Şimdi Ara

EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA ---S.E----- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.649
Cevap
1
Favori
113.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslına bakarsanız şansım da yardım etti biraz. çekmeden hemen önce sağda gördüğünüz büyük yaprağın üstündeydi ben de zaten odaklanmıştım o noktaya. havalanır havalanmaz da çektim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

quote:

Orjinalden alıntı: estezi84

quote:

Orjinalden alıntı: duman64

@estezi84
    Yaw Bune kardeş.
     EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA  ---S.E-----

kardeş bizim oralarda helikopter sineği diyolar.bartına giderken arabanın önüne takılmış ve ölmüş.bende telefonuma malzeme yaptım.

eklemesini bilmiyosun kardeş... güzelce ekleseydin ya foruma... dur ben düzeltirim şimdi...

henüz acemiyim o yüzden ilk denememdi.edit için teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: sibge

aslına bakarsanız şansım da yardım etti biraz. çekmeden hemen önce sağda gördüğünüz büyük yaprağın üstündeydi ben de zaten odaklanmıştım o noktaya. havalanır havalanmaz da çektim...

büyük beceri baya bi şans işi...
  • yuh w800i ne kadar ii çekiyo yabu kadar iyi oldugunu bilmiyodum
  • ewet w810i de çok net ve canlı görüntü almak mümkün... k750i den daha iyi çekiyor. özellikle macro çekimlerde fark daha belirgin
  • Aynı donanimi kullanıyor K750/W800/W810 farklar kullanıcıdan ve yazılımdan kaynaklanıyor
  • k750i
  • pardon arkadaşlar mesajda resmi görüntülemeyi unutmuşum...

• up
  •  EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA  ---S.E-----

Bugünlük tek güzel makto çekebildim,yorumlarınızı bekliyorum
  • Birkaç makro resim daha.Hepsi sıfır ışıkta K750i nin dahili flaşıyla çekildi...

• @nicker arkadaşım cep telefonuyla çektiğin fotoğrafları ekliyorsun fotoğraf makinasıyla değil
  • @alp er tunga : boş konuşmadan önce sağına soluna dikkat et..
    konunun başlığı "en güzel makrolar buraya" ve konuyu açan "alisan"ın konu hakkındaki ilk mesajı şu "HADİ ARKADASLAR ARTIK AYIRALIM MAKROLAR VE MANZARA FOTOLARI BİR TOPİCTE OLMUYO ARTIK MAKROLAR BURAYA"... bunun üzerine şöyle bir sonuç çıkarılabilir ki ; bu konu cep telefonları bölümünde olmasına rağmen herhangi bir makro çekim eklenebileceği... sadece cep telefonları diye bi kısıtlama getirilmemiş !
    herneyse basit tartışmalara giremem gece vakti.. ben cep telefonuyla çektiğimi de iddia etmedim.. daha da önemlisi bu neden seni bu kadar rahatsız etti.. acaba "yarası olan gocunur" atasözü neye yarar diyodum.. demek ki bunu sembolize ediyormuş.
    ilginç doğrusu ! insanlar yapacak iş bulamayınca başkalarının ayıplarını araştırmaya başlıyor.. yazık ki ne yazık !
    konuyu iyice takip edersen başka dijital kamera makroları ile karşılaşabilirsin...
    saygılar..(saygı hakedene)

• cok güzel makrolar arkadaslar yakında bende güzel makrolar eklicem.
  • odamın icindeki bir cicegin yapragı bu saatlaerda cektim ve hemen ekledim. karanlık bir ortamda flas ile cekilmistir.

yapragın üstündeki tozlar bile cıkmıs.

w800i makro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisan -- 9 Eylül 2006; 19:58:10 >
  • buda yine odamdaki ufak bir biblo. karanlık bir ortamda flasla cekildi.

w800i makro

• SE W800i.

• ya arkadaşlar çok cahilce kaçıcak ama artık kusura nakmazsınız makro ne oluyor w810i nin menüsünde makroru aç die bi simge var ama bi bilgim yok bu konuda
  • Makro modunu actiginda yakindan cekim yapmalisin bir cisme dogru (cicek. bocek. biblo) vs. 5cm kadar yaklasabilirsin ve sadece cektigin cisme odaklanir etraf `blur` yani bulanik gozukur bu makro cekim olur. deneme yap seveceksin
  • K750i

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.