< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
evet bile diyorum. kıytırık çin malı telefonlarda dahi 120hz standart hale gelmeye başladı. samsung note20 ultrasında 120hz yer verdi. kendi adıma ne koyduğu umurumda bile değil. ancak piyasanın en pahalı telefonunu çıkarıp kullanıcılarını bu imkandan mahrum etmek bana mantıklı gelmiyor. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Dedikleriniz cok mantıklı ve yön verici. 12 pro max alacağim DJI’in fpv seti var tanitimda yapılan cihazı üstüne koyup cekim yapacağim hobi amacli kısmet olursa. 12 pro max’i uzunca bir süre değiştirmeyeceğim. Gittiği yere kadar. 17 bin diyorlar. Anormal bir durum ama yurtdisina girmek artik mantıklı olmadiği icin mecburen verip parçalanana kadar kullanacağim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla paranız paçanızdan akıyor ise her şeyi alabilir isteyebilir ve tüketebilirsiniz bu sizin zevkiniz. Hobi amaçlı alıyorsanız demek ki pahalı hobileriniz var, bütçeniz iyi ise dolar kuru da sizi ırgalamıyordur muhtemelen dolar ile maaş alıyorsunuzdur, bilemem artık. Ama mevcut seriyi üç dört model geriden takip edip de daha uygun fiyata ve her tür özelliğini de kullanarak gayet de mutlu mesut yaşayabilir insan. Dediğim gibi bunca üst maxsimum pro seviye bir telefon kullanmak için sizin de maximum pro bir işiniz vizyonunuz ve bütçeniz yeteneğiniz zekanız olması lazım. Kimse asgari ücretle nasıl alabilirim diye inleyip sızlanmasın telefonun kendisi, bana bir bak sen bana denk misin diye güler adama. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 14 Ekim 2020; 12:12:42 > |
Bazı arkadaşlar , Apple 'ın cep telefonu yerine televizyon ürettiklerini düşünüp " Aaaa 120Hz neden gelmedi?" diye yaygara yapıyorlar . Arkadaşlar, bu bir telefon , televizyon değil ! Ekran tazeleme hızı teknolojisi yeterice iyileştiğinde Apple zaten en güzel haliyle yüksek tazeleme hızlı ekranları kullanacaktır ; batarya/performans oranını düşünerek elbette. |