Araba tek motorla geliyor. 1.0 TSi 115 PS, 200 N/m de torku var Muadil araçlardan Bayon 100 PS ve 170 N/m tork üretiyor mesela, T-Cross'un motoru güzel. Bazdan doluya: Life Otomatik frenleme, şerit takip vs. (GSR2 Standart) Far-yağmur-tampon sensörleri, kararan iç ayna Basic LED'ler Elektrikli, elektrikli katlanır ve ısıtmalı yan aynalar Geri görüş kamerası Çift bölgeli tam otomatik klima Style IQ LIGHT Farlar Keyless Acces Citroën tarzı dolgulu koltuklar LED iç aydınlatma(Tavan ve siperlik aydınlatmaları) LED şeritli panjur ve iç ambiyans ışıkları R-Line Siyah iç trimler ve tavan döşemesi R-Line gövde kiti ![]() T-Cross Facelift (2024) Tüm Donanımlar ve yeni 1.0 TSi 115 PS Motor(Life/Style/R-Line) https://www.youtube.com/watch?si=1s4ECRENHqdzJ_zI&v=1VvRrXJnwlU&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En iyi B SUV (HB) T-Cross Facelift Donanımlar (GSR2, 1.0 115 PS Motor)

-
-
Bu araçta "en iyi" olacak hamur yok, o işler Gsr'la ambiyans ışığıyla donanımla olmaz ama içi çok iyileşmiş gibi duruyor makyaj öncesine göre. gözle bile anlaşılıyor daha iyi malzemenin kullanıldığı ve azıcık özenildiği.
Makyaj öncesi modelin mitsubishi'nin suzukinin asya pazarı için ürettiği ucuz araçlardan hiçbir farkı yok gibiydi.
-
En iyi b suv mu? Vw bir an önce taigo ve t-roc üretimini bitirmeli. Daha pahalıya daha kötüsünü satmaya çalışıyorlar.
Asya edition t-cross rocks.
-
Arabanın içine oturdum dün. Çok kısa bir videoda çektim.
Sonra yükleyeceğim.
İç mekan kalitesi Bayon, Kona türevi arabalardan fersah fersah üstün.
Makyajlı kasa R-Line'da konsolun en üst kısmı tamamen yumuşak plastik, bize bakan dikişli deri dekorların altı boş ama onlarda fena görünmüyor. Sadece deri giydirme yapmışlar. Konsolun alt kısmındaki parça da Polo gibi yumuşak plastik olmuş. R-Line'da bol bol karbon-fiber, Piano Black ve krom detaylar var.
Arka tarafın kalitesi düşük ama koltuklar yarı deri+alcantara olarak epey iyiydi.
Ön kapılarda altı dolgulu deri ve yan kısımda normal deri geliyor R-Line'da.
Şu an en kaliteli B-SUV bu araç. Taigo'dan kaliteli.
-
Asya pazarı bizden iyi be hocam. Touareg'ler, Phideon'lar vs.
T-Cross EU geneli iyi gidiyor. Ayda 10 bin civarı satıyor.
Taigo Latin pazarından gelme, asıl adı Nivus ve VW Virtus'un SUV'u denebilir.
Videoyu istediğim gibi çekemedim, hem araç satılmış hemde bayii doluydu.
Canberk Bulutyoutube
Aracın iç ve dış tüm detaylarını çekecektim ama araç satıldığı için kısa bir video oldu.https://www.youtube.com/watch?si=JLsdHi9C6SRsVDCZ&v=MrDP2VTuZVc&feature=youtu.be
-
Vw sınıfındaki fransız ve çinlilerden malzeme kalitesi ve sürüş konforu olarak çok önde.
Kullanamasanız bile içine girip bakarsanız anlarsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dış görünüş ve hacimse kişiden kişiye görecelidir
Troc Asya için üretilmiş bir model değil. Taigo ve tcross öyleydi. 2019-2022 arasi satislarda kendi segmentinde zirvede olan araçti troc.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de onu diyorum. Tcross en kaliteli b suv diyor. Troc ne ayak o zaman?
Bir yerde konadan daha iyi iç mekan denmiş üzgünüm. Oldukça berbat iç mekan. Dıştan ise yarım araba gibi duruyor. Bedava verilmedikçe kullanılacak ve para verilip alınacak araç değil hele türkiye fiyatlarıyla aman aman yazık günah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 29 Haziran 2024; 20:17:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok özür dileyerekten, bu araca en iyi sıfatını koyan kişi hayatında araç görmemiştir veya tofaştan direkt buna geçmiştir.
-
Konuyu VW satış temsilcisi mi açtı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu araçta "en iyi" olacak hamur yok, o işler Gsr'la ambiyans ışığıyla donanımla olmaz ama içi çok iyileşmiş gibi duruyor makyaj öncesine göre. gözle bile anlaşılıyor daha iyi malzemenin kullanıldığı ve azıcık özenildiği. Makyaj öncesi modelin mitsubishi'nin suzukinin asya pazarı için ürettiği ucuz araçlardan hiçbir farkı yok gibiydi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X