Şimdi Ara

En İyi Honda Servisi Sizce Hangisi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
5
Favori
49.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bende 2007 model civic var geçen sene 30.000 bakımını yaptırmak için honda park gittim.Arabanın problem olarak sadece klima rolesinde problem vardı onuda garantiden değişip 30.000 bakımını yapacaklardı.arabayı teslim ettim bekliyorum servis danışmanı gelip arka fren balatalarımın bittiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi bende madem bitik değiştirin dedim.Aracı teslim aldım bir problem yoktu 2 gün sonra tokata memlekete gitmek üzere yola çıktım yolda arka taraftan sesler gelmeye başladı tokata gittim honda bayiisi yok herhangi bir servise gidip arabayı havaya kaldırdım bir baktık fren merkezinde iki taraftadada 2 şer vida eksik.Park'ı aradım arabaya dokundurmayın garantisi bozulur dedi.Bende o zaman buraya çekici gönder dedim. O yüzden ben park servis elemanlarına ve danışmanlarına pek güvenemiyorum..
  • Doğruysa dağılıp kaza bile yaptırabilirdi.

    Hocam, Allah korumuş resmen.
  • sorma birader arabada yüklüydü allah korudu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecnisyen

    Merhaba arkadaşlar bende 2007 model civic var geçen sene 30.000 bakımını yaptırmak için honda park gittim.Arabanın problem olarak sadece klima rolesinde problem vardı onuda garantiden değişip 30.000 bakımını yapacaklardı.arabayı teslim ettim bekliyorum servis danışmanı gelip arka fren balatalarımın bittiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi bende madem bitik değiştirin dedim.Aracı teslim aldım bir problem yoktu 2 gün sonra tokata memlekete gitmek üzere yola çıktım yolda arka taraftan sesler gelmeye başladı tokata gittim honda bayiisi yok herhangi bir servise gidip arabayı havaya kaldırdım bir baktık fren merkezinde iki taraftadada 2 şer vida eksik.Park'ı aradım arabaya dokundurmayın garantisi bozulur dedi.Bende o zaman buraya çekici gönder dedim. O yüzden ben park servis elemanlarına ve danışmanlarına pek güvenemiyorum..


    geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Aslında bunlar kontrol listesine uyulmadığı için oluyor. Vidalar sıkı mı? diye bir madde kesin vardır. Ama bizim teknik s*kenler tik koyup geçmiştir bakmadan. Zaten gavurun işçilik kaliteside buradan kaynaklanıyor. Akıllının biri yapıyor kontrol formunu, diğer salaklar harfiyen uyguluyor. Bizde herkes uyanık olduğu için bakan eden yok. Söyleyince de bir sürü mazeret. DNA mız böyle sanırım.
  • Sigortadan honda araç aldım. Bu aracı sigorta expertiz içirn BORAHONDA ( Ankara ) servisine göndermiş, bizde BORAHONDA dan aracı aldık. Araç ön taraftan kazalı olduğu için ön tarafın sökülen parçaları büyük bir kutuda Ankaradan bana geldi ( İSTANBUL). Bu gün ustalar bana zenon farlardan birinin beyni olmadığını söyledi ( 300 tl). Ne olmuştur diye sordum, bilmiyorum... parça üzerinden civatalarıyla sökülmüş. Kırılmış olsa civataları üstünde olur dedi. Servisi aradım ( servis müdürü ELİF hanım) bizde kamera var bizde öyle bir şey olmaz dedi. Peki ozaman kim alabilirki başka sorusuna bilmiyorum, sizin sorununuz tarzında cevap verdi. Pertçiler bu işi çok iyi bilir. Servislerde bazı değerli parçaları alıyorlarmış. BORAHONDA da mı alınmıştır bu parça yoksa civatalar gevşemiş bir yerde düşmüşmüdür bilemiyorum. Olayı Anlatayım yorumu sizlere bırakıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 7 Ocak 2010; 9:37:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sys123

    Sigortadan honda araç aldım. Bu aracı sigorta expertiz içirn BORAHONDA ( Ankara ) servisine göndermiş, bizde BORAHONDA dan aracı aldık. Araç ön taraftan kazalı olduğu için ön tarafın sökülen parçaları büyük bir kutuda Ankaradan bana geldi ( İSTANBUL). Bu gün ustalar bana zenon farlardan birinin beyni olmadığını söyledi ( 300 tl). Ne olmuştur diye sordum, bilmiyorum... parça üzerinden civatalarıyla sökülmüş. Kırılmış olsa civataları üstünde olur dedi. Servisi aradım ( servis müdürü ELİF hanım) bizde kamera var bizde öyle bir şey olmaz dedi. Peki ozaman kim alabilirki başka sorusuna bilmiyorum, sizin sorununuz tarzında cevap verdi. Pertçiler bu işi çok iyi bilir. Servislerde bazı değerli parçaları alıyorlarmış. BORAHONDA da mı alınmıştır bu parça yoksa civatalar gevşemiş bir yerde düşmüşmüdür bilemiyorum. Olayı Anlatayım yorumu sizlere bırakıyorum.

    e kamera var da acip kamera kaydina bakmis mi?
    nasilsa bakilmayacagini biliyorlar ise pekala almis olabilirler
  • Bende söyleyecektim zaten kameraları incleyin ondan sonra bizde olmamıştır diyin ozaman, ama tavrı bunu söylememe çokta uygun değildi.
  • Ankara Efe hondaya gıtmeyınde nereye gıdersenız gıdın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sys123

    Sigortadan honda araç aldım. Bu aracı sigorta expertiz içirn BORAHONDA ( Ankara ) servisine göndermiş, bizde BORAHONDA dan aracı aldık. Araç ön taraftan kazalı olduğu için ön tarafın sökülen parçaları büyük bir kutuda Ankaradan bana geldi ( İSTANBUL). Bu gün ustalar bana zenon farlardan birinin beyni olmadığını söyledi ( 300 tl). Ne olmuştur diye sordum, bilmiyorum... parça üzerinden civatalarıyla sökülmüş. Kırılmış olsa civataları üstünde olur dedi. Servisi aradım ( servis müdürü ELİF hanım) bizde kamera var bizde öyle bir şey olmaz dedi. Peki ozaman kim alabilirki başka sorusuna bilmiyorum, sizin sorununuz tarzında cevap verdi. Pertçiler bu işi çok iyi bilir. Servislerde bazı değerli parçaları alıyorlarmış. BORAHONDA da mı alınmıştır bu parça yoksa civatalar gevşemiş bir yerde düşmüşmüdür bilemiyorum. Olayı Anlatayım yorumu sizlere bırakıyorum.

    Dün aracın tamponuna baktık fiskiye motorunun tekide yok ve fiskiye motorunun girdiği muhafaza sağlam, far beynide yok, demekki bir tarafından hasar almış bir araç için birileri ( sağ yada sol) bizim araçtan tedarik etmişler, servis diyemem ama başka açıklama bulamadım kendimce.
    20.01.2010-Bu gün tekrar baktım araca fiskiye motorunun yarısı var yarısı yok, kırılmış galiba diğer yarısı. Yukarıdaki yazdıklarımı düzeltiyorum. Kalıcı olsun diye silmiyorum daha önce okuyanlar varsa öncesinive sonrasını okusunlar diye. Çünkü birileri yanlış bir şey yapmış olabilir demek bile altından kalkılamayacak kadar ağır sonuçları doğurabilir vicdanen. Yapmış olabiliri birileri kesin yapmıştır olarak algılıyorsa, bu benim için yapmış olabilir dediğim şey doğru değilse iftira atmış olurum. Servis sonuçta iş yapan bir yer olduğu için vicdanen rahatsız olarak yazıyorum. böyle bir şey olmuş olabilir, olmayada bilir. Siz dikkatli olun ki parça alınıyorsa araçlardan sizinde başınıza gelmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 20 Ocak 2010; 15:00:07 >
  • Aracımın xeon beyne ihtiyacı vardı, honda serviste tanıdığı olan birisine söyledim. Servisteki usta hallederiz demiş. İyi nasıl olacak bu iş dedim yani sıfır parça olmayacak ama nasıl olacak dedim. Tanıdık aradı bir iki gün sonra, şuan yok ama 3/5 gün içinde hallederiz demiş ama nasıl? pert arabalar geliyor bize gelenlerden birinde sökeriz ufak bir şey atarsınız demiş. Uzak olsunlar dedim gitim Çin işi zenon kit taktırdım. Bir beyin eksikti diğeride boşa çıktı isteyen olursa 200 tl ye verebilirim. Bu İstanbuldaki bir servis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 1 Şubat 2010; 0:28:34 >
  • Bostanci sanayi. Honda Sevtas. Cok ilgililer ve aracinizla zevkle ugrasirlar. Ben cok memnunum.
  • Marmara Plaza Honda Beylikdüzü/istanbul
  • Büyük bir çoğunluk İstanbul için yazmış buraya...
    Peki ANKARA için tavsiyeleriniz, görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?

    Ben yetkili servis olarak Bora'nın methini duydum ve gittiğim için tavsiye de ederim ancak artık aracıma BRC LPG taktırdığım için zaten motor garanti dışında, onun için de boşu boşuna servise gidip cepleri boşaltmamak gerekir. Bu amaçla özel servis bakıyorum. Araştırmalarımda (DH forumda);
    1. Hondacı Kadir usta (Haluk arkadaşımızın kuvvetli tavsiyesi var bu konuda)
    2. Bar Honda (ama Şaşmaz'da iki tane Bar Honda var, belli ki biri çakma...
    http://www.barhuseyin.com/index.php
    veya
    http://www.barhondaservis.net/anasayfa/index.html
    Tavsiye edilen hangisidir?)

    Yorumlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum.
  • Ben eski adı Karot şimdiki adı Çim-art Samsun servisine gidiyorum.Servise güveniyorum.Araçta birşey değişmeli denince kesinlikle aklıma soru işareti gelmez ve servisin yapılmalı dediği şeyi kabul ederim.Şu ana kadar da kandırılma veya kazık yeme gibi bir olayım olmadı.Hatta uzun yola gitmeden evvel uzunyol için bir bakımınız varmı dedim bakımı yaptılar ücrette almadılar.Ama arabada sorun yoktu değişmesi gereken parçada yoktu.O yüzden de ücret almamış olabilirler.Ben şu ana kadar bu servisten memnunum.İnsani yaklaşımları da iyi.Asık surat,sorulara cevap vermeme,yüksek işçilik bedeli alma gibi hareketleri ne ben gördüm ne buralarda kimsenin başına geldiğini duydum......................
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatto

    ben 10 senedir honda kullanmaktayim ve arabalarımı düzenli olarak yetkili servise goturmekteydim. bir arkadasimin tavsiyesi uzerine MASLAK ATATÜRK SANAYİ SİTESİNDEKİ 1. KISIM NO.335 teki BİRLİK OTO honda özel servine gitmeye basladim , 2 tecrübeli ustanin calistiği ve bizzat arablari kendilerinin yaptigi yanlarinda işçi çalistirmayan bir servis. tam teşekküllü servislerde alamdiğim randimani bu serviste almaktayim ve ögrendim ki 30 senelik turkiyedki ilk özel honda servisi burasiymiş. tüm honda kullanicilarina tavsiye ediyorum....

    MASLAK ATATÜRK SANAYİ SİTESİNDEKİ 1. KISIM NO.335
    BİRLİK OTO HONDA SERVİSİ (benzincinin arka sokağı)
    ustalar: AHMET VE MUSTAFA bey..
    telefon : (212) 276 20 90


    Bu mesajınızdan yola çıkarak bahsettiğiniz yere gittim ve klimamı ve 40 bin bakımını yaptırdım. Klimanın içteki kontrol paneli tamamen bozulduğundan başka bir araçtan bulup taktılar sağolsunlar. 40 bin bakımıyla beraber 850 TL gibi bir rakam ödedim ki sadece 35 bin bakımını 450 TL'ye yaptırmış olan Megane 2 sahibi eniştem var. Gayet makul bir fiyata hallolduğunu düşünüyorum ve yapılan işin neticesinden de son derece memnun kaldığımı söylemeliyim. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
  • Sanırım şunlar bu işi güzel yapıyorlar. bir arkadaşım tavsiye etmişti banada, memnun kaldım.
    Özel honda servisi istanbul
    http://www.hondaservisiistanbul.com/
  • Arkadaşlar,

    İstanbul'da Park, Cem ve Marmara'yı deneme fırsatım oldu.

    Marmara yetkili servisi tam bir rezalet. Geçen sene yaşadığım olayda randevu alıp gitmeme rağmen teslim edilecek arabaları çokmuş, işler yoğunmuş, benim istediğim işlem uzun sürermiş, o gün olmazmış. Randevuyu veren bayanla teknisyen önümde kapıştılar. Zaten satıştaki bey de yetkili servislerinin kötü olduğunu, ama kadro değiştiğini ve düzeldiğini söyledi. bilmiyorum denemek lazım. gerçi geçenlerde gittim, araç kabuldeki uzun saçlı arkadaşı rahatsız etmişiz gibi pek bir asık suratla karşıladı beni.

    Cem, fena sayılmaz. Daha geçen hafta götürdüğüm arabamla tecrübeye çıktığımızda usta ilk başta bişey yok dedi. Sonra ben direksiyona geçtim ve o zaman vibrasyonu hissetti ne hikmetse. Sanki ilk başta uğraşmak istemedi ama sonra baktı ki araba ile biraz ilgiliyiz kabul etti. Hatta bu normal bir durum, ama ben yine de bilgisayara bağlayayım içiniz rahat olsun dedi. bilgisayar verilerini de çıktı alıp verdi, son anda durumu kurtardı.

    Park'ta bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hatta müdür ve müdür yrd ile yaptığımız bilgi alışverişleri çok hoşuma gidiyor. araç kabul'deki arkadaşlar da şimdiye kadar ilgiliydiler. servis müdür yrd tam bir honda master :) ne sorsanız anında yanıtlıyor. ustaları da boş değil, en azından geçiştirmiyorlar.
  • Arkadşalar merhaba,

    istanbul ataşehirde oturuyorum. honda jazz aracım var ve 100.000 km bakımı yaptıracağım.

    Ataşehir damla servisine gidiyordum, ancak yüksek fatura çıkarıyorlar.

    Faturanın uygun çıkması açısından anadolu yakasında hangi servisi tavsiye edersiniz?


    cevap yazan arkadaşların hepsine şimdiden teşekkürler...
  • Merhaba arkadaslar. Aracım 2001 honda cıvıç vtec. Araç yağ eksiltiyor. Şuan uşakdayım ama 1 haftaya kocaeline gideceğim sonrada antalyaya. Bu üç il içerisinden hangisinde veya nerde arabamı gösterebilirim. Yani iyi bir motor ustası tavsiye edebilirmisiniz. Yardımlarımızı bekliyorum teşekkürler.
  • Üsküdar Bulgurluda Özel honda özel servis te Bülent usta işini çok iyi yapıyor. iletişimewww.istanbulhondaservisi.com dan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIR -- 1 Aralık 2011; 10:26:30 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.