Şimdi Ara

En fazla korktuğunuz oyun ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu güne kadar oynadığınız ve en korktuğunuz oyun hangi oyundu ben doom 3 de harbiden tırsmıştım ne yalan söleyim %47 civarı bıraktım oynamayı zaten :D Birde silent hill ın atmosferi gerçekten çok etkilemişti. Sizin ürktüğünüz oyunlar neler ?

• F.E.A.R ve Silent Hill oynarken yer yer yusufların ziyaret ettiğini görmüştüm
  • F.E.A.R'ın ilk oyunu F.E.A.R. Protect Origin ilk oyun kadar korkutucu değildi ... Ne yalan söyleyeyim beklediğimi bulamadım F.E.A.R. 'ın ilk oyununu oynarken off gece gündüz farketmez her halde hoplatıyordu sandalyeden

Ve birdee Silent Hill serisi Başka korktuğum oyun hatırlamıyorum

• gece vakti ve silent hill,oynada gör..
  • Clive Barker's Undying

En fazla korktuğunuz oyun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Mart 2009; 1:47:08 >
  • Call of cuthulhu trainer kullanmıştım yani o kadar tırsmıştım .Birde cold fear vardı 2005 yılında.
  • Undying
    alone in the dark ( kaçıncısıydı hatırlamıyorum ama sağlamdı yine de )
  • Zamanında Resident Evil. Şu anda Dead Space (First Person olsa daha da korkutucu olurdu bence)
  • Undying, gündüz vakti titretiyordu.
  • Undying'i indiriyorum bakalım nasılmış bide ben Nosferatu duydum oda çok korkutucuymuş
  • Doom3 ve fear uygun ortam sağlanınca ürkütücü olabiliyor.
  • En çok tırstığım oyun Condemned'ti ondan sonra da Call Of Cthulhu ve Fear geliyor...
  • Doom 3 kadar korkutucu sayılabilecek bir oyun daha var;Quake 4.
  • Bu konu 2 ayda bir açılır böyle. Çok enteresan. Bilimsel çalışmak lazım nedenleri üzerinde.
  • Dead Space...
    Gerçekten atmosfer, grafik ve sesleriyle, insanı bazen "şey"inden nefes almak zorunda bırakıyor...
    Helal olsun EA Games'e, demekki istedikleri zaman güzel oyun yapabiliyorlar..
    Ayrıca bu serinin 2. versiyonunu da merakla bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burukan

Zamanında Resident Evil. Şu anda Dead Space (First Person olsa daha da korkutucu olurdu bence)

Oyun FPS Olsa hiç bi özelliği olmazdı diğer oyunlardan.Ayrıca zevkide olmazdı.Tamamen ORIGINAL bir oyun.
  • Beni genelde öyle yaratıklar, ölüler zombiler vs hiç korkutmamıştır. Daha çok göremediğim şeylerden ve de ses atmosferi beni en çok korkutur. Bazen bir kapının kapanması bile insanı yerinden zıplatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 3 Mart 2009; 19:50:27 >
  • F.E.A.R (İlk oyunu)
    Land Of The Dead (bu oyunu gece oynayın ne demek istediğimi anlarsınız.Zaten daha ilk ve 2. bölümde mısır tarlasından geçerken zombilerin nerden geleceğini anlamak sakat iş )
  • F.e.a.r serisi
  • land of the dead ulan ne korkmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 3 Mart 2009; 21:48:07 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.