Şimdi Ara

en iyi android oyun-uygulama hangisi? doğru düzgün oyunum yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • galaxy s4 için oyun ve uygulama indrimek istiyorum. en iyi oyun hangisi ? araba yarışı flan hep kötü yorumlar var .. birde virüs programı varmı iyisindn :) ?

• google play de türkler herşeye küfür ediyor. eğer yorumlara bakarak uygulama indirmek istiyosan telefonun dilini ingilizce yap.
    güzel oyunlar
    asphalt 7
    redline rush
    fruit ninja
    temple run 2
    jetpack joyride
  • muhammedby06 M kullanıcısına yanıt
    dolmuş var. güzel bir araba oyunu.tavsiye ederim. https://play.google.com/store/apps/details?id=gripati.game.dolmusdriver
  • quote:

Orijinalden alıntı: fp

google play de türkler herşeye küfür ediyor. eğer yorumlara bakarak uygulama indirmek istiyosan telefonun dilini ingilizce yap.
    güzel oyunlar
    asphalt 7
    redline rush
    fruit ninja
    temple run 2
    jetpack joyride

+1 bunlar güzel.
  • Androide virüs bulaşmaz. 100 kblik xray gibi saçma şeyleri indirirsen bazı bilgilerin karşıya aktarılabilir en kötü ihtimalle.

Ek: Real racing 3+dead trigger diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 16 Ağustos 2013; 23:07:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modern Combat 3/4: Neredeyse Cod Serisinin mobil hali denebilir.
    Viking Wars: Clash of Clans tarzı online Oyun.
    Most Wanted: Oldukça Sağlam grafikli yarış oyunu.
    Real Racing 3 : Buda bayağı iyi yarış simülatörü.
    World Of Goo : Zevkli pıtır pıtır bi oyun
    Aces of the Luftwaffe : Parmakla uçak kontrol edip , düşman öldürüyorsunuz.Zamanının Chicken Wars ı
    Bad Piggies HD :Hafif mühendislij yaptığınız , angry birds domuzlarını kullandığınız oyun.
    Beat the Beats : Oynamak lazım kesnlikle . Bağımlılık yaptı bende
    Catapult King : Fırlatmalı, mancınıklı , prenses kurtalmalı sağlam grafikli oyun .
    Csr Racing : Yüksek grafikli Drag racing tarzı oyun.Oyun içi para satmaya çok uğraşılmış ama lsun.
    Dead Trigger : ANlatmaya gerek yok zaten.Zombili felan.
    Pou : Sanal bebek
    Hill Climb Racing : Oldukça basit grafikli 2d müthiş oyun.
    Basketbol Shoot : Yine 2D ama müthiş zevkli oyun.
    Eternity Wars : Metin 2 gibi kesmeli oyun
    Finger Slayer : Zamanında 3gsler de oynadım oyun .
    Flow Free : Renkleri birleştirme.İlerledikçe zorlaşıyor harbiden.
    Frontline commando : Koşup , yürüyemiyorsunuz ama bayağı sarıyor.
    Fruit Ninja : Meyve kesiyoruz :D
    Jetpack Joyride : Kaliteli oyun ama beni pek sarmadı.
    Mike V: Skateboard Party Lite : Kaymayı sevenlere :D
    Rope Escape : iple kaçmaya çalışıyoruz . Vakit varsa bayağı zevkli oyun.
    Rope and fly : Açıp iki dk oynanacak , tam can sıkıntısı gidermelik oyun .
    Sheep Up! : Koyunları zıplatarak para felan topluyoruz .Komik ama güzel bir oyun.Belki biraz çocuklara yönelik ama olsun
    Six Guns : Grafikleri vs gayet güzel ama kontrollerde biraz zorlandım.Macera tarzı aksıyon oyunu.
    Skyriders : Uzayda cisimleri kaydırarak ve engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyor.Kontrol etmesi çok basit ama hızlanınca gayet zor.Grafikleride çok kaliteli.
    Tower Defense : 2D savunma oyunu .Gayet heyecanlı tavsiye ederim
    Traffic Panic London : Londra da panic ortamında trafik lambalarını kontrol ediyoruz.Bayağı zevkli .
    Vector : Adamı koşturarak peşindekilerden kurtuluyoruz.Oynadıkça güzelleşiyor.
    Zombie Road Trip : Arabalarla Zombi Öldürüyoruz.Oynadıkça para veriyor.Sonra araba geliştirip daha uzağa gitmeye çalışıyoruz.Sarıyor bayağı.
    Mutant Road Kill : Bunda da zombi öldürüyoruz ama araç geliştirmek daha zor ve grafikleri daha kaliteli.
    Tower N' Trolls : Tower Defense tarzı farkı oyun isteyenlere tavsiyemdir.
    Zeus Defense : Yunan Tanrısı Zeus oluyorsunuz ve şehri koruyorsunuz.Şimşek felan çakıyorsunuz.
    7x7 : Güzel bir bulmaca.
    Agent Dash ve Temple Run 1/2 , Subway Surfers : sonsuz Koşu oyunu işte.Beni pek sarmıyor.Arkadaşlarınızla rekabet için oynamadıkça anlamı yok
    Beach Buggy Blitz: Sahilde Araba yarışı.Grafikleri felan idare eder.Oynadıkça oynanıyor ama.
    Blood & Glory 1/2: Gladyatör olup, savştığınız oyun.Vaktiniz varsa oynayın.

Başka bir konuda yazdığım yazı.Araştırırsanız android de yeterli oyun var zaten.

• furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    bunların hepsi ücretsiz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fp

google play de türkler herşeye küfür ediyor. eğer yorumlara bakarak uygulama indirmek istiyosan telefonun dilini ingilizce yap.
    güzel oyunlar
    asphalt 7
    redline rush
    fruit ninja
    temple run 2
    jetpack joyride

ücretsiz mi peki bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

dolmuş var. güzel bir araba oyunu.tavsiye ederim. https://play.google.com/store/apps/details?id=gripati.game.dolmusdriver

baktımda şöyle yorumlar hiç iç açıcı değil ekran kilitleniyomuş batarya çıkarmak zorunda kalıyomuşun vs vs. ?? virüslü olma ihtimali varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedby06

quote:

baktımda şöyle yorumlar hiç iç açıcı değil ekran kilitleniyomuş batarya çıkarmak zorunda kalıyomuşun vs vs. ?? virüslü olma ihtimali varmı ?

Dolmus driver indirdim..guzel gelmedi begenmedim sildim
    Dolmusdakiler konusuyo filen guzel ouun
    Ama ben sevmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

hayır ben gayet rahat bir şekilde oynuyorum. simdiye kadar bir sorun yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

quote:

Ama ben sevmedim

peki sen bir sorun yaşadın mı ? ekrarn kilitlenmesi,virüs vs vs. ?

• Bazıları ücretli.Onları da google dan apk olarak indirebilirsiniz.
  • candy crush
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedby06 -- 19 Ağustos 2013; 17:41:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

quote:

Ama ben sevmedim

peki sen bir sorun yaşadın mı ? ekrarn kilitlenmesi,virüs vs vs. ?

Virus cikmadi kitlenmede olmadi ama tek sorunu var

Oyun bazen acmiyor cunku ram dolunca acilmiyor onun icin oyun açılmaz ise clean master ile ram temizligi yap sonra oyuna gir.ilk defa görüyorum ram temizligi yaptıran oyunu :)

• Arkadaşlar yazmışlar zaten bende ekleme yapayım.

Gta 3
    Gta Vice City
    Max Payne

Pcde oynamışsındır muhtemelen ama telefonda boş vakitler için gayet iyi

• Thor Kd.six guns. Ckz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporseversen eğer Fifa 14, NBA 2k14 harika.
    Araba yarışlarında en iyisi Asphalt 8

• Hocam andoidde virus olmaz. Sacma sapan yok sarj yukseltici yok mevlana donderici yok telefon hizlandirici yok sarj tutucu gibi programlari yukle.edigin surece sikinti yok . Onlar da telefona virus bulastirmaz, bilgilerini karsiya gonderir bilgilerini çalar. Virus yok dedigim tabi ki var ama bunun icin senin gidip internetten cika reklamlar tarafindan indirilen apk dosyalarini telefo a yuklemen gerekir. Bunu da bilinmeyen kaynaklari acmamis ve onune gelen her seye yukle yukle demeyen birisi icin bir sorun teskil etmez. O yorunlara da aldirma yok telefon kitlendi yok telefon patladi. Bu gozler neler gordu "Telefonum patladi su an hastaneden yaziyiorum, telefon kapandi acilmiyo ABV, Parmak izimle yapilacak her islemden google play sorumludur" en cok guldugum de bu. Sen google play disinda baska bi yerden program indirme ve antivirus de yukleme. Bu basta bahsettigim tarzda programlara da guvenme. Ozellikle de ram temizleyicilere bunlar bilinenin aksine telefonu hizlandirmaz. Android gelismis bir isletim sistemidir ve akilli ram yonetimi mevcuttur gerektigi yerde gerektigi kadar kendisi temizler sana gerek kalmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.