Şimdi Ara

en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
84.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence şu an en iyisiwww.markalonga.com ama referansla alıyor üyeliğihttp://www.markalonga.com/l.aspx?do=invite&code=CBFSKMRwRsJ/HDCqFXDTQA incelemek isteyenler için bu linkten üye olup bakabilirler.
  • en güvenli siteler bence Gittigidiyor , Sahibinden ve Hepsiburada zaten bende bu sitelerde bi satıcıyım bunlardan daha guvenlı tabiki suan kendim açtıgım site :) en azından aracı olmadan direk müsteriye daha uygun fiyatlar sunabılcez buarada dıger sıtelerdeki dükkanlarım hala aktiftir yanlıs anlasılmasın :)

     en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi?


    http://www.e-tesbih.com/

     en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi?




  •  en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi?


    indirimtreni şuan favori sitelerim arasında. hergün farklı ucuz bi ürün çıkıyolar. ihtiyacın olmasa dahi merakından alıyosun:) Kargosu inanılmaz hızlı..
  • hiperucuz, hepsiburada ve hızlıaldan alışveriş yapıyorum,
    gittigidiyor daki oto parça ve ufak aksesuar vs şeyler hesaplı oluyor,

    birde bunlardanistiyorum ilgimi çekmeye başladı
    saygılar
  • Yıllardır hepsiburada com dan alışveriş yapyordum ama özellikle bu yıl inanılmaz sorunlar yaşadım şu anda bile ödemesini yaptığım halde 2 haftadır elime geçmeyen ürünler var. tamam geçikme olur aksilik olur birşeyler ters gider anlarım ama konuyu araştırdığımda konunun yıl sonu sıkışıklığı ile ilgili olamadığı açıkca ortaya çıkıyor. Örneğin hiçbir şekilde verilen telefona ulaşamıyorsunuz (birkez tam 35 dakika inatla çaldırdıktan sonra açtılar) ulaştığınızada ise alay edercesine sistemde arıza var düzelteceğiz diyorlar ama ne ürünü göndermekten nede iptal ederek parayı iade etme yi gerçekleştirmiyorlar. Hatta dahadaileri giderek size ürün kargoya verildi diye yalanlar söylüyorlar tabiki kargo şirketiyle konuştuğunuzda adınıza göderilen bir ürün olmadığını görüyorsunuz. nette hepsiburadan com dan şikayet edenlerin sayısı hergeçen gün ve saat artmakta sanırım ya batıyorlar yada battılar uzatmaları oynuyorlar. Hangi site iyidir konusuna gelince müşteri hizmetleri telefonlarına bakan ve müşteriyle ilgilenen müşterinin şikayetlerini dinleyerek onlara yapıcı çözümler getiren site iyidir diyebilirim. Ve tabiki ürünlerini yalanla dolanla kandırmadan vaktinde yollayan herzaman kazanır aksi halde hepsiburada com gibi batmaya mahkumdur.




  • www.sanalmarketim.com ender olarak ankara olan online mağazalardan birisi. Kurumsal olarak eski bir firma tavsiye ederim.http://sanalmarketim.com
  • bundan 5-6 ay önce olsaydı hepsiburada için en iyi alışveriş sitesi ifadesini kullanırdım. ama son zamanlarda yaşadıklarım hakkaten garip. hani çok efendi birinin psikolojisinin bozulup birden agresif, ağzı bozuk biri haline gelmesi gibi çok uç bir değişim var sitede..site ile iletişim mümkün değil..daha önce en ufak sorunuzda hemen cevap gelirdi..en son yaşadığım ekran kartı ile ilgili problem ise tam çıldırmalık..5 günlük ekran kartını arızaya yolladılar. iade kısmına mesaj atıyorum değişim süreniz dolmuştur diye oto mesaj geliyor..zehir zemberek bir mesaj attım şimdi biraz bekliycem ardından mahkemeye vericem. bunun dışında gittigidiyor çakal satıcılarla muhatap olunmadığı sürece alışveriş yapılabilir, yine tchibo, spormarketim, hızlıal ve gold alışveriş yaptığım ve olumlu izlenimimin olduğu siteler.
  • www.hepsiburada.com dan nefret eder hale geldim insanı 10 gün bekletiyorlar.Hemde genellikle pahalılar.
    www.netteucuzluk.com dan 4 sefer alışveriş yaptım genellikle ev ürünleri satıyorlar çokta uygun benim gibi yeni evlenenler için ideal ve 4 seferindede ertesi gün elime ulaştı ürün.toptancı olduklarını stoktan sattıklarını söylüyorlar sanırım doğru adresleride istoçta çünkü.
  • Sanalmarketim bana göre çok iyi.
    Bilgisayar parçaları için ise inventus'u tek geçerim.
    Hepsiburada.com dan hiç memnun değilim.
  • www.gittigidiyor.com
  • sahibinden bence harika
  • benim yeni keşfim olan sitewww.nealirsan3lira.com.siteyi herkese tavsiye ederim.günlük ihtiyacları ve o an lazım olcak ürünler satılıyor.güvenli bir site.
  • Bence aşağıdakiler:

    www.gittigidiyor.com : Açık artırmayı kaldırdıktan sonra bence tamamen profesyonel bir site oldu. Müşteri hizmetleri harika çalışıyor. Sıfır risk sistemi alıcılar için müthiş bir avantaj.

    www.hepsiburada.com : Bazı ürünlerde geç teslimat ve ürün fiyatlarında bazen pahalılığa rağmen güvenilirliği tartışılmaz. Geç olsun, temiz olsun diyenler için ideal bence.

    www.aynigunkargo.com : Hemen hemen sitedeki tüm ürünlerde en düşük fiyat mevcut. Müşteri hizmetlerine ulaşmanız anında. Bir çok üründe aynı gün kargoya veriyorlar. Bir problem olması halinde muhakkak bir şekilde çözüyorlar. E-satış sitelerinin parlayan yıldızı bence.




  • Arkadaşlar yeni bir alış veriş sitesi buldum.
    sizin gibi bende belli başlı sitelerden alış-veriş yapardım ancak bu sitenin fiyatları ve iletişimi daha iyi ve daha ilgililer.
    ürünlerin fiyatları ucuz diğer sitelerdeki ürünlerden satıyor ve ayrıca garantili ürünler satıyor. gelen ürün faturasıyla birlikte gönderiyor.
    diğer alış-veriş sitelerinde kişiler tek tek satarken burda şirket kendisi satıyor.

    www.seyyarsatis.com

    Bence denemelisiniz.
  • Selamlar.Ben olaya biraz daha farklı yaklaşacağım.Eğer tişört tasarlayıp bastırmak veya hazır tasarımlardan yararlanmak istiyorsanız:

    http://www.tish-o.com ve http://www.tisortum.com sitelerini tavsiye ederim.2 sinden de birden fazla kez alışveriş yaptım.Tish-o'da cep telefonundan ödeme, Tisortum'de de kapıda ödeme seçenekleri benim gibi havale yapmaya üşenen, kredi kartıyla netten alışveriş yapmaya çekinen kişiler için biçilmiş kaftan.Tişörtler ise çok kaliteli.Tasarladığınız tişörtler kargo, kdv vs ile belki 30 liraya geliyor olabilir; ama bence değer, üstelik kendi baskınızı yapıyorsanız.

    Benim Tisortum'den aldığım tişört bir çok kez yıkanmasına ve siyah olmasına rağmen hala solmadı.Üstündeki baskının kalitesi de çok iyi durumda.

    Tish-o'dan aldığım 2 tişört küçük geldi.Sitedeki online destek hattıyla bu konuyu danıştım.Msn gibi olduğu için anında cevap verdiler.Bence müşteri memnuniyeti konusunda çok iyiler.

    Bunların dışında netten başka siteden alışveriş yapmadım; ama sipariş verdim.Onu da tahmin edersiniz:
    Hepsiburada

    Şu an sipariş ettiğim ürünlerden 1 tanesinin üretici firmadan gelmesini bekliyorum.Genelde sorulara yanıt verilmediği söylenmiş; ama benim sorularıma 1 gün sonra hemen yanıt verdiler.Yalnız herşeyi bu kadar güzel değil tabii ki bildiğiniz gibi.Mesela hangi ürünlerde kapıda ödeme seçeneği olduğu belli değil.Bunun için deneme yanılma yöntemini kullanıyorum ve çok zahmetli oluyor.Ayrıca hangi ürünün üretici firmadan getirileceği de yazmıyor.Eğer bu özellikler de olsa sanırım hepsiburada ilk tercihlerimden olur.Şu an ise ona alternatif sitelere bakmaktayım.Zaten o yüzden bu başlığı okudum ve şimdi de cevaplıyorum

    Özet geçemedim kusura bakmayın Site tavsiyelerinizi de bekliyorum ayrıca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi approachate -- 5 Şubat 2011; 7:40:48 >




  • bu siteyide deneyebilirsiniz.www.ekotedarik.com
  • www.aynigunkargo.com

    her ürün yok ama olanların %90'ı aynı gün kargoya veriliyor. fiyat olarak da hemen hemen her ürün piyasanın en ucuzu
  • www.jetgibial.com
  • gittigidiyor kadar berbat bi alışveriş sitesi yok bence...kargonun fiyatını yazmıyorlar ve mal eline gelince dayıyolar da dayıyolar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.