< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 13 Ekim 2020; 21:58:59 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunlar kaç kişinin umrunda ki? Önemli olan 120 hz ekran ve kutudan çıkan hızlı şarj. O özellikler yüzde 10 a hitap edicek ama benim dediklerim yüzde 100 kullanıcıya ulaşıcak şeyler. iPhone sevicilerin hiçbi şeyden anlamadığı bir kez daha belli oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi de güncel 11 pro max zaten amiral gemileri içinde en iyi pil ömrünü sunan telefon, 12 pro max bu anlamda eksiği olmayacaktır. Kamera zaten videoda en iyisi olacak fotoda en üstlere oynayacak. İçindeki chipset zaten en güçlüsü. Tasarım nasıl geçen senenin aynısı onu anlamadım ? bomboş iddialar |
Apple ın dediğine göre HDR video 30 fps ye kadar destekleniyor. Sana özel mi bu 60 fps çeken? Xperia telefonlar birkaç yıldır çekiyor 4K HDR videoyu. Apple ın yalanlarına hemen kanmışsınız belli ki. Kutudan kulaklık ve adaptörün kalkma sebebinin ticari değil de çevreci olmak olduğuna da inanmışsınızdır kesin :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çeviriye ihtiyaç var mı? Mesle 4K HDR çekmek değil yeğen... Mesele 10 bit 4K HDR çekmek... Mesele 30 FPS çekmek değil yeğen, mesele 60FPS video kaydederken HDR açabilmek, EIS i kapatmamak... Bunları yapabilmek için de 5 kilo ..... gerek. O da sadece A14 te var yeğen... :D |
_____________________________ |
Şu bir gerçek ki. Apple ve diğerleri. Admlar yine nirvana yaptı. Diğer markalar yaklaşmak için kopyalayacak iPhone un bazı özelliklerini. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alanların yüzde 90 ı açlıktan nefesi kokan ve haba atmayı çok seven tipler olduğu için bunlar genele yayınca önemsiz oluyor. Kullanıcıların yüzde 80-90 ı 1080p 30 fps çekicek. Ama 120 hz ekran ve gerçekten hızlı bir şarj olsaydı zihinsel engeli olmayan herkes bunu deneyimlerdi önemli olan da budur istediğin kadar kendini yırt 60 fps cart curt diye anca senin gibi birkaç özellik ezberleyenler ayarlardan bulabilirse çekerler o videoları :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beşer, zahirî esbaba bakar; bazen yanlış eder, zulmeder. fakat kader, başka noktalara bakar, adalet eder.
|
Valla tüm telefonlar yumurta gibi olmuşken bana muazzam geliyor hocam şuanda mi 9 kullanıyorum belki alırım 12 |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
2021 yılına çıkan iphone serisinden 120 hz çentiksiz ekran bekliyordum. 11'in üstüne 12 yazmışlar başka hiçbir şey yok. |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
iyi de bu saatten sonra telefondan devrimsel ne bekliyoruz ki ? S20 ile S10 arasında ne fark var ? P30 ile P40 arasında mesela ne fark var ? Oneplus 7 ile 8 arasında devrimsel fark var mı ? 11 ile 12 arasında da belirgin fark olmaması gayet doğal, zaten 11 sahiplerine değil daha çok eski kullanıcılara hitab ediyor. |