Şimdi Ara

En iyi HD6850 hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni PC topluyorum. HD6850 ekran kartını tercih etmeyi düşünüyorum fakat kafam karıştı. ASUS EAH6850'nin soğutma ve o.c bakımından iyi olduğunu öğendim. İşlemci için sıvı soğutma kullanacağım için kasa içi sıcaklığın düşük olması, o.c potansiyelini de arttırır diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra HIS diye de bir gerçek var, adamlar buz kalıbı üretiyor . Sorum şu; Hangi firmanın üretimi performans açısından en avantajlı:?

- Sapphire
    - PowerColor
    - HIS
    - VTX
    - Gigabyte
    - Asus

Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler

• MSI Cyclone en iyiler arasındadır. Fakat ASUS'ta oldukça kalitelidir. Referans tasarıma göre oldukça iyi bir soğutma ve daha kaliteli kompotentler vardır. Voltage Tweak özelliği ile Overclock ederek Standart bir 6850'ye göre %50 daha hızlı çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

MSI Cyclone en iyiler arasındadır. Fakat ASUS'ta oldukça kalitelidir. Referans tasarıma göre oldukça iyi bir soğutma ve daha kaliteli kompotentler vardır. Voltage Tweak özelliği ile Overclock ederek Standart bir 6850'ye göre %50 daha hızlı çalışır.

%50 mi? O kadar fark ediyor mu yahu? Mesut abinin videosuna göre fabrika çıkışlı referans tasarımdan sadece 15mhz daha hızlı çekirdeğe sahip. Overclock edince de çok afaki rakamlar yoktu, GTX470'i filan yakalıyordu o kadar...

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

en ucuzu işini görecektir

vtx de kalitesiz gibi ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi çekirdek markası ?
    13 yıl önce açıldı
    Sizce en iyi Fm oyunu hangisi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

MSI Cyclone en iyiler arasındadır. Fakat ASUS'ta oldukça kalitelidir. Referans tasarıma göre oldukça iyi bir soğutma ve daha kaliteli kompotentler vardır. Voltage Tweak özelliği ile Overclock ederek Standart bir 6850'ye göre %50 daha hızlı çalışır.

%50 mi? O kadar fark ediyor mu yahu? Mesut abinin videosuna göre fabrika çıkışlı referans tasarımdan sadece 15mhz daha hızlı çekirdeğe sahip. Overclock edince de çok afaki rakamlar yoktu, GTX470'i filan yakalıyordu o kadar...

En iyi HD6850 hangisidir?

Cihazın kutusundada yazıyor.

• Asus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 8600K Soket 1151 3.4GHz 6MB Cache - ASUS GeForce GTX 770 ROG Poseidon - MSI Z370 A PRO - GSKILL 16 GB RipjawsX DDR4 2400MHz - THERMALTAKE NIC C4 CPU Cooler - High Power 600W 80+Gold GD Performance - cooler master elite rc-430 - SANDISK 120GB Extreme Sata 3.0 SSD - WD 1TB - LOGITECH MK320 2.4GHz WIRELESS DESKTOP - logitech gamepad f710 - Creative SBS A320 2+1 Speaker
  •  En iyi HD6850 hangisidir?

Gördüğünüz üzre %25'lik bir fark var. Zaman zaman bu fark da azalıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.