Bazende sofradan bir iki parça bir şeyler veriyoruz. Köfte, kuşbaşı et, balık vb şeyler.
  • benim önereceğim kedi maması markaları;

    First Class Kedi Mamaları

    Brit Care Kedi Maması

    N&D Kedi Maması

    Orijen Kedi Maması & Acana Kedi Maması

    [Kunye=ucuzdan pahalıya doğru sıraladım.

    ucuz olsun hemde kaliteli olsun diyorsan First Class Kedi Maması, düşük fiyat aralığındaki en kaliteli markalardandır.

    Brit Care ise kendini kanıtlamış markalardan. Kedinizin ihtiyacına göre özel formüle edilmiş seçenekler mevcut. Tüy güzelliği, Deri sorunu, Hassas sindirimli, kısırlaştırılmış ve yavru kediler için farklı mamaları mevcut. Brit Care Tahılsız Lilly Kedi Maması ise Brit Care mamaları arasında tahılsız olan tek kedi mamasıdır.

    N&D kedi mamalarına gelecek olursak, düşük tahıllı ve tahılsız olmak üzere 2 farklı mama grubu mevcut. Düşük tahıllılar, Tahılsız serisine göre fiyatları daha uygundur. Düşük tahıllılarda %20 oranında et, tahılsız olanlarda ise %30 oranında et bulunmakta. ND kedi mamalarında Yavru kediler için Tavuklu ve Narlı olarak Düşük tahıllı ve tahılsız mamaları mevcut. Fakat kediniz Yetişkin ise seçenekler çoğalıyor;
    Tavuklu & Narlı, Kuzu Etli & Yaban Mersinli, Balıklı & Portakallı, Yaban Domuzlu & Elmalı olmak üzere tahılsız ve düşük tahıllı serileri mevcut.

    Orijen kedi mamaları ise tahılsız olmakla birlikte ülkemizde en pahalı pet mamaları ve en kaliteli olan marka mamalar arasında. Kedi maması için Orijen marka ürünlerde seçenekler kısıtlı. Kediniz balık seviyorsa mutlaka Orijen 6 Fish 6 Balıklı Kedi Mamasını öneririm, bayılacaktır :) Acana kedi mamalarında ise daha fazla seçenek mevcut. Bu iki marka mamaların kalitesi zaten tartışmasız ama fiyat aralığı da diğer mamalara göre oldukça yüksektir.




  • royal al bence çok iyi
  • Zenperest kullanıcısına yanıt
    Orijen, Acana, N&D, Hills, Sanabella. Bu mamalar kaliteli mamalar evet ancak bu mamalarıda kullananlar kedilerinde bir çok rahatsızlıkla karşılaşmışlar. Forumlarda yapılan yorumlarda rastlayabilirsiniz.
    Orijen ve Acanayı defalarcada denedim. Proplan hakeza öyle. Gittigidiyor üzerinden kaliteli mamaları çok uygun fiyatlarada alabiliyorsunuz. İnanın çoğu zaman Proplanın 10 kglık fiyatına Acana bulabiliyorum -6.8 kglık tabi ki, Orijeni o fiyatlarda bulamıyorum. Bu kadar pahalı değildi inanın ne oldu anlamış değilim en az 3 defa kedilerime 6,8 kg Orijen aldım. Acanada çok az bir fiyat artışı var ama Orijendeki fiyat artışı korkunç -Bu kadar olmazki, el insaf. Hele mama satan petshoplarda Orijenin fiyatı iyice uçmuş durumda.- bu kadar kar koyulmazki. Şuan için Bonacibo aldım hemde her türünden. bayada oldu kullanmaya başlayalı ne enerjilerinde nede hal ve hareketlerinde bir değişiklik yok, yukarıda yazmıştım zaten.

    Gönlüm bu forumun mesajlarla dolup taşmasını isterdi.

    :-(




  • 1-2aylık sokak kedisi için öneriniz varmı? Yorumları okudum ancak çok fazla bilgi kirliliği olduğundan tam karar veremedim şuan aklımda Proplan yada Bonacibo almak var herhangi bir tavsiyeniz var mı?
  • 2 kedim var. Apartmanın garajında terk edilmiş yalnız başına olan bir minnak daha gördüm geçenlerde eve alamadım 3. kediye gerçekten bakamam. Gerçekten güzel bir ev yaptım ona ön bahçede. felix yaş kedi maması veriyorum. Kuru mama olarakta bonacibo kedi mamasının süt ile ıslatarak veriyorum. Acayip yiyor. Umarım kargalara görünmeden büyüyebilir. Evde et yemeyi piştiği zaman onada götürüyorum, Felix yaş kedi maması veriyorum (Junior olanından), kuru mama olarakta bonaciboyu süt ile ıslatıp biraz yumuşamasını bekledikten sonra mama kabına koyuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

    2 kedim var. Apartmanın garajında terk edilmiş yalnız başına olan bir minnak daha gördüm geçenlerde eve alamadım 3. kediye gerçekten bakamam. Gerçekten güzel bir ev yaptım ona ön bahçede. felix yaş kedi maması veriyorum. Kuru mama olarakta bonacibo kedi mamasının süt ile ıslatarak veriyorum. Acayip yiyor. Umarım kargalara görünmeden büyüyebilir. Evde et yemeyi piştiği zaman onada götürüyorum, Felix yaş kedi maması veriyorum (Junior olanından), kuru mama olarakta bonaciboyu süt ile ıslatıp biraz yumuşamasını bekledikten sonra mama kabına koyuyorum.

    tamamdır hocam teşekkürler proplan, hills vs diğerlerinide arada vermeme gerek var mı yoksa dediğiniz bonaciboy tek çeşit olarak yeterlimidir?
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Tüm yazılarınızı ve yanıtlarınızı kelimesi-kelimesine okudum:

    3 aylıkken 2 aydır veterinerde Pro Plan Optistart Junior Tavuklu ile beslenmiş ve sürekli bakımlı tutulmuş bir şekilde aldığımız, şu an 10 aylık olan, 7 aylıkken kısırlaştırılmış erkek tekirimiz var. Adı Theodore (kısaca Teddy diyeceğim).

    Teddy'yi aldığımız veteriner mama değişikliği olmasın diye açık 5 kilo Pro Plan Optistar Junior Tavuklu da vermişti. Bitince 3-4 kere 1,5 kiloluk orijinal paketlerde aynı mamadan satın almaya devam ettik. Teddy'yi karım da ben de çocuğumuz gibi görüyoruz, oğlum diyerek seviyoruz onun sağlığı mutluluğu için gücümüz neye yetiyorsa hep yaptık.

    Bir gün 6 aylıkken eve geldiğimizde evin çeşitli yerlerinde kum rengi kusmuklar gördük. Veterinerimiz 1-2 saat kontrollü gidelim, bir daha kusarsa son kusmuğunu ve son dışkısını temiz birer poşete hava almayacak şekilde koyun, taksiye atlayın gelin dedi. Kusmadı ama ne su içti ne de tuvalete gitti. Yemekse hiç yemedi. Gözlerini kısıp bitkin bir şekilde hızlı nefesler alıp-veriyordu.

    Belki iyi olacaktı ama korktuk, kusmuğu ve dışkıyı birer temiz buzdolabı poşetine koyduk ve atladık taksiye veterinere gittik. Mide ve bağırsak koruyucu birer iğne yaptı. Teddy birkaç saate düzeldi. Yattığımızda saat sabah 4'e geliyordu.

    Analiz sonuçlarında çok çok az miktarda tüy, büyük oranda ise mama çıktı. Veterinerimiz son derece sağ duyulu ve dedi ki "Araştırın ve Theodore için ne uygun olacaksa onu alın. Benim tavsiyem Pro Plan'dı ancak belli ki Theodore'a dokunuyor, size bırakıyorum".

    Araştırırken BonaCibo'ya rastladım, tester istedim. Severek yedi. (Bu esnada Pro Plan'a devam ettik 3-4 gün daha ama belki iğelerdendi, bir şey olmadı)
    Sonra değerleri inceledim ettim, BonaCibo'dan daha iyi analiz değerleri olan bir mama daha bulamadım?! Firmayı aradım, nasıl olur diye, sitemizdeki bildirgeyi okursanız görürsünüz, gayet de oluyor dediler. Okudum, son derece iddialı cümleler... Facebook'ta sayfalarında her hafta anne-babaları tesiste ağırladıklarını öğrendim, vay be dedim. Ne sorduysam aynı gün içerisinde ve olabileceği kadar detaylı yanıtlar aldım. E-postalar firmada görevli veteriner hekimlerden geliyordu.

    Bir ay sonra kısırlaştırdık ve buna uygun BonaCibo sipariş verdik. 2 ayda 5kg mama bitti, bu esnada tabii hafta sonları yine Temizmama'nın yaş mamalarından verdim. Kuru mamada hiçbir sorun yaşamadık; kakası, çişi, tüy yumuşaklığı, tüy parlaklığı iyileşti. Daha kolay tarıyorum, tırnaklarını keserken daha sağlıklı bir "çıt" sesi geliyor (büyüdüğünden olabilir). Enerjisi ve keyfi son derece yüksek. Ağız kokusu kesildi. Yaramazlıklarında yaratıcılığı arttı, problem çözme yetenekleri gelişti. (Bunlar da büyüdüğünden olabilir ama hepsi 2 ayda oldu)

    Yaş mamayı son derece zevkle ve kararında yiyor. Yaş mama ile tüyleri daha da parlak ve yumuşak oluyor, kakası biraz kokulu oluyor ama bir metre mesafeye kadar, öyle buram buram değil. En önemlisi de sarılıp kokladığım zaman son derece tatlı ve sağlıklı bir koku geliyor; teninden mi türlerinden mi bilemem.

    Fiyatı hiç önemli değil. Ben Temizmama'nın Teddy'ye ne kadar iyi geldiğini gözlemledim.

    Zamanla daha kötü olabilir denmiş ancak ben Pro Plan'la oğlumun hastalandığını ve BonaCibo'yla sağlıklı olduğunu gördüm.

    Veterinerimin dediğini tekrar ve son kes hatırlayalım: "Araştırın ve Theodore için ne uygun olacaksa onu alın. Benim tavsiyem Pro Plan'dı ancak belli ki Theodore'a dokunuyor, size bırakıyorum.".

    Yanıtlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.




  • cocco_reccy kullanıcısına yanıt
    Bir inceler misiniz siz de arkadaşlar. Öyle "kötü" bir mama gibi durmuyor BonaCibo sanki? Ne dersiniz?

     En İyi Kedi Maması ?
  • cocco_reccy kullanıcısına yanıt
    Tüm mesajlarımı okuduğunuz için size canı gönlümden teşekkür ederim. Konu aslında oldukça eski. Şlk atıla mesaja baktımda 23 Aralık 2012 yılında atılmış ve konu açılmış. 3,5 yıl gibi bir zamanda oldukçada az mesaj gelmiş. Gerçi donanımhaber sitesi teknoloji haberleriyle ilgili bir site belki bu kadar mesaj bile iyi bir sayı olabilir bilemiyorum. ben Bonaccibonun yavru kediler için olan maması hariç bütün mamalarını aldım. Neredeyse 1 ayoldu hiçbir sorun yok. Yukarıdaki mesajlarda bahsettiğim gibi dışkılarındaki kokuda azalma inanılmaz. Acana kullanırken dışkıları çok fazla kokuyordu. Gözlemlediğim ise su tüketimlerindeki azalma umarım Cumhurda ters bir etki yaratmaz kısırlaştırılmış bir tekir. Az su tüketimi umarım idrar yollarında bir soruna yol açmaz. Bakalım göreceğiz. Buradan mama ile ilgili mesajlar atmaya devam edeceğim. Şimdilik memnunum hiçbir sorun yok.
  • Forumda link paylaşmak doğru mu bilmiyorum ancak Orijen Regional Red 6,8 kg 1 alana 1 bedava kampanyası gördüm bir sitede. Ürünlerin son kullanım tarihi 21/08/2016 olarak belirtilmiş. İhtiyacı olan göz atsın derim;

    http://www.petburada.com/orijen-regional-red-tahilsiz-kedi-mamasi-6

    Not: Link paylaşmak yasaksa lütfen uyarınız.
  • purepain kullanıcısına yanıt
    Linki paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
    2.5 ay sonra ürünlerin kullanım tarihi bitecek. Benim evimde 2 kedi var. İmkansız 14 kg mamayı 2.5 ayda bitiremezler. Hatta tek paket bile ya biter ya bitmez. Bu fiyatlardan satacaklarına zamanında uygun fiyatlarla satış yapsalardı keşke.

    :-(
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi o kadar mamanın o tarihe kadar bitirilmesine imkan yok. Keşke en azından bu kampanyayı daha önceden yapsalardı. 1-1,5 ay kadar önce Orijen Six Fish almıştım ve şu an yarısı duruyor. Eğer o bitmiş olsaydı en azından biriyle anlaşır paylaşırdık. Yine de birinin ihtiyacı olur diye paylaştım. Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.