Bildirim
En iyi ekonomi dergisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu tavsiyeyi bende bekliyorum _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Arkadaşlar fon takibi için döviz altın takibi için tavsiye verebılecegınız dergi hangisi ?
eğer yönetim vb konularına ilgi duyuyorsan HBR Türkiye'de yayına başladı, abone olduk. Beklediğim kadar iyi değil ama zamanla kalitesi artar gibi.
Onun haricinde zaten yıllardır piyasada olan dergilerden eğer global perspektif istersen daha çok global dergilerin Türkiye edisyonlarını takip edebilirsin.
Daha ziyade yerel perspektif istersen de Türkiye'ye özgü dergileri takip edebilirsin._____________________________ -
Kapital var eskiden gayet iyiydi ama şimdi ki durumunu bilmiyorum _____________________________
Bilkent Mechanical Engineering
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler