Şimdi Ara

en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
84.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gittigidiyor,hepsiburada,amazon,bimeks,hemalhemsat,istanbul bilişim.
  • www.yerelmarket.com
  • gittigidiyor.com
  • www.samsungevi.com arkadaşlar bu siteyi bilen varmı güvenilirmi hizmeti nasıl bilen varsa yorum bekliyorum tşkler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jansay

    www.netteenucuz.com
    www.delikarga.com
    www.eksikalma.com

    Arkadaşlar bu üç sitenin herhangi birisinden alışveriş yapanınız var mı? Bir sorun yaşanır mı?


    delikarga.com'dan defalarca alışveriş yaptım. hiç birinde sorun yaşamadım. aksine çok hızlı teslimat, bazı ürünlerde de aynı gün kargo var. zaten sahibi köklü firmalardan seha mühendislik. TV'de reklamlarını gördüm. kesinlikle çok güvenilir bir site. müşteri hizmetleri de çok alakalı.
  • Markofoni ve trendyol ara ara yaptığı kampanyalar avantajlı oluyor takip etmek lazım ...
  • yakaladinyakaladin.com dan 3-4 kez alışveriş yaptığım hepside çok kalitesiz ürünler ama ucuz

    hepsiburada.com bence açık ara birinci şuan çoğu üründe kargoda ücretsiz geçen 3 tl lik ürün aldım bedava kargo eve kadar geldi :D

    gittigidiyor.comalışveriş sitesi denemez çünkü siteden bağımsız satıcalar iyi araştırmak lazım kargo ücretlerini iyi sormak lazım kazık yiyebilirsiniz 10 liralık ürüne 15 lira kargo verebilirsiniz.

    teknosa.com biraz pahalı ama güvenilir. indirimli ürünlerde oluyor

    birdesenal.com bu sitedede güzel şeyler oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isletmekonomist -- 18 Eylül 2010; 4:26:00 >
  • Ben GG'yi falan denedim, ama en son EveGelir de karar kıldım. Ama halen GG kullandığım olabiliyor.
  • sitelerin güvenilirliği için öncelikle arkasına bakmak lazım, şirket saglam duruyorsa site de güvenilirdir diyebiliyorsun bazen ama bazen de çok büyük şirketlere hiç güvenemiyorsun hepsiburada gibi. adamlar sözde doğan grubu ama ben siparişimin bir haftada gelmediğini, adamlara bas bas bağırdığım halde hala saçma sapan şeyler söylediklerini bilirim. bir dewww.istanbulbilisim.com denen bir site var ya, o site azıyla kuş tutsa yaranamaz. bugüne kadar belki on defa aradım şu ürün var mı diye; en ucuz fiyatı koyanlar onlar ama hiçbirinde ürün yoktu. en ucuza yok mal satmak en iyi olmak demek degil ki yanıltıyolar boşuna zaman kaybettiriyolar yani resmen insan aldatmaca bu. daha öyle doğru dürüst bir müşteri temsilcisine de denk gelmedim. vardır der bak sen var mı alıcam derim yok der, onun yerine bunu alsana o yoksa diye bana 1000tl daha pahalı ürün söyler, yok kelimesini agzından cımbızla alırsın konuşmaz kapatır suratına. ben bu adamlar hala nasıl iş yapıyor onu bile anlamış degilim.

    ideefix de benim için bahtsızlıklar sitesidir. ne zaman ürün alsam birlikte gönder desem ayrı gelir, hediye paketi yap ayrı gönder desem birlikte paketsiz gelir. adamlar şuursuz işte naparsın. ideefix sonrasında başarısız denemelerimiwww.sahafcı.com vewww.kitapambari.com ile durdurdum bu adamlar iyidir. hizmet iyi sorun yok zamanlama başarılı.

    www.ereyon.com u severdim son dönemlerde saçma sapan ürünler görene kadar. arkadaşla iphone arıyorduk ereyona girip iphone arattık karşımıza "erfark-123456-ali veli deli-bilmemne ürünü-fark ödemesi" gibi isimlerle açılmış resimsiz ürünümsü şeyler çıktı. arkadaş sabırla yazdı bunlar var sanırım unutmuşsunuz diyerek bir de bulamadığı iphone için stok sordu, gelen yanıt trajikomik; sadece stok yanıtı var adamlar tenezzül edip bi açıklama bile yapmamış. sadece iphone yazınca çıkmıyor ama ödemesi yazıp aratınca hala çıkıyor deneyin derim.

    gg de iyi satıcı ve iyi alıcı bulursan çok güzel oluyor. sistemlerinde sorun yok, adamlar malı alıp onay vermiyorsan 3 gün sonra kendileri otomatik parayı satıcıya geçirme tlebi açıyorlar. riskleri kendi çaplarında en aza indirmişler, ebay ortağı ne de olsa adamlar. ama elbette alıcı ve satıcı kavun degil dibini koklayasın anlaşılsın.

    son günlerde yeni favorimwww.ikitikla.com, ilgililer, çabuklar. bir de malı öyle bir paketliyorlar ki açması zor ama çok sağlam çıkacağına emin oluyorsun.

    bir dewww.elmasepeti.com var ki eğer sadece apple ürünü aksesuarı arıyorsan tek adres olmalı. ne gönderim sorunu ne ürün sorunu ne paket sorunu var, çok iyiler.
  • Aslında bilişim grubunda ve otomativ gereçlerinde en ucuzhttp://evegelir.com/ fakat ürünler dediğiniz sitelerdeki gibi 2 günde değil 4 günde geşiyor, genelde iyi paketlenmiş bir şekilde faturası ve garanti belgesi doldurulmuş oluyor.(ayrıca avantaj, genelde doldurmazlar) Bazı ürünlerin fotoğrafının olmadığı doğru ama her geçen gün ürün güncellemesi yapıyorlar. Müşteri temsilcisi bayan ve her türlü yardımda bulunuyor. Aldığım hiç bir üründe daha sorun çıkmadı ama eminim ki çıkarsa da mutlaka yardımcı olurlar. Ama çok fazla kitap çeşidi ve apple çeşidi yok, olanlar da kaliteli ve ucuz ürünler ama sadece birkaç tane sanırım.
  • bende alışveriş yaptığım sitelerden biraz bahsetmek isterim.

    ilk olarak hepsiburada çok rezil bi site . bi ürünü en erken 3 günde yolluoyr. süper hızlı kargo bile olsa. hatta son süper hızlı ürünüm 5. gün de geldi. iki hafta beklediğimi bilirim kesinliklee çok yavaşş çalışıyo benim için aldıktan sonra hızlı gelmesini isteyenler için.

    markafoni de çook geç yolluyor ama kaliteli bi site.

    gittigidiyor en çook sevdiğim :DD çook hızlı alıorum. aynı gün bile yollyan kullnaıcılar oluo rica edince. ama ürünlere pek güvenilmio.

    apple ürünlerim için kesinlikle elma sepetii harika bi site . hem hızlılar hemde çok ilgililer.

    önermeyeceğimm dier bi site vimjo. 7 8 ürün sipariş ettimm. ürünler tam 3 parçada geldi. önce birazını untmuşlar sonra kalanlardan bazıları yanlış geldi. en son yolladılarr

    http://www.bendeistiyorum.com/ güzel bi site. kargoları hızlı sayılabilir. bazen güzel ürünlere denk gelebiliosunuz. 5 tl ye notebook sğutucu led ışıklı filan bi ürün aldım . çok kaliteli deil ama o fiyata çok iyi :D

    ebay.co.uk yada .com güzel siteler. gittigidiyor gibi ürünlerin çoğu fake deil. güzel şeler var türkiyeye getirtebilirseniz.

    amazon.co.uk kesinlikle cd ve kitaplar için harika bi site. bi hafta önce britney spears in türkiyede 95 tl tutan bi kaç cd sini 35 tl ye kargo dahil aldım. 10 günde gelmesini beklerken 4. gün akşam kapımdaydı. gerçekten şaşırdım:)) ama genelde bi hafta civarı sürüyo gelmesi ürünlerin. amazon.com ı önermioum çünkü ürünler 20 günde filan gelebilio bazen.

    son öenerebilceğim site ilkdefa dün alışveriş yaptığım amerikadaniste.com ilgili görünüyorlardı ama bakalım ürünlerim gelicek mi ? site şu şekilde çalışıyor. amerikada ttürkiyyeye gönderi yapmayan bi siteden bi ürünü ( ben amazon.com dan ie6 kulaklık aldım) sitenin amerikadaki adresine yollatıyorsunuz. onlarda türkiye adresinize yolluyorlar. bugün akşam ürün ordan yolladılar bakalım kaç günde gelicek. müşteri hizmetlerindeki kadın 2 iş günü sonra elimde olcağını söledi buda çarşamba demek oluo ama bakalım ?? yine bu site hakkında yorum yaparım.
  • www.aynigunkargo.com da çok iyi bence.. stoklarında olan ürünleri sattıkları için hem sorduğunuz sorulara hızlı ve net yanıt veriyorlar hem de ürünü aynı gün kargoya veriyorlar. ankara'dakiler için daha da avantajlı çünkü belli bir rakamın üstüne çıkarsanız adrese aynı gün ücretsiz teslim yapıyorlar. telefonda indirim isterseniz genelde kırmamaya çalışıyorlar. finansı sağlam bir firmaymış..ithalatçıymış aslında. arkasında büyük bir firma var.. ha unutmadan, isterseniz ürünleri size kendi yerlerinde gösteriyorlar ama randevu almanız lazım...
    wwww.aynigunkargo.com
  • Bir dewww.markalonga.com diye bir site keşfettim. Private shopping dedikleri markafoni limango gibi bir site. Gayet başarılılar.
  • nasıl bir site geldi mi ürünler ben de denemek istiyorum burayı da

    quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    son öenerebilceğim site ilkdefa dün alışveriş yaptığım amerikadaniste.com ilgili görünüyorlardı ama bakalım ürünlerim gelicek mi ? site şu şekilde çalışıyor. amerikada ttürkiyyeye gönderi yapmayan bi siteden bi ürünü ( ben amazon.com dan ie6 kulaklık aldım) sitenin amerikadaki adresine yollatıyorsunuz. onlarda türkiye adresinize yolluyorlar. bugün akşam ürün ordan yolladılar bakalım kaç günde gelicek. müşteri hizmetlerindeki kadın 2 iş günü sonra elimde olcağını söledi buda çarşamba demek oluo ama bakalım ?? yine bu site hakkında yorum yaparım.




  • eet geldi kargo ücreti biraz fazla ama ilgililer. ürünü almadan önce şu ürünü alırsamm gümrükde sorun çıukar mı çıkmaz mı kesin bilgii all yani. sonra 100 lira gümrük parası var demesinler.
  • Arkadaşlar tüm yazılanları üşenmeden okudum. Yorumların çoğu arkadaşımızı bilgilendireceğini düşünüyorum. Birkaç alışveriş ile ilgili görüşlerimi belirtmek istiyorum.

    Hepsiburada dan aldığınız 3 ürün alsanız kesin birinde sorun yaşarsınız. Bunun nedeni hepsiburada ürünlerini kendi deposunda tutmaması. Sizin sipariş verdiğiniz ürünü daha önce anlaştığı tadarikçisine bildiriyor. tedarikçi o an elinde varsa yolluyor yok ise bekletiyor. Bu nedenle sitelerinde ürünün altındada "stoklarımızda" yada "stokları tükenmiştir" ibaresi bulunmuyor. Müşteri bilgilendirilmiyor yani. Bu şekilde bir çalışma anlayışıyla insanları mağdur etmesi çok doğal ve normaldir bana göre.

    gittigidiyor a gelince satıcıyı tanımıyorsunuz ve gittigidiyorda siteden aldığınız hiçbir ürünün garantisini vermiyor. Sorun çıksa karşınızda muhattap bulamıyorsunuz. Bu nedenle ürün satın alan müşteri orada yazan 2 satır yazı ve 1 adet görsele güvenip satın alıyor. Kısacası gittigidiyordan ürün almaya bile bile lades deme olarak nitelendiriyorum. Aldığınız ürün 2. elde çıksa bozukta çıksa dandikte çıksa bunu seve seve kabulleneceksiniz. iki kuruş ucuz alayım derseniz bu riskleri göze alacaksınız.

    Ben ürünlerimi genelde kendi depoları olan internet mağazalarından satın alırım. Böylece sorun yaşayabilme riskimide çok aza indiririm. Ayrıca aldığım ürünün açıklamasında stokta olup olmadığının belirtilmesine dikakt ederiz. En azından stok sorunu yaşamam.

    Son olaraktan size önerebileceğim 3 kez alışveriş yaptığımwww.firsatlialisveris.com adresini önerebilirim. Haftasonuna denk gelmemiş ise siparişiniz. En geç 2. gün kapınızda oluyor. Ama vermiş olduğum siparişleriden 2 tanesi ertesi gün öğlen kapımdaydı. Denemenizi tavsiye ederim.
  • bence e-ticaret siteleri stoklarında olmayan yada stoklarını kendi stoklarıymış gibi takip edemedikleri ürünleri satmamalılar. sonra hem kendileri mağdur oluyor hem de bizler. ayrıca ürünle ilgili sorduğunuz sorulara da kısa zamanda cevap verebilmeliler... ayrıca sitelerin ssl sertifikası mutlaka olmalı.. zaten onun olmadığını sitenin ödeme sayfasında kilit işaretiinin çıkmasından anlıyorsunuz.. bir çok büyük dediğimiz firma ithalatçı firmaların stoklarını kullanıyor ve tamamen onların insafına bırakıyorlar her şeyi.. ee bu durumda haliyle bir sürü probleme davetiye çıkarıyor. ben artık ürünleri ithal eden ya da gerçekten bayi olan firmalardan e-ticaret yapıyorum. bunlardan bir kaçını aşağıda sayacağım. ama bir istisna var ki gittigidiyor.com . burası tam bir pazar yeri. ratingi yüksek alıcı ve satıcıları seçerek güvenli alışveriş yapabiliyorsunuz. üstelik GG nin aldığı komisyon da çok değil...

    neyse, benim kriterlerime uyan en iyi e-ticaret siteleri şunlar:

    1-www.delikarga.com : banner ve ilk sayfa ürünlerinin tamamı stoktan. aynı günde kargoya veriyorlar. archos, mustek, aeg gibi bir çok ürünün ithalatını yapıyorlar. ürünlerde arıza olurse genelde bire bir değişim yapıyorlar...

    2-www.aynigunkargo.com : yine, banner ve ilk sayfa ürünleri kendi ithalatları ya da bayisi oldukları ürünler. çok fazla çeşit koymamışlar ama olan çeşitler gerçekten ihtiyacı karşılayacak ürünler. çok hızlı dönüş ve aynı günde kargo imkanı var. kesinlikle güvenli bir site. almak istediğiniz ürünü yerlerinde gösteriyorlar. özellikle ankara'lılar için değişik bir alternatif bence..fiyatları da gayet iyi haliyle

    umarım faydalı olabilmişimdir...
  • genelde gittigidiyor u kullanıyorum
  • Benimde bir süredir kullandığın bir alışveriş sitesi var hem güvenilir hem de kampanyaları çok güzel oluyor. Alışveriş yapmak için en güzel sitelerden diyebilirim. Sizde denemek istersenizwww.sanalpazar.com dan benim gibi çok memnun kalabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.